تالار گفتگوی بیداری اندیشه
حضور زن (آیه مباهله) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: فروع دین (/forum-75.html)
+---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html)
+---- موضوع: حضور زن (آیه مباهله) (/thread-29146.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

پاسخ به: [جداشده] سوالي از منكران غدير و ولايت - Atosa - ۱۴/آبان/۹۲ ۱۲:۴۵

ادم محدود میکنن !!!!!!!!!
بعد از طرفش تاپیک می زنن!!!!!!!!!!!!!
جل الخالق!!!!!!!!!!!
اینجا دیگه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چند تا توهین ک من قبل از محدود شدنم نوشتم بزارین تا ببینم اراذل و اوباش شیعه بیشتر توهین می کنن یا من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

توهینهای ابوتراب ک قهوه ای نوشته بودن هم بزارین ک ببینن حرف خانم فرمیسک بدتر بود یا ابوتراب!
نه مثل النور دروغگو ک فقط ی پست ابوتراب ک گفته دشمن را بزارین و اون پستش ک فحش داده بود ب کل سنی و خانم فرمیسک را قایم کنین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فک کردین ما مثل خودتون نقطه چین هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وقتی ک من درباره ایه مباهله سوال کردم منو محدود کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم توهین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقدر دروغ میگین کافرها؟!!!!!!!!!!!!!!11

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - فرشته مهربون - ۱۴/آبان/۹۲ ۱۳:۴۹

(۱۴/آبان/۹۲ ۱۲:۴۵)Atosa نوشته است:  وقتی ک من درباره ایه مباهله سوال کردم منو محدود کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم توهین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقدر دروغ میگین کافرها؟!!!!!!!!!!!!!!11
آخه ما چی بگیم ؟!
می گیم که شما بهتره توی تالار کوچولوها فعالیت داشته باشی ! مدیریت میزنن پست ما رو حذف می کنند Sad
این همه جواب مستند گذاشتن برای سوالتون که خانوم کوچولو !
خانوم عایشه هی می خوان بگن شیعه بده !
خانوم ما دوست مسیحی داشتیم با هم خیلی خوب بودیم . چرا می خوای بین ما و هم دین هامو تفرقه بندازی .
ما به قرآن پایندیم
وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ

حالا هی به کوچولوها بگید شیعه کافره ! این بچم بیاد تکرار کنه !
غیر آیه قرآن چرا رفتار می کنید ؟!! چرا ؟!!

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - آلاله - ۱۴/آبان/۹۲ ۱۴:۰۶

بسم الله الرحمن الرحیم

البته به سوال خانم آتوسا پاسخی داده نشده!

به احتمال زیاد این حدیث صحیح نیست و یا در بهترین حالت میشه گفت برای شرایط خاص بوده!

بنابر سیره خود حضرت که شنبه ها به زیارت شهدای جنگ احد میرفتند , حضور در بین مردم و ایراد اون خطبه معروف و ماجرای س ی ل ی خوردنشون و .... نشون میده که حضرت نمیتونستن چنین حدیثی نقل کرده باشن!
شرایط خاص هم میتونه مثل حالت همون حدیثشون باشه که فرمودند مساجد زنان منازل خودشان است! به این معنی که زنان حتی برای نماز هم نباید از منزل خارج بشن که این حدیث با توجه به شرایط خاص مدینه و مزاحمت اراذل و اوباش برای بانوان گفته شد ولی بعد از اون آیه قرآن که حد و حدود حجاب رو برای زنان آزاده تعیین کرد, و بعد از اون دیگه مزاحمتی برای خانما ایجاد نشد, این حدیث هم از اعتبار افتاد

اما خانم آتوسا! شما هم دائم تو همه تاپیکا بحث رو به حاشیه نکشونید!

چرا انقدر اصرار دارید که حرفی بزنید تا اخراج بشید !؟

شما خیلی راحت تر هم میتونی سوالاتت رو به دور از حاشیه سازی مطرح کنی عزیزمWink

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - وحید110 - ۱۴/آبان/۹۲ ۱۴:۱۰

نقل قول: به احتمال زیاد این حدیث صحیح نیست و یا در بهترین حالت میشه گفت برای شرایط خاص بوده!

اینطوری بررسی نمیکنن سندیت حدیث رو . در واقع مثل اینکه حدیث ضعیف هم نیست .
به سوال ایشون هم پاسخ داده شد
گفتیم بیرون اومدن ایشون فقط مواقع لازم بوده . با حجاب کامل که کسی ایشون رو نمیدیده . ایشون هم به کسی نگاه نمیکردن و جواب های دیگر ...

