![]() |
|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 91 (/forum-72.html) +----- موضوع: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" (/thread-21169.html) |
RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - Mahdy2021 - ۱/آبان/۹۱ ۱۳:۱۳ (۱/آبان/۹۱ ۱۲:۵۷)Amir نوشته است: شبیه طرح سوال از رئیس جمهور شد پاسخت . احتمالا شما دنبال پاسخ خاصی میگشتی که خوب در افکار من حتما وجود نداره ![]() مثلا در مورد اینکه اسامی ناظران رو نوشتی خوب من باید چی بگم؟ انتقاد و اشکالی که اگر باشه نمیشه گفت عمومی همش باید خوبی بگم که اونم بی مزه میشه و کلیشه ای یکی از انتقادات کاربران این بود که تالار شده مجلس شعر و یکی شعری میخونه و بقیه میگن به به!
RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - دل خسته - ۱/آبان/۹۱ ۱۳:۵۱ سلام اه شما هم مشهد بودید؟ من متاسفانه به علت فوت یکی از اقوام نزدیک و تشییع جنازه نتونستم ببینمتون. من چند تا سوال سخت هم از شما می پرسم. - شما و آقای بیداری اندیشه (اسم ایشون رو نمی دونم) در سایت فعالیت دارید و من با هردوی شما برخورد داشتم ، لطف کنید و شرح وظایفتون رو برای بنده بگید. - شما و آقای بیداری اندیشه هر کدوم یک نوع برخورد دارید ، دلیلش چیه؟ مثلا ایشون معمولا لطیف پاسخ می دند ، اما شما خشک برخورد می کنید و تا به حال برای خود من چند بار عجیب بوده ، آیا به دلیل مسائل خاصی شما با برادران اینجا خشک برخورد می کنید؟ -لطفا تحصیلات ، سن ، این که پدر هستید یا نه ، و این که چه تخصص هایی دارید و در نهایت این که چه طرز فکری دارید (بیشتر اعتقادی و اخلاقی) و به چه نظریه پردازانی ارادت دارید و پیروی اون ها رو می کنید رو مشخص کنید (مثلا با فلان عالم خوب ارتباط برقرار می کنم و ...) RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - SAViOR - ۱/آبان/۹۱ ۱۳:۵۳ سلام ، آقا اجازه ما هم چند تا سوال بپرسیم ؟! ![]() 1- چرا پیغام بازدید کننده پروفایل رو فعال نمیکنید ؟ 2- تصاویر هدر سایت رو چه کسی طراحی میکنه ؟ 3- آیا امنیت سایت در حدی هست که نگران هک شدن سایت نباشیم ؟ 4- چرا واسه سایت یه آپلودسنتر نمیزارید که فایلها رو اونجا آپ کنیم ؟ 5- من به بیداری اندیشه از 20 ، 20 میدم شما چطور ؟ موفق باشید . RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - Mahdy2021 - ۱/آبان/۹۱ ۱۴:۱۶ (۱/آبان/۹۱ ۱۳:۵۱)دل خسته نوشته است: سلام سلام بنده توفیق نداشتم من بیشتر روی مسائل فنی و ظاهری وقت میزارم و ایشون روی حل کردن اختلافات و مسائل محتوایی ولی مرز مشخصی وجود نداره خوب 2 تا آدم متفاوت حتما اخلاقشون متفاوته یکی در شهر بزرگ و پر از خطر و دردسر تهران بزرگ شده و زیادی سخت گیره یکی در شهر زیبا و فرهنگی شیراز بزرگ شده و طبع آرامی داره اگر شما قاطعیت و سختگیری رو خشکلی تلقی می کنید، برداشت شماست. مدیریت یک مجموعه که با سلام و صلوات جلو نمیره مثلا برخی هیچ اعتنایی به قوانین تالار ندارن در حالیکه مدت زیادیه که در تالار هستن. خوب شما در جامعه بی قانونی هم داشته باشی، پلیس نمیاد با روبوسی قضیه رو فیصله بده سوال آخرتون رو که اغلبش رو جواب دادم در سوالات قبل در تاریخ معاصر افرادی مثل امام خمینی رو خیلی می پسندم ایشون به معنای واقعی کلمه عالم با عمل هستند و یک سخنرانی ایشان در سال 42 آتش به همه عالم زد حالا شما بیا با سخنرانی ها و وعظهای برخی مقایسه کن که ادعا هم زیاد دارن ولی یک نفر رو هم تکون نمیده جاذبه و دافعه ایشون زبانزد عام و خاص است تدبیر و مدیریت ایشون و ..... (۱/آبان/۹۱ ۱۳:۵۳)SAEID نوشته است: سلام ، آقا اجازه ما هم