![]() |
|
120- ( معما) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: 120- ( معما) (/thread-31749.html) |
پاسخ به: 120- ( معما) - MohammadSadra - ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۵ (۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۲)علمدار133 نوشته است: این دیگه کارمن نیست خیلی بدم اومد. مثل این می مونه که بگی من فقط سیم کارت موقت مصرف می کنم به سیم کارت دائم آلرژی دارم پ.ن. سید جان چون میدونم چه موجودی هستی مزاح کردم، بر نخوره ها من برای اون ازگیل هات برنامه ریختم. به زودی خدمتت میرسم. پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱/خرداد/۹۳ ۰:۰۰ پاسخ معمای 38 : یه هرم مثلث القاعده است. هرم های مصر رو تصور کنید به جای مربع قاعده مثلث باشه. چهار وجهش، مثلث متساوی الاضلاع داره کلاً هم شش یال خواهد داشت. میشه یه جسم فضایی امتیاز : دل خسته = 5 محمدصدرا = 5 معمای 39 : شیرین و فرهاد در ویلایی در کرمانشاه بر زمین افتاده و مرده بودند نزدیک آن ها یه ظرف شیشه ای قرار داشت هیچ زخمی نداشتند و مسموم هم نشده بودند آن ها چرا مردند ؟ امتیاز =5 پاسخ به: 120- ( معما) - fafa* - ۱/خرداد/۹۳ ۰:۰۳ به نام خدا معمای 39 چیه دقیقا؟ پاسخ به: 120- ( معما) - MohammadSadra - ۱/خرداد/۹۳ ۰:۱۱ ![]() پ.ن. مرگ بر اسراییل. پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۲ ببخشید آخر شب بد حواسم نبد صورت مساله رو بنویسم ![]() الان اضافه کردم البته باید خودتن حدس بزنیدا من ازتون توقع دارم پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۳ سلام معما تکراری بود ، اینم جواب قبلی من.
پاسخ به: 120- ( معما) - fafa* - ۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۱ (۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۳)دل خسته نوشته است: سلام این 6 تاس نه 8 تا. پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۸ دقت کنید هیچ زخمی ندارند
یعنی افتادن درست نیست پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۳ 8 تاس دیگه خوبه رنکشن کردم با دقت بیشتری ببینید د د د د د د پاسخ به: 120- ( معما) - MohammadSadra - ۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۴ (۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۸)فانوس *7* نوشته است: مرگ بر اسرائیلو خوب اومدید ممنون ولی جواب ایشون درسته هشت تا مثلث داره |