تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بد نام کردن حجامت در کتب درسی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: طب و تغذیه (/forum-35.html)
+--- موضوع: بد نام کردن حجامت در کتب درسی (/thread-22916.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - درست پسند - ۷/دی/۹۱ ۲:۱۱

به همین راحتی ابن سینا و بقیه پزشکان برتر تاریخ رو از علم بیرون میندازه!

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - bahman6307 - ۷/دی/۹۱ ۲:۱۱

بسم الله الرحمن الرحیم
کسی که مطلبی رو نخواد قبول کنه اگه تا قیامت هم براش دلیل بیاری قبول نمیکنه

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - آرام 2 - ۷/دی/۹۱ ۴:۰۵

سلام
ما تو خونوادمون هر سال حزیران میریم پیش دکتر طب سنتیمون و حجامت می کنیم واقعا که عالیه
من خودم تا حالا 4یا5 مرتبه حجامت کردم خیلی خوبه
در ضمن کسی که با این همه جواب قانع کننده بازم میگه دلیل بیارین یعنی کلا باید آدم بهش شک کنه که اینا همش بهونشه دنبال چیزه دیگه ایه هدفش تخریب طب سنتیه
درضمن کسایی که میگن حجامت جزء راههای انتقال ایدز هست واقعا براشون متاسفم چون مثل اینکه از نزدیک ندیدن که تماما بهداشتی انجام میشه از تیغ گرفته تا لیوان بادکش تا ظرفی که خون توش خالی میشه و همش یکبار مصرفه و برای هر فرد جدا
به هر حال هر کسی باور نمیکنه فوایدشو یه مرتبه امتحان کنه...البته با نظر پزشک طب سنتی

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - ایرانی - ۷/دی/۹۱ ۷:۱۸

نقل قول:درضمن کسایی که میگن حجامت جزء راههای انتقال ایدز هست واقعا براشون متاسفم چون مثل اینکه از نزدیک ندیدن که تماما بهداشتی انجام میشه از تیغ گرفته تا لیوان بادکش تا ظرفی که خون توش خالی میشه و همش یکبار مصرفه و برای هر فرد جدا

البته من تاکنون نه حجامت کرده و نه از نزدیک این عمل را مشاهده کرده ام. اما فکر می کنم از آنجا که انجام این عمل مانند عمل اهدای خون تحت نظر سازمانهای مربوطه نیست و ممکن است افرادی اقدام به انجام این عمل کنند که رعایت بهداشت را ننمایند بهتر است با احتیاط درباره آن نظر بدهیم. همانطور که می دانیم دفع ضرر احتمالی واجب است. یعنی چون نمیتوان صددرصد بر کار افراد حجامت گر نظارت کرد بهتر است آن را محدود کرد تا کسی صدمه نبیند و این به معنای مخالفت با حجامت یا دستورات اسلام نیست.

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - aboutorab - ۷/دی/۹۱ ۱۳:۲۵

(۷/دی/۹۱ ۷:۱۸)آتنا محمدی نوشته است:  البته من تاکنون نه حجامت کرده و نه از نزدیک این عمل را مشاهده کرده ام. اما فکر می کنم از آنجا که انجام این عمل مانند عمل اهدای خون تحت نظر سازمانهای مربوطه نیست

با سلام و عرض ادب
من بارها حجامت كرده ام و ديده ام . برعكس نظر شما هميشه تحت نظر پزشك بوده و ايشون از پزشكان عمومي داراي مطب و عضو انجمن حجامت ايران نيز هست .[/b]

[b] و ممکن است افرادی اقدام به انجام این عمل کنند که رعایت بهداشت را ننمایند بهتر است با احتیاط درباره آن نظر بدهیم.

بله غير ممكن هم نيست . افرادي هم بدون رعايت اصول بهداشتي اقدام به چنين عملي نمايند .

همانطور که می دانیم دفع ضرر احتمالی واجب است.

دفع ضرر موافقم . ترس بيهوده نه . تحقيق ضرر ندارد

یعنی چون نمیتوان صددرصد بر کار افراد حجامت گر نظارت کرد بهتر است آن را محدود کرد.

اينو بايد با ديدن و مشاهده بررسي كرد نه اينكه از شنيده ها و نوشته ها پيش داوري كرد . منظورم به شما نيست بلكه به برخي از دوستان كه نظراتي در رد اين عمل سفارش شده پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دارند .

