تالار گفتگوی بیداری اندیشه
سامی یوسف - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html)
+--- موضوع: سامی یوسف (/thread-35177.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - درست پسند - ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۲

(۱۳/شهریور/۹۲ ۵:۰۲)هامون نوشته است:  دوست من نگو " به ظاهر مسلمون " از کجا از باطنش خبر داری که میگی به ظاهر مسلمون؟ این آقا شاید به نظر ما خرده گناهی داشته باشه<وقتی که در توبه همیشه بازه> اما از دین خارج نیست که انگ ظاهرسازی بهش بزنیم ( حتی تو دلت هم این فکر رو نکن وقتی اثبات نشده این آقا واقعا معاند اسلام نیست ،فکرش هم گناه داره Wink
«به ظاهر مسلمون» به این معنی نیست که بگیم باطنش مسلمون نیست، بلکه فقط به این معنی هست که اظهار اسلام میکنه(یعنی خودش میگه مسلمونم). خداوند در قرآن کریم فرموده که در این شرایط نباید به طرف گفت مؤمن نیستی(ویرایش: قبلاً اشتباهاً نوشته بودم نباید گفت "مسلمان" نیستی)، و ما هم نمیگیم نیست. بلکه چون کارش با اصول غیرقابل انکار اسلام اختلاف داره، روی «به ظاهر» تأکید میکنیم تا این چنین اعمالی رو جزء مسلمانی و داخل اسلام به حساب نیاورده باشیم.

(۱۳/شهریور/۹۲ ۵:۰۲)هامون نوشته است:  درسته اما من یه چیزی رو خیلی در رفتار خارجی ها دیدم انگار یه جور عرفه! اصلا بحث تماس جنسی توش مطرح نیست شاید مسخره بیاد مثالم اما همونطور که روبوسی مردها در دید و بازدید ما برامون عادیه برای اون ها عجیب و زشته یا همینطور متقابل هرچند برای اون ها هم منع دینی برای انجام اینکار وجود نداره اما این کار رو نمی کنن
حرفتون صد در صد غلط هست. خودم چندین نمونه دیده ام که مردهای خارجی با هم روبوسی کنن. مثلاً یادم میاد توی فیلم «روز گراندهاگ»(محصول هالیوود، به قول عده ای سی و هفتمین فیلم برتر تاریخ سینما) یه روز که شخصیت اول داستان اول صبح خوشحال از توی اتاق بیرون رفت، به یه مرد دیگه روز بخیر گفت و باهاش روبوسی کرد.
سیاستمدارهای جاهای مختلف جهان هم هزار بار دیده ایم که با هم روبوسی کنن(حتی بوش و ملک عبدالله).

(۱۳/شهریور/۹۲ ۵:۰۲)هامون نوشته است:  "کسی نمیتونه فکرش رو هم بکنه که توی کنسرت‌هاش اینجوری هست"
ببخشید من هرچی دقت کردم ندیدم تو این تکه های کنسرتش جور خاصی باشه مثل همه خواننده هاست (اگه من اشتباه مبکنم بهم بگین)
کلیپ آهنگ هاش رو که ببینین، خودش هست که داره خیلی ساده توی خیابون راه میره، یا یه جا با بچه ها هست، و به هر صورت اثر از رقص مرد یادم نمیاد توشون دیده باشم، چه برسه به زن. کلیپ آهنگ "عید" رو خیلی دوست داشتم که واقعاً مثبت بود.
خب طرف مریض نیست که بره اینجوری کلیپ بسازه، آدم میگه حتماً تقید داره.
ولی توی کنسرت می بینید اصلاً خبری نیست از اون تقید.

