تالار گفتگوی بیداری اندیشه
وسوسه های ازار دهنده - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html)
+--- موضوع: وسوسه های ازار دهنده (/thread-36803.html)

صفحه: 1 2 3 4

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - سدرة المنتهی - ۱۸/آبان/۹۳ ۱۲:۰۱

نقل قول:یه چیزی درونم من رو وسوسه میکنه ..." حس میکنم که نباید به ترفند های مستند راز عمل میکردم ... چون این نوعی شرک یا کفر محسوب میشه ... فقط باید به همون توکل به خدا و ترک گناهان بسنده میکردم و خدا خودش زندگیم رو روبراه می کرد "..

من مستند راز رو ندیدم ولی وسوسه شدم به دیدنش. جوابم بهش این بود : من اگر بمیرم یا قرار باشه تو کوچه بخوابم از هیچکس جز خدا چیزی رو نمیخوام و طلب نمی کنم.

هر دلی کو دور شد از قید و بند روزگار
جایگاهش جز دیار کبریایی نیست نیست

من بدین حاجت نشستم بر در و درگاه دوست
شرط مهر و دوستی را بی وفایی نیست نیست

حال عاشق را نداند تا کسی عاشق نشد
عاشقان را تا ابد میل جدایی نیست نیست

بار «تسلیم» ار چه افتاده است اندر بحر عشق
غرق بحر عشق را هرگز رهایی نیست نیست

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - آسمانه سجادی - ۱۸/آبان/۹۳ ۱۳:۳۵

من تاپیک شما رو خوندم.اتفاقا چند نفر اطراف من هستن نزدیک به سن شما دچار همین مشکل شدند درحالیکه به واجبات خوب عمل می کنند.
من نمی خوام مثل بقیه حرف بزنم.
شما فقط یک مشکل دارید اگه قول بدید با هم جلو ببریم حل می شه.
بعضی از آدم ها هستن خونه شونو روی تپه های سست بنا می کنند برای همین هرموقع یه طوفان یا یه باد هم می وزه دچار آسیب می شن مجبور میشن هی خانه شون درست کنند.(خدایی نکرده قصد جسارت هم ندارم ولی خیلی ها اینطوری می شن شاید به خاطر تغییر نیاز در این سن هست)
من می خوام بگم بیایید خونه تون و یه جای محکم بنا کنید ،کوچیک باشه ولی جاش امن باشه.
اولین کار به شرط اینکه خوب گوش کنید و جواب بدید.
چیزهای پاکی که تو اطرافتونه رو کامل برام بنویسید.خوب ببینید.
چیزهای پاک،مثلا گل وقتی من گل می بینم از رنگش خوشم میاد چون چندتا رنگ در گل ممکنه باشه و ترکیبش باعث زیبا بودنش می شه.منظم بودن اجزای گل آدم و به حیرت می ندازه.اینکه گل ریشه ش توی خاک و سبب موندگاریش می شه.
خواهشا چیزی که دید و خوب برام توصیف کنید.دوستان عزیز شما هم مشارکت می کنید،می دونم خیلی کمک می کنه به ما که خوب ببینیم.Smile

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - درست پسند - ۱۸/آبان/۹۳ ۱۸:۵۶

(۱۷/آبان/۹۳ ۱۴:۴۲)محمدهادی نوشته است:  نگران نباش هممون مشرکیم (جز تک و توک از مردم)، خیلی سخت نگیر
و ما یومن اکثرهم الا و هم مشرکون

منتهی این شرکی نیست که خداوند ببرمون جهنم
!!!!!!!!!!!!!!!
اولاً بر اساس چه دلیلی از اون آیه چنین نتیجه‌ای گرفتید؟

ثانیاً بر اساس چه دلیلی از اینکه اکثریت مردم یه‌کاری رو بکنن نتیجه گرفتید که OK هست و نیازی به سخت گرفتن نیست؟

