![]() |
|
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +---- بخش: برنامه های قرآنی و دعا (/forum-79.html) +---- موضوع: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! (/thread-39391.html) |
پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - حضرت عشق - ۳/تیر/۹۴ ۴:۰۸ جمله ای خوانده ام....... کسی چه می داند شاید یا سین همان یا حسین باشد ولی بی سر! التماس دعا! امروز روز مهمی هست برام... یاسین خون ها دعام کنید... یا مــــــــــ ا د ر! پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - رکن الهدی - ۳/تیر/۹۴ ۱۴:۵۱ نمی دونم چرا لینکش کار نمی کنه اگه خواستین سرچ کنید سوره یس باصدای ابوبکرالشاطری بعد سایت اپارات رو بزنیداللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۳/تیر/۹۴ ۱۵:۰۴ سلام دوستان التماس دعای فوری دارم ازتون. ![]() عموی عزیزم امروز دچار مشکل قلبی شده پدرم هم از صبح که رفته برنگشته... جرات تلفن کردن و خبر گرفتن هم ندارم. خواهش میکنم براشون دعا کنید ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
و بطاعتک عن معصیتک پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۳/تیر/۹۴ ۲۳:۲۷ (۳/تیر/۹۴ ۱:۱۱)mahpare نوشته است: ان شاالله که هیچ مشکلی نیست. بیخبرمون نذار. ممنونم ازتون mahpare خانم ![]() الحمد لله به دعای خیر شما به خیر گذشت. ممنونم از همه ی دوستان معنوی خودم. یاسین امروزم تقدیم به شما
پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - mahpare - ۳/تیر/۹۴ ۲۳:۳۱ یک دانه ز تسبیح نماز سحرت را یک بار به نام من محتاج بینداز شاید که همان دانه ی تسبیح دعایت یکباره بیفتد ، به دریای اجابت … خداروشکر نرگس جان.بچه ها توروخدا برای همدیگه دعا کنیم. اصلا منظورم فقط به ا ز د و ا ج نیست. برای عاقبت بخیری هم دعا کنیم. دعا دعا دعا ...
پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - علی املشی - ۴/تیر/۹۴ ۱:۰۷ (۳/تیر/۹۴ ۴:۰۸)حضرت عشق نوشته است: جمله ای خوانده ام.......بله جمله از علامه طباطبایی هست پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - فدايي ولايت - ۴/تیر/۹۴ ۱:۰۹ راستش ، من ، "به شخصه" شاید این اواخر زیاد پست نذارم ، اما اولا همیشه میام توی تاپیک ، ولی حرفی ندارم که پست بذارم ![]() البته اولا مهم نبود ، مهم دوما هستش که من به شخصه همیشه حواسم به بچه های اینجا هست و هیچوقت اهل تکخوری نیستم ![]() نقل قول:بچه ها توروخدا برای همدیگه دعا کنیم. اصلا منظورم فقط به ا ز د و ا ج نیست. البته نظر شما محترمه ، من به شخصه اتفاقا خیلی منظورم به اون کلمست... ![]() ولی خب خیلی مسائل دیگه هم هستن... التماس دعا پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۵/تیر/۹۴ ۱۵:۰۶ چقدر سریع واقعا!! پس میرم سراغ دعای همیشگی خودم. ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - نرگس مهدوی - ۹/تیر/۹۴ ۲۲:۰۶ سلام به همگی ![]() من هربار که بیام تالار باید تو این تاپیک صلوات بفرستم و دقیقا هر بارم دوست دارم که اینجا پست بذارم ولی سوت و کوری اینجا بهم می گه: بچه! برو پی کارت ![]() ولی از این به بعد هر روز پست میذارم... اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
و بطاعتک عن معصیتک پاسخ به: !!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!! - مهسا110 - ۱۰/تیر/۹۴ ۱:۵۲ باز هم توبه کنان, پشت درت آمده ام شب به امید عطایِ سحرت آمده ام یاد دادی که اگر عاصی و سرگردانم زشت این است, رخ از روی تو برگردانم بارِ عام از تو رسیده است که دعوت شده ام یکی از سفره نشینانِ ضیافت شدهام خوب شرمنده ی این رسم رفاقت شده ام باز بدجور, هواییِ زیارت شده ام کربلا قبله دلهاست, دلم تنگ شده شاهدِ حالِ من آقاست, دلم تنگ شده |