تالار گفتگوی بیداری اندیشه
در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html)
+---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html)
+---- موضوع: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ (/thread-61.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - محب الزهرا - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۶:۳۵

سلام
پخش اطلاعات شما توی شهر قم با من
به شرطی که خروجی تون رو سیستمیک کنید

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - nooromahdi - ۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۱۴

سلام
من هم در زمینه طراحی وب و گرافیک می توانم فعالیت کنم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - yektasepas - ۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۴۷

با سلام
با توجه به اینکه فارغ التحصیل حوزه هستم مقالاتی در مورد حجاب ، تولی و تبری ،نقش تغذیه در بهداشت روان و ...... نوشته ام که جالب و جدید هستند می توانم برای شما بفرستم
mahsadatyektasepas@yahoo.com

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - farahnoodi - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱:۴۷

با عرض سلام به همه ی دوستان.
من تقریبا 8-9 ساله که کارم عکاسی و صراحی در محیط فوتوشاپ هست و تعریف از خود نباشه یکی از بهترین ها تو این زمینه هستم. نمی دونم چه کمکی میتونم به دوستان داشته باشم. به هر حال اگه موردی بود آماده کمک هستم.
در ضمن زیاد آنلاین نمی شم پس اگه کار فوری هم پیش اومد باهام تماس بگیرین. 09125393139
با تشکر
احسان

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - امیر صالح - ۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۴

با سلام بنده کارشناسی سیاسی دارم میتونم در مواردی که به موضوعات سیاسی مرتبطه کمکتون کنم با تشکر امیر صالحIdea

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - بهزاد بیدار - ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۰۰

سلام
Smile
من نمی خوام خودم رو لو بدم ولی اگه کاری داشتید که نیاز به پارتی بازی داشت پیام بدید .
Heart

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - shafagh_mah - ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۲۷

سلام در زمينه نرم افزار هاي مختلف تجربياتي دارم.اگر دوستان در مورد نرم افزار براي انجام كار خاصي سوال داشته باشند تا جايي كه بتونم كمك ميكنم.

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - Ara - ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۱۸

تو کار مستند سازی، طراحی وب، تبلیغات، سخنرانی، تحقیق و پژوهش، تا حدی شبه های دینی و ... می تونم در خدمت دوستان باشم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - mostafa1983 - ۱۴/خرداد/۹۰ ۲۱:۱۴

سلام ، من می تونم در زمینه ترجمه و زیر نویس فیلم خدمت نمایم

RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - Thor - ۱۸/خرداد/۹۰ ۲۲:۴۱

سلام
من ميتونم تو زمينه ي تهيه ي عكس و تحقيقات كمكتون كنم