![]() |
|
چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند (/thread-10813.html) |
RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - dark.knight - ۲/دی/۹۰ ۱:۲۴ (۲/دی/۹۰ ۱:۱۶)soldier نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۰:۵۰)dark.knight نوشته است: Game=my life خب حتما با خشونت سازگاری نداشتی اینو بازی کردی ! RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - soldier - ۲/دی/۹۰ ۱:۲۸ (۲/دی/۹۰ ۱:۲۴)dark.knight نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۱۶)soldier نوشته است: ببین شوالیه جان بحث سر این نیست که گیم پلی یا کیفیت این بازیا چطوره یا این که شما باهاش مشکلی داری یا نداری بحث سر اینه که تو هرطوری که به اون بازی نگاه کنی چه خوشت بیاد چه نیاد چه باهاش مشکل داشته باشی چه نداشته باشی این بازیا روی ضمیر نا خود آگاه تو تاثیر بدی میذاره رو ذهنت تاثیر میذاره و خودتم نمیفهمی. من آدمیم که تو یه شب هفت قسمته فیلم اره رو نگاه میکنم بعد تو میگی با خشونت سازگاری نداشتی؟ اصلا میدونی وارکرافت چیه؟ این بازی کجاش خشنه؟ RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - dark.knight - ۲/دی/۹۰ ۱:۳۲ (۲/دی/۹۰ ۱:۲۸)soldier نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۲۴)dark.knight نوشته است: خب حتما با خشونت سازگاری نداشتی اینو بازی کردی ! وارکرفت:یک بازی آنلاینه که کتابشم وجود داره و من قراره بخرم یخونمش!!!من بازی نکردم وار کرفت رو اما پسر داییم که بازی کرده عکساشم نشون داده به نظر تخیلی و تا حدی خشنه! RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - soldier - ۲/دی/۹۰ ۱:۴۶ (۲/دی/۹۰ ۱:۳۲)dark.knight نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۲۸)soldier نوشته است: من آدمیم که تو یه شب هفت قسمته فیلم اره رو نگاه میکنم بعد تو میگی با خشونت سازگاری نداشتی؟ ببین شوالیه جون این بازی هیچ خشونتی نداره تاثیراتش به این سادگیام نیست که فکر میکنی. RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - prince - ۲/دی/۹۰ ۱۷:۱۵ (۲/دی/۹۰ ۱:۴۶)soldier نوشته است:من فقط میگم دوتا بهترین بازی دنیاست و هیچ حرفی رو هم درباره دوتا قبول نمیکنم.حالا هرکی هرچی میخواد بگه.(۲/دی/۹۰ ۱:۳۲)dark.knight نوشته است: وارکرفت:یک بازی آنلاینه که کتابشم وجود داره و من قراره بخرم یخونمش!!!من بازی نکردم وار کرفت رو اما پسر داییم که بازی کرده عکساشم نشون داده به نظر تخیلی و تا حدی خشنه! RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - prince - ۲/دی/۹۰ ۱۸:۰۵ (۲/دی/۹۰ ۱۷:۲۳)Asal_lrrtm1 نوشته است: خوب این بازیها مهیج ترند مخصوصا برای پسرها...الان دیگه این بازی ها راحت تو مدارس هم دست به دست میچرخه...برادر کوچیک من از درس و غذا خوردنش برا این بازی ها میزنه...به فرض هم که این بازی ها جمع شه آیا بازی های ایرانی یا مذهبیمون میتونن جای این بازی هارو بگیرنن؟؟؟؟never!!!!!!!!!!!! RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - amir-kratos - ۱۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۳ نقل قول:پس چرا عرضه ی انحراف ما رو ندارن؟ ![]() نقل قول:یعنی هر کی بازی نمیکنه خوش اخلاقه؟!؟!؟!؟!؟!
RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - آناستازیا - ۲۱/خرداد/۹۲ ۱:۰۵ به خاطر این که یه نمونه درست حسابیش تو کشور نیست چون هیچ بازی اسلامی رو پیدا نمی کنی که انقدر گرافیک و هوش مصنوعیش بالا باشه که گیمر رو جذب کنه چون تمامی بازی های دیگه همشون یه محور رو دارن و تنوع ندارن چون گیمر با بازی کردن بازی های دیگه حس هیجان وکنجکاوی درش ایجاد نمیشه.... خداوکیلی بازی های کشور خودمون.....شما به اون می گید گرافیک؟ گرافیک های مانگا های چهار صد سال پیش ژاپن از انیمیشن های الان ما بهترن .... مثلا همین تهران نمیدونم چند.....خدا وکیلی چقدر خرجش شد؟.....چه ارزشی داشت؟.... من میخواستم این صنعت رو در کشور گسترش بدم اما وقتی در این زمینه مطالعه کردم انقدر محدودیت برای ساخت بازی وجود داره که ادم دلسرد میشه!! شما یه بازی درست حسابی اسلامی-ایرانی معرفی کنین که به درد بخوره من خودم به شخصه هرچی دیول می کرای و تکن و کروشیتسوجی و ایناست میذارم کنار!!!!! RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - mahdis - ۲۱/خرداد/۹۲ ۲:۳۴ من نمیدونم چرا بشر هرچی رو که میدونه بدتره بیشتر میره سراغش ![]() ![]()
RE: چرا بااین که میدانندبازیها شیطانی است بازم بازی میکنند - PWLG - ۲۴/خرداد/۹۲ ۴:۰۵ به نام خدا چون لذت بخشه، چون به آدم آرامش میده چون مارو میبره به جایی که تو واقعیت هیچ وقت بهش نمیرسیم. چون اونموقع لازم نیست به بدبختیام فکر کنم، لازم نیست به هیچی فکرکنم. من به شخصه وقتی که اساسین بازی میکنم بیشتر ازهمیشه احساس آرامش میکنم. استریت فایترو که دیگه نگو. |