![]() |
|
نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +--- موضوع: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) (/thread-44176.html) |
پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - سید ابراهیم - ۱۴/بهمن/۹۶ ۲۱:۵۶ (۱۴/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۵)دختر انقلاب نوشته است: همچنان سوالات مطرح است اما تا الان کسی به جز جناب درودگر (ایشون هم از منظر معصوم ننوشتن) استدلالی ارائه نکرده. طبق صحبتی که قبلا با مدیر اصول و عقاید شیعه داشتم، ایشان به گفتن همین جمله اکتفا کردن که "با غوری که در تاریخ اسلام و... داشته اند تاکنون ندیدن یکی از وجود نازنین ائمه اطهار اجباری به حجاب در جامعه داشته باشند." با عرض سلام و ادب، باید به عرض برسانم که نباید بنده را به عنوان مخالف حجاب اجباری می نوشتید، من داشتم سعی میکردم بحث منطقی و گفتمان دقیقی در این موضوع شکل بگیرد که متاسفانه نشد. (۱۴/بهمن/۹۶ ۱۳:۳۲)عمار94 نوشته است: درودگر رو پاک کن اون حساب نیست ، آییسمو هم مولتی یوزره مثل همیشه تهمت. دیگه در یک ارسال شما تهمت زده نشه، باید تعجب کرد. بنده نگفتم من مخالف حجاب اجباری هستم و.... عین عرض بنده این است که تاکنون ندیدم. شاید هم کم اطلاع باشم. لذا از شمای خیلی با اطلاع خواستیم که خیلی اطلاع دارید بفرمایید که در سیره کدام معصوم علیه السلام این حرکت بوده است، که تاکنون جز توهین چیز خاصی ندیده ایم. (۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۳۰)دختر انقلاب نوشته است: ایشان به عنوان فردی که مطالعات زیادی در این زمینه داشتن گفتن چنین چیزی نیست! باز این هم دو حرف است. بنده نگفتم چنین چیزی نیست. غالباً اینقدر محکم حرف نمی زنم. عرض کردم چنین چیزی ندیدم. این جمله یعنی اینکه شاید باشد و بنده ندیده ام. لذا از دوستان مطلع خواستم که کمک کنند. ولی توهین شنیدیم.
پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - صبح صادق - ۱۵/بهمن/۹۶ ۰:۰۲ سید ابراهیم نوشته است:یعنی اینکه شاید نباشد که چی ... یه سرچ میکردی اخوی n هزار تا مقاله و تحلیل میومد سوال: ۱-حال نداشتی خسته بودی؟ ۲-میخواستی که نباشه؟ ۳-اصول عقاید شیعه کیلویی چند؟ ۴-بیخیال،همینطوری یه چیزی گفتم؟ ۵_ (چون یه ذهنیت خوبی قبلا داشتم بهت نمی گم) پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - علی املشی - ۱۵/بهمن/۹۶ ۰:۴۰ رهبر معظم انقلاب: - همانطور که اشاره کردند بحث های انحرافی همانند اینکه حجاب الزامی، اجباری یا اختیاری است، وجود دارد.این حرفها به نظر من در جمهوری اسلامی جا ندارد. - اگر چنانچه معلوم شد چیزی از نظر شرع حرام است، حکومت اسلامی موظف است که در مقابل این حرام بایستد. حالا راهی که انتخاب میکند چه راهی است، آن بستگی دارد به اینکه تدبیرش چه باشد؛ بنشینند راه درست را انتخاب کنند، بایستی بایستند. پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - mdroudgar - ۱۵/بهمن/۹۶ ۰:۵۲ (۱۵/بهمن/۹۶ ۰:۴۰)علی املشی نوشته است: رهبر معظم انقلاب:درود برشما کاملا نظر رهبری درست ومتین است مهم همان قسمت آخر بیان ایشان است که عمل نشد ومردم معترضند پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - دختر انقلاب - ۱۵/بهمن/۹۶ ۱:۱۵ (۱۴/بهمن/۹۶ ۲۱:۵۶)سید ابراهیم نوشته است: 1- باید به عرض برسانم که نباید بنده را به عنوان مخالف حجاب اجباری می نوشتیدسلام. اول ممنون که با وجود اینهمه اهانت باز هم در بحث شرکت میکنین و من بهخاطر تهمتها و توهینهای دوستاتون واقعا شرمندهم. 1- چشم تصحیح شد، البته اول لیست هم نوشته بودم "طبق آنچه از نظرات به نظر میرسه، دسته بندی شده" و نگفتم این حتما نظر شما یا هر کسی دیگهاس. من از جملهتون برداشتم این بود که مخالف هستین. حالا مخالف نبودن لزوما به معنی موافق حجاب اجباری بودن نیست، تا خودتون نگین در لیست موافقین قرارتون نمیدم : ) 2- البته من عین نقل خودتون رو ذکر کردم که این دوستتون تهمت زدن نه شما همچین چیزی نگفتین و من دارم از خودم میگم. اونجا هم نقل به مضمون، تفسیر حرفتون رو گفتم. با این وجود حق باشماست. 3-آقای سید ابراهیم چرا این افراد مدعی دانایی و پر اطلاعی به جای توهین به شما و من، مطلبی برای رد سخن ارائه نمیدن؟ وقتی از ابتذال حرف میزنیم دقیقا منظورمون چیه؟ چرا این کاربران که بعضا از دوستان شما هم هستن، با انواع فحاشی و تهمت، جوّی را ایجاد کردن که مثلا این دختر 19 ساله باید اولش با این افراد طی کنه که بهخاطر ابراز نظرش او رو مورد توهین قرار ندن ؟ (۱۳/بهمن/۹۶ ۲۳:۴۵)آیدا77 نوشته است: لطفا بدون توهین و منطقی جواب بنده رو بدید (۱۵/بهمن/۹۶ ۰:۰۲)صبح صادق نوشته است: یعنی اینکه شاید نباشد که چی ...عجیبه پس چرا دوستاتون بهجای ارائه چنین چیزی فقط 4 روزه دارن توهین میکنند و تهمت میزنند؟ خود شما چرا به جای سخندانی برای آقای سید ابراهیم چنین کاری نکردین و به سوالات طبق آنچه ادعا میکنین پاسخ ندادین؟ این شما و این سوالات. در چارچوب سوالات پاسخ دهید (۱۱/بهمن/۹۶ ۱۸:۰۸)سید ابراهیم نوشته است: از سیره معصومین علیهم السلام بفرمایید. با گوش جان میشنویم. (۱۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: 1- در زمان صدر اسلام که حکومت بدست پیامبر بود یا در چند سالی که حکومت در دست امام علی بود ، آیا حجاب اجباری بود ؟ (۱۵/بهمن/۹۶ ۰:۴۰)علی املشی نوشته است: حالا راهی که انتخاب میکند چه راهی است، آن بستگی دارد به اینکه تدبیرش چه باشد؛ بنشینند راه درست را انتخاب کنند،نقلی که آوردی در خود سایت رهبری موجود نیست. ضمن اینکه این نقل قول مستقیم نیست. یعنی یکی دیگه بازگو کرده از جانب رهبری. و در آخر ارتباطی با تاپیک بنده نداره. لطفا درچارچوب تاپیک مطلب قرار بدید. فرضا که نقل قول صحیح هم باشد همین قسمت بنفش گویای همه چیز است پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - عبدالرحمن - ۱۵/بهمن/۹۶ ۹:۱۸ نقل قول:سلام. اول ممنون که با وجود اینهمه اهانت باز هم در بحث شرکت میکنین و من بهخاطر تهمتها و توهینهای دوستاتون واقعا شرمندهم. الان سید ابراهیم شده پدر سید ابراهیم
پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - صبح صادق - ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۱:۱۹ الحمدلله که مدافعان مدیر کل هم به جمع مدافعان اضافه شد.خدا رو شکر ... اولا که ...بیخیال میخوام کلا این بحث رو ببندم:خانم نسبتا محترم اگه استاد شما که ادعا دارن احاطه نسبی به علوم دینی و تاریخی دارن یه مقدار(البته اگه میخواستن) تفکر میکردن لازم به این همه جنجال نبود.حالا: حكم پوشش اسلامی با نزول این آیه از قرآن اعلام گردید: « وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیوبِهِنَّ وَلَا یبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَیمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاءِ وَلَا یضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیعْلَمَ مَا یخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِیعًا أَیهَ الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ [نور/۳۱] و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوسآلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را - جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسریهای خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدر شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران همسرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان همکیششان، یا بردگانشان [=کنیزانشان]، یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند، یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند؛ و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانیشان دانسته شود (و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد). و همگی بسوی خدا بازگردید ای مؤمنان، تا رستگار شوید! »
پس این از حکم وجوب حجاب.اوکی. باز حالا: از اونجایی که امر به معروف و نهی از منکر واجب است و حکومتی که داعیه دار صفت اسلامی است ملزم به رعایت حدود شرع مقدس است(که در این مورد خود شارع به آن تاکید کرده) و ایضا انجام امر به معروف و نهی از منکر در قانون اساسی از جانب دولت به مردم و متقابلا مردم به دولت الزامی است پس دبگه نیاز به کلام معصوم هم نیست که اگه بگردین حتما کلام معصوم رو هم پیدا میکنید. برای بار سوم عرض میکنم حالا: یا شما متشرع هستی که پس دیگه چون چرا نداره و یا نیستی و به مقرارت و قانون اساسی کشور التزام داری که باز دیگه چون و چرا نداره و یا کلا بیخیال دین و مذهب و قانون رسمی کشور هستی که پس دیگه خوش اومدی(سفر خوشی را برای شما آرزومندیم) تمام شد.والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.
پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - mahdy30na - ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۱:۲۰ دختر انقلاب و دیگر گرامیانی که تو بحث امثال حجاب هموز گیر کردین و درکتون به اصطلاح خیلی بالا هست ،و این مباحث رو یکسری مباحث پوسیده و دور از ازادی و ... میدونین ، اگه کمی تفکر ( نمیگم تعقل چون ممکنه به خیلیا بربخوره ) میکردین جوابش رو راحت میتونستین درک کنین و اینهمه به همدیگه چنگ نندازین . از فروتقه گرفته که میاد و تفکیک احکام و اخلاق و .. میگه تا بقیه میان برای خودشون عناوین نو تعریف میکنن ولی این گرامیان دقت نمیکنن خیلی چیزها رو . واقعا درک این مباحث خیلی سخته ؟ ![]() یا اینکه من احساس میکنم خیلی عقب میزنن برخی تو این مباحث و سعی نمیکنن مغالطات رو از هم تمیز بدن و هر اشی رو بدون تکیک محتویات فقط اعلام میکنن اییییییییی اش ببین چقدر شوره و ... . کاری به توهین هایی که به هم داشتین ندارم و قصدمم دفاع و یا حمله به کسی نیست ، میخوام یکبار بشینین مطالب رو که گفتین بزارین جلوتون و ببینین اصلا چی گفتین ! اصلا چیزایی که گفتین خودتون قبول دارین ؟ از فروتقه دختر انقلاب و سید ابراهیم و ..... (مولتی یوزرها دقت کنن که اشتباه نکنن تو جواب دادنا البته باهوشن ) دختر انقلاب تو درخواستی که مطرح کردین درباره این قسمت : مطرح کردن چنین سوالی که اساسش ایراد داره ( خود سوال غلط هست ) پاسخ روشن هست . حکم حجاب : قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ نور 30 يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَن يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا 59 احزاب . میشه جانابان بفرمایید ایا این ایات رو دیده بودید یا خیر ؟ اگر بلی که واقعا اگه هم ندیده بودین بازم واقعا ![]() و اما چرا در زمان معصوم ... گرامی برید تاریخ رو مطالعه کنید بجای اینکه چنین مطالبی رو بر چوب بزنین ( نه به سوال اجباری ) گرامی خدا چی فرمود ؟ بالاتر از حکم خدا اگه داریم بفرمایید من برم از او بپرسم . زنان مومن ( کسی که شهادتین بگه طبق نظر همه علمای جامعه اسلامی مسلم محسوب میشن حالا اگه نخواد احکام واجب رو انجام بده هنجار شکن هست ، عقل امروزی که ادعای رشد تکامل و... رو داره این رو درک نمیتونه بکنه ؟ وقتی شما وارد این تالار خواستید بشید زمان ثبت نام ایا به شما قولنین بیان شد و خوندید و با تیک زدن اون گزینه قبول میکنم وارد شدید خوب اگه رفتاری خلافش رو انجام بدید ایا ، نگیم مجرم بگیم هنجار شکن که خلاف قوانین عمل کرده میشه صداتون کرد ، فرق نداره رنگتون چی باشه . شما حکم حرمت خمر رو در زمان صدر اسلام و خلافت خلیفه چهارم جهان اسلام رو میشه برای من بیاری ؟ جز اینکه از ایات الاحکام استاد کنی موردی نداری که گرامی ، پس اینکه در اون زمان اجباری بود یا نبود رو لطف کنین بزارین کنار ، از طرفی در بلاد اون زمان تنها مسلمین نبودن و پیذوان ادیان دیگه هم بودن که در اونجا زندگی میکردن ( الان نیای بگی الانم هستن پس چرا ازاد نیستن که جواب دارم و ممکن هست ناراحت بشین و به برخی بربخوره ) و جالب اینجاست که الان نگاه نکنین مثلا در جوامع مسیحی ( یهود رو کار ندارم چون یهود با صهیون ها فرق دارن ) حجاب وجود داره و اینکه الان میبینین حجاب کتاب مقدسی ندارن دلایلی داره که اگه کسی میل داشت تاپیکی بزنه تا تخلیل کنیم ، در بین اونها هم حجاب رعتیت میشد ولی الان شما بخاطر مباحثی همچون مباحث به اصطلاح ازادی و تساوی که خلط شده و باز ...اورده شده چیز دیگه هست و چون توان تحلیلش رو ندارید قشنگ فریب میخورین . یکی از کاربران که پرسشی مثل این رو دارن لطف کنن برای من بگن حرمت- خمر- سرقت - زنا - ربا - طلاق و نکاح - ارث - رو در زمان خلفا راشدین بیان کنن . اگه غیر از کتاب و سنت اوردید جایزه میدم . پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - mdroudgar - ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۱:۳۸ درود برسینای عزیز ظاهرا توجه نفرمودید .سوال نویسنده تاپیک این بود که اجبار دیگران به حجاب آیه یا روایتی دارد؟ والا همه ایرانیان با احکام حجاب درقران وروایات آشنا هستند. در مورد دوستمان آقای صبح صادق هم عرض کنم که امر بمعروف واجب است .نه تحمیل معروف [/font][font=Tahoma]
پاسخ به: نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی) - پارمیس1 - ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۱:۴۶ از همه بحثها بگذریم اون چیزی که برا من جالبه وضعیت نظر سنجی هست فعلا پنجاه پنجاه در حال پیشرویی هست ![]() تا ببینیم در ادامه چی میشه ![]() پ ن: مزاح بوداااا |