تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بررسی هری پاتر - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+--- موضوع: بررسی هری پاتر (/thread-1240.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - دیدگاه نوین - ۱۸/آذر/۹۰ ۰:۵۹

نه worldandiran
جان ، اینکه هری پاتر غربی است شکی نیست . اما هر چیزی که به غرب و هالیوود ربط داده بشه که بد نیست .
اولا 2012 و هری پاتر و... به دست آمریکا ساخته شدند ، بنابراین طبیعی است که منجی هم آمریکایی باشه . همونطور که اگه مشابه همین را ایران ساخته بود قهرمان فیلم ایرانی میشد . حتی اعتقاد ما در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم همینطوره . ما هم اعتقاد داریم منجی نهایی جهان فردی مسلمان و شیعه است مثل خودمان نه فردی بنگلادشی !!!
دوما هری پاتر یک نماد ضد نژاد پرستی و شیطانی است . طوری که جبهه باطل با عقاید نژاد پرستانه قدرت میگیره ولی در نهایت نابود میشه .
new PopupMenu("profilelink_72861");

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - فدايي ولايت - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۱۵

اما فيلمي مثل 2012، فيلم عادي اي نيست كه اين طوري در موردش صحبت ميكنين.تو 2012،از نظر اونا تو اون فيلم،امام زمان باعث بدبختي و نابودي جامعه هست كه تو اين ميون خونواده اي آمريكايي ميان و دنيا رو نجات ميدن!
تو هري پاتر،گرچه شما اثري از امام زمان نميبيني اما همون مفهوم رو ميرسونه.
اگه دليل قانع كننده اي بر ضد اين حرف داريد بفرماييد...

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - دیدگاه نوین - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۲۳

(۱۸/آذر/۹۰ ۱:۱۵)worldandiran نوشته است:  اما فيلمي مثل 2012، فيلم عادي اي نيست كه اين طوري در موردش صحبت ميكنين.تو 2012،از نظر اونا تو اون فيلم،امام زمان باعث بدبختي و نابودي جامعه هست كه تو اين ميون خونواده اي آمريكايي ميان و دنيا رو نجات ميدن!
تو هري پاتر،گرچه شما اثري از امام زمان نميبيني اما همون مفهوم رو ميرسونه.
اگه دليل قانع كننده اي بر ضد اين حرف داريد بفرماييد...

شاید حافظه من خوب کار نمی کنه . اصلا یادم نمیاد که تو 2012 ، امام زمان رو به عنوان عامل نابودی دنیا معرفی کنه .
در ضمن اینکه هالیوود در فیلم یک جبهه باطل رو نشان بده ، که دلیل نمیشه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ربط داده بشه . یک جبهه حق یک جبهه باط رو نابود میکنه . کجای این ضد مهدویت است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن به نظر من 2012 بیشتر برای انتخابات ریاست جمهوری اوباما ساخته شده . اگه دقت کنید اوباما تنها رییس جمهور سیاه پوست تاریخ آمریکا است . بنابراین اینکه تو فیلم یک رییس جمهور سیاه پوست رو نشون بده که مردمش رو دوست داره و میخواد کنار مردم بمیره ، اونم تو سال 2012 که زمان انتخابات است ، واقعا نشون میده که فیلم انتخاباتی است .

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - Mohammad Trust - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۲۳

به جرات میتونم بگم که کتاب هری پاتر ، پر طرفدار ترین مجموعه داستانی قرن اخیره.

من هم با اون بزرگ شدم. مخصوصا که سن شخصیت های داستان تقریبا با ما یکی بود.

توی تمام ماجراهای تخیلی ، نماد هایی از شیطان پرستی وجود داره.

ولی اکثر وقت ها نقش شکست خورده رو بازی میکنن.

توی مجموعه هری پاتر هم در اخر نیروی شیطانی از بین میره. همچنین توی مجموعه ی ارباب حلقه ها.

