تالار گفتگوی بیداری اندیشه
انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html)
+--- موضوع: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی (/thread-35124.html)

صفحه: 1 2 3 4 5

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - دل خسته - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۱:۴۹

(۲۸/تیر/۹۳ ۴:۵۸)Reza2035 نوشته است:  شما هم واسه حرفات باید سند معتبر داشته باشی ,چون وقتی اینها رو به یه کسی که عشق فیلمه میگی , نباید مسخره ات کنه , حرفاتو بشنوه و قبولش کنه و باهات بحث منطقی داشته باشه ... من طبیعتا خیلی از حرفهای دوستان توی تالار رو قبول میکنم توی تحلیل هاشون چون خودم هم توی چنین فضایی هستم , ولی همیشه حواسم هست که کسی واسه حرفهامون مسخرمون نکنه ...واسه همینه که بالا پایین میپریدم که اقا تو رو خدا استدلال بنویسین , سند بیارین واسه حرفاتون .
سلام
خوب من هم استدلالاتی داشتم و دارم ، شاید بیشتر از خیلی استدلالات مطرح شده توسط دیگران.خود شما در مثال های همین مبحث دیدی که استدلالات شما قابل پذیرش نبود برای دوستمون فدائی ولایت
صحبت من این هست که شما چون خودت یک حرفی رو می زنی ، قبولش داری ، فکر می کنی همه حرفت رو قبول دارند و اگر یکی مخالفت می کنه از روی تعصب و ... هست ، اما در مورد دیگران این تفکر رو نداری و سخت گیری شدید می کنی.فقط با چند تا اصطلاح نمیشه حرف رو مستدل نشون داد.مهم مغز مطلبه.
حرف اصلی من این هست که نباید بین یک مدیر ، یک ناظم ، یک کاربر پیشرو و یک تازه کار تفاوتی قائل شد ، نباید خود محور شد ، الآن اگر سخت گیری هایی که خود شما نسبت به من می داشتی رو نسبت به خودت می داشتی حاضر نمی شدی انیمیشن cars رو شیطانی معرفی کنی ، هر چند که من خودم معتقدم والت دیزنی و امثالهم انیمیشن بدون هدف منفی نمی سازند.
اگر من باید رعایت کنم ، شما هم باید رعایت کنی ،غیر از اینه؟
شاید این آف تاپیک باشه اما ،من خودم به شخصه وقتی مبحث می زنم، نمیام عنوان کنم حتما حرفم درسته ، در موردش بحث می کنم و کمک می خوام از دوستان.ببین مثلا من فکر می کنم میشه یک هواپیما ساخت ، اول اگر بگم شاید خیلی ها مسخرم کنند ، اما اگر چند نفر به جای تمسخر و مخالفت باهام هم فکری کنند میشه به جایی رسید ، پس وقتی من یک مبحث می زنم در مورد فلان فیلم و سریال ، هدف اصلیم استفاده از فکر دوستان هست ، که دیدی جواب هم داد ، اما خوب اگر شما بیای فرتی ببندی مبحث رو ، این جریان بی نتیجه رها میشه ، پس باید کمی فضا رو باز کنید ، قرار نیست هر مبحثی اول کار به نتیجه برسه.
نکته دیگه این که شما هم نسبت به دیگران در قبولوندن تفکرتون نسبت به یک موضوع اجبار نداشته باشید ، شاید اون شخص اصلا تونه مثل شما فکر کنه ، شاید تفکرش متفاوت باشه ، حرجی برش نیست که مخالفت کنه ، غیر از اینه؟

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - فدايي ولايت - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۲۲

علی رقم اینکه سر خیلی از حرفام هستم و حرف زیاد دارم سر خیلی چیزا ، ولی ترجیح میدم ادامه ندم

و فقط از این تریبون میخوام از آقا رضا و همه دوستان حلالیت بطلبم

چون دیروز خیلی زیاده روی کردم و بعد از اون قضیه که با خودم فکر کردم ، فهمیدم میتونستم خیلی با ادب تر باشم...برای همین از همتون عذر میخوام

من یه نوجوونم و ممکنه خیلی اوقات جوشی عمل کنم ، اما آقا رضا ، شما چرا با یه حرف من زود ناراحت میشین؟ Angel

التماس دعا

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - Reza2035 - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۳۸

