![]() |
|
نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +---- بخش: سخنرانی های مراجع و علما (/forum-66.html) +---- موضوع: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا (/thread-7456.html) |
پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - ندا دهنده - ۹/اسفند/۹۶ ۰:۱۹ (۶/اسفند/۹۶ ۲۳:۲۵)عبدالرحمن نوشته است: پس یه نتیجه میشه از این تاپیک گرفتعبدالرحمان کامل بخون اگر به این قضاوت باشد بنده هم بعید می دانم تو مسلمان باشی (مثال بود ن اعتقاد شخصی خواستم نشون بدم دهن میتونه اندازه ی دروازه شهر باز باشه اما پشتش هیچی نباشه ) شاید من خوندم اما موافق نبود اخوی شما اصلا مطلب منو خوندی ، اصلا فکر کردی یا فقط خواستی جواب بدی برادر ، من میگم ما اول نشون بدیم و ثابت کنیم اسلامیم ، بعد تو میگیی قربه الی الله ممکنه به اسم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) روبه روی انقلاب بایستند ، بگو ببینم کی به شما اثبات شد امام زمان تمام تکمیل با شما موافقه ما ی انقلاب کردیم برای مبارزه با ظلم اگر خودمون ظالم بشیم شک نکنیم امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر ضد ما خواهد بود اونوقت من بیام بگم ی عده بیان به نام امام زمان (این حرف یعنی آقا صد در صد با کارایی ما داریم تو این انقلاب انجام میدیم موافقا ) بله یکی میاد الکی میگه من امام زمانم باهاش ترکی حرف میزنی وا میمونه و میگه متوجه نشدم ترکی بلد نیستم یعنی به هر نحوی نمیتونه خودشو اثبات کنه اما یجا هست ( من دستم امام زمان نمیرسه اما کلامی میتونم از امام زمان مایه بذارم پس میام میگم ای مردم آگاهید من به حقم و امام زمان با من موافق هستن ،میگن چرا میگم برای اینکه من برای رسیدن به امام قیام کردم ، بعدش میام گند میزنم ، و بیشرفا میگن اینا یاران امام زمان هستن ، بماند اگر روزی امام زمان بیاد به ضرر من ظالم و واویلا .. اینم بگم حضرت علی (علیه السلام) سکوت کرد در مقابل حق خوران ولی نیومد جونشو فدای ظالما بکنه که ای فلانی من ساکت موندم اسلام بمونه حالا برای محکم کاری ی موقع چیزی نگم بیا منو شهید کن ، نه حضرت فقط سکوت در لحظه کرد خریته اگر فکر کنیم توی 25 سال تا خلافت ساکت موندن ن به هیچ وجه (۷/اسفند/۹۶ ۱۲:۴۲)MOHSEN-Z نوشته است: جالبه چون سلیمان صرد خزاعی هم همین رو میگفت..اگه ما حرف مسلم امام رو گوش ندیم,امام هم که بیاد یه بهانه ای برا گوش نکردن داریمداداش اشتباه نکن ی جا هست حضرت مسلم میان ی دستوری از طرف امام میفرمایند و یا نماینده آقا هستن و دستور نماینده تایید شده دستور آقا میشه ، یجا هست یکی از فلان جا میاد میگه من مسلم هستم نماینده آقا بهش میگن شما اول مسلم بودنتو اثبات کن و بعد نماینده بودنت رو اونوقت در خدمتیم بله در اون شرایط حفظ جان مسلم مساوی است با حفظ جان امام (علیه السلام) با ماندن مسلم قیام پیروزیش ممکنتر است تا با نبودش ، اما برادر دقت کن ن اینکه مسلم و بچسب و امام حسین وسط کویر رو ول کن ، اگر جان امام حسین در خطر باشد مسلم هم به فدای اوست ، حفظ جان مسلم واقعی مساوی است با حفظ جان امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مفهومه