![]() |
|
مشاعره - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: مشاعره (/thread-9787.html) |
RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲۸/آذر/۹۰ ۱:۳۴ امروز گویم چون کنم ؟ یکباره دل را خون کنم وین کار را یکسون کنم ، چیزی بده درویـش را مولانا RE: مشاعره ... - ترنم - ۲۸/آذر/۹۰ ۱:۳۶ ایا سر کرده از جانم تو را خانه کجا باشد الا ای ماه تابانم تو را خانه کجا باشد مولانا RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲۸/آذر/۹۰ ۱:۴۰ دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوســـت مولانا RE: مشاعره ... - ترنم - ۲۸/آذر/۹۰ ۱:۴۳ تا من بدیدم روی تو ای ماه و شمع روشنم هر جا نشینم خرمم هر جا روم در گلشنم مولانا RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲۸/آذر/۹۰ ۱:۴۷ من مست و تو دیوانه ما را که برد خـانه صد بار تو را گفتم کم خور دو سه پیمانه مولانا RE: مشاعره ... - ترنم - ۲۸/آذر/۹۰ ۱:۵۳ هر شب و هر سحر تو را من به دعا بخواستم تا به چه شیوهها تو را من ز خدا بخواستم مولانا RE: مشاعره ... - دیدگاه نوین - ۲۸/آذر/۹۰ ۱:۵۷ من بی دل و دسـتارم ، در خــانه خَـمارم یک سینه سخن دارم ، این شرح دهم یا نِه مولانا RE: مشاعره ... - ترنم - ۲۸/آذر/۹۰ ۲:۰۳ هان ای سفری عزم کجایست کجا هرجا که روی نشسته ای در دل ما چندان غم دریاست ترا چون ماهی کافشاند لب خشک تو را در دریا مولانا RE: مشاعره ... - محب الزهرا - ۲۸/آذر/۹۰ ۱۵:۴۴ سلام انگشت تو از دست چرا افتاده؟ / گل از چه ز شاخه اش جدا افتاده؟ ای ناطق قرآن که جدا گشته سرت / بسم الله این سوره کجا افتاده؟ RE: مشاعره ... - ترنم - ۲۸/آذر/۹۰ ۱۹:۰۶ هرگز نباشد بی سبب گریان دو چشم و خشک لب نبود کسی بی درد دل رخ زعفران رخ زعفران مولانا |