نقل قول:
سلام

خوب من هم استدلالاتی داشتم و دارم ، شاید بیشتر از خیلی استدلالات مطرح شده توسط دیگران.خود شما در مثال های همین مبحث دیدی که استدلالات شما قابل پذیرش نبود برای دوستمون فدائی ولایت
چیزی که واضح و مبرهنه , اینه که توی اون تاپیک شما نیم خط استدلال هم ننوشتی ... اقای فدایی ولایت هم به دنبال بحث نبود , ما باهاش حرف میزدیم ایشون به ما میگفت فیلم دو تا سی دی داره ! اگه دنبال جواب بود ...جوابش رو میگرفت !
نقل قول:
صحبت من این هست که شما چون خودت یک حرفی رو می زنی ، قبولش داری ، فکر می کنی همه حرفت رو قبول دارند و اگر یکی مخالفت می کنه از روی تعصب و ... هست
بحث قبول داشتن من نیست , بحث اینه که حرف کیلویی میزنن یا واقعا با منطق صحبت میکنند , مسلما من کسی که منو محکوم به ندیدن فیلم و تعداد سی دی های فیلم میکنه باهاش حرفی ندارم Wink
نقل قول:
حرف اصلی من این هست که نباید بین یک مدیر ، یک ناظم ، یک کاربر پیشرو و یک تازه کار تفاوتی قائل شد ، نباید خود محور شد
این چه ارتباطی به بحث سینمایی ما داره ؟ از شما دو خط استدلال خواستیم بعد چند سال اومدی میگی به من ظلم شده ؟ حرف بدی زدم ؟هر کسی تاپیک شما رو بخونه متوجه میشه اونجا شما چند خط منبع دادین نتیجه ی استدلال نیاوردن امثال شما دوستان گرامی بوده که امروز هر جا میخوایم از فیلم صحبت کنیم ما رو به تمسخر میگیرن , همین الانش هم توی این بخش کم تاپیک نمیزنن که باعث تمسخر ما توی تالارهای دیگه شده ... اینها رو درک نمیکنند , نمیخواهند درک کنن و درک نخواهند کرد . در ضمن من مسول عدم مطالعه ی کسی اینجا نیستم, همه ی حرفهام رو رو رفرنس میدم , دوستان شکمی و همینطور روی هوا میان میگن : فیلم دو تا سی دی داره !!! دلیلی نداره باهاش بحث کنم...چند وقت پیش به عبدالرحمن میگفتم این مزخرفات چیه نوشتی واسه سوپر من ؟ میگفت من اینها رو قبول دارم و به کسی هم ربطی نداره .این نگاهتون ما رو توی تالار های دیگه بی آبرو کرده , چیزی که نمیبینید ... و این رو ربط میدین به اینکه چون من ناظر نبودم این چنین رفتاری با من شده, تاپیک های خیلی ضعیف تر از تاپیک شما رو من ازش تشکر کردم چون اومدن یه عکس و یه استدلال به انضمام تاپیکشون زدن ... شما اومدی نوشتی : بسم اللهجودی یعنی یهود ابوت هم راهب بزرگ والسلام این رو میخوای باهاش چه رفتاری کرد ؟ نشستین فقط این بخش رو به تل خاک تبدیل کردین با تاپیک هاتون , انتظار دارین ازتون تشکر هم بکنم ؟ -----------پ . ن : اخرین پست

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - فدايي ولايت - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۵۰

نقل قول: چیزی که واضح و مبرهنه , اینه که توی اون تاپیک شما نیم خط استدلال هم ننوشتی ... اقای فدایی ولایت هم به دنبال بحث نبود , ما باهاش حرف میزدیم ایشون به ما میگفت فیلم دو تا سی دی داره ! اگه دنبال جواب بود ...جوابش رو میگرفت !
با اینکه عذر خواهی کردم ، ولی اینقدر هم نمیتونم بی جواب بمونم
من فقط یه بار اون حرفو زدم ، چون شما به هر ضربی که بود فقط میخواستین بگین حرف خودتون درسته ، بقیه...
و الان هم میخواین

قرار نبود حرفی بزنم! دیگه نمیزنم

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - PWLG - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۵

داداش من خب اون حرفت از صدتا فحش بدتر بود.
درضمن یه 3،4 سالی میشه که CD منقرض شده و همه محصولات نمایشی در قالب DVD عرضه میشن.
در ضمن وقتی فیلمی رو در دو پارت یا بیشتر دانلود میکنیم، نمیشه پارت ها رو به صورت جداگانه دید و وقتی یک پارت رو استخراج کنی، تمام قسمتها به طور خودکار استخراج میشن. شاید زیاد فیلم دانلود و نمیکنید یا به موردهای عجیب، برخوردید.
جناب دل خسته اگه شما مشکلی داری، خب برو همون تاپیک رو بروز کن و مطالبشو علمی تر کن. بسته که نشده.

