![]() |
|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) (/thread-28652.html) |
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - فدايي ولايت - ۹/بهمن/۹۲ ۰:۱۸ (۹/بهمن/۹۲ ۰:۱۳)ضحی نوشته است: نتیجه ی آزمون مزاج شناسی آره اتفاقا منم چند دقیقه پیش این آزمونو دادم.البته سوالی که واسه من پیش اومده اینه که پس چی [i]نباید[/b] بخورم؟ اون آقای نویسنده که هرچی غذا یادش بود نوشت!!! ![]() ![]()
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - Havbb 110 - ۹/بهمن/۹۲ ۲:۵۷ تالار آروم جو غیر متشنج بدون بحث و جدل همه مهربون و رفیقن با هم کاربران با خیال راحت تاپیک میزنن . . . . . . . الان فهمیدین عبدالرحمن نیستش یا بازم توصیف کنم؟ :دی پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - Mohammad Trust - ۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۵۴ ![]() اوضاع من بعد امتحانا ![]()
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - مرهم - ۹/بهمن/۹۲ ۱۲:۴۴ فرزند بیشتر .افسردگی کمتر [/b] [b]یاد آن روزی که بودم اولی ناز و طناز و عزیز و فلفلی[/b] [b] شاه خانه بودم و با داد و دود هر چه را میخواستم آماده بود[/b] [b] وای از آن روزی که آمد دومی نق نقو و بد ادا و قم قمی[/b] [b] من وزیر گشتم و افتادم زجا دومی به جای من گردید شاه[/b] [b] تا به خود آیم و خودداری کنم سومی آمد و او شد خواهرم[/b] [b] دختری زیبا و خوش رو مثل ماه من و داداشم کشیدیم سوز و اه[/b] [b] جای سبزی و گل در زندگی سر رسید از گرد راه چهارمی[/b] [b] دیگر آن خانه برایم تنگ شد سبزی گل در نگاهم سنگ شد[/b] [b] داشتم میکردم عادت ناگهان پنجمی هم پا گشود بر این جهان[/b] [b] گر چه بهر سوختن ۵ تن کافی نبود ششمی هیزم شد و ما مثل دود[/b] [b] ناصر و منصور و شهناز و شهین احمد و فرهاد ... هفتم مهین خانمان گردید در هم بر همی[/b] [b] سه قلو شد هشتمی و نهمی و دهمی ای امان و ای امان و ای امان ای امان از دست بابا و مامان[/b] [b] مادرم شد بار دیگر حامله این که آید تیم فوتبال کامله[/b] [b] ناصر و منصور و شهناز و شهین احمد و فرهاد و مهناز و مهین[/b] [b] علیمردان خان گل و معصومه جان آخری هم میشود دروازه بان !!!![/b]
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - هانا - ۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۳ با ارسال Havbb 110 یاد خواب دیشبم افتادم.خواب دیدم یه تاپیک گذاشتم آقای عبدالرحمن هی گیر دادنو با من بحث میکردن ![]() عجب کابوسی بود ![]() خوبه من زیاد فعال نیستمو تاپیک نمیذارم وگرنه به حقیقت می پیوست
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - m1374b - ۹/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۶
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - صهبا - ۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۹ یکی از شبکه ها یه مستند راجع به چیتا داشت ؛ مجریش میگفت: چیتا این توانایی رو داره که 6 ساعت بدون حرکت بمونه! خب لعنتی تو همین ایران ؛ آدم هست 20ساعت بی حرکت پای اینترنت میشینه؛ 6ساعت چیتا رو به رخِ من نکش!! ******************************* ![]() پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - m1374b - ۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۰ (۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۹)صهبا نوشته است:نه واقعا به چه دردی می خورد این هنوزم یکی از چالش های زندگی منه
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - مرهم - ۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۴۲ (۹/بهمن/۹۲ ۱۴:۳۰)m1374b نوشته است: نه واقعا به چه دردی می خوردخب اگه دقت کنه متوجه میشی....... فرض کن شیر اب باز باشه و خروجی پایین بسته باشه....اون وقت اگه اون قسمت که براتون علامت سواله وجود نداشت چی میشد؟ هیچی اب لبریز میشد.......... درسته ایا؟
پاسخ به: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) - ali0077 - ۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۵۱
|