سوره فرقان: أَرَءَيۡتَ مَنِ ٱتَّخَذَ إِلَـٰهَهُ ۥ هَوَٮٰهُ أَفَأَنتَ تَكُونُ عَلَيۡهِ وَكِيلاً (43) أَمۡ تَحۡسَبُ أَنَّ أَكۡثَرَهُمۡ يَسۡمَعُونَ أَوۡ يَعۡقِلُونَ‌ۚ إِنۡ هُمۡ إِلَّا كَٱلۡأَنۡعَـٰمِ‌ۖ بَلۡ هُمۡ أَضَلُّ سَبِيلاً (44)
آيا آن کس را که هوای نفس را به خدايی گرفته است ديدی؟ آيا تو ضامن او هستی؟ (43) يا گمان کرده‌ای که بيشترينشان می‌شنوند و می‌فهمند؟ اينان چون چارپايانی بيش نيستند بلکه از چارپايان هم گمراه‌ترند. (44)

(۱۸/آبان/۹۳ ۱۳:۳۵)آسمانه سجادی نوشته است:  اگه قول بدید با هم جلو ببریم حل می شه.
...
می دونم خیلی کمک می کنه به ما که خوب ببینیم.Smile
إن‌شاءالله.Smile
إن‌شاءالله بگویید.

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - محمدهادی - ۱۸/آبان/۹۳ ۲۰:۳۷

نقل قول: بر اساس چه دلیلی از اون آیه چنین نتیجه‌ای گرفتید؟

ثانیاً بر اساس چه دلیلی از اینکه اکثریت مردم یه‌کاری رو بکنن نتیجه گرفتید که OK هست و نیازی به سخت گرفتن نیست؟

سوره فرقان: أَرَءَيۡتَ مَنِ ٱتَّخَذَ إِلَـٰهَهُ ۥ هَوَٮٰهُ أَفَأَنتَ تَكُونُ عَلَيۡهِ وَكِيلاً (43) أَمۡ تَحۡسَبُ أَنَّ أَكۡثَرَهُمۡ يَسۡمَعُونَ أَوۡ يَعۡقِلُونَ‌ۚ إِنۡ هُمۡ إِلَّا كَٱلۡأَنۡعَـٰمِ‌ۖ بَلۡ هُمۡ أَضَلُّ سَبِيلاً (44)

آیه که واضحه؛ می فرماید در عین ایمان آوردن، مشرکند

اما اگر شما چنین مطلبی را استنباط نمی کنید به تفاسیر رجوع کنید

مثلا استاد جوادی آملی می فرمایند:
فرموده است : و ما يومن اكثرهم بالله الا و هم مشركون ؛ يعنى بيشتر مؤ منان مشرك اند، پس بيشتر شان به نجاست باطنى آلوده اند، گرچه در ظاهر پاك به شمار آيند؛ زيرا جز خداى متعال ، ديگرى را ديدن و تكيه و اطمينان به غير او داشتن و استناد در گفتار و كردار به غير او، در باطن ، شرك است و با توحيد خالص ‍ مخالف ...
روایاتی در مورد این آیه:

