تالار گفتگوی بیداری اندیشه
یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: خانواده (/forum-73.html)
+--- موضوع: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ (/thread-35039.html)

صفحه: 1 2 3 4 5

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - میرزا احمد - ۲۵/تیر/۹۳ ۴:۱۴

(۲۴/تیر/۹۳ ۲۳:۲۷)Reza2035 نوشته است:  خواهشا خرافات تحویل مردم ندین ...
یعنی خدا هواشو نداره ؟

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - Reza2035 - ۲۵/تیر/۹۳ ۴:۲۸

نقل قول:
یعنی خدا هواشو نداره ؟

نه , مذهبی هست که هست ...محجبه هست که هست ! تا وقتی خودش نخواد کاری کنه , خدا هم باهاش کاری نداره ! گاهی اوقات من از این تاپیک های عجیب و غریب تعجب میکنم جوری قشر مذهبی رو نشون میدن که گویا جزو فرقه ی خاصی هستند و یا اینکه نژاد برتر هستند و یه سری کارهای عجیب و غریب خاص باید انجام بدن .

حزب اللهی هم آدم هستن , بقیه هم آدم هستن ...همه افراد توی دنیا واسه ازدواج میرن دنبال خواستگاری به روش های خودشون , به مذهبی ها که میرسه خدا میرسونه ؟
مگه خون کسی که ریش داره یا چادر داره از مال بقیه رنگی تره ؟

خدا هیچ قومی را تغییر نمیده مگه اینکه اونها در خودشون تغییر ایجاد کنن !

البته خودم زیاد به این چیزها مقید نیستم , ولی در حد تئوری آدم میدونه چی درسته چی غلطه ! Smile

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - یاســین - ۲۵/تیر/۹۳ ۸:۰۲

در مورد اقایون صدق میکنه،این حرکته
اما خانوما چه حرکتی کنند؟
اتفاقا مال خانوما رو میرسونه اما به شرطها و شروطها

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - Reza2035 - ۲۵/تیر/۹۳ ۱۵:۵۴

نقل قول:
در مورد اقایون صدق میکنه،این حرکته

اما خانوما چه حرکتی کنند؟

اتفاقا مال خانوما رو میرسونه اما به شرطها و شروطها

خانم ها تا زمانی که یاد نگیرن باید زندگیشونو خودشون بسازن هیچ اتفاقی نمیفته , خدا تا زمانی که خود شخص چیزی رو نخواد بهش نمیده ... پسرهای مذهبی با این اراده های پولادینی که دارن حداقل 40 سالگی میرن سراغ ازدواج , خانم ها هم به طبع سیندرلا و زیبای خفته به سن 30 که رسیدن نگران این مسئله میشن که نکنه دارم جدی جدی میترشم ( میدونم خانم ها از این کلمه بدشون میاد ولی خب چاره ای نیست ) و به اولین خواستگار در پیتی زوار در رفته جواب مثبت میدن .

یکی ویژگی های آخرالزمان که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به سلمان میگه : جای معروف و منکر عوض میشه !

اینو به شخصه توی خیلی از مسائل دیدم , از فلسفه بگیر تا بیاد به سبک زندگی برسه ... کلا زیاد امیدتون رو به این دعاها نبندین , چه خانم و چه آقا ... شما کافیه واقعا ( این قسمت رو با تاکید بخونید ) بخواین ازدواج کنید خدا همه چیز رو آماده میکنه ! منتهی خونه و ماشین و جواهرات و شغل پر درامد رو بهتون نمیده Smile فرق خدا با غول چراغ جادو توی همین چیزهاست , ایرانی ها کمی دچار خودشاخ پنداری مزمن یا مضمن هستن که فکر میکنن بنده خاص خدا شدن و خدا وظیفه شه همه چیز رو در اختیارشون بذاره دریغ که حضرت علی (علیه السلام) هم وقتی میخواست ازدواج کنه پا شد رفت خواستگاری پیش پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دیگه دعا نمیکرد خدایا تو که با پیامبر در ارتباطی , منم که قراره امام بشم ...یه جوری بهش بگو فاطمه رو به عقد من در بیاره Smile پاشد رفت خواستگاری و حضرت فاطمه هم نگفت : خدایا این علیه ولی حتما باید خونه ی ویلایی داشته باشه و شغل پر درامد ...
رفتن با هم سر خونه زندگیشون که خدا وکیلی هیچ احدی مثه اونها نمیتونه زندگی کنه !

