![]() |
|
زنان کارتن خواب - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: زنان کارتن خواب (/thread-39852.html) |
پاسخ به: زنان کارتن خواب - Bidel.s - ۱۳/دی/۹۵ ۲۰:۵۱ نقل قول: یاد شهر نو افتادم ![]() می گم یه جواز زرد هم بهشون بدیم دیگه همه چی حل و فصل بشه حقوق بشر دانمون هم دیگه درد نمی گیره پاسخ به: زنان کارتن خواب - rezamohammadi - ۱۳/دی/۹۵ ۲۳:۱۴ یه حلبی آبادی حومه تهران بود. با پیگیری ها و هماهنگی هایی که با مسئولین انجام شد منجمله استاندار محترم استان قرار بر این شده شهرکی توی همون منطقه درست بشه. بودجه اختصاص یافته و هماهنگی ها انجام شده و هم اکنون در حال ساختن منازل مسکونی برای افراد حلبی آباد هستند. جالبه یکی از کسانی که پیگیر قضیه بود چند ماه قبل رفته بود همون حلبی آباد یه موتور ساز رو دیده بود. ازش پرسیده بود اینجا چی کار می کنی جواب داده بود من 20 ساله اینجا دارم زندگی می کنم. پدر سوخته شنیده بود میخان خونه بسازن خودشون چپونده بود داخل حلبی آباد. کاری نداریم افراد حلبی آباد از قبل تر ها شناسایی و ثبت شدند و جای دادن برخی پدرسوخته ها ناممکن شد. منظورم این بود همچین اقداماتی هم داره انجام میشه ولی باید یه سری از افراد بسیج بشن و به صورت جهادی پیگیر کار ها و جلسات بشن وگرنه کار به خودی خود انجام نمیشه. همیشه نمیشه تو سر مسئولین زد. خودمون هم باید پیگیر بشیم. یا حق |