![]() |
|
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) (/thread-27279.html) |
RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - لبخند خدا - ۲۹/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۷ یارو کف دستش میخاره میگه پول داره واسم میرسه!گوشش میخاره میگه دارن پشت سرم حرف میزنن!کفه پاش میخاره میگه پول داره میره! کثیفی بابا جون،کثیفی برو حموم! ایرانسل در آینده ای نزدیک: مشترک گرامی چه خبر؟ بچه کوچولو چطوره؟ الهی ایرانسل قربونش بره مشترک گرامی یه طرح دارم بهاره، یکی سیم کارت بخر، دوتا ببر یکی میارم در خونتون یکی می دم به عموتون یکی هم واسه عمتون! مشترک گرامی کاری باری نداری فعلا بای ![]() هیهیهیهیهیهیهیهیهی یه روز یارو ههههه یه روز هاهاهاها یه روز یارو هههههههوو... الان خندم گرفته بعدا بهت میگم.... بی مزه ام خودتی :| لطفا بزنین!
RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - یاســین - ۳۰/مرداد/۹۲ ۴:۳۲ رتبه کنکور دختر عموم رو واسش اس ام اس کردن اومده میگه : نمیدونم کی واسم شارژ ایرانسل فرستاده !! ... کیه؟ کیه؟ کیه؟ کیه؟کیه؟ کیه؟ واکنش اعضای خانواده وقتی شما تلفن وجواب می دی (نمیذارن نفست بالا بیاد)... داشتم با تبلت پسر عموم Angry Beards بازی میکردم ! بابام اومد بغلم نشست ، یه سری تکون داد زیر لب گفت : آخرشم کفتر باز دیجیتالی شد . . پسر خالم آیپدشو گذاشته بود رو زمین منم فک کردم از این ترازو دیجیتالاس رفتم روش وایسادم :| هیچی دیگه بیچاره کور شد از بس گریه کرد . . .اوج استفاده مامانم از گوشیش اینه که زنگ بخوره صداشو نشنوه جواب نده ! RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - s-r - ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۹ یکی تعریف میکرد: رفته بودیم یه جا مهمونی، صاحب خونه یه دختر ملوس داشت، 3،4سالش بود، دیوار راستو میرفت بالا! نازش کردم، بوسیدمش و بهش با لحن بچه گونه گفتم: خاله دون، جن سالته عجیییجم؟ اسمتو بهم میگی خانومه خوججل؟ چند ثانیه تو چشام نگاه کرد، بعدش خیلی جدی گفت: احمق، مثل آدم حرف بزن ببینم چی میگی ..! من :-l ديوار :-l صاحب خونه :-l بچه :-) ................................................................................................... ﺧﺎﻧﻪ ﭼﯿﺴﺖ؟ ﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺩﺭﻭﻥ ﺍﻭﻥ ﺯﺍﺋﺪﻩ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ(یا لپ تاپ) ﺭﻭ ﻓﺮﺍﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻧد .................................................................................................... بالاتر از سرعت نور میدونی چیه ؟ سرعت جمع و جور كردن خونه در مواجهه با مهمان سرزده . .................................................................................................... آیا میدانید : یک اتاق مرتب نشانه ای از کامــپیوتر خــراب یا اینترنتی قطع شده میباشد! ................................................................................................... اینایی که با این وضعیت سرعت اینترنت همچنان می تونن وارد اینترنت بشن همونایی هستن که تو فیلم ها هر چی تیر میخورند نمیمیرند! ................................................................................................................... به گربه چینی می گن اسمت چیه ؟ میگه: میونگ! .................................................................................................... چه وقت بخندیم؟ *هنگامی که کار دیگری برای انجام دادن ندارید بخندید. *وقتی یک نفر با مخ توی جوب افتاد باید به اوبخندید. *وقتی نزدیکان دیگران فوت میکنند باید بخندید. * وقتی به عنوان میهمان یک میزگرد سیاسی زنده تلویزیونی دعوت هستید،وسط برنامه بی دلیل بخندید. *سر کلاس درس از استاد سوال بپرسید و هنگامی که شروع به پاسخ دادن می کند بخندید. *وقتی پدرتان شروع به نصیحت کردنتان می کند بخندید. *وقتی دست دندانپزشک تا آرنج تو حلقتونه بخندید. *وسط یک میهمانی رسمی بروید دستشویی وآنجا با صدای بلند بخندید. *ادب حکم می کند به بی مزه ترین جوکها هم بخندید. *وقتی این جملات را خواندید،اگر خوشتان آمد،بخندید. RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - علمدار133 - ۳۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۵ آروم باش مرد ، فقط دارم میشمرم ![]() ![]() RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - *ركن الهدي* - ۳۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۲ اینم قیافه من وقتی یکی اول صبح بیدارم میکنه RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - Mitsonary - ۳۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۲۵ ![]() دختر ساپورت پوش!
![]() ![]() RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - mohammadhadi - ۳۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۴۸ سلام رفتم مشاور املاک خود یارو نبود به شاگردش گفتم قرار بود یه مغازه بیست متری توی این محدوده برامون پیدا کنید.گفت یکی هست 50 متر سه طبقه تجاری.بهش گفتم مورد مناسب تر میخوام گفت این زمین هست 220 متر با پروانه تجاری سه طبقه.گفتم تو پاساژ هم باشه بد نیست گفت اتفاقا این پاساژ هست فونداسیون ریخته بقیه اش را نمیتونه انجام بده یه جا میفروشه میشه مناسب خرید. بعد گفت اینا مناسب نبود؟ گفتم نه اگه بتونی شهرک نمایشگاهی را یک جا برام بخری خیلی خوبه گفت اتفاقا سه تا با هم شریکند دو تاشون را راضی کردیم اون یکی هم راضی میشه.پا شدم بیام بیرون گفت کجا میری؟گفتم برم حساب بانکی مو چک کنم ببینم چقدری پول توشه. گفت نمیخواد بیا چکی هم میشه حلش کرد.گفتم پس جایی نرو تا برم چک بیارم RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - Night moans - ۳۰/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۰ بسم الله الرحمن الرحیم
تو اون بالا داری چی رو نگاه میکنی؟ ![]() وضعیت سفیده آیا؟ ![]() RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - علمدار133 - ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۱ ﺑﺎﻍ ﻭﺣﺶ ﻣﻤﻠﻮ ﺍﺯ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﺑﻮﺩ، ﺍﺯ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﯼ ﺑﺎﻍ ﻭﺣﺶ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺷﺪ: ” ﺑﺎﺯﺩﯾﺪﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ .” ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﻣﺠﺪﺩﻥ ﺍﺯ ﺑﻠﻨﺪ ﮔﻮ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ” ﺑﺎﺯﺩﯾﺪﮐﻨﻨﺪﻩ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﻓﺮﻣﺎﯾﯿﺪ !” ﺍﯾﻦ ﻫﺸﺪﺍﺭﻫﺎ ﺑﺎ ﻟﺤﻦ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ : ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻋﺰﯾﺰ ﺧﻮﺍﻫﺸﻤﻨﺪﯾﻢ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻏﺬﺍ ﻧﮕﯿﺮﯾﺪ !”
RE: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) - شیدا - ۳۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۳ به نام خدا سلام امروز شهادت حضرت حمزه (علیه السلام) عموی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)هست و فردا هم شهادت حضرت عبد العظیم حسنی(علیه السلام) یا علی/ التماس دعا
|