تالار گفتگوی بیداری اندیشه
ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html)
+--- موضوع: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی (/thread-36398.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - دل خسته - ۱۹/مهر/۹۳ ۲۳:۴۴

سلام
جنگ سخت و نرم فقط توی کلماته
جنگ نرم و سخت بالواقع یکی هستند.
کسی که توی راحتی بزرگ شده ، سربازی نرفته ، از اندامش راحتی می باره، می تونه بره به یک جوونی که برای خرج زن و زندگی مونده و مجبور شده برای زنده نگه داشتن خانوادش و وجدان خانوادش نره سربازی و اضافه خدمت و ... بپرسه توصیه اخلاقی بکنه؟ اصلا اون جوون براش توجیهی داره شنیدن حرف یکی که توی ناز و نعمت فقط کتاب ورق زده؟
مگر زمان رسول الله صلی الله علیه و آله جنگ نرم نبود ، زمان پیامبران جنگ نرم نبود؟ پس چرا پیامبران ما مجبور بودند برن چوپانی کنند ، خوب می رفتند کتاب آموزشی روش های برخورد با مخاطب می خوندند!
چرا امیرالمومنین علیه السلام برای در آوردن خرج زندگیشون می رفتند چاه می کندند؟ نمی تونستند از بیت المال حقوق بردارند برای کار فرهنگی؟ نمی تونستند از عمار و سلمان و مقداد بخواد برن کار کنن خرج حنگ نرم رو در آرن؟ چرا خود ایشون شخصا اقدام می کردند؟ خلاف شان ایشون نبود؟
نه آقا، به نظر من روحانی که حداقل یک دوره آموزش نظامی ندیده ، نمی تونه پیرو امیرالمومنین علیه السلامی باشه که استاد هنر های رزمی بودند ، روحانی که غیر از درس و کتاب نمی بینه و سخت ترین کارش نگارش و تحقیقاته نمی تونه درد مردم جامعه رو درک کنه و کسی که درد مردم جامعه رو درک نکنه نمی تونه درمان دهنده روح آزار دیده اون ها و هدایت گر مسیر پر پیچ و خمی باشه که ازش سر در نمی آره.

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - Anti gods - ۲۰/مهر/۹۳ ۱:۱۰

یه مطلب مهمی که به نظرم وجود داره اینه که هر فردی در هرجایگاهی ودر هر قشری وقتی وظیفه ای رو به عهده میگیره نسبت به اهمیت اون وظایف مسئولیتش سنگینتر میشه.پس وقتی یک نفر میپذیرد که روزی قراره لباس روحانیت به تن کنه وبشه نمادی از دین باید طبعات مسئولیت سنگینی که عهده دار شده رو درک کنه.و براش هزینه بده وروی خودش کار کنه...چه معنوی چه جسمانی...حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)با ایمان به اینکه وظیفه رسالت مسئولیت براش به همراه داره پیامبر خدا شد...و به خاطر همین ایمان واگاهی از مسئولیتش بود که برای اثبات و ارسال دین خدا همه چیز رو تحمل کرد...با اگاهی از وظیفش بود که سنگ بهش زدن ودم نزد وصبر کرد.یا حضرت علی(علیه السلام) میدونست که علی شدن وظیفه ایست که مسئولیتی براش به همراه داره که باید روزی بره با چاه درد ودل کنه...چون علی شدن وعلی بودن هزینه داره...روحانیت هم همینه...دوستانی که روحانی هستن و یا قصد دارن که بشن باید مراقب خودشون باشن از هر نظر چون به قول دوستان در خط مقدم قرار دارن.
این چیزی که الان میگم رو با عقیده کامل میگم,اگر افرادی که قصد روحانی شدن دارند میدو نستن و واقعا به معنای واقعی کلمه درک میکردن که چه مسئولیت وبار سنگینی به دوششون قراره گزاشته بشه قید آخوند شدن رو میزدن و خیلی از طلبه ها وروحانیون حال وحاضر در جهان اسلام لباس روحانیت رو کنار میزاشتند.

حضرت علی(علیه السلام):اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.

