تالار گفتگوی بیداری اندیشه
جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html)
+--- موضوع: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی (/thread-16458.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - تراب - ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۵

سلام مجدد.

امام خميني فردي بودند مظهر عمل به عقايدشون بودن. به قولي عالم بي عمل نبودن.

اما خطر ديگه هم عامل بي علم هست. حسن رحيمپور اذغدي وقتي ميخواد شاخصه هاي برخوردهاي امام رو نام ببره اول ميگه انديشه ي توحيد. ميشه دريافت كه داشتن پشتوانه ي تئوريك براي كارها نيازه. پس اين بحث ها هم مضر نيست و بايد گفته بشه ولي فقط داخل حرف نمونه.

در ضمن اينكه ميگن شكايت و ....
بايد انجام بشه ولي مطمئن باش از توش چيزي بيرون نمياد. اين نظام بين الملل كه داعيه دار نقد پذيري داره، تنها باعث ميشه پتانسيل نقد من و تو از بين بره. ولي عملي ديده نميشه. هرچند كه بايد به هر حال انرژي گذاشته بشه.

در ضمن خدمت آقا يا خانم انصاف...

يه تجربه خوب ولي ناخوشايندي كه ما پيدا كرديم اينه كه بعضي وقتا، بعضيا يه ادعا هايي دارن كه درست ضد اون عمل ميكنن:

فمينيسم ادعاي دفاع از زن داره، نقشش تخريب اونه
اصلاح طلبي ادعاي اصلاح داره، نقشش داغونه
بعضي از اصول گرا ها و ولايي ها يه ادعايي دارن كه ضد اون عمل ميكنن.

آقاي برادر يا جناب خواهر كه اسمت رو انصاف گذاشتي، نكنه مثل افراد ي بشي كه فقط اسمشون قشنگه ها!!!!
در ضمن فكر نكنم اين حرفاي بچه گانه و برخاسته از ناراحتي هاي رواني احتمالي، جاشون داخل اين تالار باشه. اينجا اسمش هست بيداري انديشه. فكر كن ، بازم فكر كن، بازم فكر كن، بعد حرف بزن

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - دل خسته - ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۹

(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۸)saeed khan نوشته است:  سلام،
هنوز از یاد نبردیم که چقدر به پیامبر و حضرت علی در زمان خودشان توهین شد ولی آن ها هیچ نمی گفتند و به بالین آن کس که بر سرشان سنگ و شکمبه ی گوسفند ریخت رفتند.خیلی از این اتفاقات افتاد ولی آنها چه کردند و ما چه می کنیم!!!
آیا در دین اسلام که دین صلح ودوستی است، این طرز برخورد صحیح است؟
من کار بد ایشان را توجیه نمی کنم و کم اهمیت جلوه نمی دهم ولی بیایید کاظم بودن را سرمشق کنیم.
سلام
دو نوع توهین داریم ، یک بار توهین از کافر و بی دین هست ،که راهی برای بازگشت وجود داره ، چون اکثرا از روی جهل و اختلاف عقیده انجام میشه ، اما اگر توهین در این سطح و از یک مثلا شیعه باشه ، باید باهاش قاطع برخورد کرد.

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - sarallah - ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۱

(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۲۹)انصاف نوشته است:  لابد این جایزه صد و بیست میلیونی از پول بادآورده نفت است !

.

اگه پست اولو درست میخوندید میفهمیدید

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - EMPERATOR - ۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۰

همسنگران عزیزم یک مقدار با تفکر بیشتری بنویسید!!!
دوستان مطمئن باشید عدو شود سبب خیر! با این کاری که این شیطان آدم نما ! انجام داده موجب شده تا ما بیشتر از قبل به معصومین (علیه السلام) نزدیک تر بشیم و دربارشون بنویسیم ولی اینکه بدون هیچ حکم شرعی صادره شده نمی توان کاری انجام داد! ولی مطمئن باشید به زودی سرش را زیر آب خواهیم کرد!

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - sarallah - ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۲۲

حکم ارتداد شاهین نجفی توسط آیت الله صافی صادر شد + حکم

به گزارش ظهور، به دنبال جسارت شاهین نجفی، از خواننده های رپ،در ترانه ای به اسم “نقی”، به امام هادی (علیه السلام) حکم ارتداد او توسط آیت الله صافی صادر شد.
[تصویر: 2c4fb_16374_115.jpg]

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - alitalebi - ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۷

ای کاش به جای نامه ترانه رو ارسال میکردید که در جریان کار قرار گیرند و پس از گوش دادن به ترانه حکم دهند این حکم کلی است
شخص مورد خطاب بگیرد سند قطعی است و اینجوری حرف و حدیث دارد که فلان شخص اهانت کرده پس او هم مرتد است.این متهم کردن شخصی میشود از روی یک حکم کلی

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - seyed - ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۳

بله با حکم کلی و شرایط ایشون مرتده،ولی به قول یکی از دوستان باید کار فرهنگی کرد.در ضمن اگه قابل اجرا بود کشتنش هم کار واجبی هست.حکم ارتداد دادن واسه یکی خیلی کار بزرگیه.درسته حکم ارتداد سلمان رشدی داده شد ولی کسی هم نتونست بهش دسترسی داشته باشه و بکشه ولی باعث رعب و وحشتش که شد باعث این شد که سلمان رشدی شب و روز نداشته باشه و خیلی وقت ها در خفا زندگی کنه.در مورد این جور افراد باید قاطعانه پاسخ داد و اتفاقا باید رجز خوند.

توهین به امام معصوم که مقامش از پیامبران الهی بالاتره کار بزرگی هست و نباید همینطوری از روش رد شد اینو به دوست عزیزم
saeed khan میگم نباید ساده گذشت در دفاع از دین و اسباب آن.

