![]() |
|
برای پسر آینده من دعا کنید - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +--- موضوع: برای پسر آینده من دعا کنید (/thread-35144.html) |
پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - عبداللهی - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۹:۳۴ (۲۸/تیر/۹۳ ۱۹:۱۹)soora نوشته است: به نظر من هم امیر مختار یکم وحشتناکه، آدم میترسه اسم صدا بزنه ، یهو با یه شمشیر بیاد سر آدم قطع کنه
اون فرزند پسری که برادرمان می خواهد اینه که 1000 نفر از دشمنان اهل بیت را به درک واصل کند اون فرد باید مصداق اشداء علی الکفار و رحما بینهم باشد پس بی مورد به این اسم قشنگ گیر ندهید خود شما آیا موقع دیدن مجموعه ی مختار نامه از دیدن چهره ی مختار وحشت زده می شدید !!!!؟
(۲۸/تیر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mitsonary نوشته است: اون فرزند پسری که برادرمان می خواهد اینه که 1000 نفر از دشمنان اهل بیت را به درک واصل کند اون فرد باید مصداق اشداء علی الکفار و رحما بینهم باشد پس بی مورد به این اسم قشنگ گیر ندهید خود شما آیا موقع دیدن مجموعه ی مختار نامه از دیدن چهره ی مختار وحشت زده می شدید !!!!؟
پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - پرنیان - ۲۸/تیر/۹۳ ۱۹:۵۰ اوووووووووه ول کنین یه ذره بچه رو.......طفلکی............ پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - soora - ۲۸/تیر/۹۳ ۲۰:۳۱ بذارید این بچه به دنیا بیاد بعد براش خواب ببینید 1000 نفر و بکشه. حالا حتما که نباید اسمش رعب آور باشه! ![]() والا من از مختار میترسیدم مخصوصا چشمش که زخم شده بود ! هر لحظه احساس میکردم الان از تو چشمش کرم میزنه بیرون اینقدر بد عفونت کرده بود.... پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - زینب خانوم - ۲۸/تیر/۹۳ ۲۲:۲۳ بعضی از اسم ها که روتون نمیشه روی بچه بذارین اگه با لحن ملایم و با جان یا آقا و خانم صدا بشه، خیلی دلنشین میشه... مثلاً حسن جان! یا محمّد آقا...(طوری که میم دوم رو مشدد بگین) بعد خاطره خوب از یه اسم خیلی تاثیر گذاره... من یه محمدحسن دیدم مثل فرشته ها بود از خوشگلی... همه اش هم خواب بود و وقتی هم بیدار میشد مثل گل میشکفت و میخندید... طاها هم قشنگه... اسم امام علی هم توی تورات خیلی قشنگه ها!!! ایلیا... اما به نظرم اجازه بدین خانمتون با دخترتون رای نهایی و صادر کنن... پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - Mohammad Trust - ۲۸/تیر/۹۳ ۲۲:۴۴ در تایید حرف های خانم موزه بگم که به خانمتون منتقل کنید که مهدی رو انتخاب کنه
پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - عبدالرحمن - ۲۸/تیر/۹۳ ۲۳:۳۱ (۲۸/تیر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mitsonary نوشته است: میلاد تو چقدر روحیه لطیفی داری همش که ترسناکه!!! آواتارمم عکس شهیده
پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - Mitsonary - ۲۸/تیر/۹۳ ۲۳:۴۹ (۲۸/تیر/۹۳ ۲۳:۳۱)عبدالرحمن نوشته است: میلاد تو چقدر روحیه لطیفی داری میدونم شهیده ولی بگم الان خ چهرشون مهربونه؟ من خودم از سبیلام خون می چکه ، ولی روحیه ام لطیفه.
پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - hessam - ۲۹/تیر/۹۳ ۰:۱۶ سلام علیکم . آقا مبارک باشه . ایشالله که قدمش برای زندگیتون خوب باشه ... انشالله که باعث کسب آبروی برای شما و خونوادتون و کشور و دینش باشه ... والا نظر من اینه بزار امیر حسین .اسم بچه خواهرم هم همینه که نظر من بود که اسمش رو بزارن امیر حسین . به نظرم اسم خیلی خیلی قشنگیه . یا علی پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - aaaaa - ۲۹/تیر/۹۳ ۱:۲۶ (۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۵۱)عبدالرحمن نوشته است: فدایی دعوا راه ننداز!!! نقل قول: بعضی ها میان تو تاپیک به قصد نارنجک انداختن. ![]() بعضی وقت هام تله جنگی میذارن.یعنی منتظرن یکی تاپیک باز کنه بیان مین زیر پاش منفجر کنن. ![]() ........................................................................................... به نظر من برای شما که مایلید اسم دو بخشی انتخاب کنید همون محمد مهدی یا محمد علی خیلی زیبا میشه.مخصوصا که فاطمه هم دارید خیلی به هم میان. پاسخ به: برای پسر آینده من دعا کنید - zahra11 - ۲۹/تیر/۹۳ ۱:۴۰ اتفاقا ترکیب اسم محمد با همه اسمها زیباست!!! محمد امین، محمد رضا، امیر محمد،محمد مهدی.... ترکیب علی هم زیباست!! علیرضا، محمد علی، امیر علی،... ولی اگه قراره اربعین به دنیا بیاد اسمش حسین هست!یا ترکیب حسین!! البته زمان تولد و جنسیت بچه بیشتر وقتا با وجود سونوگرافی در پرده ای از ابهام هست!! مال من رو که در مورد دخترم اشتباه گفته بودند!!! ولی اینکه بچتون چی می شه و چی می خواد بشه!!! خواهشا زیاد به دلتون صابون نزنید!!! مهم اینه که بچه تو خط ولایت باشه!!! که ان شاءالله هست!!! |