تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مخصوص گروه منتظران بی بخار! بی بخار نیستی نیا.. - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html)
+--- موضوع: مخصوص گروه منتظران بی بخار! بی بخار نیستی نیا.. (/thread-17351.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - seyed313 - ۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۲

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - حسن عزتي - ۲۸/خرداد/۹۱ ۲۰:۴۶

به نام خدا

بنده حسب الامر برنامه مراقبت و برخي اذكار رو شروع كردم.
كار با دفترچه كمي برام مشكله ولي ان شا الله باهاش كنار ميام و با دقت روش كار ميكنم.

التماس دعاي خير از همه گاگول هاي بي بخار و عزيزHeart

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - Farzaneh - ۲۹/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۸

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ممکنه یه چند مدتی کمی دیر به دیر سر بزنم ولی هروقت بیام اولین تاپیکی که میخونم انشاالله اینه
و هر چی بفرمایید با جان و دل با کمک خدا انشالله انجام میدم
ممنون از ایجاد این تاپیک

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - جبریل - ۲۹/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۲

اللهم صل علی محم وآل محمد وعجل فرجهم

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - leili - ۳۰/خرداد/۹۱ ۱:۴۱

سلام
من باید یه اعترافی بکنم من تا قبل این که تو این سایت عضو بشم نماز نمی خوندم چند وقتی دارام تلاشم میکنم حداقل نمازم یادم نره و نمازم می خونم اما همه کارهایی که گفتید نمی تونم انجام بدم و کلی از خودم ناراحت می شم بنظرتون بهتره انصراف بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhSad

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - seiied - ۳۰/خرداد/۹۱ ۱:۴۸

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام.این چه حرفیه خواهر من؟؟؟ این دین،دین امید و پیامبرش هم پیامبر رحمت.
خوب اگر افرادی مثل شما بخوان از همین اول با نا امیدی برخورد کنن و انصراف بدن پس باید واسه همراهی مهدی فاطمه(علیه السلام) یه هماهنگی با فرشته ها بکنیم که خدا فرشته های بی گناه رو واسه یاری ولی عصر(علیه السلام) بفرسته.
به خود فاطمه زهرا(سلام الله علیها) متوسل بشید انشالله مشکلی پیش نمیاد.
در پناه حق و امیر

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - سید ابراهیم - ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۰:۱۷

بچه ها آخرین روز های ماه رجب مبارک هم داره می گذره...
تف به ریا کارهایی کردیم.... دفترچه و اذکار و کمی هم مراقبه و محاسبه...
فقط یه انتقاد جدی به بچه های گردان....
آقا اصلا من تنبل، من بی لیاقت، من بد... ولی نمی دونم چرا بعد از این همه عضو شدن تو گردان و درخواست دعای عاجل از بچه ها برای کربلا.... این مهم هنوز برام انجام نشده...
این بچه های گردان علی ابن ابی طالب(علیه اسلام) دقیقا الان کجا هستند؟ واقعا برام دعا میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!
بچه ها باور کنید راه کرلا برام بسته شده... شما ها اگه برام دعا نکنید کی بکنه؟؟؟
آقام هم که در رو باز نمیکنه... شما ها که اون ور در هستید خب یه کاری بکنید...
خیلی داغونم... می ترسم بمیرم و آرزوی کربلا رو.....

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - taban - ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۲

سلام منم هستم خسته شدم از بی بخاری

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - pop313 - ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

RE: مخصوص گروه گاگول های بی بخار! گاگول و بی بخار نیستی نیا.. - یا صاحب الزمان - ۳/تیر/۹۱ ۰:۱۸

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز .
من هم هستم , اون هم سفت و سخت .
توو این مدت که توو تالار نبودم فهمیدم اینجا چه جای خاصیّه برای تهذیب نفس . چقدر توو این مدت که توو تالار نبودم به گناه آلوده شدم . چقدر بهم سخت گذشت . وقتی از گردانم انصراف دادم فهمیدم عضو گردان موندن یعنی چی . بچه ها یه توصیه ی خواهرانه بهتون میکنم . تجربش کردم بهتون میگم , چون دوست ندارم تجربش کنید .
سفت بچسبید به این گردان ها که به لطف علی آقا راه افتاده . تا زمانی که عضو گردانی فکر میکنی دعاهای دوستان در حق تو هیچ تأثیری نداره ولی وقتی ازش دور میفتی مثل من که یه مدت از گردانم انصراف دادم , میبینی شیطان چقدر بهت نزدیک میشه . با هر کلکی شده تو رو میکشونه به سمت خودش .
من هم دیگه واقعاً هستم . واقعاً واقعاً . خدا شاهد هست که این رو با تمام وجودم میگم . چون چشیدم طعم تلخی رو از نبودن .
دوست دارم واقعاً خودم رو برای سربازی آقا آماده کنم با کمک همه ی شما دوستان عزیز . دوست دارم برای همتون با تمام وجودم دعا کنم . دوست دارم وقتی هر کار خیری میکنم همتون رو توش شریک کنم .چون چشیدم طعم تلخ نبودن رو .

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللّهم جعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد .
السلام علیک یا مولانا یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)