تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: خانواده (/forum-73.html)
+--- موضوع: آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟! (/thread-25628.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - Mohammad - ۵/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۵

من به شخصه کسی برایم اهمیت داره که درونش پاک و زیبا باشه
حالا محجبه باشه یا نباشه. این دیگه به خودش ربط داره. همونطور که یه دختر حق نداره نسبت به نوع لباس پوشیدن مرد اظهار نظر کنه پسر هم حق نداره

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - Bahar - ۵/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۷

سلام آیدا دانیار بهتون خوش آمد میگم و تشکر میکنم به نکته خوبی اشاره کردید و ممنون که تو بجث شرکت کردید.

کلأ از تمام کسانی که تو این بحث شرکت کردند،تشکر فراوان میکنم.
همه نظرهای خوب و قابل قبولی دادند.
ممنونمRoseRoseRoseRoseRoseRose

نقل قول:این دیگه به خودش ربط داره. همونطور که یه دختر حق نداره نسبت به نوع لباس پوشیدن مرد اظهار نظر کنه پسر هم حق نداره
دوستم، زندگی که دیگه بحث دختر،پسری نیست.بحثه زن وشوهریو زندگی مشترکه.درسته درونه آدما مهمه ولی ظاهر هم میتونه بخشی از درون آدمو نشون بده.یعنی دختر یا پسر هر جوری در جامعه ظاهر بشه،خودنمایی بکنه،بعد بگه دل مهمه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!حیف که فردا امتحان دارم وگرنه بیشتر باهاتون در اینباره بحث میکردم.
میذارم بعهده کسانی دوست دارند در این موضوع بحث کنند.و جوابهای خوبی دارند.

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - درست پسند - ۵/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۴

(۵/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۵)Mohammad نوشته است:  من به شخصه کسی برایم اهمیت داره که درونش پاک و زیبا باشه
حالا محجبه باشه یا نباشه. این دیگه به خودش ربط داره. همونطور که یه دختر حق نداره نسبت به نوع لباس پوشیدن مرد اظهار نظر کنه پسر هم حق نداره
اگر تو خونه هم همینطور باشه، میشن دو نفر که اصلاً براشون مهم نیست طرفشون چی دوست داره.

بیرون از خونه، اگر قرار باشه تو سرزمین کورها راه برن، که هیچی.
ولی اگر سرزمین کورها نباشه، فکر کنم مرد ماجرا زیبایی درونش اجازه نمیده که زنش وسیله‌ی لذت دلهای کثیف بشه یا باعث لغزش دلهای پاک بشه. خود زن ماجرا هم زیبایی درونش اجازه نمیده برای خودش و تمام زنان دیگه غیر از این رو بخواد.

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - رضوانه - ۵/خرداد/۹۲ ۲۳:۰۳

به نام خدا
سلام

خب دوستان یه سری نکات در این رابطه خوبه که گفته بشه
1- هیچوقت به خاطر ازدواج با یه آقا چادرتون رو کتار نذارید(دیدم شرایطی که خواستگاری یه خانم اومدن و تو همون خواستگاری بهش گفتن واقعا بعد از ازدواج هم چادری هستین؟؟!!!)

در صورت قبول کردن شما

[b]به ظاهر فکر میکنید که اون آقا راضی شده و قضیه به خوبی و خوشی تموم شده

ولی واقعا اینطور نیست
چون به احتمال زیاد بعدا از شما خواهد خواست که در موارد دیگه ای هم از پوششتون بزنید(منظورم تو مجالس و غیره هستش)
.
.
ببینید واقعا با این موارد مشکلی نخواهید داشت؟
[/b]

[b]2- خطاب به آقایون :

مانتویی بودن عیب نیست (مانتویی درست البته)
ولی قبل از انتخاب به همه شرایط بعدی که احتمالا اتفاق خواهند افتاد فکر کنید،مطمئنا میدونید چه مواردی رو میگم
تو شرایط مختلف و تو جاهای مختلف[/b]

ببینید آیا واقعا حقیقتا و از ته قلب با این موارد مشکلی ندارید؟
اگر نه قدم پیش بگذارید و ان شاءالله زندگی خوبی داشته باشید

چون در غیر این صورت رسما هم خودتون و هم اون بنده خدا رو بیچاره کردید...یعنی امکان داره بعدا یه جاهایی اختلاف های بزرگی پیش بیاد که ....

در کل اصلا ازدواج برای چیه؟
برای اینکه پیشرفت کنیم نه پسرفت!
کامل تر شدن
بحث اینه که اگر شما بخوای حجابت رو بیخیال بشی دیگه این ازدواج چه معنی داره
بعد تازه کسی که بخواد با یه خانم ازدواج کنه و اصلا پوشش براش مهم نباشه آخه میشه روش حساب باز کرد!!!
فقط ازدواج رو نبینیم
10 سال یا 20 سال بعد هم ببینیم...
ان شاءالله همگی موفق باشید
یا حق

این نقاشی زیبا هم تقدیم به همه بانوان عزیز و محجبه
Blush
Wink
[تصویر: COVER2.jpg]

اینم لینک تصویر در اندازه واقعی
http://s2.picofile.com/file/7779451498/COVER1.jpg

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - فاطمه خانم - ۶/خرداد/۹۲ ۲:۰۹

(۵/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۵)Mohammad نوشته است:  من به شخصه کسی برایم اهمیت داره که درونش پاک و زیبا باشه

مبرهن تر از کلام خداوند چه بگوییم :
هُنَّ لِبَاسٌ لَّكُمْ وَأَنتُمْ لِبَاسٌ لَّهُنَّ
آنان براى شما لباسى هستند و شما براى آنان لباسى هستيد ...
مگر آدم می تونه نسبت به لباس خودش بی تفاوت باشد ؟

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - shafagh_mah - ۶/خرداد/۹۲ ۱۰:۳۲

بحث داره به بیراهه میره

سوال اصلی این بود که :

سلیقه پسرها عوض شده و دیگه به دختر های چادری علاقه پیدا نمی کنن؟

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - joseffist - ۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۵۹

به نام خدا

سلام

من پستی قبلا همینجا داده بودم که فکر میکنم برداشت درستی صورت نگرفت ازش . اما واضح بگم که مطمئن هستم پسرها به دختران با حجاب قطعا علاقه پیدا میکنن .

