![]() |
|
کارگاه خلاقیت - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: کارگاه خلاقیت (/thread-23320.html) |
پاسخ به: کارگاه خلاقیت - السا - ۱۶/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۹ اول اینکه ب ظاهر مغازه خیلی میرسیدم ... خیلی موثره ... استفاده از وسایل تمیز و مرتب ... تا میشه مارک وسایل رو نکنین، بذارین روش باشه!کلاس کاری خیلی مهمه! ![]() لباس کار شیک و مرتب می پوشیدم، البته ن اینکه کت و شلوار هاااا! ی لباس مناسب، تمیز و مرتب ... ![]() بچه ها معجزه می کنن! باید اونا رو جذب کنیم! وقتی با ی بچه، مثل آدم بزرگ رفتار کنین، حسابی جذب طرف میشه و از این ب بعد وقتی با مادر وپدرش بخوان برن خرید، حتما میان اونجا ... ![]() مورد داشتیم، بچه ها از جیب باباش بدون اجازه پول بر میداشته تا بره اون مغازه هه خرید! چرا؟ وقتی میرفته، آقای فروشنده پا میشده می گفته : سلااااام آقای فلانی ... --> بچه فقط 6 سالشه هااا! مامان و باباش هم حق ندارن برن مغازه دیگه ای خرید --> فرزند سالاری بیداد می کنه ![]() بعدش هم میوه ها رو همینطوری درهم و برهم نمی چیدم، مرتب و قاعده دار روی هم می ذاشتم! راستی رنگ بندی میوه ها در کنار هم، خیلی مهمه! حواستون باشه چی رو کنار چی میذارین!ی طوری بچینین ک چشم نواز باشه ... پاسخ به: کارگاه خلاقیت - دل خسته - ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۷ (۱۲/بهمن/۹۲ ۱:۲۸)nina نوشته است: سلام به دوستان خلاقسلام - اگر در یک محله نسبتا تحصیل کرده می بودم ، در کنار هر میوه خواص دارویی و طبی اون رو متذکر می شدم.کمی هم اطلاعات طب سنتی کسب می کردم - روش های فراوری کردن میوه رو آموزش می دادم ، مثل تبدیل به به چای به ، تولید لواشک و .... - با یک نفر صحبت می کردم که به صورت درصدی با یک آبمیوه گیری آب میوه طبیعی و در محل بگیره - محصولات فرآوری شده ارزه می کردم (مثل همین چای به) - برای خرید بیشتر از یک حد پیک رایگان می گذاشتم - میوه های خاص و نوبرونه بیشتری می آوردم بعد کناری میومد همه اینا رو تقلید می کرد ! راستی سعی می کردم با مغازه دار جدید روابط حسنه برقرار کنم و قوانینی وضع کنیم . پاسخ به: کارگاه خلاقیت - ساجد - ۳۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۸ دوستان من پدرم نانوایی داره خب این خیلی به من مربوط نمی شه ![]() شرایط اینم ندارم که برم اونجا کار کنم چون سربازم من چه جوری ازش پول در بیارم ؟؟؟؟ این به من مربوط میشه
پاسخ به: کارگاه خلاقیت - یاســین - ۳۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۴ ما میتونیم ایده بدیم که پدرتون بیشتر پول دربیارن که پول تو جیبیتون افزایش بیابه
پاسخ به: کارگاه خلاقیت - ساجد - ۳۱/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۰ از پیشنهادات شما استقبال خواهم کرد یاسین خان خوب توضیحات بیشتر بدم نون لواش هست هم ماشینی و هم تنوری پاسخ به: کارگاه خلاقیت - یاســین - ۷/تیر/۹۳ ۱۵:۳۹ با سلام نون چون نیاز ضروریه مردم هست درواقع اون تعداد مشنری هایی که دارید تقریبا ثابت هستند و خلاصه بچه های محل هستند.اما به هر حال میشه یه کم تعداد رو بالا برد. من اگه نونواییداشتم این کارارو انجام میدادم البته شاید بعضیاش تخیلی باشه ![]() 1- مدل های مختلف نون زیاد داریم اونا رو تست میکردم و خوبهاشو میپختم.مثلا من یه نون محلی خوردم که البته یادم نیست مال کدوم شهرستانه،خمیر رو نازک میکردن مثل لواش بعد توش پیازچه ریز شده میرختن و میپختن اخرشم با روغن محلی چرب میکردن.تو این یکنواختی و روزمرگی عده ای دنبال طعم جدید هستند.حالا تو نت کلی دستور هست.نان زنجبیلی،دارچینی و ...