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - فدايي ولايت - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۹

(۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۵)PWLG نوشته است:  داداش من خب اون حرفت از صدتا فحش بدتر بود.
درضمن یه 3،4 سالی میشه که CD منقرض شده و همه محصولات نمایشی در قالب DVD عرضه میشن.
در ضمن وقتی فیلمی رو در دو پارت یا بیشتر دانلود میکنیم، نمیشه پارت ها رو به صورت جداگانه دید و وقتی یک پارت رو استخراج کنی، تمام قسمتها به طور خودکار استخراج میشن. شاید زیاد فیلم دانلود و نمیکنید یا به موردهای عجیب، برخوردید.
جناب دل خسته، این تاپیک جای تخلیه عقده نیست. اگه شما مشکلی داری، خب برو همون تاپیک رو بروز کن و مطالبشو علمی تر کن. بسته که نشده.

جناب ، شما هم توی جوش آوردن کمی از دوستان نداریدا !
این دید ازبالا هم معضلی شده واسه خودش...

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - دل خسته - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۲۶

شما این جا فقط اسم ایسم آوردی و میگی کافیه
من چندین پست نوشتم و استدلال آوردم شما میگی نیم خط استدلال هم نیاوردی
این نمیشه خود محوری؟
من حرفم رو زدم ، شما در نظارت ها شخصی برخورد می کنی ، نه قانون محور و هر چیزی که خودت درست بدونی درست می دونی ، حتی اگر بدون استدلال باشه، اگر هم کسی چیزی بگه بدون استدلال می دونی ، حتی اگر براش استدلال داشته باشه
این برخورد شما مثل این می مونه که من برم برای یک دکترای فیزیک توی یک دانشگاه با اکثریت لائیک که پیرو هاوکینز هست و خدا رو قبول نداره برم استدلال بیارم در اثبات خدا ، اون شخص هم جلوی همه از مقام و مدرکش استفاده کنه ، جلوی استدلال عقلی و ساده من من چند تا ایسم بیاره ، بعد نتیجه بشه که خدا وجود نداره
من اومدم یک موضوع رو بدون تکلف و به سادگی بیان کردم ، خیلی ساده است ، شما برو مبحث رو بدون غرض بخون ، اومدم از اسم کاراکتر اصلی داستان شروع کردم و به نتیجه رسیدم ، ولی شما میای می گی چون به ماشین شخصیت انسانی دادن میشه انیمیشن شیطانی!
خوب اگر این طور باشه بیشتر شاعرای ما هم شیطان پرست بودند!
لطفا قبل از هر تفکری پیش زمینه ها و منیت ها رو کنار بگذارید ، چرا همش باید فکر کنیم چون ما یک کاره ای هستیم حتما فکر ما بهتر کار می کنه ، فلان شخص چون مثل ما این همه نقد نکرده نمی فهمه.

شما هم ناظر بودی ،دوست شما هم ناظر بود ، برخورد ها خیلی متفاوت بود ، شما همش خشک و بی روح و بر اساس تفکرات شخصی برخورد می کنی ، اما ایشون با لطافت ، با اخلاق خوش و با احترام به شعور طرف مقابل برخورد می کرد.
الآن هم شما میای بدون استدلال یک کارتون رو شیطانی معرفی می کنی و دیگران حق ندارند اعتراض کنند ،اما شما حق داری استدلالات دیگران رو بی خود بپنداری.

من وظیفم بود حرفم رو زدم و دیگه ادامه نمی دم
شما می خوای بپذیر می خوای نپذیر
یا کار شما نسبت به مبحث من و سرد کردن من از ادامه کار منطقی بوده ، پس خود شما هم حق نداشتی بگی بدون استدلال این انیمیشن ها شیطانی هست ، می خوای شما ناظر باش می خوای نباش ، قانون برای همه یکسان باید باشه.
خداحافظ.

(۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۵)PWLG نوشته است:  جناب دل خسته اگه شما مشکلی داری، خب برو همون تاپیک رو بروز کن و مطالبشو علمی تر کن. بسته که نشده.

من می گم باید قانون یکسان اعمال بشه
ایشون حق نداره چیزی که برای من ممنوع اعلام کرده بوده خودش راحت بدترش رو انجام بده.

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - Mitsonary - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۵۵

(۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۲۶)دل خسته نوشته است:  من می گم باید قانون یکسان اعمال بشه
ایشون حق نداره چیزی که برای من ممنوع اعلام کرده بوده خودش راحت بدترش رو انجام بده.