رواياتى در معناى جمله ! (ما يؤمن اكثرهم بالله الّا و هم مشركون)
در تفسير قمى به سند خود از فضيل از ابى جعفر (عليه السلام) روايت كرده كه در ذيل جمله (ما يؤمن اكثرهم باللّه الا و هم مشركون ) فرموده: مقصود از آن، شرك طاعت است، نه شرك در عبادت، يعنى معصيت هايى كه ارتكاب مى شوند در حقيقت شرك در اطاعت است و گنهكاران با گناه خود شيطان را اطاعت كرده اند.
و در تفسير عياشى از محمد بن فضيل از حضرت رضا (عليه السلام) روايت كرده كه فرمود: مقصود شركى است كه به حد كفر نرسيده باشد.
و نيز در همين كتاب از مالك بن عطيه از ابى عبداللّه (عليه السلام) روايت كرده كه در ذيل آيه شريفه فرموده: مقصود از اين شرك اين است كه كسى بگويد: اگر فلانى نبود من هلاك شده بودم، و اگر فلانى نبود من به فلان منفعت و فلان خير مى رسيدم، و اگر فلانى نبود زن و بچه من از دستم رفته بودند، زيرا چنين كسى براى خدا در ملك او شريكى قايل شده كه آن شريك روزيش مى دهد، و يا بلا را از او دفع مى كند. آنگاه مى گويد عرض كردم: حال اگر كسى چنين بگويد: (اگر خدا فلانى را نرسانده بود من هلاك مى شدم ) چطور آيا اين هم شرك است ؟ فرمود: اين خوبست و اشكالى ندارد.
و نيز در همين كتاب از زراره روايت كرده كه گفت: از حضرت ابى جعفر (عليه السلام) پرسيدم چه مى فرمائى در آيه (و ما يؤمن اكثرهم باللّه الا و هم مشركون )؟ فرمود: يكى از مثالهاى اين شرك اين است كه كسى بگويد: نه بجان تو.
مؤلف: مقصود آن حضرت اين است كه كسى بغير خدا قسم بخورد، چون غير خدا را به نحوى تعظيم كرده كه ذاتا لايق و مستحق آن نيست، و اخبار در اين باره زياد است.

ثانیا روایات متعدد در مورد وجود شرک خفی در مورد مومنین داریم مثل همان مورچه در شب تاریک و سنگ سیاه و ...

ثالثا شرک خفی انسان را جهنمی نمی کنه نمونه اش را در روایات بالا ملاحظه بفرمایید.

سخن شناس باش دلبرا، خطا اینجاست

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - آسمانه سجادی - ۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۲۴

[تصویر: beautiful-flowers-02.jpg][تصویر: beautiful-flowers-06.jpg]
[تصویر: beautiful-flowers-08.jpg][تصویر: beautiful-flowers-10.jpg]
[تصویر: beautiful-flowers-21.jpg]

تمرین 1
خوب ببینیمAngel

چقدر زیبا هستند!

چه کسی نقاش است؟
چه کسی می تواند به آن جان بدهد؟
چه کسی می تواند به هر گلبرگی شکل بدهد؟
آیا فقط برای زیبایی و حیرت خلق شده است؟
گل نماد چیست؟

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - السا - ۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۴۹

نقل قول:از طرفی هم لحظه ای بعد به این فکر میکنم که خب این "دریافت انرژی از هستی" هم خودش نشانه ی قدرت و تقدیر خدا و نظم و نظام جهان هستی هست که من دارم به طور مشروع ازش استفاده میکنم ... مثل انرژی خورشید که خداوند قرار داده و استفاده میکنیم بدون اینکه گناه محسوب بشه ..
این افکار ضد و نقیض که سراغم میاد خیلی دچار اضطراب و استرس میشم .. بدنم میلرزه ... زندگی رو واسم ناخوشایند میکنه ...

من اگه جای شما بودم میشستم روی دونه دونه این افکار فکر می کردم ... خیلی با حوصله و سرفرصت

چرا میخواید ذهنتون رو محدود کنین ؟
بهشون فکر کنین، ازشون نتیجه بگیرین ...

بی اعتنا بودن، یعنی سعی کردن برای پاک صورت مسئله
شما باید این مسئله رو حلش کنین نه اینکه صورتش رو پاک کنین ... Smile

نقل قول:خیلی بده این جنگ درون ذهنم ...

