![]() |
|
زیباترین پیامک انتظار!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +--- موضوع: زیباترین پیامک انتظار!!! (/thread-1215.html) |
RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - somayeh - ۱۶/دی/۹۰ ۱۶:۲۳ عبدالعاصی هیچ داری از دل مهدی خبر گریه های هر شبش را تاسحر او که ارباب تمام عالم است من بمیرم سر بزانوی غم است شیعیان بس نیست غفلتهایمان غربت و تنهایی مولایمان ماعبید و عبد دنیا گشته ایم غافل از مهدی زهرا گشته ایم
RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - vahid1878 - ۱۶/دی/۹۰ ۱۶:۳۰ باز هم آدینه ای آمد ولی مهدی کجاست؟ یکنفر می گفت مهدی جمعه ها در کربلاست رو بسوی کربلا کردم که فریادش زنم باز هم با ندبه ای از هجر مولا دم زنم آمد از سویی ندایی:آی اهل انتظار اندکی دیگر صبوری،میرسد دیدار یار
RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - ario65 - ۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۲۷ یا الله دوستان عزیز فقط یه لحظه چشماتون ببندید و فکر کنید که یه روز جمعه بیاد که همه با این شعر (حافظ ) جشن بگیریم ظهور رو و به هم دیگه پیام بدیم ![]() .................................................................................................................................. کجاست صوفی دجال فعل ملحد شکل بگو بسوز که مهدی دین پناه رسید ظهور دردانه ی پربرکت محمدی بر شما مبارک ................................................................................................................................. الهم عجل لولیک الفرج انشاالله RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - علمدار133 - ۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۳۹ این جمعه هم سراومداما(گلم)نیومد RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - EMPERATOR - ۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۴۴ خوشا به حال آنان که در کلاس انتظارحتی یک جمعه هم غیبت ندارند... مرسی از دوست خوبم منقم زهرا که این پیامک رو برام فرستاده بود RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - محمود - ۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۵۸ (۱۶/دی/۹۰ ۱۸:۴۴)EMPERATOR نوشته است: خوشا به حال آنان که در کلاس انتظارحتی یک جمعه هم غیبت ندارند... مرسی از دوست خوبم منقم زهرا که این پیامک رو برام فرستاده بودواقعا خوش بحالشون من که چندین جلسه یا خواب میمونم یا کلاسو میپوچونم. RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - yamin - ۱۶/دی/۹۰ ۱۹:۴۹ چشم آلوده كجا ديدن دلدار كجا دل سر گشته كجا وصف رخ يار كجا قصه عشق من و زلف تو ديدن دارد نرگس مست كجا همدلي خار كجا RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - meshkat - ۱۶/دی/۹۰ ۲۳:۵۷ بسم الله النور
ای مقتدا برگرد تا دل ها حسینی است مولای ما برگرد تا دل ها حسینی است گفتی فرج را با دعا از ما بخواهید روح دعا برگرد تا دل ها حسینی است RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - netlog36 - ۱۸/دی/۹۰ ۲۱:۴۶ کى به پایان برسد درد، خدا مى داند
ماه ساکن شود و سرد، خدا مى داند در سکوت شب هر کوچه این شهر خراب گم شود ناله شبگرد، خدا مى داند مردم شهر همه منتظر یک نفرند چه زمانى رسد این مرد، خدا مى داند RE: زیباترین پیامک انتظار!!! - somayeh - ۱۸/دی/۹۰ ۲۱:۵۲ سلام خدا جونم خواهد آمد ای دل دیوانه ام آن که با نامش صدایم آشناست من گل نرگس برایش چیده ام خواهد آمد مطمئنم با وفاست
|