والا تاجایی که یادمه رضا از پست های پرمحتوا حمایت کرده ولی از تاپیک هایی که براساس تخیلات ذهنی نوشته شده ناراضی بوده اند ، دلیل ایشون هم کاملا آشکاره ، دوست دارند اعضای این تالار نگاه عقلانی به فیلم و نقد فیلم داشته باشند. خود من یادمه تاپیک شما رو که در مورد بابا لنگ دراز بحث کردید ، خود من از حرف های شما قانع نشدم به عنوان یک کاربر ساده. ایشون هم به شما فرصتی دادند که در این مدت دلیل عقلانی و منطقی برای ادعای خود داشته باشید که به جایی نرسیدید متاسفانه.
این تاپیک فیلم عطر رو مشاهده کنید

جنابا Admirer اون موقع کاربر ساده ای بود که اصلا نه مدیر بودند نه کسی رو توی این تالار میشناختند ولی پیگیری مدیر اون زمان آقا رضا رو ببینید چه حمایتی توی تاپیک کرده اند. پست دوم این تاپیک رو بخونین ، اشک شوق آدم درمیاد!Big GrinBlush
قانون برای همه یکسانه.Blush

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - هادی... - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۷:۰۵

نقل قول:من اومدم یک موضوع رو بدون تکلف و به سادگی بیان کردم ، خیلی ساده است ، شما برو مبحث رو بدون غرض بخون ، اومدم از اسم کاراکتر اصلی داستان شروع کردم و به نتیجه رسیدم ، ولی شما میای می گی چون به ماشین شخصیت انسانی دادن میشه انیمیشن شیطانی!

جناب دل خسته ، برداشت من از حرفای آقا رضا این نبود که بگه این فیلما شیطانی هستند ...
رضا گفت در انمیشن ماشین ها ، تفکری داره ارائه میشه که به خاطر ذهن خلاق بچه ، اگر دُزِش بره بالا ، خطرناک می شه ...

میشه فیلم لژیون و برای فرشته های نزدیک خدا جسم درست می کنیم ...
[تصویر: Legion.jpg]

میشه فیلم کنستانتین
[تصویر: Constantine.jpg]

و نهایتاً ، ملموس کردن خدا ....

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRxrwB6qGxOvPDBdT123l0...u4-J0dsJjw]

یه خرده بحث رو آروم ببریم جلو ، شاید چیزی ازش در اومد ...

فکر کنم باید به این نکته هم توجه کرد که ، تفاوت هست بین ذهن و جهان بینیه اون بچه ی غربی که در کتاب مقدسشون گفته خدا با حضرت یعقوب کشتی می گیره ،
و جهان بینیه منِ بچه مسلمون که از بچگی به من سوره توحید رو یاد دادند و گفتند ، وَلَم یَکُن لَهُ کُفواً اَحد (و نه هیچ کس مثل و مانند اوست )
به خاطر این ، قضیه زیاد برامون اهمیت نداره ....
نظرتون؟

پاسخ به: انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی - دل خسته - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۷:۳۹

خوب ایشون باید کامل جواب بده
انتظاری هست که ایشون از امثال بنده داره و باید خودش بهش عمل کنه.
اول باید می گفت چرا انیمیشن مثل cars 2 که به اشیاء جان داده باعث خطرناک شدن میشه؟چرا این همه آثار ادبی که همین کار رو کردند خطرناک نیستند؟چرا قصه هایی مثل بزبز قندی و ... خطرناک نیستند؟ اصلا مگر خود بچه وقتی ماشین بازی می کنه به ماشینش خصوصیات انسانی نمی ده؟باید وقتی ادعایی می کنه کامل اثباتش کنه ، بعد مطرح کنه ، همون کاری که از بقیه می خواد ، عدالت غیر از اینه؟
در مورد اون مبحث هم که ایشون می گه بلا استدلال و .. هست که اشتباه می کنه و دلایل من تخیلی نبوده و عقلانی بوده ، میشه همین رو آورد که سیل انیمیشنی هایی مثل آن شرلی ، بابا لنگ دراز ، هاچ زنبور عسل و ... که یک نفر بدون پدر مادر بدبخت قابل ترحم رو نشون می ده می تونه تفکر خطرناکی رو القاء کنه ، همون بی سرپرست بودن قوم یهود و نیاز به حمایت و برگردوندنش به مادر اصلی که اورشلیم هست باشه ، چرا حرف یک ناظر میشه منطقی ، ولی حرف من که قبل من خیلی منتقدین دیگه هم گفتند و من فقط بسطشون دادم می شه تخیل بدون استدلال و ....؟این مصداق بی عدالتی نیست؟