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - Enoch - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۹

(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۲)7parsa4 نوشته است:  
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۸)saeed khan نوشته است:  سلام،
هنوز از یاد نبردیم که چقدر به پیامبر و حضرت علی در زمان خودشان توهین شد ولی آن ها هیچ نمی گفتند و به بالین آن کس که بر سرشان سنگ و شکمبه ی گوسفند ریخت رفتند.خیلی از این اتفاقات افتاد ولی آنها چه کردند و ما چه می کنیم!!!
آیا در دین اسلام که دین صلح ودوستی است، این طرز برخورد صحیح است؟
من کار بد ایشان را توجیه نمی کنم و کم اهمیت جلوه نمی دهم ولی بیایید کاظم بودن را سرمشق کنیم.

با این طرز تفکر شما پس امام خمینی هم کار اشتباهی کردند که حکم قتل سلمان رشدی رو اعلام کردند، نه؟
پس نتیجه میگیریم امام خمینی کاظم بودن را سرمشق نکردند و این کارشون اشتباه بوده نه؟

بله دقیقا.
حالا من که آدم مذهبی نیستم اما از مورخان داستان های جالبی در مورد پیامبر شنیدم. مثلا بهش سنگ میزدن، هیچی نمیگفته. خمینی تو دین شما از پیامبرتون که بالاتر نیست؟؟؟

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - فانوس *7* - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۳۵

نقل قول:حالا من که آدم مذهبی نیستم اما از مورخان داستان های جالبی در مورد پیامبر شنیدم. مثلا بهش سنگ میزدن، هیچی نمیگفته. خمینی تو دین شما از پیامبرتون که بالاتر نیست؟؟؟

دوست من اولا امام خمینی
دوما امام خمینی که این کارشون با تفکرات پیامبرمون تضاد نداشته که شما مقایسه میکنی ؟
اما هر کاری بسته به شرایطشه گاهی کسی رو باید بخشید گاهی باید کشت!!
پیامبر در برابر این افراد که ملحد بودند بت پرست بودند این چنین صبر کرد اما کرکس یه زمانی مسلمان بود
پیامبر به اون ها امید داشت حال که ما امیدی به کرکس نداریم
پیامبر اون موقع قدرت و نفوذی نداشت حال که ما داریم
اون موقع صدر اسلام بود کسی به حرف پیامبر گوش نمیداد اگر پیامبر حکم بر ایشان جاری می کردمد مردم می گویند کدام اسلام ؟ که حالا حکم هم میدهی ؟
در ضمن کرکس مرتد شده پس حکم دارد اما اونها اصلا مسلمان نبودند که بخوان مرتد هم بشن

RE: جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی - Enoch - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۰۱

(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۳۵)فانوس *7* نوشته است:  
نقل قول:حالا من که آدم مذهبی نیستم اما از مورخان داستان های جالبی در مورد پیامبر شنیدم. مثلا بهش سنگ میزدن، هیچی نمیگفته. خمینی تو دین شما از پیامبرتون که بالاتر نیست؟؟؟

دوست من اولا امام خمینی
دوما امام خمینی که این کارشون با تفکرات پیامبرمون تضاد نداشته که شما مقایسه میکنی ؟
اما هر کاری بسته به شرایطشه گاهی کسی رو باید بخشید گاهی باید کشت!!
پیامبر در برابر این افراد که ملحد بودند بت پرست بودند این چنین صبر کرد اما کرکس یه زمانی مسلمان بود
پیامبر به اون ها امید داشت حال که ما امیدی به کرکس نداریم
پیامبر اون موقع قدرت و نفوذی نداشت حال که ما داریم
اون موقع صدر اسلام بود کسی به حرف پیامبر گوش نمیداد اگر پیامبر حکم بر ایشان جاری می کردمد مردم می گویند کدام اسلام ؟ که حالا حکم هم میدهی ؟
در ضمن کرکس مرتد شده پس حکم دارد اما اونها اصلا مسلمان نبودند که بخوان مرتد هم بشن
فکر نمیکنم امام باشه. اگه باشه هم امام من نیست! اما چون اینکه حفظ احترام عقاید یکدیگه لازم و واجبه، میگم آقای خمینی.
مگه محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نمیگفت هیچوقت برای پذیرفتن انسان ها با آغوش باز دیر نیست؟ مگر اینطور نبود که محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در عمرش آزارش به یک مورچه هم نرسید؟ مطمئن باش محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برای اینکه یه نفر یه توهین کلامی حتی به خدا کرده، اون رو نمیکشت! شاید بحث منطقی، شاید تلاش برای هدایت... اصلا یه آدم بزرگ چنین کاری میکنه؟ بخشش یه آدم بزرگ اونقدر زیاده و دلش اونقدر بزرگ هست که مثلا اگر یه آدم احمقی (البته به نظرم نجفی احمق نیست، فقط خیلی افراط کرده و از اونور بوم افتاده. با اینکه در عمرم فقط یه آهنگش رو گوش دادم و خوشم هم نیومده. بر اساس تعاریفی که ازش شنیدم میگم)
حالا یه آخوندی که فقط تا نوک دماغ خودش رو میتونه ببینه دستور قتل این بخت برگشته رو داده؟؟؟ عزیز من شما کی باشی که بخوای زندگی مردم رو بگیری! خودتون مسلمونا میگین مرگ دست خدا ست!
یعنی هر کسی عقیدش عوض شد باید کشتش؟ آقا جان انسانه، اختیارش دست خودشه، شما بسپرید به خداتون!