این مسائل رو همیشه تست کنید , مثلا امروز قبل از افطار بردارین تا جایی که میشه قران بخونید و نماز بخونید و دعاهای گشایش رزق و ... ببینید با دهان روزه و این همه مناجات غذا از روی سفره بلند میشه بیاد توی دهنتون ؟؟؟ فقط در یه صورته که غذا خودش میاد توی دهن , خدای نکرده از گردن به پایین فلج بشین ...اون موقع خدا یکی رو میذاره که بهتون غذا بده Smile
خدا به احدی چیزی نمیده , چه دختر باشه چه پسر ... تا زمانی که خودش نره دنبالش .

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - یاســین - ۲۵/تیر/۹۳ ۱۶:۱۱

پس کلا راجع به دو چیز جدا داریم بحث میکنیم.
منظور من از اینکه دختر بره دنبالش یعنی بره ،چه کلمه ای بگم؟!! مثلا بره دلبری کنه واسه نامحرم،چیزی که الان زیاده.
منظوره شما از بره،یعنی بره خودسازی کنه.

من اون مدتی که دوست داشتم ازدواج کنم و قسمت نمیشد دائم به خدا خاطر نشان میکردم که من بخاطر تو خیلی مسائل رو رعایت میکنم،به هر حال کی بدش میاد با نامحرم شوخی کنه،خودشو زیبا کنه و ....جز اونایی که تقوا دارن،خوب ما از اونا نبودیم.

و به خدا هم گفتم قبل از اینکه صبره من تموم شه و منم بشم مثل یه عده از ادمای دور و اطرافم،مارا مزدوج بگردان.

همسر من دوسال خاستگاری رفته تا ما به هم رسیدیم.
اونم با یه رابط خیلی دور.دوست مامانم با همکار شوهرم اشنا بودن.
و من واقعا اعتقاد دارم اگه کسی مهمترین معیارش ایمان و اخلاق خوب باشه،خدا بهش میده.
اگه همسر من اول ازدواج هیچی داشت باز من حاظر بودم باهاش ازدواج کنم .

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - Mitsonary - ۲۵/تیر/۹۳ ۱۶:۲۲

(۲۵/تیر/۹۳ ۱۵:۵۴)Reza2035 نوشته است:  حضرت علی (علیه السلام) هم وقتی میخواست ازدواج کنه پا شد رفت خواستگاری پیش پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دیگه دعا نمیکرد خدایا تو که با پیامبر در ارتباطی , منم که قراره امام بشم ...یه جوری بهش بگو فاطمه رو به عقد من در بیاره Smile پاشد رفت خواستگاری و حضرت فاطمه هم نگفت : خدایا این علیه ولی حتما باید خونه ی ویلایی داشته باشه و شغل پر درامد ...
رفتن با هم سر خونه زندگیشون که خدا وکیلی هیچ احدی مثه اونها نمیتونه زندگی کنه !

این مسائل رو همیشه تست کنید , مثلا امروز قبل از افطار بردارین تا جایی که میشه قران بخونید و نماز بخونید و دعاهای گشایش رزق و ... ببینید با دهان روزه و این همه مناجات غذا از روی سفره بلند میشه بیاد توی دهنتون ؟؟؟ فقط در یه صورته که غذا خودش میاد توی دهن , خدای نکرده از گردن به پایین فلج بشین ...اون موقع خدا یکی رو میذاره که بهتون غذا بده Smile
خدا به احدی چیزی نمیده , چه دختر باشه چه پسر ... تا زمانی که خودش نره دنبالش .

در جواب سایر دوستان که منتظر حوری بهشتی هستند که خدا براشون بفرسته ، همین بس که...
«رَاى رَسُولُ اللّهِ(صلى الله علیه وآله) قَوْماً لایَزْرَعُونَ قالَ مَنْ اَنْتُم؟ قالُوا: نَحْنُ الْمُتَوَكِّلُونَ قالَ: لا بَلْ اَنْتُمْ الْمُتَّكِلُونَ»
پیامبر گرامى اسلام، گروهى را مشاهده كرد كه به دنبال كشت و كار نمى‌روند، فرمود: چه مى‌كنید؟ گفتند: ما متوكلین هستیم. آنگاه پیامبر فرمود: شما متوكل نیستید، بلكه سربار جامعه هستید.