بله، خیلی

و تا وقتی شما فقط سعی کنین ک بهشون فکر نکنین، این جنگ ادامه داره ...
با خودتون رو راست باشین ... Smile

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - sharmandeh - ۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۲۹

(۱۸/آبان/۹۳ ۹:۴۹)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
شما باید سخنرانی و مطالعه بیشتر بخوانید و گوش بدید تا مطالب دستتون بیاد
به مرور که معرفت شما بیشتر شد بسیاری از مشکلات شما حل میشه
من حرفم اینه که خداوند به انسان اختیار داده و این منافاتی با اراده خدا نداره
درباره قانون جذب گفتم که یک اصلاح هست از اونجایی که کافران منکر خدا هستند ولی وجود نیروی برتر که اسمش رو کائنات میزارن رو قبول دارن پس از نیروی برتر با تخیل درخواست می کنن
یعنی از همون نیروی برتر که ما اون رو خدا میدانیم،

در واقع نمی خوان قبول کنن خداوند وجود داره به همین خاطر دور خودشون با این حرفها میگردن

شما هم به کار خودت برس زیاد نمی خواد حساس باشی

نام کاربری تون رو هم عوض کنید
سلام
بله دقیقا موافقم ..
همه ی این فعل و انفعالات در عالم هستی تحت اراده و قدرت خداست..
حتی یک نوترون هم دور هسته ی یه اتم نمیچرخه مگر با خواست و اراده ی او..
ولی ما که به این اعتقاد داریم باید برای هر پدیده ای یکی یکی از خدا بخواهیم که اون کار رو انجام بده ..
یعنی اب بخوریم بگیم خدایا کاری کن که این آب کار طبیعی خودش رو انجام بده و تشنگی ما رو رفع کنه ..
چون اگر خدا نخواد خب پدیده ی غیر منتظره رخ میده ..
یعنی لحظه به لحظه باید از خدا بخواهیم که مثلا تک تک سلول های بدن کار خودشونو انجام بدن و بیمار نشیم
یا اونا رو واگذار کنیم به خدا و امید داشته باشیم کار خودشونو انجام بدن؟؟

(۱۸/آبان/۹۳ ۱۰:۴۸)بیداری12 نوشته است:  سلام برادر محترم.
این تاپیکو دیشب دیدم خواستم جوابی بنویسم کاری پیش اومد نتونستم.
خواستم بگم این ذکر لا اله الا الله و لا حول ولا قوه الا بالله را با توجه بخون. هیچ قدرتی جز قدرت خدای بزرگ وجود نداره واون هم قدرت خیرمحضه. پس وسوسه ها و افکار منفی باطل اند و وجود ندارند فقط با توجه به اون ها اسیر اوهام می شویم.
قل جاء الحق وزهق الباطل ان الباطل کان زهوقا.
توصیه معصومین است که به این وساوس بی اعتنایی کنید و توجه نکنید. چون همه درپناه یکتا خیر مطلق هستیم پس جایی برای گمان و وسوسه بد در دل افکندن نیست.
نظریه بعضی ها(بیشتر مسیحی ها) اینه که شرنیست همه چیز خیره پس درمقابل بدی گارد نگیر تا بیشتر نشه. امواج منفی نفرست و مقاومت نکن. یک قاعده دارند اصلا به نام عدم مقاومت. یعنی هرچه بیشتر درمقابل بدی گارد بگیری بیشتر میشه.
دین ما هم توصیه داره به عفو و گذشت. واین که درمقابل کسی که به تو بدی کرده نیکی کن و یا عفو کنید بهتر است و... ولی از اون طرف قصاص رو هم مایه حیات میدونه. جایی که حق داره پایمال میشه چه جای عدم مقاومته؟ حق گاهی شخصیه و گاهی اجتماعی. بعضی جاها گذشتن از حق شخصی خیلی خوبه و به خودش خیر بر می گرده. گاهی حق اجتماعیه و گذشت پایمال کردن حقه. جایی پیامیبر صل الله علیه وآله درراه حق در مقابل بدی و ریختن شکمبه گوسفند برسرشان مقاومت نکرده و برعکس خوبی هم می کنند ولی درجای دیگر درصف کارزار نمونه تمام عیار مقاومت می شوند. چون ملاک حق و باطله و وظیفه هرکس شناخت حق و پیروی از اونه.
دقیق شو تو دستورات دین و احادیث و قرآن که شفای قلب هاست. داروی دردت رو از قرآن بخواه.

