![]() |
|
اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +--- موضوع: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد (/thread-9042.html) |
RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - zaeim - ۳/آبان/۹۰ ۲۳:۱۸ RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - Agha sayyed - ۳/آبان/۹۰ ۲۳:۲۷ بسم الله النور سلام علیکم ایکاش همه تولد ها اینگونه باشن. برای ما آدمیان وقتی تولد میگیرن اولش خوشحالیم ، ولی بعد چند ساعت .. میفهمیم که چقدر پیر شده ایم و یکسال از عمرمان کم شده است ، که یکسال دیگر را به غفلت سپری نمودیم . اما تولد بیداری اندیشه از این نوع نیست . او بزرگتر ، قدرتمندتر ، زیباتر و خدایی تر شده است. و این نیست مگر آنکه کودکانش ،که همان اعضای خوب و دوست داشتنیشش باشند رشد کرده اند و خدایی تر . به امید روزهای زیبای زیبای زیبای با مهدی بودن . فاش میگویم و از گفته خود خوشحالم تـولـد تـولـد تـولـدمــون مبـارک ... موفق باشید و خدایی . RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - mahdiyar - ۴/آبان/۹۰ ۰:۰۳ بسم رب الحسین داریم با حسین حسین پیر می شویم خشنود از این جوانی از دست رفته ایم! شکر خدا که روز و شب ما حسین شد مدیون لطف مادر این خانواده ایم! گرچه گذرم اتفاقی به اینجا افتاد اما خلوص و بی ریایی مردمانش پاگیرم کرد گرچه از زمانه و بازی هایش دلگیر بودم اما صفای باطن اهل این دیار باز امیدوارم کرد به عنوان کوچک ترین عضو این خانواده، ثانیه ثانیه حضورتون رو در این بهشت مجازی از صمیم قلب تبریک می گم!!!
RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - nafas - ۴/آبان/۹۰ ۰:۵۳ "به نام خداوند بخشنده ی مهربان"
سلام من اصلا از دنیا پرت بودم اون دور دورا بعد یهو یه بنده ی خوب خدایی گفت که توی یه تالاری فعالیت داره منم اومدم...اول اولش حس کنجکاوی بود بعدشو نمی دونم فکر کنم یه انرژی بود از خدا اولین چیزی که چشممو تو تالار گرفت ختم هفتگی قرآن بود بعدش کم کم تازه سر در اوردم اینجا کجاست نه خیلی ... فقط یه خورده من مثل شماها نیستم خیلی خیلی گناهکارام اما دارم روشن میشم بیدار میشم بیداری اندیشه انسان میشم ...شاید! نفس! فرصت را به باد نده به دل بده که عاشقانه آن را ورق زند تا ورقی جا نماند... تولد تالار مبارک RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - ema1392 - ۴/آبان/۹۰ ۱۰:۲۹ سلام
من زندگي عجيبي داشتم خدا ندايم داد كه بيا و من آن ندا را لبيك گفتم دبيرستاني بودم كه لبيكش را گفتم و خوشحالم خدايا كه اينك با تو صبحم را به شب ميرسانم و همه را مديون تو ام و اينك در جشن 1 سالگي تالاري هستم كه مدتها بود انتظار ديدن آن را داشتم خدايا ثابت قدمم كن در اين راه و اين عشق را هيچ وقت به پايان نرسان جشن تولدت مباااااااااااااااااارك تالار عزيز![]() ايشااااااااااااااااااااااااااااالله تا ظهور آقا سرورات كار كنه !![]() RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - مجنون الحسین - ۴/آبان/۹۰ ۱۱:۰۹ بنده هم تولد بیداری اندیشه را در این دنیای مجازی که باعث تولد و رشد اندیشه هادر دنیای حقیقی شده به همه عزیزان تبریک میگم و ضمن تبریک و تقدیر و تشکر ویژه از مدیران محترم ،لحظه ها و ساعات و روزهایی پر از خیر و برکت را برای همه آرزو مندم. RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - انتصـار - ۵/آبان/۹۰ ۱۳:۵۳ بـــــه بـــــه !
تبریک به همه ی همسنگران عزیــــــــز !
از همه تشکر میکنم از مدیر گرفته تا اعضایی که تازه تشریف آوردن به تالار ! RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - بیداری اندیشه - ۶/آبان/۹۰ ۱۷:۱۰ منم هر چند دیر رسیدم اما تبریک میگم به همه اعضای محترم و دوست داشتنی تالار تولد یکسالگی رو. خدایا انس و الفت و دوستی اعضای پاک نیت این تالار به همدیگه رو روز به روز بیشتر کن. خدایا از این جمع و از نسل این جمع، یاور و سرباز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار بده. RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - Maysam-1st - ۶/آبان/۹۰ ۱۸:۰۷ سلام خداوند را شاکرم که توفیق آشنایی با این تالار را نصیب بنده کرد و این آشنایی باعث بوجود آمدن غروری زیبا و دوچندان نسبت به اهل بیت (علیه السلام) شد. من هم به نوبه ی خودم ، میلاد نخستین تالار بیداری جمهوری اسلامی ایران را به همه ی مدیران و اعضای محترم تبریک می گویم. و امیدوارم خداوند همه ی اعضای انجمن را لایق سربازی مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بداند و همه را عاقبت به خیر کند.آمین
RE: اولین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد - help me - ۷/آبان/۹۰ ۱۶:۰۶ سلام ميدونم ديره ولي منم به نوبه خودم تولد يك سالگي اين تالار و تبريك ميگم اميدوارم با لطف الهي وكمك دوستان بتونيم قدمي بر داريم براي فاش كردن اتفاقاتي كه دور وبرمون رخ ميده وما از وانا بي اطلاعيم يا بهتر ه بگم ناآگاهيم. از همه مديران بخشهاي مختلف وناظران ونويسندگان كمال تشكر ور دارم در پناه حق.
|