ولی من واقعا از ین مجموعه خیلی چیزا یاد گرفتم.

مثلا هیچ وقت پشت دوستمون رو خالی نذاریم. یا حتی به دوستی که عقیده ی کاملا مخالفمون رو داره کمک کنیم. یا فدا کار باشیم.

خیلی مجموعه جالبی بود.

http://www.dementor.ir

اینم سایت تخصصی بررسی هری پاتر که چندین ساله با هری پاتر پیش میره حتی بعد از اتمام این مجموعه.

یکی از بهترین سایت های جهان در مورد هری پاتر هستش بر اساس گفته ی نویسنده ی مجموعه هری پاتر ( جی کی رولینگ)

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - فدايي ولايت - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۲۸

نقل قول:توی تمام ماجراهای تخیلی ، نماد هایی از شیطان پرستی وجود داره.

توی مجموعه هری پاتر هم در اخر نیروی شیطانی از بین میره. همچنین توی مجموعه ی ارباب حلقه ها.

ولی من واقعا از ین مجموعه خیلی چیزا یاد گرفتم.و...
به عقيده من،اون ها تو هر فيلم و داستاني كه ميسازن،چند تا نكته اخلاقي مثبت هم ميذارن كه مخاطبان،بنا بر چيزهاي مثبت معدود،چيز هاي منفي بيشتري رو دريافت كنن.اين كه يك نكته مثبت بذارن و ده تا منفي،نكته بارزيه.مثلا تو اخبار هاشون كاملا احساس ميشه!

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - SideofGames - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۳۲

(۱۸/آذر/۹۰ ۱:۲۳)دیدگاه نوین نوشته است:  شاید حافظه من خوب کار نمی کنه . اصلا یادم نمیاد که تو 2012 ، امام زمان رو به عنوان عامل نابودی دنیا معرفی کنه .
در ضمن اینکه هالیوود در فیلم یک جبهه باطل رو نشان بده ، که دلیل نمیشه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ربط داده بشه . یک جبهه حق یک جبهه باط رو نابود میکنه . کجای این ضد مهدویت است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن به نظر من 2012 بیشتر برای انتخابات ریاست جمهوری اوباما ساخته شده . اگه دقت کنید اوباما تنها رییس جمهور سیاه پوست تاریخ آمریکا است . بنابراین اینکه تو فیلم یک رییس جمهور سیاه پوست رو نشون بده که مردمش رو دوست داره و میخواد کنار مردم بمیره ، اونم تو سال 2012 که زمان انتخابات است ، واقعا نشون میده که فیلم انتخاباتی است .

دوست عزیز کی تو هالیوود که یه صنعت فوق تخصصی هست میاد مستقیم بگه آقا این امام زمانه!!!!!!Blush

چیزی ضد مهدویت نیست. به شرطی که تعریف حق و باطل چی باشهSmile

اوباما رو باهات موافقم. البته خیلی قبل تر زمینه اش تو سریال 24 دیده شد.

یکی بیاد تاپیک رو منتقل کنهDodgyDodgyDodgy

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - دیدگاه نوین - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۳۲

(۱۸/آذر/۹۰ ۱:۲۸)worldandiran نوشته است:  
نقل قول:توی تمام ماجراهای تخیلی ، نماد هایی از شیطان پرستی وجود داره.

ولی من واقعا از ین مجموعه خیلی چیزا یاد گرفتم.و...

به عقيده من،اون ها تو هر فيلم و داستاني كه ميسازن،چند تا نكته اخلاقي مثبت هم ميذارن كه مخاطبان،بنا بر چيزهاي مثبت معدود،چيز هاي منفي بيشتري رو دريافت كنن.اين كه يك نكته مثبت بذارن و ده تا منفي،نكته بارزيه.مثلا تو اخبار هاشون كاملا احساس ميشه!