مسئله همون تلخی و گوله اتیشه
یا علیRoseRoseRose

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - حضرت عشق - ۲۰/مهر/۹۳ ۱:۵۰

آقا يعني وضعيت از اين بدتر نميشه، كلي وقت گذاشتم تحقيق كردم ده دقيقه فقط نوشتم همش پريد!
اشكال نداره فدا سرتون!
ولي دوستان كمي وقت بذاريد و هيچ وقت با اطلاعات و آمار اشتباه موجب رسوايي و بدنامي گروهي نشويد!
جهت اطلاع بيشتر به مركز مديريت حوزه هاي علميه در استان خودتون رجوع كنيد!
دل خسته جان بيشتر تحقيق كن و سعي كن اطلاعات و اخبار صحيح رو اطلاع رساني كني!
طلبه ها هم خدمت دارن!
هيچ قيدي در قانون معافيت از خدمت سربازي به عنوان طلبه بودن وجود نداره! (فتبصر)

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - ADAM - ۲۰/مهر/۹۳ ۲:۰۶

دوستان با سلام
من کاری به سربازی ندارم و برای کسی هم تعیین تکلیف نمی کنم ولی قدیم میگفتن به دکتر لاغر و روحانی چاق اطمینان نکن چرا چون دکتر ها پولدار بودن و فربه و روحانی ها عابد بودن و لاغر Big Grin
ولی خداییش کسی که امیرالمونین وپیامبر وائمه رو الگو خودش قرار میده نباید اینقدر بخوره تا اضافه وزن پیدا کنه حالا میخواد استاد رزمی باشه که خدای فعالیت وتحرک یا مهندس کامپیوتر که کم تحرک باشهCool

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - حضرت عشق - ۲۰/مهر/۹۳ ۱۳:۵۱

سلام علیکم
جاهایی از تاپیک دیدم که دوستان عالم و یا طلبه ها رو در علم و کار کردن با ائمه (علیه السلام) قیاس کردند!
قیاس باطله!
ولی در مجموع بگم کم نبودن علمایی که دست به کار هم بودن!
یه روحانی چندین سال درس می خونه تا بتونه درست خوراک روحی به مردم بده!
در مورد لاغر و چاق بودن حرفتون رو جدی نمی گیرم! چون نیست!
برید اوصاف بدنی امیر المؤمنین رو مطالعه بفرمایید بعد این حرف ها رو بزنید!
شما رو ارجاع میدم به کتاب سیره معصومان!

(۱۹/مهر/۹۳ ۱۹:۱۷)Wachowski نوشته است:  با روحانیون چیکار دارین ؟ اینها باید کار فرهنگی بکنن , دانشگاهیون میرن جنگ سخت اینها چون با ریز جزئیات جنگ نرم آشنا هستن میرن فعالیت های فرهنگی !!!Big Grin
ایا فیلم 12 سال بردگی رو دیدین ؟
روایت واقعی این فیلم در پادگان های ایران ...داستان سربازهای صفره که قرار داد بردگی شون به مدت دو سال بسته شده ! نکته ی جالب اینجاست وقتی این برده ها قرار دادشون تموم میشه و میخوان به استخدام اون ارگان در بیان بهش میگن شما مشکلات جسمانی داری و نمیتونی اینجا خدمت کنی و این سوال پیش میاد که این دوسال رو من اینجا چیکار میکردم ؟

دوستان جوان هم نگران نباشید !!! یک همسر و هفت عدد بچه به شما معافیت میده , تازه میتونید خوشحال باشین که با هفت تا بچتون در راستای سیاست های کلان کشور هم حرکت کردین !Big Grin
دوست عزیز درسته که بعضی از حرفای تاپیک درسته ولی دلیل نمیشه بیای با تمسخر دیگران حرفتو بزنی!Angry
آمار اشتباه کار دست افکار شما داده!
این آماری هست که بنیاد شهید داده:
آنچه كه بنياد شهيد از آمار شهدا اعلام كرده، اين است كه روحانيت 12 برابر ميانگين جامعه، شهيد داده، يعني به طور متوسط، از هر 1000 نفر افراد جامعه 4 نفر شهيد شده‌اند، ولي از قشر روحانيون، از هر 1000 نفر، 48 نفر شهيد شده‌اند. البته طبق آماري كه نهاد ديگري ارائه كرده، اين ميانگين به 20برابر مي‌رسد. چون خيلي از طلبه‌ها نه از طريق دفتر تبليغات اسلامي، نه از طرف سازمان تبليغات اسلامي و نه به عنوان طلبه به جبهه مي‌رفتند، بلكه به عنوان رزمنده‌اي ناشناس و بي‌اسم و رسم به منطقه مي‌رفتند و احياناً شهيد مي‌شدند.

