![]() |
|
اشکالات و باگها - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html) +---- موضوع: اشکالات و باگها (/thread-8.html) |
پاسخ به: اشکالات و باگها - مجنون الحسین - ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۶ (۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۴)Havbb 110 نوشته است: مرورگرهای دیگه رو امتحان کردید؟ممنونم درست نشده هنوز !!! مرور گرم اخرین ورژن فایر فاکس اخرین ورژن جاوا هم نصب کردم و فعاله . . اپرا،ساینا،اکسپلورر هم امتحان کردم تغییری نمیکنه پاسخ به: اشکالات و باگها - علمدار133 - ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۱۷ (۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۶)مجنون الحسین نوشته است: ممنونمویندوزتون رو هم عوض کردین؟؟ پاسخ به: اشکالات و باگها - زینب خانوم - ۲/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۸ بابا! سایت یه طوریش شده...میگین نه؟ ![]() ببینید یه table یا div رو درست نبستین... به اسکرول افقی صفحه هم توجه کنین... اینم یه نمونه دیگه: ![]() چرا زیر اسم بعضی کاربرا ستاره است و بعضی ها اسمایل؟ تازه علامت ورود ممنوع هم به منها تغییر کرده... صبح هم آیکون سایت یه نیم ساعتی تغییر کرد و بعد به حال خودش برگشت... اگه در حال به روز رسانی هستین، بگین حداقل اینقدر تعجب نکنیم... پاسخ به: اشکالات و باگها - درست پسند - ۳/خرداد/۹۳ ۰:۰۸ (۲/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۸)moze84 نوشته است: بابا!این رو امتحان کنید: پاک کردن حافظه ی موقت مرورگر برای مرورگرهای مختلف پاسخ به: اشکالات و باگها - mohsen . - ۶/خرداد/۹۳ ۱۱:۳۶ با سلام چند روزه که وقتی می خوام سایت باز کنم با این پیغام مواجه میشم .میدونید علتش چیه؟؟ MyBB has experienced SQL Error: 1040 - Too many connections پاسخ به: اشکالات و باگها - Ali#59 - ۶/خرداد/۹۳ ۱۲:۲۳ (۲/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۸)moze84 نوشته است:این که منم! ![]() مدیرای عزیز من راضیم ازتون،مال من رو بزارین همینطوری باشه!! ![]() (۶/خرداد/۹۳ ۱۱:۳۶)mohsen . نوشته است: با سلام چند روزه که وقتی می خوام سایت باز کنم با این پیغام مواجه میشم .میدونید علتش چیه؟؟من هم یه روز این مشکل رو داشتم. پاسخ به: اشکالات و باگها - captaincharisma - ۶/خرداد/۹۳ ۱۳:۱۴ فکر کنم max_connections تالار 500 باشه 800 بشه دیگه این مشکل پیش نیاد ببخشید رئیس دخالت کردم
پاسخ به: اشکالات و باگها - آلاله - ۶/خرداد/۹۳ ۱۳:۲۶ دوستان ! چایی تونو عوض کنید حتما درست میشه!
![]() ما امتحان کردیم شد !!! ![]() ![]() پاسخ به: اشکالات و باگها - شیدا - ۷/خرداد/۹۳ ۱۰:۲۶ سلام، قضیه ی تغییر خود به خود آواتار چیه برا منم امروز اتفاق افتاد بدون اینکه خودم تغییری بدم
پاسخ به: اشکالات و باگها - Mahdy2021 - ۷/خرداد/۹۳ ۱۱:۱۷ (۷/خرداد/۹۳ ۱۰:۲۶)شیدا نوشته است: سلام، قضیه ی تغییر خود به خود آواتار چیهشما جای آپلود آواتار لینک دادید؟ یکبار عوض کنید که درست بشه |