![]() |
|
جادوگرهای مدرن - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: جادوگرهای مدرن (/thread-292.html) |
RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - K-1 - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱:۱۷ من یک احتمال سومی را میدهم 3- ارتباط با سازمان جاسوسی NSA RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - Ara - ۳۰/فروردین/۹۰ ۹:۵۲ (۳۰/فروردین/۹۰ ۱:۱۳)وحید110 نوشته است: سلام دوست عزیز من که نخواستم برم یاد بگیرم هشدا دادم گفتم این ادم هست و داره فعالیت می کنه دوستانی که توانایی دارن برن سایتش رو کامل بخونن تا جلوش رو بگیرم و به همه عرفی کنیم دیگران تو دامش نیفتن. RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - MohammadSadra - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۰:۰۰ خوب Araی عزیز، با این وبلاگ شما، طرف لازم نیست با اجنه در ارتباط باشه تا در مورد شما مطلبی بگه. یه جو روانشناسی بلد باشه میتونه نوع غذای مورد علاقه شما رو هم بگه. RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - وحید110 - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۲:۲۳ (۳۰/فروردین/۹۰ ۹:۵۲)Ara نوشته است: [quote سلام دوست من روی صحبتم با خوانندگان بود. الان در همین کشور خودمون هم مد شده .جوونها رو به اسم عرفان میگشن دنیال خودشون .4 تا حرف خوب رو از مکاتب الهی بیرون میارند 4 تا حرف عامه پسند نفس پسند با ادبیات جالب کنارش و بقیه مقاصدی که دارند .میشود یک عرفان .بعد با 4 تا تکنیک روانشناسی و ریش بلند و و ..... به اسم متا فزیک با تکون دادن یک کاسه بشقاب مغز طرف رو تسخیر میکنند. این فروم هم به همین دلیل راه افتاد که به افراد هشدار بده .از شما هم به خاطر این معرفی سپاسگذاریم جوانتر که بودیم فکر میکردیم یوگا یه خبریه ....یا اساتید یوگا ادمهای عجیبیند یا این مرتاض ها اخر انسان هستند .اصلا امدیم دنیا که همین کار ها را انجام بدیم . یه دوستی داشتم که چند تا کتاب از همین دست پیدا کرده بود و میخواست تسخیر انجام بده .کلی ریاضت کشید اخرش هم چیزی ندید.از همه چی زده شد .از اون تاریخ به بعد هم گره هایی تو زندگیش درست میشه که زندگیش سیاه شده ! داغون شده ...دلیلشم این بوده که با اعمال نصفه نیمه این کتابها که همیشه نکته اساسی رو نمینویسند .فقط باعث شده بوده پای شیاطین به زندگیش باز بشه .(یکی از عرفا این رو بهش گفته بود) بگذریم همیشه باید فکر کنیم که اخرش چی؟هدف چیه؟ موفق باشید ............................. اما کار این خانوم یا کلا روش نوشتن طلسم چیست یکی از راههای نوشتن طلسم علم اوفاق است .به این صورت که مربعی رسم میکنند که هر ضلع ان 3 تا 10 خانه دارد .مثلا برای شفا یا شافی را حساب میکنند عدد ابجد ان میشود 402 این عدد را طوری وارد جدول میکنند که از هر طرف حساب کنید 402 بشود.ممکن است بر حسب توکیل ان را با بخوراتی هم دود دهند .اگر این را فردی متقی با ایات قران بنویسد بوسیله نیروهای خیر پشتیبانی میشود و اگر همین را فردی شیطانی بنویسد به وسیله خدام سحر و شیاطین ....و (فارغ از داشتن اعتقاد یا نداشتن مسئله به این صورت است) یکی دیگر از انها به کار گیری قدرت علم حروف است که با دانستن خواص حروف و محاسبه طالع و طبع و مشکل شما برایتان جا به صورت جدول یا روش دیگری برایتان چیزی مینویسند که یا باید همراه کنید یا جایی چال کنید .یا اب ان را بخورید..... در کارهای مثبت معمولا روش این است .البته اگر طرف شیاد نباشد و چیزی بداند و ...... روشهای دیگری هم هست برای دعا نویسی چه خبر چه شر بعضی دیگر که مقداری وارد تر باشند میتوانند با استفاده از جنی (در طرف منفی)کار های شرور انجام دهند .... کسانی که اهل تقوا و اهل فن باشند با خدام قران و ملوک کارهایی انجام میدهند....... حالا اگر بفرمایید این سارا خانوم چه کاری انجام میدهد .چگونیش را مشخص خواهیم کرد موفق باشید نفس نویسنده هم بسیار مهم است RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - ONLY66 - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۴:۳۸ وحید 110 از پستی که زدی ممنون خیلی تو این باره اطلاعاتت خوب و بجاست اگر ممکنه یک مقاله به من معرفی کن تا درباره این چیز ها بیشتر بدونم که فرق کارهایی که یک عارف میکنه با فرق کارهایی که مرتاض انجام میده چیه؟ به امید ظهور حضرت مهدی ارواحناه فدا آرا جان من سایتش رفتم و فقط این جمله رو نوشتم و ایمیل زدم دوستان متخصص در انگلیسی بهم بگند درست نوشتم یا نه we do not need you when there is GOD(allah) for ever RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - Ara - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۵:۳۸ آره من هم به دوستم گفتم که از وبلاگش میشه استفاده های زیادی کرد اما طرف به چند نفر دیگه هم همینطور ایمیل داده بود از همه بابت پی گیری و اطلاعات ممنونم. خیلی مفید بود دوستان عزیز RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - وحید110 - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۷:۰۸ (۳۰/فروردین/۹۰ ۱۴:۳۸)ONLY66 نوشته است: وحید 110 از پستی که زدی ممنون سلام دوست من راستش مقاله درست حسابی سراق ندارم .