![]() |
|
حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های عبادی و اخلاقی (/forum-80.html) +---- موضوع: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) (/thread-31715.html) |
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - شیدا - ۲۶/شهریور/۹۴ ۱۲:۵۷ ![]() اذان ظهر به افق ساری ( تموم شد البته )
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - شیدا - ۲۹/شهریور/۹۴ ۱۲:۵۲ ![]() پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۵۶ بسم رب الحیدر کاربر عزیز فقط چند دقیقه تا اذان به افق شرعی شهر شما باقی است؟؟؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از شما دعوت می شود جهت خشنودی قلب نازنین امـــــام زمـــــــان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا) دست از تمامی کارهای دنیوی بردارید و ... به سوی خدا بشتابید.
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۲۰/اسفند/۹۴ ۱۳:۵۸ بسم رب الحیدر اشهد ان علی ولی الله
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از شما دعوت می شود جهت خشنودی قلب نازنین امـــــام زمـــــــان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا) دست از تمامی کارهای دنیوی بردارید و ... به سوی خدا بشتابید.
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۱۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۱۲ وَیلٌ لِلْمُصَلَّین ،اَلَّذیِنَ هُم عَن صَلاتِهِم ساهُون.(ماعون آیه4) وای بر نماز گزارانی که از نماز خود غافل هستند و نماز را با غفلت انجام می دهند. « ای محمد به دوستان ما بگوی چون که خواهيد با ما راز و نياز کنيد روی به قبله شرع آريد و قدم در حضرت نماز نهيد» حی علی خیر العمل
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۲۱/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۳۸ ![]() باز هم موسم بندگی
پاسخ به: حی علی خیر العمل(به تالار بگو نماز دارم!!!) - صبح صادق - ۲۲/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۸ کاربر عزیز فقط چند دقیقه تا اذان به افق شرعی شهر شما باقی است؟؟؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از شما دعوت می شود جهت خشنودی قلب نازنین امـــــام زمـــــــان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا) دست از تمامی کارهای دنیوی بردارید و ... به سوی خدا بشتابید. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
|