![]() |
|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) (/thread-34237.html) |
پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - حضرت عشق - ۲۵/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ ![]() پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - تمنا - ۲۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۰ ![]() کاربر عبدالرحمن همیشه در صحنه پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - انديشه نو - ۲۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۵ قیافهٔ ساقه طلایی یه جوریه که انگار زیر دست ناپدری بزرگ شده . . . امروز بالاخره تکلیف خودمو روشن کردم لامصب عجب نوری داره . . . از عجایب زنها اینه که مجتمع های تجاری رو طبقه به طبقه و مغازه به مغازه میگردن بعد که از خرید میان برن خونه میگن : “اووووه ماشین چقدر دوره” . . . وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه . . اگه توی المپیک رشته ی دانلود استقامت وجود داشت، الان یه طلا داشتیم . . ساده لوحا فک میکنن کتاب خریدن اوج روشنفکریه ! ولی مرحله ی بالاتری هم هست که کتاب نمیخری تا به قطع درختان کمک نکرده باشی ما اونجاییم بعــــــله آقا . . . هر کی بوده آشنا بوده چیست ؟ دیالوگ ایرانیان در مواجهه با خانه دزد زده . . . پشه کلا ۱۴ﺳﺎﻋﺖ ﻋﻤﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ولی ﺑﺠﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ۱۴ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺮﻩ ﭘﺎﺭﮎ ، ﺑﺮﻩ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ، ﺑﺮﻩ ﺍﺳﮑﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ منو ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻪ !! بدبخت خسران دیده . . . عاغا چرا میگیم پشت کامپیوتر نشستیم در حالی که واقعا جلوی کامپیوتر نشستیم . پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - aaaaa - ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۲:۲۵
پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - ali0077 - ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۶
پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - یاسمین - ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۲:۴۶ طرف جای عکس پروفایلش نوشته coming soon ! احتمالا تو این مدت میخواد فتوشاپ یاد بگیره . . . یه دختره هس تو دوران کودکی هم محله ایمون بود! الان جوری خودشو میگیره انگار کیه ، یادش رفته بچه بود هر وقت ماکارونی داشتن ، می دوید تو کوچه میگفت : ما امشب برنج دراز داریم پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - مرهم - ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - ali0077 - ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۵ آخ آخ آخ اینو ببینید اینو خوندم قلبم ایستاد فکر کردم جناب محمد تروست هستن ![]() با خودم گفتم ایشون که اینجا آه و ناله میکنن زن بگیرن پ این چیه نوشتن (بچشون کجا بود ![]() )یه نفس عمیقی کشیدم و دوباره نام کاربری رو خوندم دیدم که آقای محمد صدرا هستن. خیالم راحت شده بود البته ایشالا خدا به ایشونم مرحمت کنن ![]() پ.ن : مدیونین اگه فک کنین خواستم تاپیکمو تبلیغ کنم گفته باشم ![]()
پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - علمدار133 - ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۷:۴۸ از امشب ساعت23:30 آغاز بازیهای ایران درجام جهانی هست
از همین الان بهتون بگم که بااین باختها چیزی از ارزشهای تیم ما کم نمیشه ![]() پاسخ به: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - میرزا احمد - ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۸:۲۹ (۲۶/خرداد/۹۳ ۱۷:۴۸)علمدار133 نوشته است: یار 12 نیجریه هم شناسایی شد خوشبختانه ![]() ![]() ![]() یکی به بچه های تیم ملی تو آبادان اطلاع بده . |