![]() |
|
•●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html) +---- موضوع: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• (/thread-40928.html) |
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - فدايي ولايت - ۱۶/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۷ بچه ها ، جان من بیاید نظرتونو بدید ماجرارو نهایی کنیم ![]()
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - نرگس مهدوی - ۱۶/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۳ بنده هم به نوبه ی خودم سلام عرض میکنم خدمت هم چله ای های گرامی. ایام به کام باشه ان شاءالله ![]() حالا که این همه اتفاق نظر داریم منم سوره ی الرحمن رو پیشنهاد میکنم ![]() خیلی دلم هوای چله ی الرحمن کرده ![]() در ضمن خیییییلی التماس دعااااا
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - مهدی2012 - ۱۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۱۸ هر کس هر چی رو دوست داره 40 روز بخونه چه اشکالی داره؟ هر کسی یه چیزی براش خوبه... پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - sarallah - ۱۸/اسفند/۹۴ ۲۲:۵۹ دوستان فدایی ولایت عزیز تاکید خیلی موکدی روی سوره لقمان داره.اگر موافقید برای چله بعدی همین سوره باشه پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - رکن الهدی - ۱۹/اسفند/۹۴ ۱۹:۵۸ من یه پیشنهاد دارم این هفته اخر سال هرکدوم به نحوی مشغولیم ودرواقع هفته شلوغی در پیش داریم واسه همین به نظرم آغاز چله رو بزاریم از آغاز سال نو وبه فال نیک بگیریم این آغاز رو ان شالله شامل حول حالنا بشیم و این چله احسن الحال ما در اولین روزهای سال جدید باشه من کماکان روی پیشنهاد خودم هستم ![]() منتها اگر جمع موافق باشن رویه یک سوره از قرآن که مناسبت هم با آغاز بهار داشته باشه توافق کنیم واینکه سوره لقمان چه خصوصیت خاصی دارن که اقای فدایی تاکید موکد دارن ![]()
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - فدايي ولايت - ۱۹/اسفند/۹۴ ۲۳:۱۹ به به... سلام علیکم جمیعا بسیار خوشحالم که دوباره تونستم سری به این فضا بزنم ![]() ![]() ببینید دوستان ، این سوره لقمان یه قضیه ای داره ، که گویا هرکی خونده یه جوابایی گرفته ینی اینکه این پیشنهاده دیگه خاصه.ان شا الله ماهم یه سری جوابایی بگیریم ![]() لذا من دوباره خواهش میکنم ایندفعه رو لقمان بگیریم.چون هم نسبتا کوتاهه و 4 صفحست.هم اینکه برای این چله سوره ی جدیدیه لذا بازم خواهش میکنم ![]() ![]() و بازم... دیگه خودتون میدونید و بازم...
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - عارفه - ۲۱/اسفند/۹۴ ۱۴:۳۵ سلام و عرض ادب و احترام خب ظاهرا دوستمون خیلی دلشون روی سوره لقمان گیره حالا که اینطوره منم با لقمان موافقم اتفاقا خوبه امر و نهی های جناب لقمان رو خوب بخونیم و این 40 روز سعی کنیم حداقل یکی رو روی خودمون پیاده کنیم. با پیشنهاد اینکه از اول فروردین شروع کنیم هم موافقم که دقیقا 40 روز از بهار رفته ما یه چله رو تموم کردیم و این با انرژی کائناتم همخوانی داره و خلاصه خیلی خوبه دل بچه رو نشکونید همون سوره لقمان رو بخونیم ان شاء الله چله های بعدی سوره الرحمن و عاشورا و توسل و ...
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - فدايي ولايت - ۲۱/اسفند/۹۴ ۱۸:۴۴ نقل قول: دل بچه رو نشکونید همون سوره لقمان رو بخونیم ان شاء الله چله های بعدی سوره الرحمن و عاشورا و توسل و ...بچه؟ ![]() ما نخوایم کسی حمایتمون کنه دقیقا باید کیو ببینیم؟ ![]() یک راه دیگه هم هست.اینکه سوره واقعه یا الرحمن انتخاب بشه.و چون کوتاه هستن ، من هم به تاپیک میرسم ، و هم شخصا سوره لقمان رو پیگیری میکنم اینم حرفیه
پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - نرگس مهدوی - ۲۱/اسفند/۹۴ ۲۰:۲۰ حمایت که اشکال نداره...مهم نیت خیر ایشونه ![]() من با اینکه خیلی دلم میخواد سوره ی الرحمن رو بخونم( و ان شاءالله میخونم) با سوره ی لقمان هم موافق هستم. پاسخ به: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• - فدايي ولايت - ۲۵/اسفند/۹۴ ۱۸:۰۷ تاپیک جدید از راه رسید ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41317.html با به سورپرایز نسبتا جالب... [i]ضمنا با تشکر از جناب انتصار که زحمت اطلاع رسانی از پیام خصوصی رو برعهده گرفتن [/b]
|