تو آیه هجده سوره اسراء خداوند می فرماید هرکس (فقط) عاجله (دنیا) را بخواهد به زودی به هر مقدار که بخواهیم به هرکس که بخواهیم میدهیم وسپس...

مَّن كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِيهَا مَا نَشَاء لِمَن نُّرِيدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلاهَا مَذْمُومًا مَّدْحُورًا ﴿۱۸﴾

هر كس خواهان [دنياى] زودگذر است به زودى هر كه را خواهيم [نصيبى] از آن مى‏دهيم آنگاه جهنم را كه در آن خوار و رانده داخل خواهد شد براى او مقرر مى‏داريم (۱۸)

وَمَنْ أَرَادَ الآخِرَةَ وَسَعَى لَهَا سَعْيَهَا وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَئِكَ كَانَ سَعْيُهُم مَّشْكُورًا ﴿۱۹﴾
و هر كس خواهان آخرت است و نهايت كوشش را براى آن بكند و مؤمن باشد آنانند كه تلاش آنها مورد حق‏شناسى واقع خواهد شد (۱۹)

جاهای دیگر چندین بار خدا گفته روزی هرکس را بخواهد وسیع و روزی هرکس را بخواهد تنگ می کند!
یا یه جای دیگه میگه: ام للانسان ما تمنی فلله الاخره و الاولی
از تو حرکت از خدا هرچه صلاح بداند برکت است. درمورد اون مطلب هم که گفتید فکر می کنید دچار شرک یا کفر شدم. مگه ما آیه قرآن نداریم ادعونی استجب لکم. یا خدا قریب مجیبه. قاضی الحاجاته و... واین که گفته اند دعا کردید شک نکنید اعتقاد داشته باشیدخدا استجابت میکنه. فال خوب بزنید. گمان نیک حقه پس دعا کن برای حوائج دنیا و آخرتت ولی بگو خدا اگر صلاح میدونی استجابت کن. اگه منو ازتو دور نمی کنه.
دنیا رو هم برای خدا بخواه آخرت رو هم . بقیه دست خودشه. یا اجابت کنه یا صلاح دیگری رو در نظر داره. چقدر این اعتقاد آرامش میاره!
دیشب دوستم یک پیامک داده بود که دقیقا همین مطلبو می گفت:
باور نمی کنم که خدا هیچ گاه به ما بگوید نه!!!
خدا سه گزینه دارد:

آری.
باشه ولی الان نه.

پیشنهاد بهتری برایت دارم فقط صبور باش.

لا اله الا الله و لاحول ولا قوه الا بالله را فراموش نکن. بنویسش بزن به دیوار و همین طور توی جانماز و مدام هر روز و هر وقت یادت آمد تکرار کن.
به امید خدا التماس دعا
سلام
ممنونم
مدتیه به توصیه ها از جمله این پست شما عمل می کنم و حاالم بهتره ..خصوصا تاثیر اذکار لا اله الا الله و لاحول ولا قوه الا بالله رو دیدم..
بله راستش من دعا میکنم اما همیشه اطمینان کامل ندارم که استجاب میشه
به خاطر همین خیلی وقتها چوب همین بی اعتمادی به خدا رو خوردم

امیدوارم بتونم این مورد رو هم حل کنم.

(۱۸/آبان/۹۳ ۱۲:۰۱)سدرة المنتهی نوشته است:  من مستند راز رو ندیدم ولی وسوسه شدم به دیدنش. جوابم بهش این بود : من اگر بمیرم یا قرار باشه تو کوچه بخوابم از هیچکس جز خدا چیزی رو نمیخوام و طلب نمی کنم.

