تالار گفتگوی بیداری اندیشه
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند (/thread-10813.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - prince - ۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۴۹

(۲۸/آذر/۹۰ ۱۸:۳۸)anti dajjil نوشته است:  منظورتان را متوجه نشدم. من که علم غیب ندارم
اما شما که ماشاءالله اینترنت دارید خیال تحقیق ندارید؟
من از این بحثا خسته شدم اقا.حق با شماست ما که هر چی بگیم قبول ندارین.پس هرچی شما میگی قبول.خوبه؟

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - m.hossein - ۲۹/آذر/۹۰ ۱۴:۴۸

من بهتون میگم برید گوگل بزنید دانلود بازی.
یک تاپیک میاد که زده... died (البته اگه فی*ل*تر یا حک نشده باشه)

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - amiredge - ۲۹/آذر/۹۰ ۱۶:۵۷

(۲۹/آذر/۹۰ ۱۴:۴۸)anti dajjil نوشته است:  من بهتون میگم برید گوگل بزنید دانلود بازی.
یک تاپیک میاد که زده... died (البته اگه فی*ل*تر یا حک نشده باشه)

ميشه بيشتر توضيح بديد؟من تو گوگل سرچ كردم "دانلود بازي" ولي چنين چيزي نيومد.Huh

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - m.hossein - ۲۹/آذر/۹۰ ۱۷:۲۴

ببینم شما که زدید دانلود بازی باید صفحات دیگر هم نگاه کنید

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - amiredge - ۳۰/آذر/۹۰ ۱۱:۵۹

(۲۹/آذر/۹۰ ۱۷:۲۴)anti dajjil نوشته است:  ببینم شما که زدید دانلود بازی باید صفحات دیگر هم نگاه کنید

12 صفحه ديدم.اي كاش راست ميگفتيد.
10 سال پيش با چي ميحاستيم بازي كنيم؟Big GrinBig Grin

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - Blank Mind - ۳۰/آذر/۹۰ ۱۲:۵۲

Half-Life ده سال پیش برای ویندوز و پلی استیشن 2 عرضه شده.
ولی اینم هست. این بازی کوش اصلا؟!! من با این که با گیم خیلی سر و کار دارم ولی تا حالا ندیدم کسی اینو بازی کنه. اسمشم نشنیده بودم حتی. من نمی گم که وجود نداره، ولی...

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - prince - ۱/دی/۹۰ ۱:۰۰

تو این سایت همه تندرو هستند.
فردا میان میگن صدا و سیما هم دست فراماسون هاست.
دیگه ما نمیدونیم چیکار کنیم.

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - محب الزهرا - ۱/دی/۹۰ ۲۳:۴۱

سلام

دوستان و کاربران عزیز

برای چندمین بار

اینجا تالار گفتگو می باشد

و هر کاربری روی نظر خودش پا فشاری می کنه

برای آخرین بار می گم

اطلاعات بدون منبع، اظهار نظر شخصی بدون پایه و اساس، برداشت های سطحی و هر گونه توهین به اعضا و ... موجب حذف پست و دریافت اخطار می باشد

پس دقت کنید

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - dark.knight - ۲/دی/۹۰ ۰:۵۰

Game=my life
اصلا نمی تونم ازش بگذرم!!!!شیطان پرستی هم نداریم!!!حالا بر فرضم داشته باشیم که چی؟من یکی که مشکلی ندارم.

RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - soldier - ۲/دی/۹۰ ۱:۱۶

(۲/دی/۹۰ ۰:۵۰)dark.knight نوشته است:  Game=my life
اصلا نمی تونم ازش بگذرم!!!!شیطان پرستی هم نداریم!!!حالا بر فرضم داشته باشیم که چی؟من یکی که مشکلی ندارم.

ببین شوالیه جان بحث سر این نیست که گیم پلی یا کیفیت این بازیا چطوره یا این که شما باهاش مشکلی داری یا نداری بحث سر اینه که تو هرطوری که به اون بازی نگاه کنی چه خوشت بیاد چه نیاد چه باهاش مشکل داشته باشی چه نداشته باشی این بازیا روی ضمیر نا خود آگاه تو تاثیر بدی میذاره رو ذهنت تاثیر میذاره و خودتم نمیفهمی.
من این مسئله رو وقتی فهمیدم که معتاد warcraft dota شدم. تقریبا روزی دو سه ساعت بازی میکردم. کلا اعصابم ریخته بود بهم نمازام همش آخر وقت شده بود. هر روز با خانوادم دعوا داشتم. یه مدت که گذاشتم کنار همه چی درست شد. بعد از این همه سال هر وقت این بازی رو دوباره شروع میکنم تموم اون رفتارها برمیگرده. این بازی تاثیر خیلی بدی روم داشت که هیچ وقت حاضر نیستم دوباره این بازیو شروع کنم.