![]() |
|
دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html) +---- موضوع: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی (/thread-36280.html) |
پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - رکن الهدی - ۹/مهر/۹۳ ۲۳:۰۱ من اصن منظوربدی به شما نداشتم که کلا می گم این کارها زیاد انجام شده خیلی از ما ها بعدا به شغل هایی می رسیم که همه این اهدافمون بعضا یادمون میره دارم می گم اولا یادمون نره یه زمانی درد دین داشتیم ثانیا مشکل مهم واصلی مردم ما بی دینی در ظاهر دین دارشونه. وراه علاج این چی می تونه باشه صرفا آگاهی دادن کافی نیست اینکه مثلا توی شهر مهم یک کشور شیعه سگ داشتن یه چیز نرم شده آگاهی لازم نداره کسی نمی تونه با دین وتبلیغش این آدما رو از حرکتشون منصرف کنه من ادعایی ندارم فقط دارم می گم چند ساله ما ریشه همه مشکلات رو یه چیز می دونیم اونم یه چیز مبهم مثل فرهنگ ...همین عدم شناسایی دقیق مشکلات وریشه اشون باعث می شه هر راه حلی به نتیجه نرسه پس اول درست موقعیت رو بشناسیم بعد براش اه حل بدیم...اونم نه اینکه بگیم فرهنگ سازی کنیم این یه عبارت کلیه بداید یه طرح دقیق داده بشه نه طرح هایی مثه گشت ارشاد که کل مبارزه با بی حجابی رو توی اون خلاصه کردن.... آقا برای این که از بحث هم منحرف نشیم همین بحث دوستی های غیر دینی یکی از بزرگترین مشکلات دامن گیر جامعه ماست دوستی های احمقانه ای که جدی می شن گاه شروع یک زندگی هستن وگاه منشا خیانت...این که اسم این دوستی ها چه در فضای مجازی چه واقعی چیه خیلی مهم نیست اتفاقاتی که بعد می افته مهمه.جای فکر و بحث داره پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - السا - ۹/مهر/۹۳ ۲۳:۳۴ پست های قبلی رو نخوندم ![]() دنیایی ک ما الان توش هستیم و بهش میگیم مجازی، در واقع مجازی نیست ... خیلی هم واقعیه! شما سر کلاس دانشگاهتون، اگه ی متنی رو بنویسین روی کاغذ و بدین دست بچه ها تا بخونن، دنیاتون شده دنیای مجازی؟؟ معلومه ک نه! اینجا هم همینطوره ... اینجا فقط ی فضایی ایجاد شده ک بتونیم نظرات و اطلاعاتمون را با هم ب اشتراک بذاریم ... اون کسی ک داره ب اشتراک میذاره، همین بنده و شما هستیم آماااا اینجا ی سری محدودیت هایی داره ک هم خوبه، هم بد ... محدودیت خوب مثل اینکه اینجا خیلی از ابعاد حذف شده ... وقتی نوشته ها خونده میشه، نه لحن گفتاری در کار هست، نه جسم فیزیکی ای ... خلاصه اینکه خیلی از این مدل ابعاد حذف شده ک البته خیلیی هم خوبه و باعث میشه بشه راحت حرف زد ... و این راحتی رو ب هیـــــــــــــــــــــــــــــــچ عنوان با حرفها و صحبت های حضوری یا تلفنی نباید برابر دونست ... محدودیت بدش هم اینه ک کمابیش شبیه شهر بی قانون میمونه و مردم از خیلی از بندها آزادن ... حالا ببینینم کی جنبه این آزادی رو داره، کی نداره کی توی این آزادی، همچنان ب خلاق پایبنده، کی نیست ... این دوستی هایی هم ک میگین اولا این رو بگم ک شان "دوست" رو پایین نیارین ... "دوست" کمیابه، هر آشنایی، "دوست" محسوب نمیشه ![]() اما درباره همین اصطلاح دوستیها ب خاطر همون محدودیت هایی ک بالاتر گفتم، خب ی کمی راحت تر میشه با افراد حرف زد توی دنیای اینترنت اما پا گذاشتن توی دنیای احساسات ... ![]()
پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - میم.حسین.الف - ۱۰/مهر/۹۳ ۱:۴۰ خوب است کم کم دارد خوشمان می آید . قشنک بحث می کنیدفقط یک مطلب ارائه راه نیاز به ادعا ندارد دوستان آنچه که در ذهنتان هست را بیان کنید و کسی هم شمارا مدعی خطاب نمی کند در واقع یک تئوری یا تفکری است که باید دوستان روی نظریه ها بحث کنند و جوانب آن را بسنجد و نهایتا یک راهکار ویا تلفیقی از چند روش که از همه مناسب تر است را اتخاذ کنیم و شروع به بکاری گیری و نشر آن بکنیم پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - یااباصالح - ۱۰/مهر/۹۳ ۲:۵۸ نه موافق همه ی صحبت های شما نیستم ٬حضرت محمد تو عصر جاهلیت تونست طرز فکر مردم و تغییر بده اونوقت ما تو عصر ارتباطات موندیم هاج و واج.....دست به قلممون خیلی خوبه نقدمیکنیم ٬ تایید ٬ و تکذیب میکنیم ٫ اما در ارائه ی راه حل٬ پیشنهاد یا ...ناتوانیم چطور میگید آگاهی لازم نداره؟ آگاهی و شناخت درابطه با خدا و رسولش مساوی با معرفت پیدا کردن و پایبندی به اعتقادات کجای کلمه فرهنگ مبهمه هر بلایی سر ما آوردن از طریق همین فرهنگ سازی بوده به قول شما همین سگ نگه داشتن اوج مدرن بودن شده هرکی چادر سر میکنه امل٬ دوست پسر یا دختر نداشته باشی از جامعه عقبی......و یا هر چرندیاتی که به خورد مردم دادن این بی انصافا وهابی ٬ بهایی یا هر فرقه ای ببینید چطور رو اعتقادات باطل شون کارو تبلیغ میکنند حتی از ی بچه ام نمیگذرن آموزش میدن برای نسل آینده حالا ما موندیم با دین بر حق مون... اللهم عجل لولیک الفرج پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - رکن الهدی - ۱۰/مهر/۹۳ ۹:۴۷ ببخشید اینو می گم پیامبر اسلام چند درصد تونستن طرز تفکر مردم رو تغییر بدن؟!اگه تغییر داده بودن که بلافاصله بعد از شهادتشون برنمی گشتن به اعقابشون نه عزیزم اون موقع هم مردم ایمان درستی نداشتن که دختر پیامبرشون رو کمتر از 70روز بعد از پیامبر به شهادت رسوندن...خودشما داری می گی عصر ارتباطات یعنی زمانی که کار سختتره از همه جا همه جور اطلاعاتی می رسه همین فضای مجازی ببخشید اول فرهنگش اومد بعد خودش؟!نع اول خودش اومد بعد که کلی معضل توش پیدا شد گفتن خب حالا بیاین فرهنگ استفادشم بسازیم همین شبکه های اجتماعی که داره مثل قارچ زیاد می شه هیچ کس مخاطبش رو نمی شناسه ...حتی نمی دونه اطلاعاتی که از خودش می ده واقعیه یا نه پس فرهنگ سازی تو این زمینه با فرهنگ سازی توی مساءل دیگه متفاوته...فقط اسمش یکسانه...واسه این می گم نیاز به آگاهی ندارن برای اینکه 12سال تو مدرسه های ایران درس خوندن یه کتا ب داشتن به نام دین وزندگی من کاری به خوبی وضعیفی این کتاب ندارم اما همه می دونیم حداقل احکام زندگی توش بوده. پس خیلی هم پرت نیستن اسلام از یه جای دیگه پنبه اش واسه این جور خانواده ها زده شده ..باید اونو پیدا کرد پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - andishe - ۱۰/مهر/۹۳ ۱۳:۲۳ به نظر من ما اول باید خودمون رو درست کنیم ، اونوقته که میتونیم روی دیگران هم تاثیر بیشتر بذاریم . چون سخنی که از دل براید لاجرم بر دل نشیند البته نباید اونقدر کاهل باشیم که خودسازیمون اندازه یک عمر طول بکشه دوست اجتماعی و غیر اجتماعی هم همه مکر دشمنه برای جامعه های اسلامی وقتی حضرت زهرا میگن بهترین حالت برای زن اونه که نه اون مردی رو ببینه و نه مردی اون رو ، اون وقت چطور با همین چت ها ، با اینکه همدیگه رو نمیبینیم ولی توی فکر و ذهن هم که راه پیدا میکنیم ، میتونیم حدود محرم و نامحرمی رو رعایت کنیم ....