![]() |
|
نقد و تحلیل warcraft - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: نقد و تحلیل warcraft (/thread-9173.html) |
پاسخ به: نقد و تحلیل warcraft - Ani X - ۲۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۵۰ نقل قول:سلام راستشو بخوای تلف نشده از امروز به مدت این 9-10 سال که بخوایم بیایم عقب تنهای کاری که میتونستم انجام بدم تمام کردن درسام بوده که اونم به نحو احسنت تموم کنم. ببین به طور کلی یه سری معایب داره و یه سری مزیت ها که برای بعضی ها میتونه مفید باشه برای بعضی ها هم مضر : برای یکی مثل من : مزیت : 1: تقویت زبان خارجی 2: باز شدن ذهن و تصمیم گیری بهتر در شرایط مختلف 3: اشنایی با اداب و رسوم اکثر شهرهای کشور و دیگر نقاط دنیا 4: پیدا کردن دوستان بسیار در شهر ها و نقاط مختلف ( این مورد بسیار برای بنده اهمیت داره ) 5: کسب درامد ( این مورد بستگی به توانایی شخص داره ) 6: افزایش توانایی ها در اجتماع معایب : 1: معتادی بسیار 2: دیدن و شنیدن حرف های نا سزا خطاب به قوم های ایرانی 3: تلف شدن وقت ( برای یه سری از افراد مانند من مفید بوده و برای افرادی دیگر میتونه بسیار مضر باشد ) 4: دور شدن از اقوام 5: عدم نداشتن ورزش باعث کاهش شدید وزن و اختلال در اندام های بدن میشه مورد های خوب و بد زیاده ولی برای هرکسی فرق داره.یکی مثل من از همون 5 سالگی پا به دنیای گیم گذاشتم و یک نواخت تا الان دارم ادامه میدم. پاسخ به: نقد و تحلیل warcraft - MAHDI59 - ۲۴/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۲ اصلا دلم نمیخواد حرفهام حالت نصیحت بگیره ! ![]() ما دهه ی شصتیا بچه های کلوپ هستیم!! حدود 12 سال از عمرم رو تلف کردم توی کلوپها و لابلای میکرو و سگا و پلی استیشن و دریم ورک و... هیچ افتخاری هم بهش نمیکنم. در نهایت من و شما خودمون تصمیم میگیریم برای زندگی آینده خودمون. هیچ کس نمیتونه تصمیم بگیره حتی پدر و مادر بقیه فقط میتونن راهنمایی کنن این که عمر بنده و شما که به عنوانی گیمر بوده و یا هستیم تلف شده یا نه شاید بعدها مشخص بشه یعنی زمانی که بر گردیم و به عمرمون نگاه کنیم که چطور گذشته کی این اتفاق می افته ؟ خدا میدونه برای بعضی ها توی سنین نوجوانی و بعضی هم توی پیری فقط امیدوارم وقتی این اتفاق می افته افسوس نخوریم ! |