![]() |
|
عقل زنان ناقص است؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: عقل زنان ناقص است؟ (/thread-15425.html) |
پاسخ به: عاشق بودن بهتره یا معشوق بودن؟ - پارمیس - ۲۲/آذر/۹۳ ۱۶:۵۴ السا خانوم منم نگفتم که خوبه اگه زن قاضی باشه یا بده. فقط گفتم وجود داره. پاسخ به: عاشق بودن بهتره یا معشوق بودن؟ - السا - ۲۲/آذر/۹۳ ۱۸:۰۴ نقل قول:حالا می شه بگیم چون مردا زورشون بیشتر عقلشونم کمتره؟!ا نه، نمیشه همونطور ک چون زنها احساساتشون بیشتره، عقلشون کمتر نیست من دارم ی چیز واضح و ساده رو میگم، فکر نکنم اینقدر نیاز ب توضیح داشته باشه ... ب قول کاربر علی110، در تقابل عقل و احساسات، احساسات زن پیروزه ... اصلا کاری هم ب تفسیر و ترجمه ناقص العقل نداریم خب الان وقتی احساسات پیروزه، یعنی عقل کمتره ؟!! دیگه موضوع داره خیلی ب حاشیه میره! تمام حرف من این بود ک چون زن، احساساتی تره، مسلما این احساسات رو بیشتر بروز میده و علاقه ش رو بدیهیه ک بیشتر ابراز می کنه اما مسئله ای ک بود این بود ک گفته میشد زن باید احساساتش رو کمتر بروز بده ک خب ب نظر من تناقض بود بگذریم
پاسخ به: عاشق بودن بهتره یا معشوق بودن؟ - میم.حسین.الف - ۲۲/آذر/۹۳ ۲۰:۱۹ به رفتار خود بنگرید !!! یک لطفیه ای بود راجب بنده ای خدایی که در بیت الحرام دنبال قبله می گشت . حکایت ما هم شده همین . خب در حال حاضر به برخی آنقدر احساسات چیره شده که اصلا حاضر نیستید با دقت کافی و کمی اندیشه بیشتر تاپیک لینک شده را مطالعه بفرمایند و پاسخشان را آنجا دهند .خدایا خودت شاهد باش من کاری ندارما مزاح کردم ولی لطفا یک نگاهی به ارسال های خود داشته باشید !!! وا حیرتا!!! واقعا این مسائل زن و مردی بیش از حد کلیشه ای و تکراری و اعصاب خورد کن شده . کل تالار شده همین . تاپیک زنان شاغل هروز بالا می آید اما تاپیک های تفسیری قرآن و اخلاق و عبادت و ... هفته به هفته هم بالا نمی آید . شما معتقد نیستید که باید اول خودمان خدایمان دینمان را بشناسیم بعد بریم سراغ مباحث دیگر ؟؟؟ به خداوند قسم اگر اینها بشناسیم اصلا دیگر بحثی در این موارد نمی ماند پاسخ به: عاشق بودن بهتره یا معشوق بودن؟ - رکن الهدی - ۲۲/آذر/۹۳ ۲۱:۰۲ آقای میم حسین الف حرف شما کاملا متین وصحیح اما همونطور که خودتونم متوجه اید بچه های این تالار بالا90درصد از قشر مذهبی جامعه هستن پس اونی که این بچه هآ رو اینجا کشونده همین اشتراکات مذهبیمون وعلاقه همه به بالاتر بردن اطلاعات دینی ومذهبی بوده ...بحث جایگاه زن و مرد وتعامل اونها با هم ودر جامعه ودر نقش های متفاوت جدا از مباحث مذهبی نیست کمااینکه تا کنون غفلت همین جریان مذهبی ونپرداختن اونها به این مباحث متجر به ایجاد شبهات اعتقادات اشتباه باورهای غلط دینی و عادت های نادرست که به اسم مذهب است شده ...حالا ماهم فقط در جربان همین موضوع سعی داریم درست بودن رو از همه این اشتباهات تمیز بدیم ...