![]() |
|
شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html) +--- موضوع: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (/thread-352.html) |
RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - F.E.A.R - ۲۶/آذر/۸۹ ۱۹:۲۵ ![]() همین قشنگه برای جنبش مصافه RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - mohamad - ۲۶/آذر/۸۹ ۱۹:۴۰ (۲۶/آذر/۸۹ ۱۹:۲۵)F.E.A.R نوشته است: همین قشنگه برای جنبش مصافه لطفا توضیح دهید. در ضمن ما آرم منحصر به فرد می خواهیم RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - F.E.A.R - ۲۶/آذر/۸۹ ۲۰:۱۷ (۲۶/آذر/۸۹ ۱۹:۴۰)mohamad نوشته است:این آرم برای جنبش مصافه خیلی ها از این آرم استفاده می کنن مثل خود آقای رائفی پور ما هم بهتره از همین آرم استفاده کنیم تا وحدت داشته باشیم(۲۶/آذر/۸۹ ۱۹:۲۵)F.E.A.R نوشته است: همین قشنگه برای جنبش مصافه RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - mohamad - ۲۶/آذر/۸۹ ۲۱:۱۱ (۲۶/آذر/۸۹ ۲۰:۱۷)F.E.A.R نوشته است: این آرم برای جنبش مصافهشرمنده توضیح بیشتر بدید. شما همون جمله قبل را تکرار کردید. RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - F.E.A.R - ۲۷/آذر/۸۹ ۰:۱۵ (۲۶/آذر/۸۹ ۲۱:۱۱)mohamad نوشته است:خب درباره ی چیش بگم ؟ منظورتو خوب بگو که درباره ی چیش توضیح بدم؟(۲۶/آذر/۸۹ ۲۰:۱۷)F.E.A.R نوشته است: این آرم برای جنبش مصافهشرمنده توضیح بیشتر بدید. شما همون جمله قبل را تکرار کردید. من که این آرم رو درست نکردم آرم معروفیه فقط می خواستم نشونش بدم RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - M03TAFA - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۸:۲۵ نه آقا ما باید یه لوگوی جدید داشته باشیم نا سلامتی باید یه کار جدید کنیم RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - M03TAFA - ۲۸/آذر/۸۹ ۲:۲۰ و اون آیه ای که آقا محمد اون بالا گفتن رو هم فراموش نکنیم. خیلی قشنگه "وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ " RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - mohamad - ۲۹/آذر/۸۹ ۴:۳۹ (۲۸/آذر/۸۹ ۱:۴۸)bamzi64 نوشته است: آقا اولن من هشدار بدم که از رنگ سبز استفاده نکنین که نیروی انتظامی میاد سبز و زردمونو قاطی میکنه ها رنگ سبز رنگ پیامبر است مثل قبه الخضرا منجی با عدالت فراگیر و صلح یکیست. خونخواهی و مبارزه علیه باطل را هم میشه درهم ادقام کرد. نظم نوین جهانی را هم آقا خودش همراه با دین جدیدش می یاره. پس فقط می مونه مکتب الهی (البته به گفته شما) من هنوز نظرم روی کلمه "حق" است. یا ترکیبی از آن. مانند "جویندگان حق". البته دارم یه تحقیق کاملتری جمع می کنم. همراه با یک نماد با استفاده از کلمه "حق" در واقع یک پرچم کامل. انشاالله. RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - علی 110 - ۲۷/دی/۸۹ ۲۱:۰۰ سلام دوستانی که قرار بود در این پست کاری کنند من به نماد و پرچم برای یه سری فعالیت ها نیاز دارم در صورت امکان و یافتن فرصت اقدامات لازم را مبذول فرماید عزیزان خداوند هادی و نگهدارمان RE: شعار یاران حضرت بقیة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - mohamad - ۲۷/دی/۸۹ ۲۳:۰۸ با سلام من تحقیقاتم را دارم کامل می کنم و واقعا به جاهای خوبی هم رسیدم. با چند تن از دوستان گرافیست مشورت کردم. چند آیه و حدیث را هم دارم بررسی می کنم. اگه عجله نکنید، پس از امتحاناتم نتایج را به شما اطلاع خواهد داد. |