![]() |
|
120- ( معما) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: 120- ( معما) (/thread-31749.html) |
پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۲۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۸ بچه ها کجایید بیشتر همکاری کنید بذاریم جوابو دیگه !!!! بالاخره باید نظری داشته باشید میخام سخت تر بذارم پاسخ به: 120- ( معما) - زینب خانوم - ۲۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۳۶ نقل قول:تعداد خانه در صفحه شطرنج = 64 فانوس جون! اعتبارو رد کن بیاد کار دارم...
پاسخ به: 120- ( معما) - Arash.j - ۲۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۳ بابا ملت چقدر باهوشن از دیروز دارم فکر میکنم اخر رسیدم به " تعداد خط در صفحه شناسنامه "
پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۲۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۶ (۲۰/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۳)Arash.j نوشته است: بابا ملت چقدر باهوشن از دیروز دارم فکر میکنم اخر رسیدم به " تعداد خط در صفحه شناسنامه "
اینا هوش + حافظه هستند و بیشتر حافظه اینو گفتم از خودتون نا امید نشید پاسخ معمای 53 : 64 = تعداد خانه در صفحه ی شطرنج امتیاز : دل خسته و خانوم موزه هر کدام = 7 معمای 54 : ۲ = تعداد ( چ ) در ( د ) ۱۱= تعداد ( ب ) در ( ت ) ( ف )
امتیاز : برای هر کدام 2 کسی که هر دو تست رو درست انجام بده 7
پاسخ به: 120- ( معما) - رضوانه - ۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۰۳ نقل قول: پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۱۲ (۲۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۶)فانوس *7* نوشته است: نقل قول:2 مساوی تعداد چشم در دیدار (دیدار یعنی صورت) نقل قول:اولیشن می تونه حتی نقل قول:می تونه تعداد چهار در ده هم باشه پاسخ به: 120- ( معما) - علمدار133 - ۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۱۹ نقل قول:دوچرخ در دوچرخه پاسخ به: 120- ( معما) - دل خسته - ۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۲۶ نقل قول:دو همچنین می تونه تعداد چاله در دماغ هم باشه می تونه حتی ت نقل قول:عداد چپ در دوبین هم باشه پاسخ به: 120- ( معما) - فانوس *7* - ۲۲/خرداد/۹۳ ۰:۴۱ پاسخ معمای 54 : 2 = تعداد چرخ در دوچرخه 11 = تعداد بازیکن تیم فوتبال رضوانه = 2 دل خسته =3 علمدار = 7 معمای 55 : در این چیستان و معما ی جالب آمده است که روزی عده ای وارد باغ گلابی شدند و به ترتیب ورودشان به باغ تعدادی گلابی چیدند به این صورت که نفر اول یک عدد گلابی ، نفر دوم دو عدد گلابی ، نفر سوم سه عدد گلابی و نفر چهارم . . . چیدند و در نهایت همه ی گلابی ها را رو ی هم ریختند و بین خودشان تقسیم کردند که به هر کدام دقیقا نه گلابی رسید حالا شما باید در این تست هوش حساب کنید چند نفر وارد باغ گلابی شده اند .
امتیاز = 5
پاسخ به: 120- ( معما) - namekarbary - ۲۲/خرداد/۹۳ ۰:۵۴ نقل قول:(1 + 2 + 3 + ... + n) / n = 9 |