روزى امام علىّ بن ابى طالب، امیرالمؤمنین صلوات اللّه علیه عبورش به گروهى از مسلمانها افتاد كه در گوشه‌اى از مسجد به عبادت مشغول بودند.
حضرت علىّ علیه السلام نزدیك ایشان رفت و فرمود: شما كه هستید؟ و چه مى‌كنید؟
در پاسخ به حضرت ، اظهار داشتند: ما بر خداوند توكّل كرده ایم و عبادت او مى كنم .
حضرت فرمود: خیر، چنین نیست ؛ بلكه شما سربار (دیگران) مى‌باشید، چنانچه راست مى‌گوئید و توكّل برخداوند متعال دارید، بگوئید كه در چه مرحله اى از توكّل قرار دارید؟
گفتند: اگر چیزى به ما برسد، مى خوریم و قناعت مى كنیم و چنانچه چیزى به ما نرسد، صبر و تحمّل مى‌نمائیم .
سپس امام علىّ علیه السلام خطاب به ایشان كرد و با صراحت فرمود: سگ‌هاى محلّه ما نیز چنین روشى را دارند.
سربار خانواده...

ته مونده ی دختر های خوب به شما رسید گله نکنید خواهشا!Blush

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - Reza2035 - ۲۵/تیر/۹۳ ۱۷:۳۸

نقل قول:
پس کلا راجع به دو چیز جدا داریم بحث میکنیم.

منظور من از اینکه دختر بره دنبالش یعنی بره ،چه کلمه ای بگم؟!! مثلا بره دلبری کنه واسه نامحرم،چیزی که الان زیاده.

من اون مدتی که دوست داشتم ازدواج کنم و قسمت نمیشد دائم به خدا خاطر نشان میکردم که من بخاطر تو خیلی مسائل رو رعایت میکنم،به هر حال کی بدش میاد با نامحرم شوخی کنه،خودشو زیبا کنه و ....جز اونایی که تقوا دارن،خوب ما از اونا نبودیم.

و به خدا هم گفتم قبل از اینکه صبره من تموم شه و منم بشم مثل یه عده از ادمای دور و اطرافم،مارا مزدوج بگردان.

و من واقعا اعتقاد دارم اگه کسی مهمترین معیارش ایمان و اخلاق خوب باشه،خدا بهش میده.

ببینید ,اصل بحث من اینه که خدا چیزی به کسی نمیده مگه اینکه واقعا اون شخص بخواد !
توی مسئله ی ازدواج تا وقتی پسر نره خواستگاری , مطمئنا چیزی گیرش نمیاد .
در مورد خانم ها هم تا زمانی که یه پسر معمولی میاد خواستگاریشون و اینها بهش جواب منفی میدن : چون سرمایه نداره , خونه نداره و خیلی چیزهای دیگه خدا هم بهشون چیزی نمیده !
مطمئنا منظور من هم این نبود که خانم ها برن با ناز و عشوه مخ پسرها رو واسه ازدواج بزنن , منظور این بود که وقتی خواستگار معمولی میاد چه رفتاری دارن ؟
- میرن باهاش زندگی کنن یا اینکه منتظرن یکی بیاد اینها رو خوشبخت کنه ؟

این وسط قشر مذهبی به واسطه ی چادر و ریش و اینکه چند مدتی عفاف پیشه کردن منتظرن از خدا جایزه بگیرن , خدا هم باج به کسی نمیده ... وظیفه شون بوده که عفاف داشته باشن و حالا هم که نوبت ازدواج میشه باید مثه بقیه ازدواج کنن ! من انیمیشن شرک رو خیلی دوست دارم , اون تصویر تخیلی که پسرها و دخترها داشتن رو شکست !
دختره منتظر شاهزاده بود , یه دیو اومد نجاتش داد و شاهزاده هم یه آدم کوتوله ی احمق بود !
دختره هم که آخر سر دیو شد و با هم رفتن توی لجن زار شرک زندگی کردن .

نتیجه : خدا به احدی واسه وظایفی که باید انجامش میداده باج سیبیل نمیده

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - زینب خانوم - ۲۷/تیر/۹۳ ۹:۵۵