حتی اگر هیچ فکر بدی هم نکنیم اصلا چه لزومی به این ارتباطها هست حتی دانشجوها وقتی همکلاسی های هم جنس دارن چه نیازی به صحبت و ارتباط کلاسی با غیر هم جنس هست استاد رو در حد درس ببینیم و باهاش صحبت کنیم و کارمون راه بیفته چه نیازی به حرف بیشتر روایت هست که حرف زدن با نامحر م بدون ضرورت بیشتر از پنج کلمه حرام است نامحرمم فرقی با نامحرم نداره ، پسر خاله و داماد و برادرشوهر فرقی با همکلاسی یا استاد مرد و حتی یک مرد در دنیای اینترنت نداره نامحرم نامحرمه .....کاش اینوقبول میکردیم چند سال پیش یه جایی روایتی دیدیم که نشستن با نامحرم سر یه سفره اشکال داره و امام زمان از این کارمون ناراحت میشن دنبال صحتش رفتیم و دیدیم درسته ، تو خونواده مطرحش کردیم و شروع به اجرا کردیم خانواده ی ما که مثلا از لحاظ مذهبی تو شهرمون سرشناسن و خانواده روحانیون حساب میشن بهشون برخورد که مگه ما به بقیه با نظر بد نگاه می کنیم و قهر و بی محلی خیلی دیدیم ولی الان بعد از چهار پنج سال تو خانواده مادرم و مادرشوهرم که کامل جا افتاد و اقوام دیگه هم وقتی ما باشیم مراعات میکنن و سفره جدا پهن میکنن این یه نمونه کوچیک بود از ارتباط نامحرم ، دیگه خودتون تا آخرش رو برید شاید حرفام خیلی خشکه مذهبی به نظر بیادولی، یه سری کارها برای رسوندن انسان به کمال هست ، اگرچه ممکنه خیلی سخت به نظر بیاد ولی انسان رو آبدیده میکنه و درجه اش رو پیش خدا بالاتر میبره مهم هدف آدم و میزان اعتقادات و ایمانشه که هر کار سختی رو اسون میکنه پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - اسکای - ۱۰/مهر/۹۳ ۱۴:۲۲ نقل قول:دوست اجتماعی و غیر اجتماعی هم همه مکر دشمنه برای جامعه های اسلامی تئوری توهم توطئه کی دست از سر این ملت برمیداره .الله اعلم :| نقل قول:وقتی حضرت زهرا میگن بهترین حالت برای زن اونه که نه اون مردی رو ببینه و نه مردی اون رو ، اون وقت چطور با همین چت ها ، با اینکه همدیگه رو نمیبینیم ولی توی فکر و ذهن هم که راه پیدا میکنیم ، میتونیم حدود محرم و نامحرمی رو رعایت کنیم ....حتی اگر هیچ فکر بدی هم نکنیم خانوم محترم ، من تمام سوالامو از همکلاسی های پسر میپرسم . ![]() ![]() .اصلا میشنیم تو دفتر بچه های دکترا ، خلوت ، 3 ساعت بحث علمی میکنیم .والا شیطان نیومد اون طرفا . اصلا چه شکلی هست این شیطون ؟با اساتید هم بیرون از کلاس صحبت میکنم . در فعالیت های خارج از درس هم شرکت میکنیم . حد و حدود هم مشخصه . با ملت قهر که نیستیم خودمونو قائم کنیم. نقل قول:روایت هست که حرف زدن با نامحر م بدون ضرورت بیشتر از پنج کلمه حرام است خیر تو همین تالار هم پرسیدم . اون 5 کلمه بیشتر مربوط به شوخی و گذشتن از حد و حدوده . با دنیا که نمیشه قهر کرد . همش حرف با هم جنس که تکراریه . نقل قول:چند سال پیش یه جایی روایتی دیدیم که نشستن با نامحرم سر یه سفره اشکال داره و امام زمان از این کارمون ناراحت میشن خانوم روایتو با منبع بدید .. یعنی چی ؟ ملتو تفکیک جنیستی کنیم تو خونه که چی بشه ؟ قهریم مگه ؟:| نقل قول:شاید حرفام خیلی خشکه مذهبی به نظر بیادولی، شاید .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانوم جان خود خشک مذهب بود . دوست اجتماعی سایه ی خاکستری بین غریبه و آشنا هست. همین. پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - یااباصالح - ۱۰/مهر/۹۳ ۱۶:۱۹ دوست عزیز حضرت محمد شهید نشدن ٬ در سن ۶۳ سالگی فوت شدن حضرت محمد موفق بودن تغییراتی صورت بدن ٬حضرت علی ٬ سلمان و یا داشتن دختری به اسم فاطمه زهرا در عصری که دختر هارو زنده به گور میکردند و....حالا هر عصری یزید زمان خودشو داره هدایت خدا بعد از حضرت محمد ادامه داشته با وجود تمام ظلم هایی که شده و الانم ادامه راه با حضرت مهدی ٬ حالا با من و شما یا اصلا بدون ما... باز هم میگم آگاهی لازم برای مثال : اولین شرط معرفت داشتن نسبت به امام زمان شناخت و اگاهی ایشون آگاهی و شناخت هم از دین زندگی دوازده ساله ما که تو دست صوفی هاست حاصل نمیشه حالا هی بگیم با دین و تبلیغ اش نمیشه کاری کرد ٬ عصر ارتباطات کار سختره٬ نیازی به آگاهی نیست درجا زدیم پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - Wachowski - ۱۰/مهر/۹۳ ۱۷:۳۱ نقل قول: برای اثبات حرفهاتون پیامبر رو زیر سوال نبرین پاسخ به: دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی - رکن الهدی - ۱۰/مهر/۹۳ ۱۷:۴۶ شما متوجه صحبت های من نشدین.... اولا وفات پیامبر اثبات نشدن بیشتر شواهد مبنی بر شهادت ایشونه دوما من می گم دنبال چیزی باشید که داره ریشه دین رو تو مملکت می زنه می ببینیم کار تبلیغاتی اونور خیلی قوی تره تاثیرشم بیشتره ضعف باورهای دینی تو مملکت ما همش به عدم آگاهی بر نمی گرده من دارم به شما می گم خانومی رو می شناسم چادریه مذهبیه همه چیزایی که من می دونم اگه بیشتر بدونه کمتر نمیدونه اما دوست پسر داره (البته خودش می گه همسر آیندمه و واژه دوست پسر رو توهین می دونه)اما من به دختر و پسری که یکساله با هم در ارتباطن بدون اطلاع خانواده ها و مثه دوتا نامزد می مونن نمی گم همسران آینده...یا همون بحث سگ من خودم توجایی اومد م از لحاظ علمی وتجربی مشکل دار بودن قضیه رو ثابت کنم چند نفری که اهل این حرفا بودن احادیثی می گفتن.که من باورم نمی شد البته اونا مغلطه می کردن وسوء استفاده اما همین که 4تا حدیث بلد بودن که به قیافشون نمی اومد باعث تعجب بود...شما هر روز برو تو مدارس الکی خودت خسته کن به این دخترای نوجون بگو بابا دوست پسر داشتن خوب نیست خودت رو تباه می کنی اونی که اهلش باشه تشویق خانواده هم روش باشه تو گوشش یه پنبه میذاره روشم اونور می کنه چون از یه جای دیگه خیلی قشنگ تر و بهتر و کاملتر از من دین دار مذهبی ساپورت می شه....پس روش فرهنگ سازی ما باید تغییر کنه چون تو این 30سال جواب نداده. ببینید ما جوونامون الان اول راهی هستن که غرب به آخرش رسیده منتها نمی تونن اینو بپذیرن چون بهشون القا شده که همین راه خیلی هم درسته ...الان یک بحث مهم در ازدواج ها همین مساله دوستیه که به عنوان پایه شناخت برای شروع زندگی ازش حرف می زنن حالا من حرفها دارم در این زمینه که بحث ادامه پیدا کنه کم کم می گم.... امیدوارم این دفعه منظورم رو روشن گفته باشم |