![]() |
|
سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +--- موضوع: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. (/thread-40660.html) |
پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - antifreemasonry - ۲۶/دی/۹۴ ۱۳:۳۸ (۱۸/آذر/۹۴ ۲۱:۳۱)پارمیس نوشته است: این حرفتون توهین بزرگیه....سلام کاربر محترم شما خودتون توی پست قبلیتون توهین کردین! اول به خودتون نگاه کنین بعد متعصبانه با موضوع برخورد کنین. خواهشی که دارم در صورت داشتن اطلاعات بهتری نسبت به مقاله ی آقای حامد زمانی در اختیار همه قرار بدهید تا استفاده کنیم. مخصوصا اینکه چرا حافظ و سعدی و مولانا و فردوسی حرفی از کوروش نزدن؟؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.البته بدون اینکه توهین کنین پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - پارمیس - ۲۶/دی/۹۴ ۱۶:۵۵ (۲۶/دی/۹۴ ۱۳:۳۸)antifreemasonry نوشته است: مخصوصا اینکه چرا حافظ و سعدی و مولانا و فردوسی حرفی از کوروش نزدن؟؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.البته بدون اینکه توهین کنین سلام تو تالار سرچ کنید راجع به اینکه چرا کوروش در شاهنامه نبوده (!!!) هم تاپیک موجوده ....... مثل تاپیک زیر: کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است خیلی جالبه صدها اثر تاریخی و باستانی و دست نوشته رو مدرک نمیدونید اونوقت میگید چرا اسم کوروش در شاهنامه نبوده!!!!!!!! پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - مهدی ملک زاده - ۸/بهمن/۹۴ ۲۳:۴۰ (۱۸/آذر/۹۴ ۱۷:۲۳)قلب نوشته است: گفتار نیک ه دیگه ![]() به قول دکتر هاوس Everybody lies همه دروغ میگن اگه یه حرف دروغ رو 75 میلیون نفر هم بگن دلیل نمیشه که راسته سلسله پهلوی برای افزایش مقبولیتش و مجبور کردن مردم به قبول حکومت شاهنشاهی مردم رو با چنین داستان هایی شستشوی مغزی دادند لا سنة افضل من التحقیق
پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - پارمیس - ۹/بهمن/۹۴ ۱۳:۴۳ (۸/بهمن/۹۴ ۲۳:۴۰)مهدی ملک زاده نوشته است: گفتار نیک ه دیگه نه گفتار نیک ایناست : (۲۲/دی/۹۴ ۱۸:۲۴)قلب نوشته است: انگار دارم با یه اسرائيلی حرف میزنم!!!!! (۲۲/دی/۹۴ ۲۰:۴۰)عبدالرحمن نوشته است: طرف سه متر سیبیل داره ولی برای اینکه بهش ترحم کنن در دخترونه ترین حالت رفتار میکنه و جلوه میکنه تا حرف باطلش به دل بشینه و کمتر بهش حمله بشه و ... تازه اینا بخش کوچیکی از گفتارهای نیک کاربران هست..... پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - قلب - ۹/بهمن/۹۴ ۱۵:۲۳ (۹/بهمن/۹۴ ۱۳:۴۳)پارمیس نوشته است:سلام اگر حرفی دارید در موضوع و تاپیک مربوط به خودش بزنید اگر به حرف های خودتون در تاپیک مربوط نگاه کنید میفهمید در موضوع سوریه موضع شما با رادیو اسرائیل هیچ فرقی نداره پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - | جستجوگر | - ۹/بهمن/۹۴ ۱۶:۲۸ به نام یـــــــــــــــــــزدان
به مطلب زیر توجه بفرمایید:نقل قول:نحوه تاریخ پژوهی پیرامون کوروش بزرگ منبع تاریخدانها وجود کوروش و سلسه هخامنشیان رو اثبات کردن و صفاتشون رو هم به صورت نسبی بیان کردن (هیچ اصراری به معصوم بودن و خوب مطلق بودنشون نیست. هیچ اصراری به بزرگ کردنشون نیست. اصرار به حقیقتگویی هست). شما میخواین رد کنید، خیلیم خوب. بفرمایید ... فقط چنتا نکته رو مدنظر بگیرید، لطفا: - بحث تکراری نکنید؛ (مثلا بحث شاهنامه مطرح شد و چندبار پاسخ داده شد. این تکرار مکررات بیشتر نشون دهنده عدم تسلط به اطلاعات هست خدایی نکرده )- این جنگ حق و باطل نیست! نه خودتونو حق مطلق ببینید، نه طرف مقابلتون رو باطل (که بعضی دوستان متاسفانه دارن میبینن)! انقدر ازخود مطمئن نباشید ... - مستدل برین جلو. دیگه جای نظر دادن نیست. ی نکته رم بگم که بعضیا دارن از در دین وارد میشن که عوام راحتتر حرفشون رو بپذیرن! کار درستی نیست. مخالفا بی دین نیستن. عنوان تاپیک رو باید به « رویارویی افراطی ها با تاریخ » تغییر داد. ![]() بعضیام چندتا تشکر زیر پستاشون بادشون نکنه ، این چیزا حقانیت رو ثابت نمیکنه.