![]() |
|
120- ( معما) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: 120- ( معما) (/thread-31749.html) |
پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۳/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۸ دلیل مرگ دو شخصیت که می تویند غیر انسان و البته جاندار در نظر بگیریدشون رو بگید در حالی که شیشه در کنارشونه مسموم نشدن زخمی هم ندارن !!! پاسخ به: 120- ( معما) - رضوانه - ۳/خرداد/۹۳ ۱۴:۱۴ خفه نشدن؟! ...مثلا اگر تو یه محفظه شیشه ای بوده باشن! پاسخ به: 120- ( معما) - علمدار133 - ۳/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۴ خوب لابد شیشه زیاد کشیدن اوور دوز کردن!!! پاسخ به: 120- ( معما) - MohammadSadra - ۳/خرداد/۹۳ ۱۹:۰۹ نقل قول:دوتا مرغ عشق بودند دو طرف شیشه هرچی سعی کردند به هم برسند نشده، اونها هم تلف شدند. پاسخ به: 120- ( معما) - آرامش - ۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۷ یاحق (۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۷)فانوس *7* نوشته است: پاسخ به: 120- ( معما) - علمدار133 - ۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۳۳ (۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۷)آرامش نوشته است: یاحقای ول اینم میشه اما خواهشا معمای انحرافی نزارین پاسخ به: 120- ( معما) - رضوانه - ۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۴۷ خب فعلا تا به این یکی دارید فکر میکنید به این سوال من هم جواب بدید فقط خیلی خیلی سریع! زیاد مکث نکنید در یک مسابقه دو٬ یک نفر از نفر دوم جلو میزند٬ چندم می شود؟؟! ( اگر تکراری بود معذرت!) پاسخ به: 120- ( معما) - علمدار133 - ۳/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۴ (۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۴۷)رضوانه نوشته است: خب فعلا تا به این یکی دارید فکر میکنید به این سوال من هم جواب بدید دوم میشه حالا10امتیاز اعتبار بده بیاد
پاسخ به: 120- ( معما) - یاوران مهدی - ۳/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۴ (۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۴۷)رضوانه نوشته است: خب فعلا تا به این یکی دارید فکر میکنید به این سوال من هم جواب بدید دوم میشود مثه سوالای خانم شیرزاد بود
پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۳/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۹ پاسخ معمای 39 : آرامش : اون دوتای که مردن میتونه دوتا ماهی باشن که ار تنگ آب پریدن بیرون امتیاز = 7 واقعا عالی جواب دادید اما چون جواب محمد صدرا هم خیلی نزدیک بود امتیاز برای ایشون = 4 (۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۳۳)علمدار133 نوشته است: ای ول اینم میشه اما خواهشا معمای انحرافی نزارین خب البته این جور معما ها هم لازمه کمک می کنه از تمام ابعاد به یه مسئله نگاه کنید الان حواستون هس گاهی شخصیت ها رو غیر انسان هم در نظر بگیرید ![]() معمای شماره ی 40 : مردی در یک دشت بر زمین افتاده و مرده است در کنار او یک بسته ی باز نشده است هیچ موجود دیگری در این دشت نیست چرا او مرده است ؟ امتیاز = 7 |