بنده به خان اتوسا گفتم . اصلا گیریم حدیث ضعیف باشه یا ایشون نفرموده باشند ! خوب که چی ؟!چه ربطی به حقانیت شیعه داره !
هیچ!
ایشون سوالاتش رو همینجا بزاره . جواب هم میدهند دوستان .
یکی یکی البته بپرسه

شیعه کافره حکایت همون لولو ییه که بچگی ما رو ازش میترسوندن Wink

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - علی 110 - ۱۴/آبان/۹۲ ۱۵:۴۹

(۱۴/آبان/۹۲ ۱۴:۰۶)MaSTaNeH نوشته است:  البته به سوال خانم آتوسا پاسخی داده نشده!

پاسخ که داده شده است:

(۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۰۲)علی 110 نوشته است:  مفهوم کلام حصرت فاطمه این است که در شرایط طبیعی و معمول هر قدر زنان در معرض دید نامحرمان نباشند برایشان بهتر است مگر در موارد ضرورت و در آن صورت هم با حجاب کامل حضورشان برای مواردی که لازم است و با رعایت موازین شرعی در سخن گویی و ارتباط با نامحرم مشکلی ندارد که هیچ ای بسا گاهی لازم هم بشود!

منطق استدلال ارسال کننده ی مطلب بالا از پایه باطل است

وقتی به طور مثال روایت داریم که بهتر است انسان کمتر سخن بگوید آیا معنای این کلام این است که پس نباید سخن بگوید؟
بدیهی است به همان میزان که این برداشت از روایات بدین مضمون مصحک و ساده اندیشانه است این که ما از کلام حضرت فاطمه که می فرمایند بهتر است که زنان در معرض دید نامحرمان نباشند برداشت کنیم که یعنی نباید هیچگاه در معرض دید نامحرم بود مضحک و ساده اندیشانه است

(۱۴/آبان/۹۲ ۱۴:۰۶)MaSTaNeH نوشته است:  به احتمال زیاد این حدیث صحیح نیست و یا در بهترین حالت میشه گفت برای شرایط خاص بوده!

جدیث کاملاً صحیح است و موارد مشابه این حدیث هم ما بسیار داریم

به طور مثال در وصیت نامه امیرالمومنین به امام حسن (نامه 31 نهج البلاغه)

وَاكْفُفْ عَلَيْهِنَّ مِنْ اَبْصارِهِنَّ بِحِجابِكَ اِيّاهُنَّ، فَاِنَّ شِدَّةَ الْحِجابِ
با پوششى كه بر آنان قرار مى دهى ديده آنان را از ديدن مردمان بازدار، زيرا سختى حجابْ آنان را

اَبْقى عَلَيْهِنَّ، وَ لَيْسَ خُرُوجُهُنَّ بِاَشَدَّ مِنْ اِدْخالِكَ مَنْ لايُوثَقُ بِهِ
پاك تر نگاه مى دارد، و بيرون رفتن زنان از خانه بدتر از اين نيست كه افراد غيرمطمئن را بر آنان

عَلَيْهِنَّ، وَ اِنِ اسْتَطَعْتَ اَنْ لايَعْرِفْنَ غَيْرَكَ فَافْعَلْ. وَ لاتُمَلِّكِ الْمَرْاَةَ
درآورى، و اگر بتوانى چنان كن كه غير تو را نشناسند. امورى كه درخور

مِنْ اَمْرِها ما جاوَزَ نَفْسَها، فَاِنَّ الْمَرْاَةَ رَيْحانَةٌ وَ لَيْسَتْ بِقَهْرَمانَة.
توان زنان نيست به دستشان مسپار، زيرا زن گلى است ظريف نه خادم و كارپرداز.

وَ لاتَعْدُ بِكَرامَتِها نَفْسَها، وَ لاتُطْمِعْها فى اَنْ تَشْفَعَ لِغَيْرِها. وَ اِيّاكَ
احترامش را در حدّ خودش مراعات كن، و او را به طمع ميانجى گرى در حق غير مينداز. آنجا كه

وَ التَّغايُرَ فى غَيْرِ مَوْضِعِ غَيْرَة، فَاِنَّ ذلِكَ يَدْعُو الصَّحيحَةَ اِلَى
جاى غيرت نيست از غيرت بپرهيز، چرا كه اين روش افراطى سالم را به

السَّقَمِ، وَ الْبَريئَةَ اِلَى الرَّيْبِ.
بيمارى، و پاكدامن را به آلودگى دچار مى كند.