هر دلی کو دور شد از قید و بند روزگار
جایگاهش جز دیار کبریایی نیست نیست

من بدین حاجت نشستم بر در و درگاه دوست
شرط مهر و دوستی را بی وفایی نیست نیست

حال عاشق را نداند تا کسی عاشق نشد
عاشقان را تا ابد میل جدایی نیست نیست

بار «تسلیم» ار چه افتاده است اندر بحر عشق
غرق بحر عشق را هرگز رهایی نیست نیست
سلام
از نظر شما هم ممنونم.
به جوابی که به masoudmoosavy گرامی دادم توجه کنید .
ممنون

(۱۸/آبان/۹۳ ۱۳:۳۵)آسمانه سجادی نوشته است:  من تاپیک شما رو خوندم.اتفاقا چند نفر اطراف من هستن نزدیک به سن شما دچار همین مشکل شدند درحالیکه به واجبات خوب عمل می کنند.
من نمی خوام مثل بقیه حرف بزنم.
شما فقط یک مشکل دارید اگه قول بدید با هم جلو ببریم حل می شه.
بعضی از آدم ها هستن خونه شونو روی تپه های سست بنا می کنند برای همین هرموقع یه طوفان یا یه باد هم می وزه دچار آسیب می شن مجبور میشن هی خانه شون درست کنند.(خدایی نکرده قصد جسارت هم ندارم ولی خیلی ها اینطوری می شن شاید به خاطر تغییر نیاز در این سن هست)
من می خوام بگم بیایید خونه تون و یه جای محکم بنا کنید ،کوچیک باشه ولی جاش امن باشه.
اولین کار به شرط اینکه خوب گوش کنید و جواب بدید.
چیزهای پاکی که تو اطرافتونه رو کامل برام بنویسید.خوب ببینید.
چیزهای پاک،مثلا گل وقتی من گل می بینم از رنگش خوشم میاد چون چندتا رنگ در گل ممکنه باشه و ترکیبش باعث زیبا بودنش می شه.منظم بودن اجزای گل آدم و به حیرت می ندازه.اینکه گل ریشه ش توی خاک و سبب موندگاریش می شه.
خواهشا چیزی که دید و خوب برام توصیف کنید.دوستان عزیز شما هم مشارکت می کنید،می دونم خیلی کمک می کنه به ما که خوب ببینیم.Smile
سلام
از راهنمایی ها و نظر شما ممنونم.
دقیقا متوجه نشدم.. یعنی الان هر چیز خوب اطرافم رو توصیف کنم؟؟
توی مدت یه روز منظورتونه؟؟

(۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۲۴)آسمانه سجادی نوشته است:  [/url][url=http://pic.alamto.com/tag/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%DA%AF%D9%84-%D8%B1%D8%B2]

تمرین 1
خوب ببینیمAngel

چقدر زیبا هستند!

چه کسی نقاش است؟
چه کسی می تواند به آن جان بدهد؟
چه کسی می تواند به هر گلبرگی شکل بدهد؟
آیا فقط برای زیبایی و حیرت خلق شده است؟
گل نماد چیست؟
سلام
ممنونم
بله خودم هم هر وقت به زیبایی ها و نظم و نظام دنیا فکر میکنم بیشتر به قدرت خدا پی میبرم و شکم برطرف میشه
اما زیاد فکرکردن تو این امور هم دوباره ما رو به وسوسه های شک انداز می کشونه

(۱۸/آبان/۹۳ ۲۳:۴۹)السا نوشته است:  من اگه جای شما بودم میشستم روی دونه دونه این افکار فکر می کردم ... خیلی با حوصله و سرفرصت

چرا میخواید ذهنتون رو محدود کنین ؟
بهشون فکر کنین، ازشون نتیجه بگیرین ...

