(۱۶/شهریور/۹۱ ۱۰:۴۰)علی 110 نوشته است: مفتخریم که پس از آنهمه پرسش و انتظار برای آغاز ثبت نام در گردان حسن بن علی تنها یک نفر ثبت نام کرد و این در جای خود گویای یک واقعیت بسیار تلخ است و پاسخی به اینکه چرا آقای ما تنهاست!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا دیگه اون یه نفر هم عضو گروه نیست
با کمال افتخار ...
RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - خادمة الزهرا - ۱۹/بهمن/۹۱ ۱۴:۴۴
بسم الله الرحمن الرحیم
انشاالله لایق ثبت نام بشم ...
RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - مجنون الحسین - ۱۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۲۱
با سلام
اسم حقیر رو هم در قسمت پیش ثیت نام وارد کنید.
دعای عهد رو بایاری خدا از فردا شروع میکنم.
مطالعه کتاب و سیر مظالعاتی هم شروع میکنم.
مراقبات دیگه رو هم ان شاءالله رعایت میکنم.
RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - مهسا110 - ۲۶/فروردین/۹۲ ۲۳:۲۶
با شرمندگی تمام ،اما با خوشحالی این پست رو مینویسم.
امروز یک حق الناس بزرگ از گردنم برداشته شد ،فقط و فقط به حول وقوه الهی.
یک قسمت از چند قسمت شرط 1.!!!
اما ناامید نیستم. به دعای شما دوستان جهت احراز شرایط دیگر بسیار محتاجم.
RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - علی 110 - ۳۰/تیر/۹۲ ۱۵:۵۳
اسامی گردان قاسم ابن الحسن
1- خادمه الزهرا
2- مجنون الحسین
3-.....؟؟؟
اسامی کسانی که حقیقتاً در حال تلاش برای تحصیل کردن شرایط گردان قاسم بن الحسن هستند ان شاء الله برای ثبت نام
1- مهسا110
2- علی 110
3-....؟؟؟
RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - مهسا110 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۱
40 روز دعای عهدم تموم شد. دوستان محتاج دعای خیرتان هستم.
منو چه به یار امام زمان بودن؟؟؟
اما می خوام حداقل روبروش نباشم . (نعوذبالله)
با نفس های حقتون دعام کنید.
روحی فداک یابن الحسن.
التماس دعا.
پاسخ به: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - fafa* - ۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۲
افراد این گردان هنوز در تعلیق هستند آیا؟؟؟
15- پرهیز بسیار شدید از معاصی به ویژه گناهان زبان و چشم (به ویژه غیبت و گناهان چشم هم که خوب...)
16- تلاش بسیار ویژه برای وارد کردن نظم در تمام امور زندگی و تلاش برای برنامه ریزی و نوشتن وظایف و کارهای روز بعد در پایان هر شب و اهتمام ویژه به وفای به عهد و قولی که به دیگران میدهند.
این دوتا خیلی سخته برام دعا کنین.
پاسخ به: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - NARJES - ۱۶/فروردین/۹۳ ۱:۱۵
1- علی 110 (
2- saloomeh
3- منتقم زهرا
4- در جستجوی سختی
5- یا ثارالله
6.NARJES
پاسخ به: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - الهی313 - ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶
سلام.من هم میخواهم در گردانتان ثبت نام کنم.ولی باید اول کتاب و تایپیکها را بخوانم.
از این که این تایپیک را گذاشتید متشکرم.