موارد متعدد دیگر هم هست در تأیید همین مطلب

(۱۴/آبان/۹۲ ۱۴:۰۶)MaSTaNeH نوشته است:  بنابر سیره خود حضرت که شنبه ها به زیارت شهدای جنگ احد میرفتند , حضور در بین مردم و ایراد اون خطبه معروف و ماجرای س ی ل ی خوردنشون و .... نشون میده که حضرت نمیتونستن چنین حدیثی نقل کرده باشن!

حضرت فقط زمانی خطبه ایراد می کنند در بین مردم که اصطرار است و کسی جز ایشان نمی تواند آن نقش را ایفا کند!!!!!!

در زیارت قبر هم که اصلاً اختلاطی با نامحرم نداشته اند

بسیار به جا است که اینجا همه ی دوستان به این نکات پیرامون خطبه فدک توجه فرمایند تا تبیین شود که حضرت تحت چه شرایطی در بین مردان ظاهر شدند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

«رُوِی عَبْدُاللّهِ بنِ حَسَن بِاِسْنادِهِ عَنْ آبائِه لَمّا أَجْمَعَ - اَبُوبَكْرٍ وَ عُمَرٍ عَلی مَنْعِ فاطِمَةَ فَدَكاً وَ بَلَغَها ذلِكَ»

عبدالله بن حسن مثنی از پدران بزرگوارش روايت می كند: زمانی كه ابوبكر و عمر تصميم گرفتند كه مانع رسيدن فدك به حضرت زهرا علیهاالسلام شوند، اين خبر كه به حضرت زهرا علیهاالسلام رسيد،

«لاثَتْ خِمارَها عَلی رَأْسِها»

لاث به معنی پيچيدن است. در آيۀ شريفه هم آمده است: «وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلی جُيُوبِهِنَّ» «روسری هايشان را طوری روی سر بيندازند كه سينه را بپوشاند».

حضرت زهرا علیهاالسلام برخاستند و خمار را بستند. از لفظ خمار هم معلوم می شود كه حضرت طوری آن روسری را به كار برده بودند كه روی گردن و سينه ايشان پوشيده شده بود.

«وَ اشْتَمَلَتْ بِجِلْبابِها»

جلباب نوعی پوشش سراسری بوده كه روی لباس ها می پوشيده اند؛ چيزی شبيه عبای امروز يا پيراهن بلند عربی.

حضرت آن پوشش سراسری را هم طوری بر سر افكندند كه محيط بر تمام بدن ايشان بود.

«وَ أَقْبَلَتْ فی لُمَّةٍ (يا لمةٍ) مِنْ حَفَدَتِها وَ نِساءِ قَوْمِها»

حضرت زهرا علیهاالسلام همراه با گروهی كه به اصطلاح همسن يا هماهنگ يا از ياران و اعوان و خويشاوندان ايشان بودند حركت كردند.

تا اينجا يكی از مسائل قابل توجه، مسئلۀ پوشش حضرت است.

ايشان برای وارد شدن در مسجد كه مردان در آنجا حضور داشتند، این گونه خودشان را از نظر پوشش آماده كردند.

نكتۀ ديگر، توجه به جماعتی است كه آن حضرت را در حركت به سمت مسجد همراهی كردند.

احتمال زياد دارد كه منظور همراهان از اين كار ياری حضرت زهرا علیهاالسلام باشد؛ همان طور كه امروز اگر كسی برای حضور در مجلس احتجاج حركت كند، گروهی از همفكرانش نيز او را همراهی می كنند. پس در اين اقدام حضرت دو احتمال وجود دارد: اوّل آنكه شخصيت ظاهری ايشان محفوظ بماند، دوّم اينكه پيكرۀ ظاهری حضرت هم در بين مردها نمايان نشود و در ميان گروه زنان پوشيده بماند.

«تَطَاُ ذُيُولَها»

حضرت در راه رفتن، پا روی پايين لباسش می گذاشت.

در اين جا به طور مسلّم منظور اين است كه لباس ايشان آنقدر بلند بود كه گاه زير پا قرار می گرفت زیرا در ادامه همین عبارت آمده است:

«ما تَخْرِمُ مِشْيَتُها مِشيَةَ رَسُولِ اللّه صلی الله... »

راه رفتن حضرت هيچ كم از راه رفتن پيامبر اكرم صلی الله... نداشت. مشية بر وزن فعله است که نوع و هيئت فعل را می رساند. يعنی روش راه رفتن حضرت هيچ از روش راه رفتن پدرشان كم نداشت و با همان عظمت و متانت و وقار رسول اكرم صلی الله... حركت می كرد و همۀ آنچه را كه شايستۀ يك زن است رعايت كرده بود.