بی اعتنا بودن، یعنی سعی کردن برای پاک صورت مسئله
شما باید این مسئله رو حلش کنین نه اینکه صورتش رو پاک کنین ... Smile

بله، خیلی

و تا وقتی شما فقط سعی کنین ک بهشون فکر نکنین، این جنگ ادامه داره ...
با خودتون رو راست باشین ... Smile
سلام
اخه موقع هجوم این افکار خیلی دچار اضطراب و ترس میشم
نمیتونم خوب فکر کنم

راستی جا داره از خانم mahpare هم عذر خواهی کنم
به خدا اصلا اون موقع متوجه خانم بودن ایشان نبودم
دو تن از مدیران گرامی تذکر دادند ( هر چند یکی از تذکرها زیاد دوستانه نبود )
ولی با این حال عمدی در کار نبودم و واقعا متوجه این قضیه نبودم
اگر جسارتی شد عذر خواهی میکنم

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - قلب - ۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۴۳

[/quote]

(۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۲۹)sharmandeh نوشته است:  سلام
بله دقیقا موافقم ..
همه ی این فعل و انفعالات در عالم هستی تحت اراده و قدرت خداست..
حتی یک نوترون هم دور هسته ی یه اتم نمیچرخه مگر با خواست و اراده ی او..
ولی ما که به این اعتقاد داریم باید برای هر پدیده ای یکی یکی از خدا بخواهیم که اون کار رو انجام بده ..
یعنی اب بخوریم بگیم خدایا کاری کن که این آب کار طبیعی خودش رو انجام بده و تشنگی ما رو رفع کنه ..
چون اگر خدا نخواد خب پدیده ی غیر منتظره رخ میده ..
یعنی لحظه به لحظه باید از خدا بخواهیم که مثلا تک تک سلول های بدن کار خودشونو انجام بدن و بیمار نشیم
یا اونا رو واگذار کنیم به خدا و امید داشته باشیم کار خودشونو انجام بدن
سلام
یا حی و یا قیوم یعنی
خدایا ما را به حیات خود حیات بده و ما را به قیومیت خود قوام و پایداری و استقامت بخش.

خداوند فیاض یا رحمتگر همیشگیست فیوضات خداوند لحظه به لحظه است که اگر نباشد دیگر وجودی نیست
شبها ما خوابیم ولی با گفتن بسم الله الرحمن الرحيم خواب هر شب ما عبادت است در حالی که نه ذکری می گوییم و نه عملی انجام می دهیم
پس چون یاده خدا را قبل از انجام کار کرده ايم بر طبق اراده او عمل کرده آیم و خیر را از خدا طلب نموده آیم
آنچه در اختیار ماست انجام داده آیم و بیش از آن به ما مربوط نیست
قوانین هستی را خداوند پایه گذاری کرده اند یعنی قبل از خوردن آب چه به یاد خدا باشیم چه نباشیم آب اثرش را می گذارد ولی آنچه تفاوت می کند در روح ماست که اگر یاد خداوند بکنیم روح ما رشد می کند حال تفاوت خداپرستان با کافران در روح است نه جسم هر چند که یاد خداوند بر جسم هم اثر وضعی دارد ولی اصل روح است،

در ضمن یکی از مزایای داشتن ماهواره در خانه بیشتر شدن شک است

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - السا - ۱۹/آبان/۹۳ ۱۹:۳۲

نقل قول:سلام
اخه موقع هجوم این افکار خیلی دچار اضطراب و ترس میشم
نمیتونم خوب فکر کنم

سلام Smile

ب خاطر اینکه اسمش رو گذاشتین هجوم افکار !!!

هر کسی باید این اجازه رو ب خودش بده تا آزادانه فکر کنه ...
شما درباره اصول دینتون ی تحقیق کامل و اساسی بکنین
نتیجه گیریهاتون از روی احساسات نباشه، مستدل و منطقی دنبال چرایی و صحت این اصول برید

شما چقدر درباره اوصول دینتون تحقیق کردین ؟
شما بجز معرفی مادر و پدر و اطرافیان از دین، خودتون چقدر روش وقت گذاشتین و سبک سنگینش کردین ک دینتون درسته ؟

نقل قول: چون این نوعی شرک یا کفر محسوب میشه ... فقط باید به همون توکل به خدا و ترک گناهان بسنده میکردم و خدا خودش زندگیم رو روبراه می کرد "..