اتفاقا ، ده تا مثبت داره و یک منفی . میشه نکات منفی رو بهم بگی ؟ ... مثلا تو اخبار احساسی میشه یعنی چی ؟؟؟Dodgy
(۱۸/آذر/۹۰ ۱:۳۲)SideofGames نوشته است:  
(۱۸/آذر/۹۰ ۱:۲۳)دیدگاه نوین نوشته است:  شاید حافظه من خوب کار نمی کنه . اصلا یادم نمیاد که تو 2012 ، امام زمان رو به عنوان عامل نابودی دنیا معرفی کنه .

دوست عزیز کی تو هالیوود که یه صنعت فوق تخصصی هست میاد مستقیم بگه آقا این امام زمانه!!!!!!Blush

چیزی ضد مهدویت نیست. به شرطی که تعریف حق و باطل چی باشهSmile

اوباما رو باهات موافقم. البته خیلی قبل تر زمینه اش تو سریال 24 دیده شد.

یکی بیاد تاپیک رو منتقل کنهDodgyDodgyDodgy

جانم ، وقتی اون نگفته که این امام زمان است ، شما از کجا فهمیدی منظورش اینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه علم غیب داری ما خبر نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
اینو یادت باشه ، اگه قراره یک چیزی همه گیر بشه باید برا مخاطب عام ساخته شود . اینکه شما یه چیزی رو با هزار کنایه از فیلم دربیاری و بگی این امام زمان منظورشه ، دیگه مخاطب عام معنی نمیده و همه گیر نمیشه ...

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - SideofGames - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۴۲

این حرفا از دیدگاه نوین بعیده!!!!!!!HuhHuh
مخاطب عام رو نباید بهش بگی، هنر به اینه که بهش ناخواسته القا بشه!!!
تو این انجمن خیلی راجع به این موضوع ها بحث شده!!!!HuhHuhHuh

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - دیدگاه نوین - ۱۸/آذر/۹۰ ۱:۴۹

(۱۸/آذر/۹۰ ۱:۴۲)SideofGames نوشته است:  این حرفا از دیدگاه نوین بعیده!!!!!!!HuhHuh
مخاطب عام رو نباید بهش بگی، هنر به اینه که بهش ناخواسته القا بشه!!!
تو این انجمن خیلی راجع به این موضوع ها بحث شده!!!!HuhHuhHuh

آخه اشتباهت همینجاست ... !!!!!!!!!!WinkWink
فکر کن تو جای اون افرادی که هالیوود رو هدایت می کنند هستی ... حالا میلونها دلار خرج ساخت یک فیلم کردی که ممکنه خرجش در نیاد و سعی داری یک آمادگی رو در نسل جوان برای مقابله با اندیشه های دینی خصوصا اسلام و خصوصا مهدیوت ایجاد کنی .
به نظرت اون نسل جوان میتونه لایه های عمیق منظور تو رو در فلم که با هزار و یک کنایه منتقل کردی درک کنه ؟؟؟ مسلما نمیتونه . پس همه دلار هات حروم میشه و به جز یک عده خاص هیچکس نمیفمه چی میگی !!!!!!!!!!!!! پس تو (یعنی همون کسایی که هالیوود رو هدایت می کنند ) احمقانه عمل کردی .............................

RE: دفاع از هری پاتر ... ( با انصاف و بی تعصب بخوانید ) - shafagh_mah - ۱۸/آذر/۹۰ ۹:۵۹

سلام
ببخشید وسط بحث وارد شدم.
من فقط یه سوال دارم:چرا از بین این همه داستان خوب باید از داستانی فیلم بسازن که همش مربوط به جادوگری و موجودات غیر عادی و این جور چیز ها میشه؟
این حرکت حساب شده نیست؟
من کاری با خانم رولینگ ندارم (این رو هم بگم که به خانم رولینگ هم اعتماد ندارم که این کتاب رو خودش نوشته باشه) و با کتاب هم کاری ندارم.اما ساخت فیلم به طور حتم در مسیر یک سری اهداف ساخته شد.