« حَتّی دَخَلَتْ عَلی أَبی بَكْرٍ وَ هُوَ فی حَشْدٍ مِنَ الْمُهاجِرينَ وَ الأنْصارِ وَ غَيْرِهِمْ»

تا اين كه حضرت وارد مسجد شد و با ابوبکر روبرو گشت؛ در حالی كه گرداگرد او را جمع زيادی از مهاجرين و انصار و ديگر مسلمين گرفته بودند.

« فَنيطَتْ دُونَها مُلاَءةٌ»

سپس ميان حضرت و مردم پرده ای نصب شد. مُلاَءةٌ به معنای إزار يا پرده است؛ يعنی بين ايشان و آن مردها از مهاجرين و انصار كه گرداگرد ابی بكر جمع شده بودند، پرده ای آويخته می شود. حتی در برخی نسخه ها

«مُلاَءةٌ قِبطّيةٌ» آمده است؛ يعنی حتی جنس پرده را كه مصری بوده است مشخص كرده اند. همين كه حضرت وارد می شود دستور می دهند كه پرده ای بين ايشان و ديگران بياويزند. البته از كلمۀ «فَجَلَست» كه در خطبه آمده، استفاده می شود كه قبل از نشستن حضرت، پرده را سريع می آويزند؛ يعنی همين كه خبردار می شوند دختر پيامبر در راه مسجد است يا به محض ورود ايشان محيط را آماده می كنند و اين پرده را نصب می كنند. اين خود از اموری است که برای حفظ حضرت از نگاه مردان و احترامی بوده كه به صورت سنّت درآمده است و امروزه نيز در مجالس مذهبی رعايت می شود.

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - فرشته مهربون - ۱۴/آبان/۹۲ ۱۸:۲۵

اتفاقا دقیقا موضوع دارد به سمت خوبی حرکت می کند .
آخر خواهر من . برادر من ،
ما در حدی هستیم که بیاییم و صحت یک حدیث رو رد بکنیم
!؟!
علمش رو داریم ؟!
یک بار هم دوستمان آمدند و گفتند که پوشش صورت در مورد خانوم حضرت زهرا(سلام الله علیها) و خانوم حضرت زینب (سلام الله علیها) صحت نداشته
که ما دلیل آوردیم و جواب ندادند .
اینجـــــــــــــــــا

مسئولیت دارد این کارها . نکنید .

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - آلاله - ۱۴/آبان/۹۲ ۲۳:۱۹

بسم الله الرحمن الرحیم

خواهر گلم, فرشته مهربون!

تو همون تاپیک 3 بار توضیح دادم که جای چنین بحثی اونجا نیست, برای همین جوابتونو ندادم, و این به معنی دلیل نداشتن نیست!

درسته, علمش رو نداریم, ولی یه چیزی داریم که بهش میگن عقل ! یه سری چیزا رو با عقل میشه سنجید و حساب کتاب کرد ! درسته؟

اما چون اصرار دارید منم مدرک نشون میدم !!!!

البته خیلی قبل تر از شما این قضیه رو در این پست مطرح کرده بودم ! ولی من جوابی نگرفتم !

نقل قول:[b]
« عن ابی جعفر عن جابر بن عبدالله الانصاری قال : خرج رسول الله صلی‏ الله عليه و آله يريد فاطمه عليها السلام و انا معه . فلما انتهينا الی‏ الباب وضع يده عليه فدفعه ، ثم قال : السلام عليكم . فقالت فاطمة : عليك السلام يا رسول الله . قال : أأدخل ؟ قالت : أدخل يا رسول الله ! قال : ادخل انا و من معی ؟ فقالت : يا رسول » الله! ليس علی قناع فقال : يا فاطمة ! خذی فضل ملحفتك فقنعی بها رأسك‏ . ففعلت . ثم قال : السلام عليكم . فقالت : و عليك السلام يا رسول الله‏ . قال : أأدخل ؟ قالت : نعم يا رسول الله ! قال : انا و من معی ؟ قالت‏ : و من معك . قال جابر : فدخل رسول الله و دخلت و اذا وجه فاطمة اصفر كأنه بطن جراده ، فقال رسول الله : ما لی اری وجهك اصفر ؟ قالت : يا رسول الله ! الجوع . فقال : اللهم مشبع الجوعة و دافع الضيعة ، اشبع‏ فاطمة بنت محمد . قال جابر : فنظرت الی الدم ينحدر من قصاصها حتی عاد وجهها احمر ، فما جاعت بعد ذلك اليوم » .(كافی جلد 5 صفحه 528 و وافی مجلد 12 صفحه 124 و وسائل جلد 3 صفحه‏ . 27 )