بسمالله... پ.ن: من به شخصه، هیچ تعصب خاصی روی حرفا و اطلاعاتم ندارم چون به هیچ منبع مطلقی متصل نبودن و نیستن. همینجا هم اعلام میکنم انقدری شهامت دارم اگه هرلحظه حس کنم اشتباه میکردم یا جایی اشتباه فکر کردم اعلام کنم. ولی واقعا اطلاعات مفیدی از طرف بحث منتقل نمیشه...
پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - عمار94 - ۹/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۷ تعلق خاطر موجب تعصب میشود . این تعصب تا زمانی که پا روی حق نگذاشته باشد قابل تحمل است . شاخص برای ما باید حق باشد نه تعصب . اگر بعضی از کاربران این تالار به جای ایران در ایتالیا به دنیا می آمدند هم احتمالا الان سینه چاک مارکوس و دیگر دوستانش بودند ! یعنی اینجا دیگر مهم نیست که چه کسی چه مقدار با حق بوده ، بلکه مهم این است که ما در کجا متولد شدیم . جمله ی بالا مهم است و میتواند تفاوتی در حد جاهلیت را ایجاد کند. متاسفانه من در مورد تاریخ هخامنشیان مطالعه ی کافی نداشته ام و نمیتوانم از دیدگاه خودم میزان حق بودنشان را بیان کنم . اما در کلیت ظاهرا در ایران باستان اختلاف طبقاتی که شاخص مهمی در خلاف حق است ، امری پذیرفته و معمول بوده . در مورد هخامنشیان ذکر یک نکته هم خالی از لطف نیست ، در رژیم گذشته دستگاه شاهنشاهی برای مشروعیت بخشیدن به خود مجبور بود تا سرمایه گذاری سنگینی برای مشروع جلوه دادن سلسله های پادشاهی انجام دهد و به نظر انتخاب سلسله ی هخامنشیان به دلایلی ... برای این امر مناسب بود. در رابطه بابررسی این موضوع باید هوشیار بود چون هم پای تبلیغات وسط است هم تعلق خاطر و تعصب . پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - مهدی2012 - ۹/بهمن/۹۴ ۱۸:۴۸ دشمنان، کوروش را وسیله ای برای تفرقه بین ایرانیان انداخته اند... عده ای از دشمنان و بدخواهان می آیند و از کوروش تعریف میکند و مقابل اسلام میگذارند و عده ای دیگر از دشمنان می آیند و از اسلام تعریف میکنند و مقابل کوروش میگذارند... هر دو گروه رو قبول نکنید و کوروش و اسلام را در یک راه ببینید تا باعث تفرقه نشوید... من نمیدونم کوروش خوب است یا بد هرچند استاد رائفی پور از ایشون به خوبی یاد کردند فقط میدونم از کوروش بد صحبت کردن و توهین کردن موجب تفرقه میشه... و من به شخصه حتی اگه کوروش آدمی بدی باشه ترجیح میدم ویژگی های خوب اون رو بگم تا ویژگی های بدش را(درصورت داشتن ویژگی بد) پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - Grace - ۱۰/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۶ به نام خدا. نژاد ایرانیان زمان کوروش با نژاد ایرانیان کنونی تفاوت بسیاری دارد. در زمان مهاجرت بزرگ ( هم دوره با ساسانیان ) گروه بزرگی از ایرانیان مانند سرمتی ها و آلان ها از ایران خارج شدند و وارد اروپای شرقی، اسپانیا و شمال آفریقا شدند. ( حالا اونم نمیدونیم که آیا هان ها وارد ایران شدند یا نه ) . بعد از حمله اعراب به ایران، بسیاری از اعراب نیز وارد ایران شدند! بطوریکه در ایران حدود 6 میلیون سید داریم. حالا بقیه اعراب به کنار. بعد از اون 2 بار مغول ها به ایران حمله کردند . پس نژاد خالص آریایی دیگه معنایی ندازه. ولی... حامد زمانی بهتر بود نمک به زخم نمی پاشید. حتی اگه کوروش دروغ محص باشه که نیست، خیلی ها هستند که کوروش رو دوست دارند پس بهتر بود به نظرات اونا احترام میگذاشت.