من همین جا یه حکم قانونی که شاید هیشکی هم ندونه رو بگم...
اگه مردی از یه خانواده پولدار دختر بگیره، بعد نتونه اونجور که در شان خانوادگی دختره براش لباس و تغذیه و شرایط زندگی فراهم کنه، اون مرد مقصره و زن میتونه بره دادگاه شکایت کنه...
یعنی جزو وظایف مرده که زنش رو طوری بگردونه که توی خانواده خودش سرخورده نشه...
من میبینم که خیلی از دوستان از پول خواهی های خانوما مینالن...
این دخترا دو دسته ان...
یا خانواده شون پولداره که خوب حق دارن، شما بااااید برید با یکی هم کفو خودتون ازدواج کنین و ایشون هم با یکی هم کفو خودش که بتونه توی خانواده سرافرازش کنه...
یا خانواده اش پولدار نیست و ادای الکی در میاره که حق با شماست و باید ولش کنین و برین سراغ یکی دیگه...
اما در ذات این که دختری خونه بخواد، ماشین بخواد و یا لباس آنچنانی بخواد بد نیست...
بهتون بر نخوره آقا پسرای عزیز!
جیب خودتون و باباتون رو نگاه کنین و بعد برین سراغ یه دختری...
قبلاً هم 2000 بار گفتم، بازم میگم:
برید دختری رو بگیرین که اگه ماهی 500 هزار تومن حقوق بگیرین، از خوشحالی بال دربیاره...
کسی رو بگیرین که تو خونه شما بیشتر از خونه باباش خرج کنه و خوشحال باشه.
یه دختری که اوضاع مالی پدرش خوبه، قصه های هانس کریستین اندرسون نیست که بره با پسر فقیر زندگی کنه و سال های سال به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنن...
البته منکر وجود چنین خانم هایی در جامعه نمیشم...
یکیش خود من...
اما این جزو وظایف زن نیست...
نمیشه هم 24 ساعته از همه زن ها توقع داشت که همیشه و دائم در حال لطف کردن باشن...
لطف کنن و اجازه بدن مردها یکی دو تا صیغه ای داشته باشن...
لطف کنن و مهریه هاشون رو نگیرن...
لطف کنن و خونه هم نخوان...
لطف کنن و عروسی ساده هم بگیرن...
لطف کنن و هرچی هم که شما بداخلاقی کردین بسازن...
لطف کنن و به بدن خودشون ضربه بزنن که حالا فعلاً پول نداریم بچه دار شیم...
همه اش که زن ها دارن لطف میکنن...
وقتش نیست یکم به خودتون بیاین...
هر کس باید با هم قشر خودش وصلت کنه...
دختری که باباش واسه اش ماهی یه مانتو و یه کفش و کیف میخره و کمد لباساش تا خرتناق پره از لباسهای مارک دار و ساعت های آنچنانی و جواهرات هری وینستون، خوب معلومه که اگه بخواد با یه دکتر هم ازدواج کنه که سالی یکبار باید از یه خونه 40 متری اسباب کشی کنه به یه خونه 50 متری که هیچ وسیله ای هم نمیتونه با خودش ببره و همونایی هم که داره خراب میشن، افسرده میشه و دو ساله کار به طلاق میکشه...
دخترها بااااید از خدا بخوان که خدا بهشون همسری شایسته بده...
قبل از ازدواج هم باید عاقلانه رفتار کنن...
اتفاقاً من بسیار مخالفم که کسی از خانواده متمول با پسری با شرایط مالی بد ازدواج کنه...
راستشم بگم...
چون این جنبه و توانایی مقاومت رو توی دخترای امروزی نمیبینم...
اگه میتونن با این شرایط لذت ببرن، نه که تحمل کنن، اگه میتونن لذت ببرن از زندگی ساده و محقر، بسم الله...
وگرنه پسرا باید تلاش کنن و دخترا هم باید دعا کنن...

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - sakineh110 - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۱:۰۶

(۲۵/تیر/۹۳ ۴:۲۸)Reza2035 نوشته است:  حزب اللهی هم آدم هستن , بقیه هم آدم هستن ...همه افراد توی دنیا واسه ازدواج میرن دنبال خواستگاری به روش های خودشون , به مذهبی ها که میرسه خدا میرسونه ؟
مگه خون کسی که ریش داره یا چادر داره از مال بقیه رنگی تره ؟

بله خون مذهبی ها رنگین تره Blush
بقیه می رن وسط کافی شاپ و تو فیس بوک زن پیدا می کنن یا شوهر پیدا می کنن
مذهبیه با واسط های عجیب و غریب که تو عقل نمی گنجه و روضه ی امام حسین (علیه السلام) می رسن به معشوقشون
اینه که خون مذهبی ها رنگین تره که بالاخره نتیجه تقوی رو می بینن
(۲۵/تیر/۹۳ ۱۶:۱۱)یاســین نوشته است:  پس کلا راجع به دو چیز جدا داریم بحث میکنیم.

مبارکHeart
پس بگو تو ده تا پست آخر هی می گفتی همسرم!
ولی دعاهای اینچنینی زیاد جالب نیست یعنی خداوند رو تهدید کنیم؟ یا این یا اون؟

پاسخ به: یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟ - soheyl68 - ۲۷/تیر/۹۳ ۱۴:۲۶

.

به شروع کننده ی موضوع احترام بذاریم

و به موضوع اصلی برگردیم.

.