مضمون حديث به طور اختصار اينست : جابر می‏گويد در خدمت رسول خدا صلی‏ الله عليه و آله به در خانه فاطمه عليها السلام آمديم . رسول خدا سلام كرد و اجازه ورود خواست . فاطمه عليها السلام اجازه داد . پيغمبر اكرم فرمود با كسی كه همراه من است وارد شوم ؟ زهرا عليها السلام گفت پدر جان ! چيزی بر سر ندارم . فرمود با قسمتهای اضافی روپوش خودت سرت را بپوشان‏ . سپس مجددا استعلام كرد كه آيا داخل شويم ؟ پاسخ شنيديم بفرمائيد ! وقتی‏

وارد شديم ، چهره زهرا عليها السلام آنچنان زرد بود كه مانند شكم ملخ‏ می‏نمود . رسول اكرم صلی الله عليه و آله پرسيد چرا چنين هستی ؟ جواب داد از گرسنگی است . پيغمبر اكرم دعا فرمود كه خدايا دختر مرا سير گردان . پس از دعای پيغمبر اكرم چهره زهرا گلگون شد و گوئی دويدن خون را در زير پوست‏ صورت می‏ديدم و زهرا از آن پس گرسنه نماند .

دلالت اين حديث بر اينكه پوشانيدن چهره واجب نيست و نيز بر اينكه‏ نظر كردن به چهره جايز است ، بسيار روشن می‏باشد .

چه توجهی برای این قضیه دارید !؟

هرچند شما اونجا هم جواب منطقی به سوال من ندادید!

تو مراسم حج چهره حضرت پوشیده بوده یا خیر !؟

اگه بوده که خلاف دستور خداست, اگه نبوده پس چطور شما چنین حکمی رو برای همه و تو همه شرایط تجویز میکنید !؟؟

شما اینجا در این حد هستید که چنین حکمی بدید !!!!!!!!!!؟؟

اما موارد مطرح شده توسط جناب علی 110 :

یه سوال ! شما اعتقاد دارید کسی چهره جضرت رو نمیدیده و طبق احادیث اینچنینی اصلا ایشون از منزل خارج نمیشدن !!!!!!

صداشونم که نعوذ باالله کسی نباید میشنیده !!!!!!!!!!!!

پس از کجا معلوم اون کسی که تو مسجد خطبه خوندن , خود خانم حضرت زهرا (سلام الله علیها) بوده !؟ یعنی از چه طریقی شناختنشون !؟!؟!؟؟

اصلا یه سوال دیگه! خدا چرا به زنان دست و پا و گوش و چشم و ... داده !؟؟؟ خب یه چیزی خلق میکرده فقط فقط برای ارضای نیاز جنسی مردان ! فکر نمیکنید خلقت خدا مشکل داشته !؟؟؟

از بین بلد کردن های شما برداشت دیگه ای نمیشه کرد !

برادر من ! چرا یه جاهایی میشینید متون رو کلمه به کلمه تفسیر میکنید و شان نزول پیدا میکنید, ولی یه جاهایی فقط به ترجمه اکتفا میکنید!؟؟؟

نقل قول:
وقتی به طور مثال روایت داریم که بهتر است انسان کمتر سخن بگوید آیا معنای این کلام این است که پس نباید سخن بگوید؟

آوردن قید "کمتر" خیلی تفاوت داره با حالتی که تو این حدیث هست ! خودتونم قطعا اینو متوجه میشید ! اینجا کلمه "هیچ" آورده شده! یعنی هیچ مردی او را نبیند و او هم هیچ مردی را نبیند !

نقل قول:
آنجا كه

وَ التَّغايُرَ فى غَيْرِ مَوْضِعِ غَيْرَة، فَاِنَّ ذلِكَ يَدْعُو الصَّحيحَةَ اِلَى

جاى غيرت نيست از غيرت بپرهيز، چرا كه اين روش افراطى سالم را به

السَّقَمِ، وَ الْبَريئَةَ اِلَى الرَّيْبِ.

بيمارى، و پاكدامن را به آلودگى دچار مى كند.

این مساله هم که مطرح شده داره جلوگیری میکنه از بحث افراط و تفریط !

