تالار گفتگوی بیداری اندیشه
جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html)
+--- موضوع: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) (/thread-34556.html)

صفحه: 1 2 3 4

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - مرهم - ۸/شهریور/۹۳ ۱۴:۴۷

خب اگر الان این مرهم بیچاره چندی از این کتابها رو خونده باشه و نفهمیده باشه یا نرسیده باشه ..
پس باید نتیجه بگیره رسیدن و شناخت خدا براش محاله ؟؟؟

حالا تکلیف این ذهن خالی از خدا چی میشه؟ کی رو بپرسته؟

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - سید ابراهیم - ۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۴

این کتابها توسط دیگران خونده شده اند و البته هم فهمیده شده اند. پس اشکال از مبدا نیست. Wink

متوجه اید؟

باید تلاش کرد. باید خواند و عمل کرد.

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - مرهم - ۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۸

بله یقینا ...

قبول دارید استعداد گیرنده ها با هم متفاوته؟

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - سید ابراهیم - ۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۲۲

بله ولی این به معنای مهر خورده شدن به بحث نیست، کسی که گیرنده اش در سطح پایین تری هست(که البته بنده اعتراف میکنم مرهم در این جرگه نیست) باید تلاش و البته دقت بیشتری بکند...

این علوم چون نوری هستند خود راهشان را باز میکنند. شما تنها باید راه را باز کنید.

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - مرهم - ۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۳۹

شما لطف دارید.خب حالا که میفرمایید میشه و ...

بفرمایید بگید استارت کار از کجا باید باشه؟

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - سید ابراهیم - ۹/شهریور/۹۳ ۸:۲۷

خب تا الان در این موارد خیلی صحبت کرده ایم. بستگی به خودتان دارد که مبدا را در کجا ببینید.

بعضی ها را حتی دیده ام با کتاب پدر مادر ما متهمیم دکتر شریعتی آغاز کرده اند... خاطرتان هست که. Wink

حالا حتما هم لازم نیست با یه کتاب....

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - مرهم - ۹/شهریور/۹۳ ۱۳:۵۸

خب شما که این همه بسته و قدم راه میندازید .

میشه به کسایی مثل من که بلد نیستن از کجا باید شروع کنن یاد بدید از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - سید ابراهیم - ۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۴

خانم مرهم گرامی. ما هم خودمان حتی اندرخم یه کوچه نیستیم. خود این بنده گناهکار هنوز نیم خیز هم نشده برای بلند شدن تا بخواهد هفت شهر عشق را بپیماید.

الحمدالله مملکت ما پر است از آدمهایی که کننده این کار بوده اند. من که چیزی دستم نیست، از چه بگویم؟ از نداشته ها و نکرده هایم؟؟؟؟Sad

ولی همین اشتیاق شما الحمدالله نشانه خوبی است برای حرکت. شما قانع و راضی نیستید.

خب این خیلی خوبه. اولین قدم این است که شرایط موجود و فعلی را قبول نداشته باشی. به خود نهیب بزنی برای برخاستن.

اگر عزمتان جدی است بسم الله. بگردید برای پیدا کردن اولیا الله.

حضرت آیه الله قاضی HeartHeartHeart (رحمه الله علیه) می فرمودند اگر نیمی از عمرت هم صرف پیدا کردن استاد کنی باز می ارزد.

به نظر این حقیر این راه حتما نیاز به استاد همراه دارد، لذا خدمت خواهر گرامی ام توصیه میکنم که اهتمام به این کار کنند.

پاسخ به: جهان من که بی خدا میشود...((((پرسش و پاسخ)))) - مرهم - ۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۱۹

میدونید درد دار ترین جاش کجاست
این که استاد رو هم پیدا کنی
اون بگه تو نه....