(۱۳/شهریور/۹۲ ۵:۰۲)هامون نوشته است:  بذار تبلیغ بازار کار و هنرش باشه وقتی کلیپش اینقدر به قول خودتون " کلیپ‌هاش خیلی مثبت هست " ما تیکه مثبت کلیپ رو میبینیم اون آدم دیگه شاید حرکات موزون برخی خانم ها تو کنسرتش ، ولی خداییش هیشکی از نگاه مثبت ضرر نمیکنه
حالا اگه فردا حتی این خبر اومد که این آقا معانده بازهم با این دید مثبت بینی ، شما چیزی رو از دست ندادی ، به نظرت دادی؟
Smile
آهنگ رو آدم گوش میکنه چون میچسبه. با این آهنگ ها توی کنسرت هاش شرایطی رو فراهم میکنه که مردم با اسماء مقدس الهی برقصن! چطوری میتونی با شخصیت این آدم مشکل نداشته باشی و آهنگهاش بهت بچسبه؟
مثل شجریان. وقتی ببینی طرف حتی به محرم و نامحرمی هم اعتقاد نداره، آیا میچسبه که برات بگه «امتحان کن چند روزی در صیام» ؟

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - مجتبی110 - ۱۳/شهریور/۹۲ ۱۹:۳۷

دوستان توضیح می دن کنسرتاش چه مشکلی داره؟ مگه از رقاصه استفاده کرده؟ من که ندیدم چنین چیزیو؟

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - فدايي ولايت - ۱۳/شهریور/۹۲ ۲۲:۳۵

سلام
من خیلی وقت بود که تالار نیومده بودم.یعنی فعلا برای مدتی اینترنت کامپیوترم قطعه.دیشب بعد از مدت ها با موبایل اومدم تالار،این تاپیکو دیدم،به حدی عصبانی شدم که همون لحظه با هر سختی که بود،با موبایل آنلاین شدم و چند خط مطلب نوشتم،اما زمان ارسال،همه مطلبا پرید.بیشتر عصبانی شدم.به همین دلیل دیگه نتونستم تا الان طاقت بیارم،با دستگاه داداشم اومدم

نکته اول،مگه نمیدونید سامی یوسف سنیه؟ تا جایی که من میدونم،کلا قضیه محرم و نامحرم برای سنی ها به اندازه ما مطرح نیست

نکته دوم،پدر سامی یوسف شیعه هست(تاجایی که من میدونم) اتفاقا خودش هم اوایل نوجوانی شیعه بوده اما چون تو خارج بوده،تحت تاثیر یه سری گروه هایی قرار گرفته که باعث شده کمی طرز فکرش اینطوری که میگید باشه.اما اصلا به حدی نیست که شما اینطوری باهاش برخورد میکنید

نکته سوم،منظور سامی یوسف از مسلمون های افراطی،اون دسته از مسلمون هاییه که با اصل و اساس موسیقی از پایه مخالفن.دوروبر منم هستن.اتفاقا سامی یوسف وقتی چنین بحثی پیش بیاد،از علاقش به امام خمینی (رحمة الله علیه) میگه و اینکه امام گفته موسیقی هم میتونه ابزار ترویج اسلام باشه.اما به شرطی که در چارچوب احکام باشه.خداییش هم سامی یوسف تا حالا آهنگی نخونده که موسیقیش از چارچوب احکام اسلام تجاوز کرده باشه.مخصوصا در بحث غنا و موسیقی تحریک کننده و ازین حرفا.متن شعرهاشم که حرف نداره

نکته چهارم،خطاب به آقایی که گفته چرا آهنگای سامی یوسفو دانلود میکنیم و نمیخریم.در جواب باید بگم : من خودم کموبیش توکار خوانندگی ام و اتفاقا به سبک سامی یوسف میخونم.خیلی گشتم،اما هیچ جایی پیدا نکردم که بشه آهنگای سامی یوسفو ازش خرید! حتی سایت رسمیش هم امکان خرید برای ایران نداره ! دیگه نمیدونم منظورتون چی بود!!!

نکته پنجم،کی گفته توخارج فقط سامی یوسفه که به سبک اسلامی میخونه؟ چرا بدون اطلاعات میاید و حرف میزنید؟ اتفاقا رقیب های سرسختی هم داره که از مهم ترین اونها،ماهر زین هستش که اتفاقا تو تالار هم دربارش تاپیک هست

نکته ششم،ما باید شرایط سامی یوسف رو هم درنظر بگیریم.نمیتونیم ازین آقا به اندازه یه مسلمان کامل انتظار داشته باشیم!