میشه یه مثال از حالت افراط و تفریطی که مطرح شده برای بنده بزنید !؟ یعنی میتونید بهم بگید که از نظر حضرت دقیقا چه چیزی میشه "سخت گیری کردن" که نباید اتفاق بیفته !؟

بقیه موارد هم ان شاالله در پست بعدی, اگر عمری باقی ماند ....[/b]

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - فرشته مهربون - ۱۵/آبان/۹۲ ۱۶:۲۰

(۱۴/آبان/۹۲ ۲۳:۱۹)MaSTaNeH نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

تو همون تاپیک 3 بار توضیح دادم که جای چنین بحثی اونجا نیست, برای همین جوابتونو ندادم, و این به معنی دلیل نداشتن نیست!

درسته, علمش رو نداریم, ولی یه چیزی داریم که بهش میگن عقل ! یه سری چیزا رو با عقل میشه سنجید و حساب کتاب کرد ! درسته؟

اما چون اصرار دارید منم مدرک نشون میدم !!!!

البته خیلی قبل تر از شما این قضیه رو در این پست مطرح کرده بودم ! ولی من جوابی نگرفتم !

ببنید گرامی ،
اولا دلیل باید اقامه بشود . همینجوری که شما جواب ندهید و بگویید اینجا جایش نیست، نمی شود!!!
موضوع این هست که عقل ما ملاک سنجش درستی و نادرستی احکام نمی تواند باشد . (500بار گفتیم)
با این عقل ناقص من نمی شود در مورد احکام دین فتوای بدهم .
دوتا چهارتا بله . ولی احکام فرق می کند .
مثلا با عقل خودتان برای من توضیح بدهید که چرا ما هر روز با تکراری نماز بخوانیم ؟!
چه کاری هست هر روز تکرار و تکرار ؟!
با عقل جور میآید آیا ؟!! توضیح بدهید !؟!

نقل قول: چه توجهی برای این قضیه دارید !؟

هرچند شما اونجا هم جواب منطقی به سوال من ندادید!
تو مراسم حج چهره حضرت پوشیده بوده یا خیر !؟

خوب دیدید !؟ شما پست من رو نخواندید .

نقل قول:MYNK نوشته است:

مدرک که زیاده, ولی فقط همین یک مورد رو داشته باشید:

قبول دارید خانم به زیارت مکه برای اعمال حج رفتن یا نه !؟

اگه رفتن پس قبول دارید که نباید پوشیه میزدن دیگه!

بحث سر گاه و بیگاه نیست, اگه قانون الهی باشه که پوشیه زدن واجبه پس دیگه گاه و بیگاه معنی نداره!

این هم جوابتان که گذاشتیم و شما جواب ندادید دیگر :

نقل قول:چون از احرام مثال آورید ، من هم از همان استفاده می کنم .
در موقع احرام لباس مردان نباید دوخته باشد . آیا این مسئله کلا در زندگی روزمره ما صدق دارد ؟!! آیا مردان هیچ گاه نباید لباس دوخته بپوشند ؟!
این گاه و بیگاه هست یا نه ؟!
فرزندم در احکام ، قیاس مردود است .

چرا همش حرف خودتون رو می زنید ؟!!!
چه کسی گفت پوشیه زدن واجب هست ؟!!
آیا چون خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به دستور پیامبر محلا پوشیده بر صورت نداشتند ، کلا از پوشیه استفاده نمی کردند ؟!!
یا چون برای زن بهتر است که کسی او را نبیند پس خانوم یا نرفتند برای مباهله یا این حدیث غلط هست !!!!
این فتوا ها همه از عقل ناقص نشات می گیرد !
عقل ناقص ناسزا نیستها !!!