مفهومه(میشه اینجوری گفت جور دیگر گفتنش خطر داره) بعدش خوابشو ببینید دستتون به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برسه برادران و خواهران این حرف ها اعتقادات شخصی بنده هست و فاقد وجاهت فقهی میباشد تنها و تنها تحقیق کنید و خود ب نتیجه برسید . (۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: نه عزیزم اسلام بالاتر از همه چیز هستاسلام بالاتر از همه چیز است و امامان خود اسلام هستند تحلیلگران اسلام هستند ، احیا کنندگان اسلام هستن ، تو اسلام رو جدا از امام به من نشون بده ، هرجا جدایی بوده کجی هم و غلط هم بوده انحراف هم بوده ، حفظ اسلام واجبه و امام خودش رو فدای احیای دین میکنه اما به من اثبات کن که این انقلاب اسلامه ، عربستان هم این ادعا رو داره کلید دار هم هستن ، پاکستان هم جمهوری اسلامیه و جالب افغانستان هم ، بخشی از سودان هم خودشو حکومتی اسلامی میدونه همینطور مصر و لیبی و بحرین و ...بنی عباسیان هم خودشونو نه تنها اسلامی بلکه امامی هم میدونستن . با زمین خوردن انقلاب اسلام هم زمین میخوره ، برادر شایدم ی عده شکم گنده شبیه آنخماهو ها و آخماتون ها زمین بخورن خدای من شاهده دلم با موندن انقلابه با ازبین بردن فساد و ساخت جامعه ی اسلامی که همه خودشونو تحت سایش آروم ببینن تحت رهبری مقام معظم رهبری کی مخالفه ، اما برادران اگر با همین وضع جلو بریم ی روز با لگد دشمن چشم باز میکنیم اون روز تو این فکریم چی شد چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به دادمون نرسید پس خون شهیدان چی شد ( خدا نکنه ) برادران و خواهران این حرف ها اعتقادات شخصی بنده هست و فاقد وجاهت فقهی میباشد تنها و تنها تحقیق کنید و خود ب نتیجه برسید . (۸/اسفند/۹۶ ۱۷:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: شما میتونی به کشورهای دیگه بری و از این دایره خارج بشی و از عبادتت و دعای فرج خوندنت لذت ببری. ای کاش هویت واقعیت مشخص بود تا بعد از ظهور جواب این موضع گیری هات و تهمت هات رو در علن میدادی (چون الان میری تا با هزارتا آی دی دیگه میتونی برگردی...)من حرفای جناب برف رو قبول ندارم که میگن انقلاب تموم شده اما کسی حق نداره ... عبدالرحمان تو حق نداری به کسی بگی برو و دور شو از کشور خارج شو و دعات رو جای دیگه بخون ،چرا دیگران باید از این مملکت برن اگر شما از عقاید دیگران خوشت نمیاد راه باز و جاده دراز خوش اومدی بای بای جناب عالی از این مملکت برو پاریس و انقلاب رو اونجا صادر کن لطفا تهمت و بیخودیات به این و اون نبند دقیقشو یادم نیست اما =مقام معظم رهبری قبل انتخابات میگن اگر کسی هم هست که با ما به هر دلیلی مخالف هستن برای رفع دشمنان بیان و شرکت کنن اونوقت تو جرات میکنی میگی برو ، از انقلاب چی فهمیدی تنها جایی که دشمنی شخص با جامعه اسلامی مشخص شد اخراج و یا دادگاهی میشه نه مثل العان به هرکی که زور داره بگی بالا چشمت ابرو هست بگیره هفت جد و آباد آدمو بیاره جلو چشمبرادران و خواهران این حرف ها اعتقادات شخصی بنده هست و فاقد وجاهت فقهی میباشد تنها و تنها تحقیق کنید و خود ب نتیجه برسید . پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - برف - ۹/اسفند/۹۶ ۱۰:۰۴ (۸/اسفند/۹۶ ۱۷:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: جناب تفکیکی خدمتت عرض کنم این ناشی از عدم شناخت شما در مورد انقلابهچرت و پرت تحویل من نده اقا ...