تالار گفتگوی بیداری اندیشه
فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" (/thread-5911.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - هدهد - ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۵

ما هیچوقت نمیتونیم اونجور که در شان آقاست کار کنیم...مگه میتونیم اونطور که در شان خدایی خداست نعمت هاشو شکر کنیم؟مگه خدا نمیگه هر کس به اندازه وسع خودش؟....

میشه راجع به داستان بازی یکم توضیح بدید؟منظورم اینکه میخواد علیه صهیونیسم باشه یا نه صهیونیسم رو شکست بده و اتفاقات بعد از ظهور تا برقراری حکومت الهی نشون بده؟

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - s.white - ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۲

عزیزان ببخشین ولی نمی خوام نا امیدتون کنم
اما باید بگم خیلی مسئله را ساده گرفتی بازی سازی پر خرج تر از این حرفاس که بی پشتوانه بتونین کاری کنین (روی وام یا پیدا کردن اسپانسر لاید وقت بزارین که البته تهش جفتش .........)اتفاقا بر عکس صحبت اون دوستمون آنلاین ساختن هم وقتگیرتر هم گرونتر در می یاد هم خرج سرور (هر سروری بازی آنلاین را قبول نمی کنه)و اینا هست هم باید پشتوانه ی بیست و چهار ساعت داشته باشین
اما اینم بگم که اگه شروع کردین یه کله برین جلو که اگه مکث کنین جامپ خواهین کرد 

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - Amir - ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳

نقل قول:به نظر من صرفا بازی راجع به ظهور آقا نسازید و وقایع بعد از ظهور رو به تصویر بکشید

خیلی زوده این حرف رو بزنم اما میتونیم ادامه بعد از ظهور رو تو نسخه دو عرضه کنیم انشالله اگر کار شروع شد
در ضمن وقایع بعد از ظهور نیاز به مطالعه بسیار فراوان داره که یه وقت مسئله ای مثب سی دی ظهور بسیار نزدیک است پیش نیاد

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - persia - ۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۵

(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳)zohur12.ir نوشته است:  
نقل قول:به نظر من صرفا بازی راجع به ظهور آقا نسازید و وقایع بعد از ظهور رو به تصویر بکشید

خیلی زوده این حرف رو بزنم اما میتونیم ادامه بعد از ظهور رو تو نسخه دو عرضه کنیم انشالله اگر کار شروع شد
در ضمن وقایع بعد از ظهور نیاز به مطالعه بسیار فراوان داره که یه وقت مسئله ای مثب سی دی ظهور بسیار نزدیک است پیش نیاد

بنده هم همین دلیل می گویم که از به تصویر کشیدن وقایع پس از ظهور نپردازید زیرا به وسیله روایات نمیتوان وقایع و جزئیات پس از ظهور را بازسازی نمود

(۱۸/مرداد/۹۰ ۵:۲۴)hsmoa نوشته است:  با توجه به نظر دوستان و به دلیل این که میخواهیم طرح مخاطب بیشتری داشته باشد بازی به سبک اینترنتی وآنلاین طراحی خواهد شد واز دوستانی که می توانند در زمینه ساخت داستان بازی کمک کنند درخواست دارم برای هماهنگی های بیشتر سریعا و در اولین فرصت به من پیام خصوصی دهند
با تشکر

منطور از بازی آنلاین بازی های 2بعدی آنلان هست یا بازی هایی مثل تراوین و جنگ خان ها

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - hsmoa - ۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۲

(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۵)persia نوشته است:  
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳)zohur12.ir نوشته است:  

بنده هم همین دلیل می گویم که از به تصویر کشیدن وقایع پس از ظهور نپردازید زیرا به وسیله روایات نمیتوان وقایع و جزئیات پس از ظهور را بازسازی نمود

(۱۸/مرداد/۹۰ ۵:۲۴)hsmoa نوشته است:  با توجه به نظر دوستان و به دلیل این که میخواهیم طرح مخاطب بیشتری داشته باشد بازی به سبک اینترنتی وآنلاین طراحی خواهد شد واز دوستانی که می توانند در زمینه ساخت داستان بازی کمک کنند درخواست دارم برای هماهنگی های بیشتر سریعا و در اولین فرصت به من پیام خصوصی دهند
با تشکر

منطور از بازی آنلاین بازی های 2بعدی آنلان هست یا بازی هایی مثل تراوین و جنگ خان ها
شبیه به تراوین و....

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - mohammad74 - ۱۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۶

چند درصد امکان داره که بازی رو بسازی؟
تصمیم قطعی دارید؟

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - persia - ۱۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۹

(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۲)hsmoa نوشته است:  
(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۲:۱۵)persia نوشته است:  
(۱۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳)zohur12.ir نوشته است:  خیلی زوده این حرف رو بزنم اما میتونیم ادامه بعد از ظهور رو تو نسخه دو عرضه کنیم انشالله اگر کار شروع شد

با تشکر

شبیه به تراوین و....
پس نیاز به یک مدلساز و یک تا دو نفر مسلط به php , Css دارید
در ضمن بعید میدونم بشه بازی شبیه به تراوین رو توی یک داستان خاص پیشبرد

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - hsmoa - ۱۹/مرداد/۹۰ ۹:۰۵

(۱۸/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۶)mohammad74 نوشته است:  چند درصد امکان داره که بازی رو بسازی؟
تصمیم قطعی دارید؟

خیلی دلم میخواد بسازم
اما یه مشکلی هست اون هم مبلغ اولیه برای خرید سایت و... فکر کنم حدود 2یا 3 میلیون برای شروع پول می خواد
اگه کسی راهی برای حل این مشکل داره پیشنهاد بده ( یا توی تاپیک یا پیام خصوصی )

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - Mitsonary - ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۱:۰۷

داداش برای این کار ما به یه اسپانسر مالی نیاز داریم که پول اولیه رو پرداخت کنه
البته می تونیم یه شماره حسابی رو هم در تالار در معرض عموم قرار بدیم تا در حد توانشون بتونن کمک کنن.
این دومیه بهتره چون این بازی مال همه ی کاربران این تالار میشه و هم یه کارگروهیه. Smile

RE: فراخوان برای ساخت بازی "منجی" - hsmoa - ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۱

مژده ای بزرگ برای همه دوستان :
از امروز یکی از افراد این تالار (که دوست داشت نامش فاش نشود!!!) دارن زحمت نوشتن داستان بازی رو می کشن و قراره تا 2 هفته دیگه کار آماده بشه