![]() |
|
در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ (/thread-61.html) |
RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - maryam.sh - ۱۹/بهمن/۸۹ ۱۷:۲۵ سلام من مترجمی زبان خوندم و میتونم در زمینه ترجمه متون انگلیسی فعالیت داشته باشم. RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - InsomniAc - ۲۱/بهمن/۸۹ ۱۸:۴۱ من طراح گرافیکم! تو کارهای بصری میتونم کمک کنم... ضمن اینکه به انگلیسی میدونم و اسپانیایی هم تا حدی میفهمم! RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - a.l.? - ۲۹/بهمن/۸۹ ۱۶:۱۵ منم يه فيلم دارم راجع به شيطان پرستي...و ترويجش تو ايران اگه مايل باشيد براتون بفرستم؟؟ RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - mohsen77 - ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۱:۳۰ دوستان یه سوال داشتم اینکه این مستند ظهور دوبله شده یا نه؟ اگر دوبله بشه بهتر میشه منتشرش کرد چون همه حوصله یا چشم خوندن زیرنویس رو ندارن:s
RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - مهدی-68 - ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۱۲ سلام همونطور که توی معرفی خودم به اعضا نوشتم شغل حرفه ای ما برگزاری همایش هستش و تجربه خیلی زیادی داریم من هم میتونم توی برگزاری کمک کنم. هم اگه شما همکاری کنین به اعضای خوزستانی زمان برگزاری سمینار های ما رو اطلاع بدین که موضوعاتش کاملا با مطالب سایت همخوانی دارند یا حق RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - ana_mana_12 - ۲۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ bazam salam valah man inja haee ke migin raftam ama khabary nabood , bande amadeye har hamkari ba shoma hastam ama hich khabary azatun nashode ta alan ke RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - hesam7e7 - ۱۶/اسفند/۸۹ ۰:۰۵ من در زمینه ترجمه و جمع آوری مطلب و مقاله در هر زمینه ای که مرتبط باشد می توانم همکاری کنم. RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - safemode - ۱۳/فروردین/۹۰ ۰:۱۷ salam!!!manam to graphic mitonam komak konam!! +ratjomeh vali ziad vaghte tarjome nadaram chon mohasel hastam to sakhte barnamehaye amozeshi mitonam komak konam RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - raminrezaiy - ۱۴/فروردین/۹۰ ۲۰:۲۲ سلام به دوستان محترم چند مقاله در مورد تاریخ انقلاب و همچنین آخرالزمان هست که میخواهم دوستان و همچنین مدیریت محترم سایت آنها را مطالعه کرده و نظر خودشان را بدهند چکار باید انجام بدهم؟ یا علی RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - فاطمه خانم - ۱۴/فروردین/۹۰ ۲۰:۳۲ فكر مي كنم : ما اولين كاري كه بايد بكنيم اينه كه به خودمون كمك كنيم ! خيلي از ما ها هنوز هستيم كه نه حرفهاي دكتر رائفي رو شنيديم نه مستند ظهور رو ديديم . اول بايد چشم بند از چشم هاي ما كنار بره . همه جا بايد در باره اين مسايل صحبت كنيم . اول خودمون بعد اطرافيانمون رو آگاه كنيم . اينقدر درباره اش صحبت كنيم كه همه به ديدن و فهميدن مشتاق بشن. همه كه به وب دسترسي ندارن. ما هم مي خوايم اسم امام زمان خودمون رو بالا ببريم كه در حقيقت ايشون منتظر واقعي هستند . نه فقط اسم اين وب بالا بره .خلاصه اينكه براي امامون يك كاري بكنيم |