حاشیه رفتن راه به جایی نمیبره ... جواب من رو بده کدوم مورد رو انتخاب میکنی.؟ عقیده باطل تو رو هم به زودی رو میکنم که بفهمی ناصبی و در ردیف یهود و بنی امیه هستی. حلبی و بشکه و پیت روغن و این چیزارو برای من اسم نیار. میبینم که استارت زدی برای شروع سیاه نمایی و فحاشی و تهمت و نسبت اشخاص و با این طرف و اونطرف و از الان داری تحرکاتت رو استارت میزنی برای تحریک مدیران جهت محرومیت بنده. لازم بدونی بنده سر سوزنی اصرار بر موندن در این سایت ندارم و بنده را حذف کنید هم به اندازه اب دماغ مرغ ارزش نداره و حضور بنده در اینجا صرفا به جهت پیدا کردن یکی از دوستانم بوده. جواب بده به اون سوال. پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - عبدالرحمن - ۹/اسفند/۹۶ ۱۱:۰۲ (۹/اسفند/۹۶ ۱۰:۰۴)برف نوشته است: چرت و پرت تحویل من نده اقا ...حاشیه رفتن راه به جایی نمیبره ... جواب من رو بده کدوم مورد رو انتخاب میکنی.؟ عقیده باطل تو رو هم به زودی رو میکنم که بفهمی ناصبی و در ردیف یهود و بنی امیه هستی. بحث اینه که مردش هم نیستی هزار بار رفتی و باز هم برگشتی بحث همینه که مردش نیستی چیزی که میخوای رو نخواهم گفت و این انقلاب پرچم حق است حالا میخوای جزو اون نفرین کننده ها باش پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - برف - ۹/اسفند/۹۶ ۱۲:۳۲ شما کاری نداشته باش که من مردش هستم یا نیستم شما که مردش هستی جواب سوالم رو بده. چرا جواب نمیدی؟ از چی میترسی؟ خب مشخصه حق برات اشکار شده اما قلبهای مریض دنبال متشابهات هستند دنبال انحرافات هستند هر چیز انحرافی براشون شیرین و دل نشینه. سه حالت داره واکنش تو به این سوال 1- یا میگی من میرم و از نظام و انقلاب دفاع میکنم که در این صورت کفرت مسلم میشه به اقرار خودت 2- یا میگی نظری ندارم و قادر به انتخاب نیستی که بازم کفرت مسلم میشه چون کسی که نمیتونه دقاع از امامش رو انتخاب کنه و مردد هست تکلیفش مشخصه چه مرگشه 3- حمایت از نظام رو رها میکنی و میری برای دفاع از امامت فعلا که با این موضع گیریت شامل حالت دم میشی و از نظر من قطعا کافر و نجس و در ردیف ناصب و یهود و بنی امیه هستی بنده سر اهل بیت با پدر و مادرمم مدارا ندارم تو که عددی نیستی. روشن شدن این مساله هم در حال تکمیل و بزودی چماقی بر افکار منحرفت خواهد بود. اگر بزرگترت بودم و اختیار دارت بودم که میدونستم چطوری تادیبت کنم که یاد بگیری چطور افکارت رو در جهت حجت خدا همسو کنی جواب بده به سوال و موضع قطعی خودت رو مشخص کن. فعلا شامل بند دوم هستی چیه اقای عبدالرحمن امدی جمله بنده را بلد کردی که به مدیران بگی بله ایشون میگه بنده نمیخوام بمونم و حذفم کنید؟ تو به علت کمی فهمت و به علت اینکه در زندگی اصولا اهل مطالعه و تفحص نبودی و همیشه بله قربان گوی کسانی که اونهارو الگوی خودت میدونی بار اومدی از مباحث با افراد میترسی لذا بهترین راه برای تو حذف طرف مقابلت هست. متاسفانه مسئول اینجا داره پول هزینه میکنه برای ترویج افکار انحرافی و خطرناک. پول و امکاناتش رو گذاشته در اختیار افراد تند رو و بی فکری مانند تو تا رشد کنید. در پیشگاه خدا صد البته باید پاسخگو باشه هر کس که به تو چنین امکاناتی داده که اینطور به دفاع از بطل بپردازی پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - برف - ۹/اسفند/۹۶ ۱۷:۰۳ (۹/اسفند/۹۶ ۱۱:۰۲)عبدالرحمن نوشته است: ارسال شده توسط: عبدالرحمن - امروز ۱۰:۰۲(امروز ۹:۰۴)برف نوشته است: چرت و پرت تحویل من نده اقا ...حاشیه رفتن راه به جایی نمیبره ... جواب من رو بده کدوم مورد رو انتخاب میکنی.؟ عقیده باطل تو رو هم به زودی رو میکنم که بفهمی ناصبی و در ردیف یهود و بنی امیه هستی.دقیقا عین یهودی های عمل میکنی. برای چی اون قسمت از کلام بنده را بلد کردی فقط؟ اونم فقط تا قسمت (بنده را حذف کنید). چرا ادامش رو بلد نکردی. الحق که یهودی هستی. مطلب بنده آماده هست فردا میشورمت میزارم رو بند تا یاد بگیری چطور باید دین دار یکنی تا یاد بگیری خیال نکنی تو امام دنیا هستی و غصه خور دین خدا که با امثال خانم دخترانقلاب اونقدر مفتضحانه و زشت رفتار کنی. تا خودت و بقیه بفهمن که امثال دختران انقلاب صد شرف دارن به توی ناصبی و یهودی. (۷/اسفند/۹۶ ۱۴:۰۹)عبدالرحمن نوشته است: و با زمین خوردن انقلاب ، اسلام هم زمین میخوره تا فردا که مطلب اصلی رو قرار میدم فعلا به این حرف کودکانه شما یه پاسخی بدم که تا فردا با فکر کردن بهش سر گرم بشی. والا 124 هزار پیامبر که حداقل حداقل حداقل هر کدوم یک وصی داشتند و لذا 124 هزار وصی که حداقل ه رکدوم یک نجیب داشتن پس 124 هزار نجیب که باز هر کدام از اون اوضیا حداقل حداقل یک نقیب داشتند پس 124 هزار نجیب افتادن زمین و خونشون ریخته شد و بعد 13 معصوم زمین افتادند و خونشون ریخته شد اما اسلام نه تنها از بین نرفت بلکه روز به روز گسترش پیدا کرد و خودش رو در دلهای اهلش جا داد و روز به قوی تر شد اما انقلاب ما از جان همه انبیا و اوصیا و نقبا و نجبا بالاتره بطوری که اگر انقلاب زمین بخوره (حالا شما دقت کن انقلاب حداقل الان 30 ساله زمین خورده و...) اسلام در سطح عالم از بین میره و زحمات همه انبیا و اوصیا و نقبا و نجبا همه دود میشه میره حرف خداوند متعال هم العیاذ بالله کشک بامجون هست که اون بالای تالار فرموده من نور خودم را گسترش میدم اگر چه امثال عبدالرحمن خوشش نیاد. والا تا اونجا که ما دیدیم اتفاقا بر عکس بوده و همیشه تا خوبان زمین خوردند دین خدا زنده مونده انبیا و اوصیا و 13 معصوم زمین خوردند که اسلام ماند. حضرت زهرا زمین خورد که اسلام ماند امام حسین زمین خورد و رفت زیر دست و پا که اسلام ماند حالا نمیدونم چی شده که انقلاب و حکومت ایران از انبیا بهترونه که اگر بره زیر دست و پا اونوقت از اسلام هیچی باقی نمیمونه!!! اتفاقا طبق سنت خدا اگر واقعا دلت برای اسلام سوخته برو دعا کن که این انقلاب و حکومت هم مثل امامان زمین بخوره بلکه اسلام زنده بمون چون اینطور که تا الان پیش رفته و این انقلاب و حکومت پا برجا مانده ملت دسته دسته از دین دارن خارج میشن و همه بدبین شدن به اسلام و اسلام داره در دلهای این ملت