نکته هفتم،با کمی دقت میتونید بفهمید که سامی یوسف هیچوقت عقاید اختصاصی سنی هارو وارد شعر ها و آهنگهاش نکرده.هرچه که گفته،قواعد و قوانین کلی اسلام بوده.حالا اون قضیه کنسرت هاش که میگید(البته من ندیدم) بر میگرده به نکته دوم

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - آیلار - ۱۴/شهریور/۹۲ ۱:۲۲

ما غالبا ظاهر رو مقابل واژه باطن قرار میدیم !
بله در مورد من وشما چنین احکامی واضحه اما جناب فدایی ولایت این مورد محرم نامحرم خوب توضیح داده بخونین پست ایشون رو مثالش در ایران خودمون هم زیاده!
راستش من از این جمله جناب امیر مهدی "من به اين خواننده به ظاهر مسلمون مشكوك شده بودم" این رو برداشت کردم آقای سامی یوسف برای ظاهری سازی تظاهر به مسلمانی میکنه ! نمی دونم منظور خودشون از این جمله دقیقا چی بوده اما منظور جناب درست پسند در این مورد جالب و قشنگ بود
در مورد این ظاهر و باطن من خیلی حرف دارم خیلی هم تو این موارد تناقضات زیاده برای همین اومدم در پست بعدیم این جمله رو نوشتم "اونی که ظاهرش از من و شما مذهبی تره.... " انتظار داشتم این تیکه از حرفم رو مقابل اون یکی حرفم "نگیم ظاهرا مسلمان" بذارین ...کسی انگار ریزبین و نکته سنج نبود چون در هر صورت در هر حالت درهر زمان برای هرکس در توبه باززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززه چه ظاهرا مسلمون چه باطنن مسلمون

در مورد مردهای خارجی در شرایط خاص صحبت نمیکنم شما می تونین این موردی که گفتم رو تو سریال های عادی (اگه مثال واضح خواستی بگو یه لیست پرو پیمون بیارم) می بینی فقط خانم ها باهم روبوسی میکنن و همچنین مردان آشنا با خانم ها، آقایون و آقایون با هم دست میدن! نه روبوسی... ببین حتی جاهایی هست در دنیا که بوسه رو بد میدونن ! می تونین به عنوان مثال در سفرهای بین المللی وزرای خارجه دنیا این رفتار ها رو دقت کنیم که شما در موردش مثال زدین

منظور از تقید نداشتن همون سرتکان دادن به تماشگراست؟ یا چیز دیگه ؟ من که متوجه نشدم
درسته چرا باید با اسمای الهی رقصید! اسماء الهی حرمت داره ! اگه دست زدن بده چرا ما هم در مولودی ها دست میزنیم؟ ( من در این تناقض میبینم اگه اشتباه برداشت کردم بهم بگین)
اون شرایطش رو فراهم کرده یا ما آدم های بی جنبه هستیم؟! که هر کنسرتی رو با کاباره اشتباه میگیریم همین آقای شجریان که شما مثال زدین کی تو کنسرت هاش ملت پاشدن رقصیدن؟ باور کنین بعضی از رنگ های موسیقی خیلی نشاط آوره اما من ندیدم کسی پاشه برقصه همه سنگین و رنگین نشستن !به محرم و نامحرم اعتقاد نداره اما از من معتقد بیشتر به ملت زلزله زده کمک کرد! آره وقتی این کار مثبتشو می بینیم برام میچسبه که بگه " از خون جوانان وطن لاله دمیده" حتی الان هم که زده زیر حرفش ( چون من نه به شخصیت فردیش کاری دارم نه به وضع اعتقادیش ، من اون نکته مثبتی که دلم میخاد رو میگرم منفی هاش باشه برای خودش تا با خدای خودش حلش کنه چون نه ایشون برام الگو هستن نه اون معتقد ظاهر و شارع!)