(۱۹/مهر/۹۳ ۰:۱۴)دل خسته نوشته است:  سلام
من اصلا فیلم مارمولک ندیدم
روحانی هم اطراف زیاد داریم
در مورد خدمت هم راه داره عمو عبدالرحمن
طلاب می رند درس می خونند ، بعد هی درس می خونند ، هی درس می خونند ، مثل دانشگاه نیست که طرف دکترا بگیره تموم شه ، یا کارش با تحصیلش منافات داشته باشه ، این قدر درس می خونند که برسند به سنی که معافیت سنی بهشون بدند
اطراف هستند روحانی هایی که این کار رو کردند
در مورد خودم ، من دیدم احادیث هست در مورد جنگ با سلاح سرده در آخر زمان ، رفتم ووشو ، بعد دیدم نینجوتسو سلاح داره، رفتم نینجوتسو ، استاد نبود رفته بود ژاپن، بعد دو تا ارشد داشتیم ، قضیه آشپز دوتا بشه شد ، یکی یک دستور داد یکی یک دستور دیگه ، رو هوا موندم کدوم رو بزنم ، با کتف اومدم زمین ، ترقوه ام شکست ، الآن هم مشت هم به زور می تونم بزنم ، بد جوش خورده اذیتم (ترقوه معمولا بد جوش می خوره) ، الآن دوست دارم برم رزمی ، اما خوب می ترسم باز دو سه ماه بر اثر ضربه از کار بیوفتم (خیلی جساس شده)
اگر بدونم جایی هست می تونم برم تیر در کنم و آماده بشم می رم ، هر چند ترقوه ممکنه با لگد تفنگ اذیت بشه
توی سربازی دو ماه آموزشی علارغم سختی (یک هفته بعد عقد رفتم سربازی) برام خاطره انگیز بود ، خصوصا عاشق میدون تیر بودم (تیراندازیم بدک نبود ، دوست دارم تیراندازی و اسنایپر شدن رو) ، و همین طور عاشق رژه رفتم (آخ آخ وقتی می رسی به جایگاه می گی الله اکبر جانم قدای رهبر ، یک هو سر می گرده پا می کوبی همراه با مارش نظامی محمد رسول الله و ... ، چه حالی می ده)
کی گفته طلاب هی درس می خونن هی درس می خونن هی درس می خونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما چیزی از مدرک معادل طلبه ها میدونید!سطح سوم (پایه دهم) که تمام بشه باید پایان نامه ارائه کنن و دفاعیه هم داره برادر عزیز!و امتحان شافی هم در کنارش دارند!دور و اطراف ما چون تو یه مؤسسه ای با طلبه ها بیشتر در ارتباطیم شاید نزدیک 40 50تا از همین طلبه های شهرمون رو می شناسم که همه همین حرف رو میزنند!برادران و خواهرانی که در این زمینه دچار شبهه شدند مطالعه کنند:
امور نظام وظیفه و مشمولین حوزه

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - Wachowski - ۲۰/مهر/۹۳ ۱۶:۰۷

نقل قول:
دوست عزیز درسته که بعضی از حرفای تاپیک درسته ولی دلیل نمیشه بیای با تمسخر دیگران حرفتو بزنی!
[تصویر: angry.png]
آمار اشتباه کار دست افکار شما داده!

این آماری هست که بنیاد شهید داده:

آنچه كه بنياد شهيد از آمار شهدا اعلام كرده، اين است كه روحانيت 12 برابر ميانگين جامعه، شهيد داده، يعني به طور متوسط، از هر 1000 نفر افراد جامعه 4 نفر شهيد شده‌اند، ولي از قشر روحانيون، از هر 1000 نفر، 48 نفر شهيد شده‌اند. البته طبق آماري كه نهاد ديگري ارائه كرده، اين ميانگين به 20برابر مي‌رسد. چون خيلي از طلبه‌ها نه از طريق دفتر تبليغات اسلامي، نه از طرف سازمان تبليغات اسلامي و نه به عنوان طلبه به جبهه مي‌رفتند، بلكه به عنوان رزمنده‌اي ناشناس و بي‌اسم و رسم به منطقه مي‌رفتند و احياناً شهيد مي‌شدند.