میمیره. روزی که انقلاب شد ارمنی و مسیحی و کلیمی به عقاید شیعیان و مسلمانها احترام میزاشتن اما الان بعد از 40 سال که از انقلاب میگذره خود شیعیان با وقاحت تمام رو سری از سر بر میدارن و علم میشن وسط خیابون که باید بی حجاب باشه و ما بی حجابی میخوایم. بله اینم از اسلامی که به مدد جمهوری اسلامی هنوز سرپا مونده پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - Woodi2020 - ۹/اسفند/۹۶ ۲۱:۴۲ (۹/اسفند/۹۶ ۱۷:۰۳)برف نوشته است: روزی که انقلاب شد ارمنی و مسیحی و کلیمی به عقاید شیعیان و مسلمانها احترام میزاشتن اما الان بعد از 40 سال که از انقلاب میگذره خود شیعیان با وقاحت تمام رو سری از سر بر میدارن و علم میشن وسط خیابون که باید بی حجاب باشه و ما بی حجابی میخوایم. بله اینم از اسلامی که به مدد جمهوری اسلامی هنوز سرپا موندهواقعا خوابید یا خودتون رو به خواب زدید. همین که اینقدر بدون دلیل فکر می کنید و حرف میزنید خودش نشان دهنده ی اینه که حتی بدیهی ترین چیزها رو هم باید برای شما جماعت دوباره از نو نوشت. حداقل برو ببین قبل از انقلاب اسلامی اسلام در دنیا چطوری بوده. یا تو خود همین ایران جز نماز و روزه گرفتن و انجام دادن کارهای معمولی چی از سلام حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت علی (علیه السلام) مونده بوده. واقعا بدتر از این چیزهایی که میگی رو ما قبل از انقلاب نداشتیم. حتما ساختن فیلم های نیمه س ک س ی هم قبل از انقلاب نبوده بعد از انقلاب رایج شده. و این همه بی حجابی و بد حجابی قبل از انقلاب هم اصلا نبوده. فقط یه سوال شما که دم از حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می زنین ، برای ظهور آقا چه کار مثبتی انجام دادین. تا قبل از انقلاب اسلامی چه کاری برای ظهور آقا انجام شده. هزارو دویست و خورده ای سال از غیبت ایشون داره میگذره، همه ی راه ها رو برای ظهور آقا امتحان کردیم. نتیجش چی بوده!! شما میگی جمهوری اسلامی بده! اصلا بد؟؟ میشه بگید شما چه راه کاری برای درست کردن شرایط و ظهور آقا دارید؟ به همین سوال ما جواب بدید ممنونتون می شم.!!!!!! همیشه که ما نباید پاسخگو باشیم............... پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - عبدالرحمن - ۹/اسفند/۹۶ ۲۲:۵۷ (۹/اسفند/۹۶ ۲۱:۴۲)Woodi2020 نوشته است: واقعا خوابید یا خودتون رو به خواب زدید. عزیز من کاش صبر میکردی ببینیم چی میگه گفت مطالبش آماده س منظورش حلقه های بالاتره انجمن شونه بزار هرچه دارد بگوید کاش بهتر بهت یاد میدادن خیلی بد رفتی و به نفع من شد منتظر مطالب دشمن شکن و یهودی کش شما هستیم ![]()
پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - برف - ۱۰/اسفند/۹۶ ۱۲:۴۰ این هم پاسخ شما اگر امثال تو و کسانی که با تو در این کلام اما خمینی هم عقیده هستند حقیقتا اهل حق باشید و امامان شما حقیقتا اهل بیت علیهم السلام باشند همین ها برای شما کافیه و اگر باز امدید اما اگر دراوردید و شروع کردید به توجیهات ابن تیمه ای با همون ادم هم محشورید ولو روز شب سجده کنید و برای اهل بیت اشک بریزید که همه اونها اشک تمساحه و به فرموده امام صادق علیه السلام منبع اشکهاتون