![]() |
|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +--- موضوع: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه (/thread-214.html) |
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - MohammadSadra - ۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۵ آقا مهدی، ممنون برادر گلم، من کلی خوشحال شدم. آقا مهدی حالا سقف امتیازی رو که می تونم بدم اضافه می کنی؟ راستی کاربر فعال یعنی چی؟ RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Mahdy2021 - ۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۲۱ (۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۵)MohammadSadra نوشته است: آقا مهدی، ممنون برادر گلم، من کلی خوشحال شدم.سلام پست اول رو مطالعه بفرمایید امتیاز که سقفش با افزایش گروه کاربری اضافه میشه و نمیشه برای اشخاص اضافه کرد.... بالاخره همه چیز در این دنیا محدودیت داره بزارید اعتبارات هم محدودیت قابل توجهی داشته باشه که به یک چیز دم دستی تبدیل نشهوگرنه ما الان تشکر رو داریم که نامحدوده و انگار دیگه برای کسی مهم نیست RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - saloomeh - ۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۲۹ سلام آقا Mahdy2021 برادر بزرگوار !ممنون از اینکه رنگی شدم ! امیدوارم شایسته این عنوان باشم .راستی آقا مهدی برای سقف اعتبار برادرمون محمد صدرا هم یه فکری بکنید . البته باتوجه به روح دریایی ایشون فکر میکنم سقف پیشنهادی ایشون از 1000+شروع بشه !!! حالا خود دانید ....
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - EMPERATOR - ۱۷/دی/۹۰ ۱۷:۰۹ به همه ی عزیزانی که اسمشون رنگی رنگی شده ولی دلشون هنوز یک رنگ[/u] [b]و با صفست تبریک می گم امیدوارم این کاربران فعالی موفق تر از قبل باشند! در ضمن ممنون از آقای مهدی 2021 که هنوز هم کاربر فعال انتخاب می کنند RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - میلاد.م - ۱۷/دی/۹۰ ۱۷:۴۱ بسم الله. . اول از مدیر تشکر میکنم بابت مهیا کردن فضای مفید تالار ... . آقا من فکر کردم امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کرده اینهمه پیام برام اومده.ولی نگو رنگی شده ایم. :-) . البته دوست نداشتم که تاپیک را بیخود شلوغ کنم اما ..با اجازه چند جمله ای بگم. . در فضای تالار که کاربر فعال را روی پارامتر هایی انتخاب میکنند که مشخص است .. اما در حقیقت (نزد خدا) کاربر فعال کسی است که مختصر و مفید پست میدهد، . هر چند شاید از جهاتی ناقص ولی برای خدا کار می کند.(و خدا هم برکت می دهد و کامل میشود.) نه برای تشکر دیگران و اعتبار و این ها. حتما کسی که یک پست برای خدا گذاشته بهتر از کسی است (مثل من) که یا برای نشان دادن خود و برانگیختن تحسین دیگران.یا برای دل (نفس) خود.یا برای .... کار کرده. تازه این اول کار است . وسط کار هم که غرور و... در انتها هم که ریا و .... . نتیجه اینکه بنده نتوانستم یک پست پیدا کنم که برای خدا زده باشم. چه رسد به اینکه کاری را برای رضای او انجام دهم.و فعال باشم. و فعالیت بدرد نخوری داشته ام... . پس بنده بهتر است بروم غاز بچرانم. و در حقیقت (نزد خدا و امام زمان ( عج)) بنده کاربر سربار هستم....متاسفانه . . دعا کنید که سربار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نباشم. RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Agha sayyed - ۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۴۷ بسم الرب الحسین السلام علی اسیر الکربات و قتیل العبرات سلام علیکم با تبریک به دوستان گلم ،عزیزانم جناب miley ، MohammadSadra ،حسن عزتی و خواهرم saloomeh . انشاالله که همانگونه که رتبه تالاریتان رنگین شده وبه بالا میرود ، رتبه اخرویتان روز به روز فزونی یابد . امیدوارم که نوشته های زیبا و مفیدتان را بیش از پیش ببینیم و بخوانیم و توفیقات الهی بیش از این نصیبتان گردد. امید که روزی همه دوستان و یاران خوبم در تالار را با رتبه مدیریت تالار مشاهده نمایم و هر کدام به اندازه مدیریت تالار جهت پیشبرد اهداف والای تالار کوشش نمایند. لازم می دانم از برادر گلم و عزیز دلم جناب مسافر ( آقا سَید محمد) به پاس زحماتشان در این مدت قدردانی نمایم که ایشان وظیفه ای سنگین به عهده دارند و خداوند در تمامی لحظات خداییشان رهنمونشان باشد ، انشاالله. خداوند به همه مان توفیق خدایی شدن عطا نماید. آقا سَـیّد. الّلهم انّی اَشهُدکَ اَنّی ولیٌ لِمن والاهُ و عدوٌ لِمن عاداهُ موفق باشید و خدایی. RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - mohammad74 - ۱۷/دی/۹۰ ۲۰:۵۴ برادران عزیزم محمد صدرا و حسن عزتی و miley و خواهر عزیزم saloomeh پیشرفت شما رو در تالار بهتون تبریک میگم و امیدوارم که درجات بالاتر نصیب شما بشه و در زندگی هم موفق باشید.
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - jkb - ۱۷/دی/۹۰ ۲۲:۱۰ سلام تبریک به اعضای فعال جدید وخسته نباشید به همه اعضای که در این تالار خدمت می کنند. تالاری که یک شهید دارد و امیدوارم تعدادش بیشتر شود(آمین) RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - انتصـار - ۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۳۰ سلام به همه تبریک میگم به دوستانی که کاربر فعال شدن ![]() miley ، MohammadSadra ،حسن عزتی و saloomeh shafagh_mah ان شاء الله تو همه ی ابعاد زندگی تون موفق باشید RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - 7parsa4 - ۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۱۳ آقا مهدی آفرین به شما با این انتخاب هاتون این 4 نفر miley ، MohammadSadra ،حسن عزتی و saloomeh که جدیدا کاربر فعال شدن واقع حقشون بود پست های خیلی خوبی مینویسند به کاربرای فعال جدید تبریک میگم (و همچنین باید قول بدین یه جاهایی که کمکی چیزی خواستیم هوامونو داشته باشینا )
|