چه تمسخری ؟
خدا شهدا رو بیامرزه و ان شالله شفیع ما هم بشن .
حالا چون آمار شهدای طلبه بالاست دلیل میشه دیگه خدمت نرن ؟ Smile
خب با این استدلال دانشجوها هم شهید دادن نباید خدمت برن Smile
بقال ها , بناها و خیلی از اقشار مختلف جامعه ... اگه به گفته سردار احمدی مقدم کشوربزرگتر شده و نیاز به نیروی امنیتی بیشتر پس طلبه ها باید برن خدمت سربازی ...اگه به قول سردار احمدی مقدم علت افزایش دوره ی وظیفه این بوده که 15 درصد افراد واجد شرایط خدمت نمیرن خب طلبه ها هم بیان برن خدمت مدت خدمت سربازی کاهش پیدا کنه Wink

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - حضرت عشق - ۲۰/مهر/۹۳ ۱۶:۳۲

با روحانیون چیکار دارین ؟ اینها باید کار فرهنگی بکنن , دانشگاهیون میرن جنگ سخت اینها چون با ریز جزئیات جنگ نرم آشنا هستن میرن فعالیت های فرهنگی !!![تصویر: biggrin.png]
این جمله شما اصن تمسخر نبود!!!!!!!!!!!!!!!
برادر من! خبر نداری اینجور با اطمینان نگو طلبه ها خدمت نمیرن!شما به لینک زیر مراجعه کن!
برادران و خواهرانی که در این زمینه دچار شبهه شدند مطالعه کنند:

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - ADAM - ۲۰/مهر/۹۳ ۱۶:۴۶

(۲۰/مهر/۹۳ ۱۳:۵۱)حضرت عشق نوشته است:  سلام علیکم
جاهایی از تاپیک دیدم که دوستان عالم و یا طلبه ها رو در علم و کار کردن با ائمه (علیه السلام) قیاس کردند!
قیاس باطله!
ولی در مجموع بگم کم نبودن علمایی که دست به کار هم بودن!
یه روحانی چندین سال درس می خونه تا بتونه درست خوراک روحی به مردم بده!
در مورد لاغر و چاق بودن حرفتون رو جدی نمی گیرم! چون نیست!
برید اوصاف بدنی امیر المؤمنین رو مطالعه بفرمایید بعد این حرف ها رو بزنید!
شما رو ارجاع میدم به کتاب سیره معصومان!

با سلام خوندم ولی یه سوال برام پیش اومده که چطور مردی که اکثر روزهای سال رو روزه بوده و بیشتر هم نان جوین می خورده چاق باشه من به هیچ وجه نمی تونم این رو بپذیرم میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - حضرت عشق - ۲۰/مهر/۹۳ ۱۶:۵۶

جایی خوندید که حضرت اکثر روزهای سال رو روزه بودن؟
خیلی چیزها رو ما دلایلش رو نمی دونیم ولی خب دلیلی هم نداره چون نمی دونیم ردش کنیم!
حضرت از لحاظ کاری هم بسیار فعال بودند ولی این که نان جوین می خوردند برای همه روزها که نبوده! شاید حضرت گوشت هم نوش جان می کردند!

پاسخ به: ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی - یاســین - ۲۰/مهر/۹۳ ۱۷:۰۵

البته استاد ما میگفت که پیامبر به امام علی میگفتند انزع البطین
حالا دو تا معنی داره هم به کسی گفته میشه که موی جلوی سرش ریخته و شکم بزرگ داره و هم معنی دیگه:
انزع از ماده «نزع» است به معناى كسى كه موى جلوى سر او ريخته باشد،و نيز به معناى كنده شدن و بريده شدن از چيزى است از جمله از شرك و گناه.
بطين از «بطن» است به معناى كسى كه شكم بزرگ دارد، و نيز كسى كه باطنش از علم سرشار است.

بعدا یه عده افراد این کلمه رو دستمایه حرفاشون قرار دادن.
حالا امام علی به کدومش میخوره به عهده دوستان
من حالا با سربازیش کار ندارم اما ورزش واسه سلامتی خوبه،عالم و غیر عالم هم نداره