تالار گفتگوی بیداری اندیشه
حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html)
+---- بخش: برنامه های عبادی و اخلاقی (/forum-80.html)
+---- موضوع: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) (/thread-31715.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - شیدا - ۲۶/شهریور/۹۴ ۱۲:۵۷

[تصویر: namaz_talar22.jpg]
اذان ظهر به افق ساری ( تموم شد البته )

پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - شیدا - ۲۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۵۲

پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۵۶

بسم رب الحیدر

کاربر عزیز فقط چند دقیقه تا اذان به افق شرعی شهر شما باقی است؟؟؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​​ــــــــــــــــــــــــ

از شما دعوت می شود جهت خشنودی قلب نازنین امـــــام زمـــــــان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا) دست از تمامی کارهای دنیوی بردارید و ...
به سوی خدا بشتابید.

پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۲۰/اسفند/۹۴ ۱۳:۵۸

بسم رب الحیدر
اشهد ان علی ولی الله
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​​​ــــــــــــــــــــــــ
از شما دعوت می شود جهت خشنودی قلب نازنین امـــــام زمـــــــان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا) دست از تمامی کارهای دنیوی بردارید و ...
به سوی خدا بشتابید.

پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۱۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۱۲

وَیلٌ لِلْمُصَلَّین ،اَلَّذیِنَ هُم عَن صَلاتِهِم ساهُون.(ماعون آیه4)
وای بر نماز گزارانی که از نماز خود غافل هستند و نماز را با غفلت انجام می دهند.
« ای محمد به دوستان ما بگوی چون که خواهيد با ما راز و نياز کنيد روی به قبله شرع آريد و قدم در حضرت نماز نهيد»

حی علی خیر العمل

پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۲۱/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۳۸

باز هم موسم بندگی

پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۲۲/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۸

کاربر عزیز فقط چند دقیقه تا اذان به افق شرعی شهر شما باقی است؟؟؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​​ــــــــــــــــــــــــ

به سوی خدا بشتابید.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