مگه نه اینکه آیه قرآن داریم که در صورت نشوز زن مرد اورو بزنه خوده این یه شبهه خیلی بزرگه در عین حال آیه قران یا آیات حجاب یا آیاتی که نقش زن و مرد رو مشخص می کنه اینا همه آیه قرانن ولی نه کسی اونا رو درست میشناسه نه تفسیرشون رو میدونه همه برداشت ها ظاهری و براساس دلخواه افراد تو جامعه اگه ما که یه عده جوون مذهبی هستیم هم در این موارد حرفی برای گفتن نداشته باشیم که .... حرف زیاده اما فرصت وزمان ما کم عقل همگان یکسان آفریده شده - غیاث الدین - ۲۴/تیر/۹۴ ۱۸:۰۹ سلام دوستان من راستش را بخواهید چیزی را که شما اسمش را عقل گذاشته و می گویید که آن چیز در مردان بیشتر از زنان است اصلا عقل نیست بلکه منطق است که البته منطق دلیلی بر برتری فردی بر فرد دیگر نیست چون منطق نیز مانند تمام صفات اکتسابی دیگر می تواند در جهات خوب و بد به کار برده شود وبا عقل که خداوند به طور فطری در وجود تمام بندگان قرار داده است و تنها با انجام اموری که در جهت بدی ها انجام می شود از میزان نور آن برای هدایت انسان کاسته می شود تفاوت بسیار دارد لطفا برای پی بردن به این مطلب که که عقل در تمام جوامع بشری یکسان آفریده شده است به باب اول اصول کافی که به تفضیل به تعریف عقل وتفاوت آن با هوش منطق تفکر و هر چیز دیگری که مشابه عقل است پرداخته مراجعه کنید لازم به ذکر است که می توانید نسخه ی رایگان اندرویدی این که کتاب ارزشمند را با جستجو در گوگل بیابید "در ضمن فکر نکنید که من سن بالایی دارم که به این اطلاعات دست یافتم من جوانی بیست ساله هستم که شاید هم سن شما یا کوچکتر از خیلی از شما بزرگواران باشم و البته رشته ی تحصیلی بنده هم ریاضی است و تحصیلات حوزوی یا چیزی از این قبیل ندارم تنها موضوعی که باعث شده من به مطالعه در کتب مستند شیعه بپردازم علاقه ی شخصی من برای پاسخگویی به سوالاتی بوده که هر روزه ذهن جوانان با تدبر این مرز و بوم را به خوش جلب کرده" یا علی پاسخ به: عقل زنان ناقص است؟ - ahmbove - ۲۴/تیر/۹۴ ۱۸:۳۴ حالا توهین به کسی نباشه ولی من خودم شخصا وقتی تو جامعه نگاه می کنم میبینم بیشتر گناهان مردم تو دوره ی جوونی به خاطر عشوه فروشی زن ها است و فقط باعث آلودگی جنسی جامعه و اغوا گری میشن ، جالب اینجاس که در جواب میگن خب شما مردا نگاه نکنین
پاسخ به: عقل زنان ناقص است؟ - آیات - ۲۵/تیر/۹۴ ۰:۱۴ (۲۴/تیر/۹۴ ۱۸:۳۴)ahmbove نوشته است:بسم الله الرّحمن الرّحیم والبته ما در این موقع ها همیشه تعجب می کنیم از اینکه اون خانم ها چه پدر وشوهر بی غیرت وکم عقلی دارند من همیشه وقتی تذکر میدم موقعی هست که آقای خانم کنارش نیست چون تا حالا آقایونشون من رو تهدید هم کرده اند وچون نمیدونم چه بلایی ممکنه سرم بیاد چنین مواقعی از تذکر پرهیز می کنم فکر هم نکنید بد تذکر میدم ببینید خانم ها شایدبه راحتی درک نکنند که حکمت حجاب چیست چون نمی توانند احساس مرد ها رو درک کنند چون مرد نیستند اما آقایون اون خانم ها چرا از بدحجابی ناموسشون دفاع می کنند؟ چه خانم هایی که با حجاب بودن و اقایونشون واسه پز دادن اونها رو وادار به بدحجابی کردند اون مرد عقل داره؟ پز دادن با نشان دادن زن؟ بی حجابی نشانه ی بی غیرتی که چه عرض کنم نشان بی عقلی مرد است...والسّلام |