[/b]

[b]و این به معنای مخالفت با حجامت یا دستورات اسلام نیست.

خدا خيرت بده
موفق باشيد
يا علي عليه السلام

نوشته هاي با رنگ آبي از بنده هست .

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - مهدی2012 - ۱۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۱۴

اینا همه پدربزرگ ها و مادربزرگ های ما هر روز حجامت کردند ندیدیم یه بار ایدز بگیرن چه حرف هایی میزنند. البته پیش دکتر رفتن و استفاده از وسایل یکبار مصرف خیلی خوبه.
ولی زالو از حجامت خیلی بهتره پدربزرگم نمیدونم پاش چی شده بود که سیاه شده بود یکی از اقوامش رفته بود از رودخونه یه زالو گرفته بود انداخته بود رو پاش معجزه کرد و خوب شد.
اینا همه فکر های منفی و بد بینی همش به خود آدم برمیگرده وقتی میبینی اینا همه آدم با حجامت و زالو خوب شدن دیگه دلیل علمی رو بذار دم کوزه آب بخوره.
اینقد واسه ما علم علم میکنن همین علم هزاران نفر رو کشته. مگه علم اشتباه نمیکنه علم که دائما در حال تغییره و همش نظریه جدید میاد.
خوش به حال ما که اهل بیت رو داریم و میتونیم اینقد بهره از حدیثاشون ببریم.
اینجا رو هم یه سر بزنین خیلی خوبه
http://www.iraniantherapy.com/fashafayaftegan.aspx

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - مرغ باغ ملکوت - ۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۵۶

حجامت اگه توسط پزشک و با وسایل استریل و یکبار مصرف انجام بشه نمی تونه باعث انتقال بیماری ها بشه اما مشکل، حجامت های خونگی است
من دندانپزشک هستم و یکی از بیماران خودم که فوق العاده هم زن مومنی بود متاسفانه هپاتیت داشت وقتی ازش پرسیدم چطوری مبتلا شده گفت حجامت خونگی کرده.
مساله تخریب حجامت نیست بلکه هدف رعایت شرایط استریل و افزایش آگاهی مردمه. آمار ایدز و هپاتیت توی کشور ما متاسفانه خیلی بالاتر از اونی که فکرشو می کنیم و واقعا لازمه که این آموزش ها و اطلاع رسانی ها صورت بگیره.

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - pari74bala - ۲۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۲

(۵/دی/۹۱ ۹:۵۸)مردتنهای شب نوشته است:  یک مرجع(رفرنس) معتبر علمی بیاور که حجامت مفید است ! ( حاشا و کلا که نمی توانید )

دوست عزیز الان چند سالی هست که حجامت حتی در کشور های پیشرفته دنیا هم صورت می گیرد .یکی از فواید آن ابن است که خون های کثیف از بدن خارج می شود.
در سال ها پیش این کار توسط شاخ بز صورت می گرفت ولی در حال حاضر این کار توسط پزشکان و وسایل بهداشتی صورت می گیرد.

RE: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - Yaser_h2011 - ۲۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۴۹

(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۵۲)pari74bala نوشته است:  دوست عزیز الان چند سالی هست که حجامت حتی در کشور های پیشرفته دنیا هم صورت می گیرد .یکی از فواید آن ابن است که خون های کثیف از بدن خارج می شود.
در سال ها پیش این کار توسط شاخ بز صورت می گرفت ولی در حال حاضر این کار توسط پزشکان و وسایل بهداشتی صورت می گیرد.
راست میگه حجامت که حتی تو کتب دینی هم توصیه شده حتی زمان هایی از سال هم به عنوان بهترین روز انتخاب شدن !!! واسه بدن هم مفیده و اونایی هم که انجام دادن میگن خیلی تاثیر مثبت داشته در اونا !
من خودم حجامت نکردم چون یه خورده میترسم ... Big Grin
اگه شد یه جدول میزارم تا ثابت کنم که حرف بالام درسته !

پاسخ به: بد نام کردن حجامت در کتب درسی - آیدا77 - ۶/مرداد/۹۳ ۰:۰۵

منم امسال اول بودم فکرکردم چیزبدیه روم نشدازکسی بپرسم
مرسی که گفتین
لایک دارینWink