ابلیس البته من بعید میدونم شخصی چون تو حق پذیر باشه. تو انقدر لعین و شقی هستی که اگر امروز امریکا بگوید اگر رهبرتان را به ما بدهید ما هم تعهد میدهیم که دیگه هرگز کاری به کار ایارن که هیچ بلکه کاری به کار هیچ کشور مسلمان دیگری نخواهیم داشت (با این فرض که واقعا به تعهدشون تا قیامت عمل میکنن) بلکه اسرائیل را هم خودمان محو میکنیم تو حاضری نمیشوی که به خاطر گسترش اسلام و حفظ اسلام و نجات هزارن مسلمان از جنگ و بدبختی رهبرت را به انها بدهی اما اما به کشتن امام زمان ارواحنا فدا راضی شده ای. در نجاست و خباثت طینت تو همین مقدار کافیست. من تو را به فرموده امام علی علیه السلام دشمن خودم میدانم تو نیز من را دشمن بدار پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - عبدالرحمن - ۱۰/اسفند/۹۶ ۱۴:۲۰ (۱۰/اسفند/۹۶ ۱۲:۴۰)برف نوشته است: این هم پاسخ شما پاسخ دیگه ای هم داری یا همین بود ؟ سر حلقه تون جوابی دیگه ای نداره ؟ پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - aaaaa - ۱۱/اسفند/۹۶ ۳:۳۴ سلام به دوستان گرامی من خیلی دلم میخواست پاسخی منطقی و طبق منهج صحیح دینی برای این سخن اقای خمینی پیدا کنم ، اما همه جا با مغلطه و طرح مباحث فرعی پاسخ میدن اگر بخوایم این بحث علمی پیش بره ، دوستانی که میفرمایند سخن اقای خمینی صحیح هست ، باید حداقل حدیث "صحیح" از معصوم بیارند ، چون بحث اعتقادی هست حداقل نیاز به حدیث صحیح داره. دوم شما باید بتونی پاسخ های طرف مقابل رو هم رد علمی کنی اما نکته ای که هر سایتی من رفتم ، این مغلطه رو دیدم میگن انبیا و ایمه خودشان را فدای اسلام میکنن جمهوری اسلامی هم داره در راستای نشر اسلام حرکت میکنه پس امام زمان هم باید خودش رو فدای این نظام کنه سلمنا جدلا که این نظام داره نشر اسلام میکنه ، مگر هر چیزی که نشر اسلام کرد ، امام معصوم باید در حفظش خودش را فدا کنه؟؟؟ یاران ایمه ما نشر اسلام میکردند ، آیا امام صادق خودش را فدای زراره (رضی الله عنه) کرد؟ آیا امام هادی خودش را فدای علی بن ابراهیم قمی کرد؟ اصلا من از این فراتر بروم آیا در جنگ احد ، رسول خدا برای حفظ حضرت امیر که مصداق تام نشر اسلام هست ، سپر شد یا اینکه حضرت علی سپر پیامبر شد؟؟؟ این چه استدلالی هست که چون این نظام(بر فرض) داره نشر اسلام میکنه ، پس انبیا و ایمه بیان خودشون رو فداش کنن؟ عبارت صحیح از نظر حقیر این هست: برای حفظ امام معصوم ، باید همه چیز را فدا کرد ، حتی اگر جمهورس اسلامی باشد!!! دوست عزیزی فرمودند که امام حسین میفرمایند اگر قرار هست دین جدم نابود بشه ، شمشیر ها مرا در بر گیرید این کلام درست چه ارتباطی به سخن آقای خمینی داره؟ آقای خمینی امام معصوم را فدای جمهوری اسلامی میکنه بلاتشبیه ، مثل اینکه شمش یک کیلویی طلا رو فدای یک کیلو آهن بکنید وقتی چنین ادعای بزرگی درمورد امام معصوم میکنید ، حداقل باید براش حدیث صحیح داشته باشه ، تازه اگر نخوایم مثل بعضی از علمای دین برای عقاید ، طلب حدیث متواتر کنیم خواهشا هم ما رو باز دوباره به کلام آقای خمینی و امثال ایشون نکشانید ، وقتی درباره امام معصوم ادعای اعتقادی میکنید ، از همان معصومین ادله صحیح بیارید |