حالا ادم تست میکنه 2-اگه نونوایی ام شلوغ بود حتما 4-5 صندلی تاشو کوچولو میذاشتم دم دست تا افراد مسن که نمیتونن خیلی واستن استفاده کنند،همون دعای خیرشون کلی تو برکت ادم تاثیر داره. 3-نون خشک تحویل میگرفتم،حالا میشه به گاوداری ها فروخت و یه کوچولو پول دراورد اما هدف اصلی ام اینه که خدا خیلی رو بعضی نعمت هاش حساسه،که یکی ایش نونه،حالا اگه من سبب شم دور ریزش قاطیه زباله ها نره فکر کنم خدا خوشحال شه. 4-حتما در و دیوار نانوایی رو رنگ سرد میزدم مثل آبی،که اینطوری یکم از صفرای بدنمون کمتر شه،چون معمولا نانواها غلبه صفرا پیدا میکنن.خوب همینم کمتر بیمار میشیم و در هزینها صرف جویی کردیم. 5-یه چندتا ظرف میذاشتم تو یکیش سیاهدانه،تو یکیش کنجد،یکی پودر سیر ،.... میرختم و در زمانهای خلوتی نان سفارشی میزدم البته فقط موادی که روش میپاشن. برای پسر نانوا هنوز چیزی به ذهنم نرسیده اما اگه باز چیزی یادم اومد اضافه میکنم
پاسخ به: کارگاه خلاقیت - دل خسته - ۷/تیر/۹۳ ۲۱:۳۶ سلام شما به عنوان پسر نانوا برید یک مجوز تبلیغات بگیرید ، فقط یک امتحان ساده داره ، بعد چون اکثر مردم در نونوایی ها تردد دارند ، بسته به قشر هدف نونوایی شما تبلیغات درخور و شایسته انجام بدید (باید با فکر باشه که اعصاب خورد کنی نباشه) ، بعد درصدی از افزایش فروش ناشی از تبلیغ رو درخواست کنید بابت تبلیغ. رفته رفته کارتون رو بین همکارا گسترش بدید و بهشون درصد بدید و تبلیغات انحصاری 5 سال نونواییشون رو برای خودتون بگیرید. پیشنهاد دیگم اینه که شما یک سری صنایع دستی مرتبط با نان رو با همکاری خواهر احتمالی تهیه کنید ، و سعی کنید نوآوری داشته باشید در راستای فرهنگ سازی در باره نان و بهبود حمل و نقل نان و ... و در نونوائی ها ارائه کنید مثلا یک زنبیل ببافید با خاصیت خنک کنندگی بهتر نان و دوری از ترشی و خشک شدن بیش از حد نان. یا سبد های مخصوص نان و .... پاسخ به: کارگاه خلاقیت - یاســین - ۳۱/تیر/۹۳ ۱۸:۴۳ سلام خوب دوستان حالا یه مسئله جدید یکی از دوستان یه زمانی میخواست رو فروش خشکبار و بسته بندیشون کار کنه. حالا فرض کنید شما یه شرکت دارید که حالا چه صنعتی و چه سنتی دارید محصولاتی رو خشک میکنید اول اینکه چه کارهایی رو انجام میدید تا فروشتون بیشتر بشه و بازارتون گسترده تر و دوم اینکه،به نظرتون چه مشکلاتی ممکنه براتون پیش بیاد،در واقع پیش بینی حوادث غیر مترقبه ای که ممکنه رو فروشتون اثر منفی بزاره ![]()
پاسخ به: کارگاه خلاقیت - یاســین - ۴/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۱ خوب کسی ایده ای نداشت؟ ..................................... مزیت های رقابتی(یعنی عواملی که باعث میشه مشتری در انتخاب محصول مشابه با شما ،محصول شما رو انتخاب کنه) 1-ادما وقتی میخوان خشکبار بخرن یا برای مصرف شخصی میخرن یا کادویی پس میشه در دو بسته بندی ساده و شیک عرضه کرد. 2-خیلی خوبه که مردم به جای اینکه شیرنی و شکلات ببرن خونه هم،خشکبار ببرن که خیلی هم مفیده،میرفتم صنف اجیل فروش ها بعد گولشون میزدم که در این سریالهای طولانی حالا یا اسپانسر شن یا اگه مقرون به صرف نبود از طریق وزارت بهداشت،اموزش بهداشت به مردم،این فرهنگ رو تبیین میکردیم که برای عزیزانمون اجیل و خشکبار کادو ببریم تا شیرنی و شکلات،اونم در عصر دیابت و کبد چرب.... حالا همین فرهنگ رواج پیدا کنه بالاخره فروش کل،در فروش ماهم موثره. 3-برای شیرینی فروشی های معروف تهران محصولات خاصی رو تهیه میکردیم،لازم نیست تولید کنیم،کافیه از هر شهرستان خوشمزه و مرغوب ترین خوراکیشونو ببریم بازاریابی کنیم.مثل حلوا گردویی ارومیه،باقلوا قزوین و یزد.از اینا که با گردو و شیره انگور درست میشه و ... ایناهم خیلی طرفدار دارن. 4-محصولاتمون رو در فروشگاه های زنجیره ای میتونیم عرضه کنیم،خوبیش اینه یبار بازاریابی میکنیم اما در صد تا فروشگاه میفروشیم. خوب فعلا تا اینجا باشه مشکلاتی که در پیش رو خواهیم داشت رو هم بعدا مینویسم |