تالار گفتگوی بیداری اندیشه
گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html)
+--- موضوع: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) (/thread-20197.html)

صفحه: 1 2 3 4

RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - محیصا - ۱۸/دی/۹۱ ۲۱:۳۸

بسم الله الرحمن الرحیم
.
[b].

1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور)
2- saloomeh (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 7 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 20 مهر 91)[تصویر: sad.gif]
3- منتقم زهرا (فعلاً حذف شده اند)
4- در جستجوی سختی
5- مهندس 2
6 ـ fatemeh (فعلا حذف شد)
7- محیصا(تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق18دی91 زمان بازگشت إن شاء الله 5بهمن)

8-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
إن شاء الله اضافه شود...

RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - در جستجوی سختی - ۱۹/بهمن/۹۱ ۱۱:۵۲

(۱۶/شهریور/۹۱ ۱۰:۴۰)علی 110 نوشته است:  مفتخریم که پس از آنهمه پرسش و انتظار برای آغاز ثبت نام در گردان حسن بن علی تنها یک نفر ثبت نام کرد و این در جای خود گویای یک واقعیت بسیار تلخ است و پاسخی به اینکه چرا آقای ما تنهاست!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا دیگه اون یه نفر هم عضو گروه نیست
با کمال افتخار ...

RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - خادمة الزهرا - ۱۹/بهمن/۹۱ ۱۴:۴۴

بسم الله الرحمن الرحیم

انشاالله لایق ثبت نام بشم ...

RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - مجنون الحسین - ۱۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۲۱

با سلام
اسم حقیر رو هم در قسمت پیش ثیت نام وارد کنید.
دعای عهد رو بایاری خدا از فردا شروع میکنم.
مطالعه کتاب و سیر مظالعاتی هم شروع میکنم.
مراقبات دیگه رو هم ان شاءالله رعایت میکنم.

RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - مهسا110 - ۲۶/فروردین/۹۲ ۲۳:۲۶

با شرمندگی تمام ،اما با خوشحالی این پست رو مینویسم.
امروز یک حق الناس بزرگ از گردنم برداشته شد ،فقط و فقط به حول وقوه الهی.
یک قسمت از چند قسمت شرط 1.!!!
اما ناامید نیستم. به دعای شما دوستان جهت احراز شرایط دیگر بسیار محتاجم.

RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - علی 110 - ۳۰/تیر/۹۲ ۱۵:۵۳

اسامی گردان قاسم ابن الحسن
1- خادمه الزهرا
2- مجنون الحسین
3-.....؟؟؟
اسامی کسانی که حقیقتاً در حال تلاش برای تحصیل کردن شرایط گردان قاسم بن الحسن هستند ان شاء الله برای ثبت نام
1- مهسا110
2- علی 110
3-....؟؟؟

RE: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - مهسا110 - ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۱

40 روز دعای عهدم تموم شد. دوستان محتاج دعای خیرتان هستم.

منو چه به یار امام زمان بودن؟؟؟

اما می خوام حداقل روبروش نباشم . (نعوذبالله)

با نفس های حقتون دعام کنید.

روحی فداک یابن الحسن.

التماس دعا.

پاسخ به: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - fafa* - ۵/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۲

افراد این گردان هنوز در تعلیق هستند آیا؟؟؟
15- پرهیز بسیار شدید از معاصی به ویژه گناهان زبان و چشم (به ویژه غیبت و گناهان چشم هم که خوب...)
16- تلاش بسیار ویژه برای وارد کردن نظم در تمام امور زندگی و تلاش برای برنامه ریزی و نوشتن وظایف و کارهای روز بعد در پایان هر شب و اهتمام ویژه به وفای به عهد و قولی که به دیگران میدهند.

این دوتا خیلی سخته برام دعا کنین.

پاسخ به: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - NARJES - ۱۶/فروردین/۹۳ ۱:۱۵

1- علی 110 (
2- saloomeh
3- منتقم زهرا
4- در جستجوی سختی
5- یا ثارالله
6.NARJES

پاسخ به: گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) - الهی313 - ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶

سلام.من هم میخواهم در گردانتان ثبت نام کنم.ولی باید اول کتاب و تایپیکها را بخوانم.

از این که این تایپیک را گذاشتید متشکرم.