بذارید حساب بشه!
اگه فکر کردن ب اینکه دینتون رو درست انتخاب کردین، توکل و اعتمادتون ب خدا درست بوده یا نبوده، قراره کفر حساب بشه، بذارین کفر حساب بشه، اما بازم بهشون فکر کنین ( مگه ما مسیحی هستیم ک حق نداشته باشیم فکر کنیم درباره درستی و نادرستی دینمون! Dodgy )

فکر کردنتون این نباشه ک کلا ی چیز رو بگیرید پرورشش بدین!
نه!
هر سوالی ک ب ذهنتون میاد رو برید دنبالش ببینین جوابش چیه
اگه قراره اعتماد ب خدا ب معنی این باشه ک کلا در ِ عقل و سوالهاش رو ببیندیم ...!!! Confused Dodgy
خدا خودش ب ما عقل داده، ابزاری داده ک باید باید باید ازش استفاده کنیم ...

خود همون حضرت علی (علیه السلام) ای ک شما بهشون تکیه کردین گفتن : شک گذرگاه خوبیست،،، نه منزلگاه

یعنی حق داری شک کنی ... آدمی ک عقل داره "باید" شک کنه وگرنه کلا عقلش زیر سوال میره Smile
البته نکته ش هم اینجاست ک میفرماید : منزلگاه خوبی نیست >> توش نباید توقف کرد Blush

نقل قول:اگر فکر میکنید افکار وسواسی زندگی شما رو مختل کرده بهتر هست با یک روان پزشک یا مشاور امین صحبت بفرمایید.

با حفظ احترام همه روانپزشک ها ، کلا قبولشون ندارم ...
مخصوصا اینکه آدم بخواد درباره اعتقاداتش و اینجور مسائل باهاشون حرف بزنه Confused
فکر کنم بهتر باشه برید پیش یک " روحانی " <-- البته هر گردویی گرد نیست Smile

پاسخ به: وسوسه های ازار دهنده - فاطمه خانم - ۲۰/آبان/۹۳ ۳:۵۷

(۱۹/آبان/۹۳ ۱۹:۳۲)السا نوشته است:  ! Blush احترام همه روانپزشک ها ، کلا قبولشون ندارم ...
مخصوصا اینکه آدم بخواد درباره اعتقاداتش و اینجور مسائل باهاشون حرف بزنه Confused
فکر کنم بهتر باشه برید پیش یک " روحانی " <-- البته هر گردویی گرد نیست Smile

اون واژه امین رو که به مشاور چسبوندم منظورم همین بود. Smile
ببینید یک شخصی که دچار افکار وسواسی هست فرقی نمیکنه این افکارش در زمینه شستشوی وسایل و تمیز کردن اونها باشه یا در مورد اعتقادات.
واژه هجوم رو که به کار بردند رو درک میکنم. کلمه درستی انتخاب کردند.
کسی نمیتونه الان حال ایشون رو تصور کنه که شک کردن مداوم و حل این شک و به وجود اومدن شک جدید و پشت سرهم چی هست مگر اینکه کسی رو در همچین حالی دیده باشه.
قدم اول درمان هم همین هست که انسان بدونه با مشکلی طرف هست و بخواد حلش کنه و این مشکل برای خیلی ها اتفاق افتاده و راه حل داره.
واقعا بدون دارو این حالت رو درمان کردن خیلی سخت هست.
من الان نمیتونم توضیح مشکل ایشون و چراییش رو براتون توضیح بدم.
نمیخوام ایشون رو ناامید کنم. اماکارهایی که همه دوستان دارند پیشنهاد میکنند باید در کنار درمان با دارو اتفاق بیافته تا موثر باشه.
و من در مرحله اول همین رو پیشنهاد میکنم.
امیدوارم حالشون زودتر خوب بشه.