![]() |
|
هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html) +---- موضوع: هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه (/thread-17375.html) |
RE: هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه - seiied - ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۰۷ بسم الله الرحمن الرحیم. علیکم السلام. خیالتان راحت،بنده همین صفحه را چاپ می کنم و یه جایی تو حرم ارباب جاش میدم که سندش هم موثق و موجود باشه. در پناه حق و امیر RE: هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه - فدايي ولايت - ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۱۵ امروزا هیچکی به فکر نوجوونا نیست.همونطوری که تو بچگی هیچکس توجهش بهمون نبود! دعا کنید که دعاها و حوائج مشروعه همه ی آدما مخصوصا نوجوونای تو سن من (13-14) براورده و مستجاب بشه. والا ما که هرکاری کردیم مستجاب نشد!! RE: هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه - محیصا - ۲۳/خرداد/۹۱ ۹:۲۵ بسم الله الرحمن الرحیم سلام آقا سید میشه زیر قبه ی مبارک حضرت سیدالشهدا این دعا رو برا من بگین... مولای من حاجت مادرم از حاجت من خیلی مهمتره, دلشو شاد کنین و یه بار دیگه زیارتتونو نصیبش کنین... خودمم آرزومه برم قبرستان بقیع (یا سیدالساجدین)...ولی اول مادرم... RE: هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه - seiied - ۲۳/خرداد/۹۱ ۹:۵۷ (۲۳/خرداد/۹۱ ۹:۲۵)محیصا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام.بله حتما و با کمال میل.انشالله خودتون و مادر به اتفاق سعادت پیدا کنید و مشرف بشید و زیر قبه سیدالشهدا برای بنده دعا کنید. در پناه حق و امیر RE: هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه - Farzaneh - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۲ سلام به همه دوستان خیلی شنیدم که اگر میخواهید دعایتان حتما مستجاب بشه قبل از شروع صلوات بفرستید( اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم )و در پایان دعا هم صلوات بفرستید انشالله که دعای همه ی دوستان اگر به صلاحشون هست مستجاب بشه التماس دعا RE: هر کس دوست داره با من همسفر بشه اینجا رو بخونه - مجید121 - ۲۴/خرداد/۹۱ ۹:۰۹ یاد آرید ای مهان زین مرغ زار یک صبوحی در میان مرغزار |