تالار گفتگوی بیداری اندیشه
در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html)
+---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html)
+---- موضوع: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ (/thread-61.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - یاران مهدی - ۱۴/فروردین/۹۰ ۲۰:۳۵

سلام
من با تمام برنامه ها اتوران آشنایی دارم روی برنامه هایی مثله پریمیر و بیلدر و سوئیش مکسو ..... تسلط کامل دارم
درباره موضوعاته دیگه هم تو مهدویت و همه کارایی که مربوط به قرآن میشه و ادیان مختلف و کلا تو بحث کردن کارای زیادی انجام دادم و اطلاعات متوسط روبه زیادی دارم
راستی تو اثبات کردن چیزی هم تخصص فوق العاده ای دارم!

یاعلی
از طرف محصل

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - montazer - ۱۴/فروردین/۹۰ ۲۱:۱۵

سلام
منم در مورد شبکه و برنامه نویسی و ماکرومدیا فلش و ... یه چیزایی میدونم Blush

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - در جستجوی سختی - ۱۴/فروردین/۹۰ ۲۲:۳۲

در مورد عرفانها و ادیان دروغین می تونم مطلب جمع آوری کنم.

در ضمن من در زمینه های برق - الکترونیک - کوهنوردی - سنگ نوردی - یخنوردی هم سررشته دارم.
این آخری ها که گفتم به درد می خوره ؟Dodgy

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - بي خواب - ۱۵/فروردین/۹۰ ۱۱:۲۳

سلام به همه حق جويان
دمتون گرم گرم . علي پشت و پناهتون .
دوستان من 2 سال در موسسه كيش سابقه تدريس زبان دارم و زبانم خوبه اما به ايجاد فايل زيرنويس آشنايي ندارم . دوست دارم منم نقشي در مبارزه عليه اين پدر سوخته ها داشته باشم . آقا هر كاري از ما بر مي ياد در خدمتيم .

بي خوابم بلكه نخوابم .

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - warior - ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۷:۳۹

سلام خدمت همسنگران عزیز
میخواستم بگم روی من وبقیه دوستانم هم میتونیم در زمینه( زیر نویس فیلم ، ترجمه به زبانهای فرانسه ، انگلیسی ، آلمانی ، روسی ، اسپانیایی ، ایتالیایی ، و.... ) و کلیه کارهای تخصصی با کامپیوتر ، ویرایش وغیره حساب ویژه باز کنید

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - Gryffen - ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۰

اقا رو من می تونید تو فلسفه و موسیقی- زبان خارجه ( انگلیسی) و هرچی که به تحقیق و مطالعه و البته پر رمز و راز حساب باز کنید البته البته کار اصلی و ویژه من مطالعه مطالب فیزیک نوینه اما کار دوم هم دارم و اون هم مطالعه در باره ی متولوژی و افسانه شناسی و اسطوره شناسی ملل که تازه گیها فلسفه و نماد شناسی در جوامع هم بهش اضافه شده حالا تو این زمینه ها اگه مطلبی خواستی جایی براتون مبهم بود ما دربست در خدمتیم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - Netsalar - ۲۰/فروردین/۹۰ ۱:۱۰

با سلام
من در زمینه هکینگ فعالیت دارم.
البته در زمینه شبکه هم (MCSE).
می تونم در این زمینه ها کمک کنم.

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - elhamA - ۲۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۲۸

سلام
من از اینکه بتونم و کمکی از دستم بر بیاد خیلی خوشحال می شم .
من نرم افزار امیر کبیر می خونم ، برنامه نویسی رو در حد درس هامون بلدم ، مدتی تو یه گروه ساخت بازی بودم اما ادامه پیدا نکرد ولی با مایا ( نرم افزار 3 بعدی) آشنایی زیادی پیدا کردم
که خیلی هم شبیه 3Dmax است . خلاصه اگه کاری مد نظر باشه فوق العاده حوصله کارهای گرافیکی رو دارم . تو زمینه تحقیق و گردآوری مطالب هم می تونم کمک کنم ، امیدوارم بتونم مفید باشم
یا حق

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - EMPERATOR - ۲۳/فروردین/۹۰ ۱۲:۵۹

من خیلی خوشحالم که این همه استعداد و کاربلد در این تالار هستندولی برای استفاده از تواناییی های این دوستان و همسنگران چه صورتی
قرارا استفاده بشه ممنون میشم اگه پاسخی دریافت کنم.
منم که قبلاً گفتم در زمینه ی تدوبن و میکس و ساخت کلیپ یه چیزایی بلدم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - mojtaba.hn - ۲۵/فروردین/۹۰ ۱۳:۱۹

سلام به همه.من میتونم تو زمینه ی ترجمه ی زیر نویس ها، ساخت کلیپ ها و جمع آوری مطالب کمکتون کنم.

تخصص های من: شبکه های کامپیوتری،طراحی کلیپ،اینترنت و ترجمه ی انگلیسی