![]() |
|
امام خامنه ای: شعار مرگ بر امریکای ملت ایران عقلانی است - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +---- بخش: سخنرانی های مراجع و علما (/forum-66.html) +---- موضوع: امام خامنه ای: شعار مرگ بر امریکای ملت ایران عقلانی است (/thread-40412.html) |
پاسخ به: امام خامنه ای: شعار مرگ بر امریکای ملت ایران عقلانی است - عبدالرحمن - ۱۵/آبان/۹۴ ۱۲:۰۱ چرا مرگ بر آمریکا چون آمریکا از ابتدا عهد و میثاق غلیظی با ابلیس بسته است و هرگز آنرا نشکسته و نخواهد شکست پاسخ به: امام خامنه ای: شعار مرگ بر امریکای ملت ایران عقلانی است - نرگس مهدوی - ۱۵/آبان/۹۴ ۱۲:۳۸ (۱۳/آبان/۹۴ ۱۱:۳۰)پارمیس نوشته است: سلام.دیشب یک سخنرانی از امام خمینی (رحمة الله علیه) رو تو تلوزیون دیدم که اتفاقا خیلی دقیق خاصیت شعار دادن رو برای بچه ی 10 یا 13 ساله توضیح میداد. ![]() متاسفانه نتونستم متن کامل سخنرانیشون رو پیدا کنم ولی همین مطالب هم کفایت میکنه: مرگ بر همه ظالم های دنیا، مرگ بر آنهایی که دارند مردم را و ملت ها را می چاپند و با تبلیغات خودشان، خودشان را یک ملت یا یک دولت صلح طلب حساب می کنند. ( دیدار با خانواده شهدا مفقودین و اسرای جنگی و بازماندگان شهدای لبنان- صحیفه نور جلد 20 صفحه 84 سال 66) «کسی گمان نکند که این شعار(برائت از مشرکین)، شعار مقطعی است که این سیاست، ملاک عمل ابدی مردم ما و جمهوری اسلامی ما و همه مسلمانان سرتاسر عالم است. چرا که شرط ورود به صراط نعمت حق برائت و دوری از صراط گمراهان است که در همه سطوح و جوامع اسلامی باید پیاده شود»(سال 66 برای برائت برای زائرین بیت الله الحرام -صحیفه نور جلد 20 صفحه 115) من عقیده ام است بهترین دعا از برای امثال رئیس جمهوری امریکا و نوکرهای او مثل صدام، بهترین دعاها دعای این است که خدا مرگشان بدهد، این دعا برای آنهاست. اگر می خواهید نفرین کنید بگویید خدا حفظشان کند. برای این که هر روزی که بر امثال اینها می گذرد، جهنم شان بدتر می شود. (در دیدار با مسئولین کشوری و لشکری و مردم حزب الله سال 67 به مناسبت عید سعید فطر ) فریاد برائت ما، فریاد دفاع از مکتب و حیثیات و نوامیس، فریاد دفاع از منابع و ثروت ها و سرمایه ها، فریاد دردمندانه ملت هایی است که خنجر کفر و نفاق قلب آنان را دریده است . فریاد برائت ما، فریاد امتی است که همه کفر و استکبار به مرگ او در کمین نشسته اند و همه تیرها و کمان ها و نیزه ها به طرف قرآن و عترت عظیم نشانه رفته اند و هیهات که امت محمد - صلی الله علیه و آله وسلم - و سیراب شدگان کوثر عاشورا و منتظران وراثت صالحان به مرگ ذلت بار و به اسارت غرب و شرق تن در دهند.( صحیفه نور جلد 20 صفحه 114 ) (ما) از خدا می خواهیم که این قدرت را به ما ارزانی دارد که نه تنها از کعبه مسلمین که از کلیساهای جهان نیز ناقوس مرگ آمریکا و شوروی را به صدا درآوریم( سال 67 به مناسبت سالگرد خونین حج و قبول قطعنامه صحیفه نور جلد 20 صفحه 233) و این مطلب که اصله کاریه و فکر میکنم جواب سوال شما باشه( دنبال متن کامل همین سخنرانی بودم): ما شعار سرنگونی رژیم شاه را در عمل نظاره کرده ایم، ما شعار آزادی و استقلال را به عمل خود زینت بخشیده ایم، ما شعار مرگ بر آمریکا را در عمل جوانان پر شور و قهرمان و مسلمانان در تسخیر لانه فساد و جاسوسی آمریکا تماشا کرده ایم، ما همه شعارهایمان را با عمل محک زده ایم ( پیام امام خمینی به مراجع اسلام رحانیون سراسر کشور و... درباره استراتژی آینده انقلاب و حکومت اسلامی سال 67 صحیفه نور جلد 21 صفحه96) اتفاقا من کیف می کردم وقتی میدیدم که همین بچه های ده ساله شعار مرگ برآمریکا میدادن... بهتره یه چیزایی رو هیچ وقت فراموش نکنن. |