![]() |
|
«حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» (/thread-10667.html) |
RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - t.kam67 - ۱۸/دی/۹۰ ۱۴:۵۱ من نميدونم چرا نظرم حذف شده!فقط گفته بودم اين بازي مطابق با اهداف جمهوري اسلامي نيست.ما حتي وزارت جنگ نداريم و وزارت دفاع داريم.اين يعني صلح طلبيم.درباره جهاد هم كه حكم رهبري لازمه.پس اين بازي بدون اجازه رهبر نبايد ساخته بشه، مگر اينكه بصورت غير آشكار اجازه صادر شده باشه. RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - فدک زهرا - ۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۱۰ بسم ا... سلام خبر ساخت این بازی رو صب تو سایت جنبش مصاف هم دیدم، اسمش محافظان ایرانه، خدا پشت و پناه و کمک کارشون باشه ان شا ا... التماس دعای فرج.... RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - t.kam67 - ۱۹/دی/۹۰ ۱۰:۴۱ (۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۱۰)فدک زهرا نوشته است: بسم ا... ما آخر نفهميديم اسمش حمله به اسرائيله يا محافظان ايران! ![]() ![]()
RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - فدک زهرا - ۲۰/دی/۹۰ ۱۲:۲۴ بسم ا... سلام من خبری رو گفتم که تو سایت جنبش مصاف دیدم IRANIAN GUARDS التماس دعای فرج....
RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - saeedG - ۳۰/فروردین/۹۱ ۴:۰۲ (۱۹/آذر/۹۰ ۲۱:۰۹)M59 نوشته است: ان شاءالله که موفق می شوند.اخلاص تنها فایده نداره باید تلاش زیادی هم بکنند به نظرم این اقدام ما علیه انها کمی نسنجیده است.این نشونه ی ضعف اوناست.فهمیدن واقعی نمیشه سرباز اورد تو ایران می خوان تو بازی این کاررو بکنند.اونا همینجوریشم محکومند.لازم نیست جوابشونو با ساختن یه بازی بدید که احتمالا قابل مقایسه با منوی اون بازی هم نباشه. RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - Mohammad - ۳۰/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۲ چیزی میشه درحد ماریو یا شایدم ماریو به تل آویو حمله میکند RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - Lord_Contemno - ۳۰/فروردین/۹۱ ۲۰:۳۸ یه بازی کال آف دیوتی میسازن کل اروپا رو میزنن خرد و خاکشیر میکنن، بعد بقیه هم کلی حال میکنن. بعد یه بازی میسازن میان تو ایران اونوقت خرید و فروش و نگهداریش جرمه، تازه میخوان یه حرکت فرهنگی هم ضدش انجام بدن بزنن پدر اسرائیل رو درآرن
RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - سجاد_ف - ۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۰ اول سلام دوم ،بهت بر نخوره! اگه یکم بیشتر به چیزایی که مینویسی فکر کنی بد نیست! بازی کال آف دیوتی که علیه کل اروپا یا ... نبوده که حالا با خورد کردن و به هم ریختن شهرها و ... باعث ناراحتی کسی بشه! بازی مربوط به جنگ دوم جهانیه و هدفش ایجاد انگیزه دفاع و بازپس گیری مناطقیه که توسط فرد خونخواری به نام هیتلر اشغال شده!با بازی مورد بحث خیلی فرق داره! این کجا و آن کجا...!
RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - fereydun - ۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۶ (۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۰)سجاد_ف نوشته است: اول سلام جنگ جهانی دوم؟!!!!! هیتلر؟!!!!! شما Call of Duty : modern warfare 3 رو بازی نکردی؟ RE: «حمله به تل آویو» پاسخ ایران به «بتلفیلد ۳» - t.kam67 - ۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۲۸ ببخشيد ولي تو كال آف ديوتي همرزماي شما هستن كه برج ايفل رو نابود ميكنن!نميگم ضد اروپايي بوده، ولي يه منظورايي هم داشته! |