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - فدايي ولايت - ۱۴/شهریور/۹۲ ۱:۳۳

ببخشید چناب هامون من که کلت نفهمیدم چی گفتید و منظورتون چی بود.چون جملاتتون به حرفای من ربطی نداشت،درحالی که به نظر میرسه خطاب له من هستند. الان شما علیه پست من جواب دادید یا به طرفداریش؟ ممنون میشم اگه بگید،تکلیف مت روشن شه Big GrinWink

راستی ببخشید که غلط املایی داره،آخه من الان با موبایل آنلاینکBig Grin

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - Reza2035 - ۱۴/شهریور/۹۲ ۱:۳۸

تا زمانی که خوندن ایشون باعث تبلیغ اسلام ناب بشه و نه اسلام امریکایی ! خوندنش هیچ مشکلی نداره !
ولی اگه قراره وقتی توی جلسه ای حاضر میشه مثله افراد سکولار رفتار کنه و دینش رو به خاطر عرف بفروشه بهتره هر چه زودتر جمعش کنه و به جای لااله الا الله گفتن توی آهنگ هاش سریعتر به سوسن خانم و موشول اینا کوشن رو بیاره . ولی اگه واقعا رفتارش هم اسلامیه خدا خیرش بده !

لااله الا الله گفتن که هنر نیست , همین الان تروریست های سوریه وقتی سر شیعیان رو میبرن از همین الفاظ استفاده میکنن !
در پناه حق

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - آیلار - ۱۴/شهریور/۹۲ ۱:۵۳

(۱۴/شهریور/۹۲ ۱:۳۳)فدايي ولايت نوشته است:  ببخشید چناب هامون من که کلت نفهمیدم چی گفتید و منظورتون چی بود.چون جملاتتون به حرفای من ربطی نداشت،درحالی که به نظر میرسه خطاب له من هستند. الان شما علیه پست من جواب دادید یا به طرفداریش؟ ممنون میشم اگه بگید،تکلیف مت روشن شه Big GrinWink

راستی ببخشید که غلط املایی داره،آخه من الان با موبایل آنلاینکBig Grin
منظور من از من و شما ، من و جناب درست پسند بود و این حرف شما (جناب فدایی) درسته که خیلی از افرادی که مذهبشون با من فرق داره و شیعه نیستن چنین الزامی رو رعایت نمیکنن (تو پرانتز میگم هیچ وقت به طرفداری یا بر علیه کسی پست ندادم شاید بعضی جاها انتقاد کردم اما برعلیه کسی که خط فکریش شبیه منه اما یه مقداری متفاوته حتی فکر ضدیت باهاش رو هم نمیکنم!)

راستی من کلی حرف بی ربط و باربط رو با هم یه آش شله قلمکار میکنم پست میکنم برای ملت حرف هام بیشتر کلیه و یجورایی نقد داخل حرفم مخاطبش خودمم هست ، انگار یه یادآوری بیداری اندیشه ایه.همین!Confused
در مورد دست دادن یا ندادن من همین مشکل رو در یه تاپیک دیگه داشتم خوده من چنین کاری رو نمیکنم چون نگاه به بالاتر و بهتر از خودم میکنم اما نمی تونم قبول کنم شخصی رو به صرف چنین کاری محکوم به تظاهر به اسلام و یا کافر و... کنن
چقدر خودستایی کردم ConfusedConfusedConfusedConfused

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - عبدالرحمن - ۱۴/شهریور/۹۲ ۳:۰۹

بسم الله الرحمن الرحیم

چه در مورد خواننده،چه نویسنده،بازیگر و هر شخصی که از او محتوای فکری را دریافت می کنیم باید بدانیم که بخواهیم یا نخواهیم و بخواهد یا نخواهد از وی تاثیر می گیریم.

شاید آن خانمی که با روسری در کنسرت این بنده خدا در حال رقص است(در حقیقت) با امثال منسون مخالف باشد یا حتی خواننده ای که غیر اشعار به ظاهر اسلامی را بخواند ولی با این ظاهر اسلامی گاردش باز شده و به این مراسم حقیقتاً لهو و لعب و گناه آمده است!