حتی کتابی که توسط فردی اگاه و مورد اعتماد نوشته شده باشد .گاهی اوقات فقط خود شخص یا کسانی که اشنا به فن هستند تشخیص میدهند . یک نصیحتی حاج اقا تحریری شاگرد ایه الله سعادت پرور و علامه طباطبایی در کتابشون نوشته اند (ایشون عارف شناخته شده ای هستند )بسیار جالب: هر مشکلی پیش امد به مفاتیح رجوع کنید و خودتان را اسیر کسانی که به این وسیله دفتر دستک راه انداخته اند نکنید باور بفرمایید یک توسل قلبی از هر عملی قویتر و مثمر ثمر تر است .اگر خدا مصلحت بداند سریع اجابت میشود .................... اینجا ما 3 دسته داریم عرفا کارشون این نیست ممکنه این علوم رو بدانند ممکنه ندانند .کسی هم که این کارها رو انجام میده اصلا لازم نیست در اون حد باشه .اما خوب ممکنه خداوند به بنده واصل خودش قدرت تصرف رو بدون واسطه و فقط با یک بسم الله داده باشد .و ایشون تصری رو انجام بدهند که در هیچ 4 چوبی نباشد اینجا 2 دسته میماند یک دسته که کارهای انها شامل کارهای حرام شر و خوب میشود و از جادو و اجنه بد و خادمین سحر و شیاطین استفاده میکنند دسته دوم از ملوک خدام قران وایات قران دعاهای معصومین و ...که برای ایشان عمل حرام انجام نمیشود اما کارهی شر میتوانند انجام دهند البته در بعضی موارد هر دو گروه از کارهای هم ممکن است استفاده کنند مثلا شما میتوانید هم از طریق جادو محبت و جلب اتجام دهید هم از طریق دوم قدرت کسانی که اختیار تصرف الهی دارند از همه بیشتر است و قدرت گروهی که علوم الهی دارند بیشتر از ساحران و ... چون خادمین ایات و ملوک مسلما درجه بالاتری دارند و به اجنه و شیاطین اشراف دارند ضمن اینکه لازم نیست برای این کارها خود مستقیما ارتباط داشته باشید ممکن است کسی کاری هم انجام دهد و خودش نداند به چه واسطه بوده است در ضمن هر گروهی ریاضتهای خاص خودش رو دارد .الهیون ریاضتاشون به صورت روزه و اذکار و ...هست مرتاضها هم تقریبا همین اما اذکارشون و اعمالشون شیطانی (بعضی عملاشون شدیدا چندش اوره ) موفق باشید RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - westsun - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۲ سلام از جناب وحید110 عزیز ممنون بخاطر تذکراتی که دادید بنده هم یه مقاله نسبت مفید در اینباره نوشتم که چند سالی است هنوز از کاغذ عبور نکرده و وارد فضای وب نشده دلیلشم این بود که هنوز مطمئن نیستم چه تعداد از خوانندگان با خوندنش به خدا نزدیک میشن و چه تعداد با سو استفاده، از خدا دور میشن در این مقاله به اندازه وسع علمی قلیل خودم سعی کردم گونه بندی از تمام علوم غریبه در فرهنگ ها و ادیان مختلف ارائه بدم و طریقه عمل هر کدام رو بصورت مجمل تبیین نموده ام تذکر داده ام که حدود الهی و مجوز اسلامی در هر کدام کجاست و خطوط قرمز را درمرحله اعتقاد(کفر اعتقادی) و عمل (کفر عملی) بر اساس شرع مقدس بیان نموده ام اگر فرجی حاصل شد شاید منتشرش کردم درباره اون نکته که در پیام اولتون فرمودید درباره اجنه ضمن تایید حرف شما باید عرض کنم: منظور اون چیزی نبود که برداشت کردید بلکه منظور از ارتباط با اجنه اینه که اجنه رو می فرستن پیش شما و در حالی که شما خبر ندارید کارهای شما رو تماشا می کنن و بعد میرن پیش صاحبشون و اطلاعات میدن و شما وقتی رفتید پیش اون شخص به اصطلاح پیشگو میبینید حتی خصوصی ترین چیزهای شما روهم میدونه و فکرمی کنید واقعا پیشگوه! درباره روانشانسی هم حرف دوستمون کاملا صحیحه راستی من رفتم به سایت این خانم دیدم کلی اطلاعات اولیه از مخاطب می خواد (از جمله روز ماه و سال تولد که خیلی مهمه) که بر اساس نجوم و طالع بینی بسیاری از روحیات و خصوصیات مخاطب راحت فهمیده میشه و.... ببخشید طولانی شد وحید جان این بیت (ازعلامه حسن زاده آملی) هم به عنوان هدیه بخاطر اطلاعات خوبی که بیان داشتید: به بسم الله الرّحمن الرّحیم است که عارف در مقام "کن" مقیم است http://westsun.ir RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - وحید110 - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۳۲ (۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۲)westsun نوشته است: سلام ممنونم دوست عزیز بله همانطور که فرمودید به واسطه قدرت سیر میتوانند از حال خبر دهند .اما پیشگویی یعنی خبر از اینده در ید قدرت ایشان نیست . اگر قابل دونستید مقاله خود را به صورت خصوصی برای من بفرستید با تشکر RE: معرفی یک جادوگر دیگر "sara freder سارا فردر" - محب الزهرا - ۳۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۱ سلام سوال؟ حالا که همه دنیا ایران رو تحریم کردند، چرا تو این سایت تحریم نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوال رو دوباره بخون. |