![]() |
|
غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> (/thread-31017.html) |
پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - Mohammad Trust - ۳۰/بهمن/۹۲ ۳:۰۲ کلا انسان موجود گذرایی هست. برام تلخ و این جور حرفا نیست. مشکل اینه که ما ایرانیا هیچ وقت یه چیزیو نمیخوایم قبول کنیم. حتی خودم. سر یه موضوع ساده همین کروات ، این همه باید بحث شه. من دیگه حرفی ندارم پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - علی 110 - ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۴۷ (۱۱/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۰)أین المنتظر نوشته است: بسیار تاپیک عالی ای هست.پاسخی به ارسال بالا تمدن غرب در کلام مقام معظم رهبری+ مقدمه ای بر غرب شناسی پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - شیدا - ۳۰/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۶ ببخشید منم پریدم تو بحث کراوات قبلا کراوات رو فقط تو عروسی ها استفاده می کردن الان که به مهمونی ها و دیدیدو بازدید عید هم کشیده بعید نیست مدتی بعد در محافل عمومی و محل کار رویت شود دیگه از پاپیون حرفی نمیزنم
پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - رضوانه - ۳۰/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۸ غرب زدگی یعنی>>>>> فقــــــــــط طبق مـــُــــــــد پیش رفتن.... یعنی وقتی یه لباس از مُد افتاد دیگه قابل استفاده نیست... یعنی لباسی نمیخرم که به من بیاد...میخرم چون مُده... دو روز بعد هم جاش گوشه کمد! پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - هانا - ۱/اسفند/۹۲ ۱:۰۷ غرب زدگی یعنی بری رستوران بشینیو بدون تجربه ی قبلی یهو از دهنت در بره بیف استراگانوف!!!!!!و یک نفس راحت بکشی که بدون غلط تلفظش کردی! غرب زدگی یعنی باکلاس دونستن غذای غیر ایرانی پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - bidaram - ۲/اسفند/۹۲ ۰:۵۷ غرب زدگی یعنی ترجیح دادن زندگی تو خارج(هر کجا)به جای ایران....یعنی غربتو افسردگیو به یه حجاب اجباری ترجیح دادن پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - mahdi_amiri - ۳/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۲ سلام غرب زدگي يعني حروف و خط انگليسي از حروف و خط فارسي خوشگلتره و تابلو مغازه، اسم كالاها و خيلي چيزهاي ديگه رو با حروف انگليسي بنويسي حتي شعارهاي اسلامي كه با "يا..." شروع ميشن مثل "يا حسين عليه السلام". غرب زدگي يعني خطوط زيباي نستعليق، نسخ، ثلث و شكسته نستعليق بدرد تبليغات نميخوره و بهتره انگليسي بنوسيم حتي اگه جمله و كلمه مون فارسي باشه. پاسخ به: غــــــــــــــــرب زدگی یــــــــــــــــعنی...>>>> - Havbb 110 - ۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۷ غرب زدگی و غرب گرایی در ایران اسلامی (پروژه ی جامع) توصیه میکنم مطالعه کنید |