متاسفانه سختگیریهایی که میشه , باعث سر نگرفتن ازدواجهاست که در تاپیکهای دیگه راجع بهش بحث شده .

ببینید همین سخت گیریهاست که باعث میشه مردم بگن :

اینم از خانواده متدین و دختر چادری ! دیدی چه رفتاری داشتن ؟

باور کنید خودم بارها با این جمله برخورد کردم از بس که متاسفانه برخورد خانواده طرف مقابل زشت بود . اینقدر این موارد پیش اومد که دیگه از رفتن دوباره صرف نظر کردم . حالا همون خانم ممکنه بشینه و فکر کنه چرا سراغ دختر چادری نمیان !!!
و متاسفانه جنبه های دیگه رو نمیبینه .

اینو حقیقتا میگم که چادر را زیباترین زینت برای خانمها میدونم . و معیارم چادری بودنه طرف مقابل هست.

البته در جایی از عالمی مشهور خوندم که : حجاب همان پوششی است که جلب توجه و انگشت نما شدن رو ایجاد نکنه . ممکنه در اروپا یه کت و دامن و روسری هم مناسب باشه و حجاب خوب باشه اما در یه کشور مثل ... باید حتما چادر انتخاب بشه . خلاصه گرچه چادر بهترین حجابه اما مانتو و پوشش های دیگه هم در صورتیکه جلب توجه آنچنانی نکنن , مناسب هستن

موفق باشید

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - مهدی2012 - ۶/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۲

نقل قول:سلیقه پسرها عوض شده و دیگه به دختر های چادری علاقه پیدا نمی کنن؟

سلیقه دخترها عوض شده و دیگه به پسر های ریش دار و مذهبی علاقه پیدا نمی کنن؟

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - shafagh_mah - ۶/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۰

(۶/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۲)mahdi2012 نوشته است:  سلیقه دخترها عوض شده و دیگه به پسر های ریش دار و مذهبی علاقه پیدا نمی کنن؟

مخالفم
خانم ها بر عکس آقایون معیار ظاهر رو کمتر در نظر می گیرن.

RE: لطفأ آقایان در این بحث شرکت کنند(البته خانمها هم میتونند) - آیدا دانیار - ۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۵۵

(۶/خرداد/۹۲ ۱۲:۲۲)mahdi2012 نوشته است:  سلیقه دخترها عوض شده و دیگه به پسر های ریش دار و مذهبی علاقه پیدا نمی کنن؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نه اتفاقا برعکس! خیلی هم خوششون میادBig Grin جدی میگم!

(۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۵۹)joseffist نوشته است:  به نام خدا

البته در جایی از عالمی مشهور خوندم که : حجاب همان پوششی است که جلب توجه و انگشت نما شدن رو ایجاد نکنه . ممکنه در اروپا یه کت و دامن و روسری هم مناسب باشه و حجاب خوب باشه اما در یه کشور مثل ... باید حتما چادر انتخاب بشه . خلاصه گرچه چادر بهترین حجابه اما مانتو و پوشش های دیگه هم در صورتیکه جلب توجه آنچنانی نکنن , مناسب هستن

موفق باشید

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
درسته شما اگر بخواین درخارج زندگی کنین میتونین به پوشش کت دامن و روسری هم اکتفا کنین ولی وقتی در ایرانیم باید به زندگی در ایران توجه و طبق اون برنامه ریزی و تصمیم گیری کنیم.
در مورد فرق چادر و مانتو، به نظر بنده فلسفه چادر فقط در دیده نشدن نیست، با چادر کلا اندازه بدن انسان از دید بقیه پنهان می مونه! من احتیاجی ندارم آقایون بدونن، چاقم یا لاغر، خوش اندامم یا بد اندام! و بوسیله چادر به اونها اجازه ابراز عقیده در مورد خودم رو نمیدم. این ویژگی های خوب چادر، به دختر یه شخصیت خوب، مستقل، با اعتماد به نفس و شجاع میده، که هر مردی رو در زندگی میتونه خوشبخت کنه...
یه نکته ای هم هست، یک مانتو هر چقدر هم گشاد و بلند باشه، باز هم اندام خانم ها رو کامل نمی پوشونه، که البته کسی هم هرگز همچین مانتوهای بی قواره ای رو نمی پوشه! هیچی چادر نمیشه، چادر عالیه واقعا، تا وقتی میتونین انتخابی مثل چادر داشته باشین چرا برین سراغ مانتو؟ البته معیار نباید فقط چادر باشه! خیلی چادری ها رو دیدم که رفتارشون واقعا مناسب نیست، بیشتر شما باید به دنبال حیا باشین تا چادر، هر چند دختران با حیا رو بیشتر میتونین در پوشش چادر پیدا کنین.