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - مصباح - ۱۵/آبان/۹۲ ۱۹:۱۳

سلام
اول نمی خواستم جواب بدم، ولی دیدم که خیلی با کلمات و احادیث بازی شده خصوصا در مورد خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها).
اسلام گرچه پوشانیدن وجه و کفین را واجب نکرد، ولی تحریم هم نکرد. یعنی اسلام علیه پوشانیدن چهره قیام نکرد و بازگذاشتن را واجب ننمود.
عدم پوشش وجه و کفین برای زنان یک رخصت تسهیلی است که بتوانند راحتتر در اجتماع حضور داشته باشند.
ولی توجه داشته باشید که : رجحان اخلاقی پوشش تا حد امکان، مورد توجه اسلام است. تنها جایی که اسلام با پوشیدن چهره مخالفت دارد، فقط در مورد احرام می باشد.
این جمله خیلی حرف داره : اسلام گرچه پوشانیدن وجه و کفین را واجب نکرد، ولی تحریم هم نکرد.
به نظر شما نمی شه، حضرت زهرا (سلام الله علیها) ، قائل به پوشش وجه و کفین باشه، ولی حالا برا مراسم احرام، به دلیل حرمت این نوع پوشش، دیگه چهره رو نپوشونن؟؟!!
این دو مورد هیچ منافاتی باهم ندارن!!!!!!!!!! واقعا من تعجب می کنم که شما از حرمت پوشش در حالت احرام این نتیجه رو بگیرید که بله ایشون، کلا رو نمی گرفتن!!!!
ماجرای خطبه ی حضرت زهرا رو که شنیدید؟؟!!! ایشون وقتی به مسجد میروند که خطبه رو ایراد کنن، هرکی که تو مسجد بود متوجه شد که ایشون خانوم فاطمه هستن، حالا به هر دلیلی مثل همراهانی که باهاشون بودن یا... یعنی این نبود که چون ایشون کاملا پوشیده بودن، کسی نفهمه که شخصیت حقیقی این شخص کیه.
وقتی که رفتن برا خطبه خوندن، قبلش گفتند که یک پرده ای بین ایشون و مردها بیفته. به نظرتون این چه معنی می ده؟؟!!
سخنان حضرت زینب(سلام الله علیها) در مجلس یزید رو که شنیدید :
آیا این عدالت است که زنان و کنیزان خود را در پشت پرده بنشانی، ولی دختران رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به صورت اسیر حرکت دهی، حریم پوشش زنان ما را بشکنی و نقاب از چهره آنها برداری ؟!
پس متوجه می شیم که اهل بیت پیامبر، قائل به پوشش کامل بودن، ولی در عین حال باز هم توجه کنید که : پوشانیدن وجه و کفین با اینکه واجب نیست، ولی حرام هم نیست (بجز همون مورد استثنای احرام)
پس این واقعیتای تاریخی رو نمی شه صرف وجوب پوشش چهره در احرام، نادیده گرفت.
یه نکته درمورد این حدیث که : برای زن بهتره که مردی او را نبیند، و او نیز مردی را نبیند
توجه کنید که اونی که به جمله ی فوق قیدیت و شرطیت میده، لفظ "بهتر است" می باشد. یعنی این کلمه باعث می شه که علی رغم اینکه کلمه ی"هیچ" در اون اومده، جمله رو مقید کنه به شرایط. پس جمله ی فوق یه جمله ی مطلق نیست، و همانطور که جناب علی 110 گفتن، مثل قضیه ی سکوت، که گفته شده بهتره، ولی دلیل نمی شه ما همیشه سکوت اختیار کنیم.
بنده منکر اون احادیثی که گفتید نمی شم، چون تحقیق کردم دیدم که صحت دارن، اینکه گفتید پیامبر به خونه ی حضرت زهرا می روند و حضرت رخصتی برای پوشش خود می گیرند و...
ولی باید توجه داشته باشین، که در شرایط مختلف قضیه فرق می کنه، مصداقش عینیش الان خود ما رو در نظر بگیرید : ما الان چادر می پوشیم و به این چادرمون اعتقاد سفت و سختی داریم، ولی وقتی که توی آزمایشگاه با مواد شیمیایی کار می کنیم، این چادر رو در میاریم.
آیا اگه مثلا خانومی رو توی آزمایشگاه بدون چادر ببینید حکم به عدم چادری بودن ایشون در غیر محیط آزمایشگاه می کنید؟؟!!
در مورد ما اینطوری میشه مثال آورد و در مورد خانوم فاطمه زهرا همون پوشیه

پاسخ به: حضور زن (آیه مباهله) - آلاله - ۱۵/آبان/۹۲ ۱۹:۳۶

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:موضوع این هست که عقل ما ملاک سنجش درستی و نادرستی احکام نمی تواند باشد . (500بار گفتیم)
با این عقل ناقص من نمی شود در مورد احکام دین فتوای بدهم .

کاش به جای 500 بار گفتن, یکبار هم میشنیدید !!!

برادر آیت الله مهدوی یه حرف خوبی میزنن(خودشونم آیت الله هستند) , مثلا یه موضوع تخصصی که مطرح میشه, ایشون میفرمایند من با این قضیه مخالفم, بعد بهشون میگن آخه چرا ؟ این موضوع تخصصیه و ... ایشون هم میفرمایند من تخصص ندارم ولی عقل دارم, با عقلم میفهمم این حرف غلطه !!!

