![]() |
|
زیباترین پیامک انتظار!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +--- موضوع: زیباترین پیامک انتظار!!! (/thread-1215.html) |
RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - netlog36 - ۶/آذر/۹۰ ۰:۵۰ چشم ببند تا ببینی و گوش بگیر تا بشنوی.
باز دخل بازار آهنگران، مملو از سکه های خون شده. باز صوت چکاچک تیغ، بر طبل عزا می کوبد. باز شکم ها از حرام کام می گیرند. باز رُژ خون، بر لب شمشیرها می نشیند. باز خیزران، سر به سر حسین می گذارد. و تو باز، چشم هایت خون می شود… RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - warior - ۶/آذر/۹۰ ۱:۰۴ خوشا آندل که شد منزلگه یار / برون افکنده از خود مهر اغیار برای رستگاری روز محشر / بود میزان ، ولای آل اطهار (علیه السلام)
RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - warior - ۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۹ السلام علیکم یااباصالح المهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
السلام علیک یاامین الله فى ارض وحجته على عباده(یاصاحب الزمان آجرک الله)
ماه محرم بر شما وعاشقان حسین تسلیت عرض مینمایم
هر دم به گوش می رسد آوای زنگ قافله ، این قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصله . حلول ماه محرم ، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه تسلیت باد . التماس دعا ![]() RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - aminmostafavi65 - ۷/آذر/۹۰ ۰:۰۸ دیروز تو بودی که مرا از بر شیطان گذراندی به صدا ؟ کاش در موقع برگشتن ، من ، میدیدم روی تورا . RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - netlog36 - ۷/آذر/۹۰ ۱۱:۴۳ سلام من به محرم، به غصه و غـم مهدی
به چشم کاسه ی خون و به شال ماتم مهدی RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - warior - ۷/آذر/۹۰ ۱۲:۰۴ امان از هجر بی پایان مهدی غروب جمعه و هجران مهدی *** امان از آن زمانیکه بیفتد به روی نامه ام چشمان مهدی *** دلش میگیرد و با چشم گریان بگوید این هم از یاران مهدی
RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - warior - ۷/آذر/۹۰ ۲۱:۱۱ از میان اشک ها خندیده می آید کسیخواب بیداری ما را دیده می آید کسیبا ترنم با ترانه با سروش سبز آباز گلوی بیشه خشکیده می آید کسی . . .اللهم عجل لوییک الفرج RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - saloomeh - ۸/آذر/۹۰ ۹:۲۳ هم روی زمین و هم در آن بالایی مُردیم از این بیکسی و تنهایی این جمعه گذشت و جمعه دیگر نیز... آقا! دلمان گرفت، کی میآیی؟
عبدالرحیم سعدی راد RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - warior - ۸/آذر/۹۰ ۹:۳۰ گفتم كه در فراقت عمريست بيقرارم.گفت از فراق ياران من نيز بيقرارم گفتم بجز شما من فريادرس ندارم.گفتا به غير شيعه من نيز كس ندارم گفتم كه شيعيانت جمع اند به ياري تو.گفتا به چشم گريان من لحظه ميشمارم گفتم كه اي امامم از ما چرا نهاني.گفتا به چشم محرم همواره آشكارم تعجيل در فرج آقا صلوات
RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - warior - ۹/آذر/۹۰ ۲۱:۲۴ بیا با هم خدامان را بخوانیم به حق مادرت زهرا بخوانیم کنار علقمه این جمعه، مولا به جای ندبه؛ عاشورا بخوانیم
|