چند تا سوال بپرسیم ؟! اجازه ما هم دست شماست ![]() 1- متاسفانه از هدف تالار دور میشیم. دوستی خیلی اصرار داشت که تعداد پیام خصوصی زیاد بشه. منم گفتم چشم.... کمی بعد اومد گفت پیام خصوصی ها شده محل ...... عجب خواسته اشتباهی داشتیم ![]() 2- http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16026.html 3- هیچ صاحب سیستم نرم افزاری ادعا نمیکنه که امنیت 100% داره. ولی خوب طی این 2 سال که به خواست خدا مشکلی نداشتیم 4- چون مسئولیت داره و البته یکمی هم هزینه بر است. بیشتر مورد اول مهمه که باید فقط چند ناظر برای اون بزاریم.... لطفا از پرشین گیگ استفاده کنید 5- به نظر من اگر فقط یک نفر با وجود این تالار کمی بیدار بشه، تالار به کمال رسیده. ولی کمال هم مراتب داره ![]() یا علی RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - دل خسته - ۱/آبان/۹۱ ۱۴:۴۶ (۱/آبان/۹۱ ۱۴:۱۶)Mahdy2021 نوشته است: اگر شما قاطعیت و سختگیری رو خشکلی تلقی می کنید، برداشت شماست. مدیریت یک مجموعه که با سلام و صلوات جلو نمیرهسلام نه بابا کی به خشکلی کار داشت ![]() اما خوب فکر نمی کنید اگر کمی برخورد های نرم تری داشته باشید جاذبه بیشتری خواهید داشتید؟ همین مرحوم امام رضوان الله علیه هم با ضعفا و مردم اکثرا رابطه نرمی داشتند ، فقط با مستکبرین مثل خودشون بودند،یعنی من خودم ، اگر شما کمی نرم تر بودید بهتر حرف شما رو می خوندم. RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - Mahdy2021 - ۱/آبان/۹۱ ۱۵:۱۹ (۱/آبان/۹۱ ۱۴:۴۶)دل خسته نوشته است: سلام سلام من اخیرا اتفاقا سعی کردم صحبتهام نرم باشه و البته لحن سخن گفتنم با افراد متفاوت یکسان نبوده و نخواهد بود با کاربر جدید سعی میکنم خیلی دست باز تر رفتار کنم با افرادی که سعی می کنند روابط دوستانه باشه هم همینطور و متقابلا اما وقتی شخصی ماهها در تالار عضوه و شرایط اینجا رو میدونه و میاد قانون شکنی میکنه و حرف نامربوط میزنه که نرم حرف زدن جری ترش هم میکنه برخی همیشه لحن طلبکارانه و حساب کشی دارن. من هم با این افراد کاملا رسمی حرف میزنم و نمیزارم سوء استفاده ای بشه به هر حل ان شاء الله اگر روزی خودتون مدیر هر مجموعه ای باشید خواهید دید که بدون قاطعیت کلاتون پس معرکس... هر کسی هر کاری دلش میخواد انجام میده
RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - رمز شب - ۱/آبان/۹۱ ۱۵:۱۹ سلام چه طراحی این نیمکته بامزه هست ![]() یه سوال وقتی فهمیدید که عبدالله هاشم توی مستند ظهور دو به انحراف کشیده شده سعی نکردید از طریق تالار یا به عنوان مدیر تالار که به انتشار مستند یک خیلی کمک کردید,باهاش ارتباط برقرار کنید که چرا و به چه دلیل این کا رو کرده؟؟!! دو سوال ![]() شما دانشجو باراجین هستید؟ سه سوال سوالی نیست موفق باشید
RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - دل خسته - ۱/آبان/۹۱ ۱۵:۴۳ (۳۰/مهر/۹۱ ۱۴:۱۷)مسافر نوشته است: فقط امیدوارم اسم اون یکی آیدی تون علی 110 نباشه.سلام گل گفتی ، من هم همیشه حس می کردم این دو نفر شبیه هم هستند ها! پس بگو ماجرا چی بوده! (الآن بن می شم به جرم احتمالات ... ) RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - علمدار133 - ۱/آبان/۹۱ ۱۶:۲۷ آقا مهدی چه بلائی سر سنت اومد دیگه پیداش نیست؟ دلم تنگید البته نمیخوام بدبین باشم ها اما یه جورائی انگار......ولش کن [font=Arial][/font] RE: نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" - MAHDI59 - ۱/آبان/۹۱ ۲۳:۱۱ سلام برادر اگه تو شرایطی گیر کنی که مجبور شی بین مرگ من ! و خودت ! یکی رو انتخاب کنی چه انتخابی میکنی؟ |