شما که به من چنین چیزی میفرمایید پس باید برید خدمت خطیب نماز جمعه تهران و بهشون بگید شما که از انرژی هسته ای چیزی نمیدونید و تخصص ندارید پس درموردش اظهار نظر نکنید , چون تو این زمینه عقلشون ناقصه(البته اگه واقعا منظورتون از نقص عقل توهین نبوده باشه !!!) یعنی تخصص ندارن ! اینکارو میکنید ؟؟

در ضمن من فتوایی ندادم, دارم مسائل تاریخی رو مطرح میکنم

نقل قول:چون از احرام مثال آورید ، من هم از همان استفاده می کنم .
در موقع احرام لباس مردان نباید دوخته باشد . آیا این مسئله کلا در زندگی روزمره ما صدق دارد ؟!! آیا مردان هیچ گاه نباید لباس دوخته بپوشند ؟!
این گاه و بیگاه هست یا نه ؟!
فرزندم در احکام ، قیاس مردود است .

پاسختونو دیدم ولی این جواب سوال من نیست!

این ارتباطی با اونچیزی که من گفتم اصلا نداره! دارم میگم اگه خانم همیشه چهره خودشونو باید میپوشوندن دیگه فرقی نداره جلوی چه کسی و برای چی باشه!

اگه قرار باشه این وحی منزل باشه چرا سلمان چهره ایشونو دیدن !؟

یعنی هیچ کدوم از صحابه پیامبر ایشونو اصلا ندیدن !؟!؟؟ نمیدونستن دختر پیامبر چه قیافه ای دارن !؟ اصلا این حرف از نظر من منطقی نیست !

پس چطور تو کوچه شناختنشون و بهشون س ی ل ی زدن !!!؟؟؟؟

سوالای من خیلی ساده و بدون ابهامه ! نمیدونم چرا اینطور تفسیرش میکنید !!!!!؟

اصلا شما هم که حرف منو تایید کردید :

نقل قول:چه کسی گفت پوشیه زدن واجب هست ؟!!
آیا چون خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به دستور پیامبر محلا پوشیده بر صورت نداشتند ، کلا از پوشیه استفاده نمی کردند ؟!!

پس قبول دارید که معصوم همیشه از پوشیه استفاده نمیکردن و اکثر صحابه پیامبر ایشونو از چهره شون میشناختن !؟

پس یه شرایطی هست که نیازی نیست پوشیه زده بشه حتی برای معصوم !؟

پس چرا عده ای اصرار دارن یه جاهای خاص حتما از پوشیه استفاده کنن!؟

حتی میشه نتیجه گرفت اگه خانم گاها از پوشیه استفاده میکردن برای این بوده که بین اعراب مرسوم بوده, حضرت زهرا(سلام الله علیها) تنها کسی نبودن که از پوشیه استفاده میکردن !

یعنی شرایط محیطی اینطور ایجاب میکرده که ایشون چنین پوشش خاص رو داشته باشن

پس چرا مثلا بعضیا باید تو اروپا از پوشیه استفاده کنن و وقتیم میگیرنشون اعتراض کنن که ما آزادی نداریم !!؟؟؟؟ خب شما قوانینشونو رعایت کنید, مگه پوشیه زدن واجبه !؟؟؟

خانم مصباح!

منم نگفتم نپوشاندن چهره بر هر زنی واجبه !!!!!!!

گفتم حضرت زهرا(سلام الله علیها) به عنوان معصوم هم خیلی وقتا از پوشیه استفاده نمیکردن! حالا چرا بعضیا باید کاسه داغ تر از آش بشن !؟؟؟؟

نقل قول:توجه کنید که اونی که به جمله ی فوق قیدیت و شرطیت میده، لفظ "بهتر است" می باشد. یعنی این کلمه باعث می شه که علی رغم اینکه کلمه ی"هیچ" در اون اومده، جمله رو مقید کنه به شرایط. پس جمله ی فوق یه جمله ی مطلق نیست، و همانطور که جناب علی 110 گفتن، مثل قضیه ی سکوت، که گفته شده بهتره، ولی دلیل نمی شه ما همیشه سکوت اختیار کنیم.

قبول دارید که خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) سرور زنان دو عالم هستند !؟

و قبول دارید که چنین فردی همیشه باید در بهترین حالت ممکن برای یک زن باشن !؟

پس چطور طبق این حدیث ایشون خیلی وقتا تو این حالت نبودن !؟؟؟

ضمنا تو اون حدیث هم از قید "بهتر است" استفاده شده و هم "کمتر" !!! خواهشا با کلمات بازی نکنید, این 2 تا جمله(حدیث) خیلی واضح منظورشونو میرسونن

و ....