پاسخ به: سکولارها، کوروش را در برابر اسلام قرار میدهند. - عدالت - ۱۰/بهمن/۹۴ ۱۶:۳۰ (۱۰/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۶)Тая نوشته است: به نام خدا. به نام خدا این موضوع که خیلیها شخصی را حالا به درست یا غلط دوست دارند، دلیل نمیشه که حقایق را نگفت. خیلیها در همین دوره زمونه، هیتلر را دوست دارند اما آیا میشه بخاطر علاقه این عده به هیتلر، جنایاتی که در حق بشریت کرد را نگفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر قرار باشد که بخاطر علایق افراد به پدیده های گوناگون آن پدیده ها را نقد نکرد که کلا باید دنیا و رسانه ها در سکوت مطلق قرار گیرند و این یعنی دیکتاتوری شدید. بهتر است به جای اعتراض یه اینکه حامد زمانی چرا اینگونه گفته، پاسخی علمی و قانع کننده در برابر اتهامات ذکر شده بیاورید و فراافکنی را به کناری بگذارید. خودتون بهتر از بنده میدانید که این ماجرای کوروش پرستی و تمدن سه هزار ساله و این قبیل حرفهای نژادپرستانه و مغرورانه که فقط ظاهریست و باطنی پشتش وجود ندارد، از زمان پهلوی به این سمت خیلی در کشور باب شد وگرنه قبل از پهلوی شاید از میلیونها ایرانی تعداد اندکی میدانستند که اصلا کوروش که بود و چه کرد که سند محکم این ادعا نامهایی میباشد که ایرانیان در زمان قبل از پهلوی به روی فرزندان خود میگذاشتند و تعداد بسیار انگشت شماری به طور مثال نام فرزند خود را کوروش یا داریوش یا امثالهم میگذاشتند . این نکته را هم ذکر کنم که حتما میدانید که بعد از هخامنشیان چیزی نزدیک به بیست تا سی سلسله پادشاهی و شاید حتی بیشتر (( اگر سلسله های کوچکتر و ملوک الطوایفی را حساب کنیم )) مختلف در کشور حکمرانی کرده و در این همه سلسله پادشاهی صحبت از ایران باستان و هخامنشیان و نامهای آنها نبوده است و به ناگاه پهلوی میاید هخامنشیان را در بوق و کرنا میکند !!!!!!!!!!!!!!!!! گیریم اصلا هخامنشیان بافرهنگ یودند و غیره، چه فایده دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که عذر بدتر از گناه است که ملتی همچین تمدنی داشته ولی الان یکی از بی فرهنگترین ملل دنیاست و اتفاقا همانهایی که ادعای تمدن سه هزار ساله دارند و در رسانه های مجازی و ماهواره ای دائما بر طبل تبلیغ فرهنگ مثلا پارسی میکوبند، خیلیهایشان جزو بی فرهنگترین و دیکتاتور ترین و مغرورترین و نژادپرست ترین آدمهای روزگار هستند. |