البته با توجه به تبلیغات منفی ضد افرادی که به چنین چیزهایی می گویند لهو و لعب شاید اثر حرفم کم باشد ولی واقعاً ببینید چطور یک فرد مسلمان را به چنین مراسمی کشانده!

با الله و رحمن و رحیم!

در کل چنین کاری در جنگ نرم برای خنثی کردن افراد انجام می شود.

به نظر شما بی بی سی آنهم از نوع فارسی چرا باید تبلیغ این فرد را بکند؟

تا آنجا که اطلاع داریم طیف گسترده ای از خوانندگان و افراد مربوط در قبل از انقلاب بهائی بودند.

الان نگاه کنید ایرج که بهائی بود پسرش با شکل و شمایل مجاز در حل فعالیت است.

کسی که مثلا گوش دادن معین را ترک کرده بود با ورود رضا صادقی الان معتاد شنیدن آهنگ های او شده و این اتفاقی نیست.

صفحات روزنامه ها را ببینید

کنسرت در برج میلاد و .......

مواظب آندلسیزه کردن جامعه اسلامی باشید

جوانان را بی تفاوت و خنثی و حتی بی غیرت بار می آورند
.

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - faateme-313 - ۱۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۹

سلام خدمت دوستان
من اون مستند رو از بی بی سی فارسی دیدم و

شرحش تقریبا بیشتر بیانگر ایرانی بودن سامی یوسف بود .
و در این مستند سامی یوسف گفت پسر شاعر و اهنگساز ایرانی بابک رادمنش هست.

و حتی قراره که پدر و پسر در اینده باهم کار هم بکنند اونجور که بوش میاد .البته گفت که پدرش معلم موسیقیش بوده و الفبای موسیقی رو از پدرش یادگرفته.و چیزای دیگه...
بهرحال یه خواننده ایرانی انگلیسی هست و ثابت کرده که اهنگای خوبی هم میتونه بسازه .

یا علی
[/b]

قطعه‌ی «سرزمین خشک» با صدای سامی یوسف و بابک رادمنش رو پیدا کردم :
دریافت فایل

RE: شخصيت واقعي سامي يوسف - عبدالرحمن - ۱۵/شهریور/۹۲ ۱:۴۸

(۱۴/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۹)faateme-313 نوشته است:  سلام خدمت دوستان
من اون مستند رو از بی بی سی فارسی دیدم و

شرحش تقریبا بیشتر بیانگر ایرانی بودن سامی یوسف بود .
و در این مستند سامی یوسف گفت پسر شاعر و اهنگساز ایرانی بابک رادمنش هست.

و حتی قراره که پدر و پسر در اینده باهم کار هم بکنند اونجور که بوش میاد .البته گفت که پدرش معلم موسیقیش بوده و الفبای موسیقی رو از پدرش یادگرفته.و چیزای دیگه...
بهرحال یه خواننده ایرانی انگلیسی هست و ثابت کرده که اهنگای خوبی هم میتونه بسازه .

یا علی
[/b]

قطعه‌ی «سرزمین خشک» با صدای سامی یوسف و بابک رادمنش رو پیدا کردم :
دریافت فایل

شما قسمتی از گزارش بی بی سی فارسی را بیان کردید.

این گزارش بصورت آشکار و پنهان مطالب دیگری نیز گفت.

او را به عنوان پاپ استار یا راک استار اسلامی می شناسند

ولی..

او خودش را هنرمندی با سبک Spiritual یا عرفانی میداند.

لطفا رو همین فکر کنید

اسلام نه!

عرفان

هر آنچه خواهی آن کن کل شریعت بود(آشنا نیست؟)

اومانیزم

خودمحوری

عرفان های نوظهور

در این تاپیک بحثی از زیبایی یا زشتی آثار او نیست

بحث محتواست و اینکه چه کسی این محتوا را تحویل میدهد؟

این شخص انقدر راحت است که با زن نامحرم با آن وضع دست می دهد

یاد اصغر نیفتادید؟

[تصویر: Asghar-Farhadi111.jpg]

و به همین راحتی به استودیوی شبکه بهائیان راه پیدا کرده و از او تجلیل می شود